|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Dziewczyny, stwierdzam oficjalnie, że jesteście równo walnięte
Przecież ja wczoraj wieczorem odeszłam od kompa, a tu chyba z 5 nowych stron... Jak to w ogóle nadrobić? MasakraCytat:
Dziękuję bardzo za linka, też myślę, że to dobry pomysł. Więc do następnej części przejdą w kalendarzu tylko te, które mają więcej niż hmm, 2 posty? A reszta do kasacji (prócz kotka, oczywiście, coś się mało udziela w tej części, no ale myślę, że jednak trochę tam kojarzę te, co powinnam kojarzyć, więc wyrzucać "naszych" nie będę na pewno). Może powinnam też dać jakąś wiadomość tego dotyczącą na pierwszej stronie? Jak sądzicie? nena, ciacho piękne Nie jedzcie wszystkiego, dajcie kawałek ![]() Baaaaaaaardzo się cieszę, że suknia już niemal w drodze!! Nie znam się na cle zupełnie, ale mam nadzieję, że uda Ci się jakoś to wszystko obejść, żeby nie płacić dodatkowo. A tak w ogóle to ile płacisz tej dziewczynie za suknię? Zdarła z Ciebie? beata@, piękne będą te zaproszenia gregia, witaj ![]() Większość Dziewczyn na wątku to województwa śląskie i lubelskie. Reszta porozrzucana po kraju i świecie Ja jestem z Warszawy, ale ślub będzie w okolicach Lublina, bo tam mamy najwięcej rodziny (czyt. najmniej noclegów)Za fotografów (mamy parkę) płacimy 2150. Za kamerę pewnie wyjdzie więcej, ale jeszcze nie wiemy, bo nie zaklepaliśmy. Lubcia, gratuluję podpisania umowy ![]() Co do Rodziców, którzy mają problemy z życiem "nie po bożemu".. no cóż, sama takich mam. Ale sobie Ich wychowałam i teraz nie mam już problemów ![]() Co do nauk... z tego, co wiem, to jest taka kwestia, że jest 9 czy 10 katechez, ale widać każda parafia robi inaczej. W sensie, że jedna robi jedną katechezę na jedno spotkanie, druga np. 2 lub 3 na raz, a na naukach weekendowych jest to wszystko podane jednym ciągiem. Ale do odbycia jest tyle samo katechez, tylko w różnym wymiarze czasowym. Parafia. Nie nasza, bierzemy najbliższą sali, jako, że nasza parafia jest 200km od sali ![]() gosza, ciekawe życie masz Ale to wszystko nieźle Cię też przygotowuje do organizacji wesela.aleksandrettaa, Ciebie bym na pewno z kalendarza nie usunęła ![]() Noc poślubna. Nie przywiązujemy do tej tradycji zupełnie żadnej wagi, tym bardziej, że - podobnie jak pisała kicia - u nas wesele też będzie do rana, więc żadna to noc Zresztą będziemy mega zmęczeni, więc planujemy jedynie przekimać kilka godzin, a potem z godzinkę posiedzieć razem w jackuzzi, które znajduje się w hotelu naszego lokalu Prawdziwą noc poślubną zrobimy sobie, jak już wrócimy do domku - na spokojnie, bez pośpiechu, wypoczęci - może dopiero w podróży poślubnej. Ale my to my, nie lubimy się spieszyć.Swoją drogą nie wyobrażam sobie zostawić gości na własnym weselu i iść do pokoju. Ta noc i tak podobno strasznie szybko mija, a jeszcze ją sobie skracać? I zostawiać gości? nie ma mowy Ślub mamy o 17:00. DJ w umowie ma granie do 5:00, ale powiedział, że jak ludzie się bawią, to nie ma problemu z przedłużeniem ![]() Picie na własnym weselu. My pić nie będziemy. Mój TŻ bardzo mało pije, ja swego czasu potrafiłam nieźle, ale w ostatnich latach tak rzadko piję (w ogóle nie potrzebuję), że jak już się napiję trochę więcej, to rano mam strasznego kaca. Chcę tego uniknąć, poza tym po prostu - nie potrzebujemy alkoholu, żeby się bawić Więc nawet jeśli goście będą chcieli się z nami napisać, to będziemy mówić, że niech piją nasze zdrowie, bo po to przyszli A ja potrzebuję tylko duuużo soków dla siebie, bo jak tańczę, to zawsze strasznie mi się chce pić.Plany na weekend - TŻ pisze pracę, to może i mi się uda coś naskrobać I na pewno jakiś długi spacer, jak się pogoda utrzyma.Zaproszenia będziemy rozwozić na Wielkanoc przyszłego roku rodzinie TŻta (bo wtedy będziemy w Jego stronach), a reszcie jak się uda... Ale to będzie w jakieś 3, 4 miesiące przed ślubem. Natomiast już teraz wszystkim mówimy, komu się da, żeby się przygotowywali. Rada dla tych, którzy mają wśród rodziny lub znajomych fotografów, kamerzystów, członków zespołów weselnych... Dajcie im znać już teraz, kiedy macie wesele, bo już teraz się do nich zgłaszają pary młode z zapisami na 2012 - więc warto, żeby już teraz wiedzieli, że wtedy mają sobie zapisać urlop ![]() Nattiv, kciuki się 3mają ![]() Ja jak nie biorę tabletek, to zawsze mam nieregularny @, więc teraz czekam na pierwszy, odkąd odstawiłam, który będzie.... no gad nołs łen Swoją drogą odstawiłam ponad 2 tygodnie temu i mam takie huśtawki nastrojów, że łomatko gorzej niż jak brałam Mam nadzieję, że to minie po pierwszym @, bo jak nie, to mój biedny TŻ zwariuje, a ja z Nim ![]() Tabsy na każdą działają inaczej. Ja brałam parę lat i nie tyłam w ogóle. Żadnych też problemów z cerą. Za to libido spadło do zera i trochę kiepskie nastroje... Więc bardziej kwestie psychiczne. Musiałabyś po prostu spróbować, jak będzie źle, to odstawisz. Odchudzanie... Ja nie, chociaż staram się zdrowo odżywiać i planuję wrócić do ćwiczeń Jak czytam, jakie z Was chudzielce, to jednak zaczynam się zastanawiać.. ). Poza tym jak mnie będzie stać to wrócę na gimnastykę, no i planujemy z TŻtem iść na jogę, kiedy już się obroni... Więc trochę rozciągnięcia w końcu zyskam, bo po tej zimie to jest masakra jakaś.sztuczka, szkoda, że nie wyszło z pracą. Ale może to dla tego, że za rogiem czeka na Ciebie dużo lepsza ![]() tenebrosa, świetnie, że już realizacja! nie mogę się doczekać, jak pokażesz, jak to będzie wyglądać ![]() malwus, gratuluję pracy! Nika, super obraz ![]() D0tka4, jakbyśmy mieli teraz taki wybór, to wybralibyśmy budowanie domu Ale na razie nie mamy jak, chociaż w przyszłości planujemy dom daleko od Warszawy z wielkim ogrodem Ale to jak już się wzbogacimy Na razie musi nam wystarczyć mieszkanko w najbardziej syfiastej wsi w Polsce - stolicy.OK, przeszłam wszystkie strony i już padam na pysk, a TŻ czeka w łóżeczku, więc Kochane - dobranoc!
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
ja mam fotografa robi świetne zdjęcia bierze 1600zł i oddaje na płycie ok. 800 zdjęć w tym 200 z pleneru ;p nie musimy wcale u niego wywoływać fotosów a jak u niego to np. 200 zdjęć w dużym formacie i na bardzo dobrym papieże to bierze 200zł ale jak ktoś nie chce to nie musi. Tylko tyle że swoją stronę ma nieaktualizowaną już 2 lata i ogólnie ma mało foto na stronie. Ale ma zrobić ją w tym roku. Ale jak byliśmy u niego to oglądaliśmy albumy prezentacje w tv i jest świetny ;p dobrze że zaryzykowałam i pojechałam do niego.
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Chatka no tak my jesteśmy A z tą inf na 1 stronie to dobry pomysł
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz uciekam
dobranoc
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka dobry pomysł z tą informacją
ja spadam spać. Ilość informacji jakie muszę jutro przyswoić mnie przeraża dobranoczapewne z okazji weekendu nasza aktywność spadnie do poniedziałku
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak narazie nie mogę sie zdecydowac na zadnego fotografa
przegladam stronki .. i nic.. i nie wiem czy zamawiac kamerzstę... moj TZ nie chce... moja mama natomiast mowi ze chciałaby zeby byl... a mi to szczerze mowiąc obojętne.. bo faktycznie taki film oglada sie pare razy... a za to zdjecia musza byc powalające do zdjec baardzo czesto wracamy mysle ze sie jakos w tej kwestii jeszcze dogadamy nałożylam sobie maseczke nawilzająca i czekam 15 minut zeby ją zmyc:P Moj TZ juz wychodzi z lazienki wiec sie z Wami zegnam na dzisiaj Dobranoc Dziewczyny mi sie wlasnie @ skonczył więc .. ide korzystac hehe..;P see yaaa
|
|
|
|
#2586 | ||
|
Zakorzenienie
|
piękny, napewno wymagał sporo pracy
![]() Cytat:
fotograf 2000 zł. chyba że plener będzie innego dnia niż samo wesele to wtedy 2400 zł. To mi przypomniało że miałam do niego w tygodniu zadzwonić i umówić się tylko na samo podpisanie umowy bo ostatnio mu drukarka padła. Muszę koniecznie to jutro zrobić Cytat:
Co do księgi gości to naoglądałam ich się już masę. Nie znalazłam jeszcze takiej która jakoś szczególnie by mi wpadła w oko. No i zastanawiam się ilu stronicowa powinna być tak aby spokojnie około 120 osób się wpisało :confuse d:Ale się dziś wkurzyłam. TŻ skończył dziś szybko pracę i pojechaliśmy do kancelarii, akurat w tym tyg. była czynna tylko dziś. TZ stwierdził że idziemy i będzie kolejna sprawa z głowy. Weszliśmy do środka i było tam kilka osób, tak z 3 - 4. No to co on na to.... że jemu się czekać nie chce i że on ma jeszcze masę papierkowej roboty w domu... wkurzyłam się i po prostu wyszłam z kancelarii. No to on mi z tekstem "bo k.... wymyślasz jakieś kościoły, jak by to z bajki miało być" no szlak mnie trafił No aż mnie nosi Po tym wszystkim poszliśmy jeszcze ze znajomymi do klubu i tak zeszło na temat naszego wesela bo akurat wszyscy będą zaproszeni. Powiedziałam że nawet niech nie poruszają tematu kościoła bo nie ręczę za siebie w stosunku do TŻ-ta. Ehhh no musialam sie wygadac
|
||
|
|
|
#2587 | |
|
Zadomowienie
|
Ja za kamerzystę i fotografa płacę 3700zł. Kamerzysta na 2 dni, fotograf od przygotować do tortu.
Cytat:
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od tego jesteśmy żeby się wspierać biedna no widzisz tak to jest z facetam mój ma dużo czasu a też do mnie z tekstem wyjechał tydzień temu i to kilkakrotnie :"Jagódka dam mi już spokój mi głowa pęka już od tego gadania o ślubie" myślałam że go zatłukę ja wszystkiego szukałam itd a jemu tylko już gotowe stronki podsyłałam mailem. Ale już się nie gniewam...A założę się że twój TŻ już żałuje że tak powiedział... Nie przejmuj się naprawdę
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też praktycznie sama wszystko załatwiałam do tej pory- TŻ ze mna jeździł tylko umowy podpisywać... z tym, że mój praktycznie nie protestuje w ogóle. Jedno co to tylko troszkę marudził o cenę foto/video, ale w końcu stwierdził, że chyba warto. Cały czas twierdzi, że mamy na wszystko czas, itd... może i tak, ale wolę mieć to teraz z głowy już , a nie później w jakiś resztkach wybierać... Myślę, że po prstu taki typ faceta nam się trafił
|
|
#2590 | |
|
Rozeznanie
|
HEJ
Chatka Cytat:
ślub nadal planuje ale wybaczcie ze nie piszę bo mam takie zajechanie w tej pracy zę nawet nie mam kiedy was dokładnie czytać a o planowaniu wesela nie wspomnę ....ale wracam za 3 tygodnie (wtedy mnie zwolnią bo mi się zastępstwo kończy ) i na drobie ....ogólnie to strasznie wymagająca mam szefową by jej sprostać spię po 5 h na dobę i tylko weekendy jakoś lepiej al też muszę się przygotowywać na przyszły tydzień .... a wiec wybaczcie moją nie obecność ![]() z fajnych rzeczy idę dziś do fryzjera bo powoli już przymierzam się do wyboru fryzjera na wesele ![]() buziaki dla wszystkich
|
|
|
#2591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pozwól mu oswoić się z sytuacją, porozmawiaj jakie to dla Ciebie ważne, w końcu zrozumie. Do niedawna z moim też tak było, aż w końcu sam zrozumiał, że do ślubu nieco ponad rok, a on jeszcze nic nie zrobił. No i spiął pośladki, umówił nas z facetem od zespołu i podpisaliśmy w końcu tą umowę. Trzymam kciuki za ocieplenie stosunków!!! No to tak- byliśmy wczoraj w Mc Donalds podpisać umowę. Przy okazji TŻ sobie pojadł, pan wodzirej też Jaja z rozpoznaniem go masakryczne. TŻ łaził po lokalu i wahał się czy to ten czy nie ten. Później stwierdził, że to nie może być ten kolo, bo coś łysawy jest. I łaził co chwilę do mnie, żeby mi powiedzieć że to nie on. No ale przekonałam go w końcu, podszedł zagadał i już wszystko było jasne. Fajna luźna gadka szmatka, okazało się że znam 3/5 składu zespołu, więc może być ciekawie. Za jednym gitarzystą to nawet latałam w podstawówce Zespół 5 osobowy (2 wokalistki, wodzirej-wokalista, gitarzysta-wokalista-saksofonista-trębacz, klawiszowiec), ale zazwyczaj grają w 4 z jedna dziewczyną (tą która aktualnie może). Za ślub z poprawinami biorą 4000zł (łącznie 18h grania), za każdą następną godzinę życzą sobie 150zł. Zabawy do uzgodnienia na tydzień przed weselem, od bardziej stonowanych bo szaleństwa. Podziękowania dla rodziców też do omówienia. Piosenka na pierwszy taniec z repertuaru, chyba, że mamy inną propozycję to w miarę możliwości nauczenia się jej zagrają. No i z mniej przyjemnych rzeczy 150 zł za dojazd, ale damy radę. I zaliczki wzięli tylko 200zł. Ale jajcarz z tego wodzireja. Fajnie będzie. Oczywiście TŻ chciał umowę na siebie spisać, co mnie bardzo cieszy, bo na mnie spisaliśmy fotografa, a salę mamy wspólnie. Widać, że chłopinie zależy W KOŃCU!!!! Jaki później uradowany chodził, od razu było widać, że się cieszył z faktu załatwienia tej sprawy. Późnym wieczorkiem na drinka mnie wyciągnął. No spisał sie chłopina!! A teraz to muszę się ubrać. Od 8 na nogach, a dalej w piżamie łażę.
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceci w ogóle sie nie nadaja do organizacji wesele, całej tej latani,ny załatwiania dzwonienia, wysyłania maila wybierania czy kolor zółty, ecri czy beż bo dla nich kazdy kolor to taki sam im trzeba powiedziec o której godziny i gdzie ma sie wstawic i bedzie przeszczesliwy.uwierz mi na słowo, że nie tylko tak jest u Ciebie więc wdech wydech głowa do góry i niech sobota sie super zacznie
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
gosza_m oj też czuję że zespół da czadu ;p jeśli znasz kilka osób ;p aż zazdroszczę... mam nadzieję że u mnie też będzie super
![]() dzisiaj 2 dzień odchudzania właśnie piję czerwoną herbatę ;p rano zjadłam serek wiejski light z otrębami (rosło w ustach ale dałam radę) teraz szykuję sobie jedzonko na cały dzień, jak by co jestem na dukan'ie ;p
|
#2594 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki....a przyjmiecie mnie do swego grona?
nasz ślub już 21 lipca 2012. A przygotowania w wielkim lesie
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek kobietki
Ja też co do wesela mam wszystko na swojej głowie. Trochę się śmieje z TŻta że ja zdecydowałam za niego. Bo podczas rozmowy w czasie której moi rodzice zapytali kiedy my mamy zamiar wziąć ślub a ja powiedziałam że chcemy w wakacje 2012 to mojego TŻta nie było bo był w pracy ale nie to że go zmusiłam czy coś bo wiedziałam jakie on ma zdanie na ten temat bo mieliśmy zamiar rodziców zaprosić na obiad i taką rozmowę zacząć w czerwcu. Nie zdawałam sobie wtedy sprawy że tak dużo wcześniej trzeba zamawiać salę. Fotografa ja wybrałam, salę to też w sumie ja kamerzystę mój tata, zespół ja. Ale za to dzielnie słucha moich wywodów na temat wesela. Choć i tak myślę że najgorszy etap jeszcze przed nim tak pod koniec tych wakacji mogę zrobić się nieznośna w tych sprawach mój TŻ z reguły dzielnie wszystkiego słucha w sumie to on ma takie podejście że skoro on finansuje mniejszą część niż moi rodzice to on nie ma się co udzielać. Chyba tylko przy wyborze obrączek garnituru i takich tam będzie aktywnie uczestniczył.
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
Błagam, nie straszcie tak.
Lokal mamy wstępnie zarezerwowany, pewnie za tydzien pojedziemy podpisac umowę. Co do zespołu i fotografa - jak na razie wszystko w proszku, ale mamy kilka namiarów, w tym na kolege mojego kuzyna, więc jest coś w odwodzie.O nas... Hm.. poznaliśmy się w 2006 roku, ja byłam po maturze, TŻ po studiach, pracowaliśmy razem. I tak już zostało, smieję się, że najlepszym zarobkiem z tamtej pracy był mój narzeczony . Obecnie mieszkamy w Krakowie, choć etap wspólnego mieszkania wciąż przed nami. TŻ pochodzi ze świętokrzyskiego, za soba mamy jakies 2 lata związku na odległość, ale jak widać - nie zaszkodziło nam to. Humanistka i ścisłowiec. To chyba tyle o nas w telegraficznym skrócie. Co do przygotowań - jesteśmy spokojni, zwlaszcza ze ja wciąż mam do napisania magisterke, póki co jedynie 1 i 2/3 rodziału oddane do promotora. Poza tym - co nagle to po diable.
|
#2599 |
|
Rozeznanie
|
Hej Pm-ki
Odnośnie godziny ślubu to myślę o 16. Niedługo pójdę do księdza zarezerwować godzinę i datę. Cieszę się, że najważniejsze aprawy załatwiliśmy mam nadzieję, że będę miała więcej czasu, żeby częściej się tu udzielać. Miłej soboty
|
|
|
|
#2600 |
|
Rozeznanie
|
Hej Karko - my tez ślubujemy o 16. Jak dla mnie najfajniesza godzina z możliwych, od małego miałam jakiś sentyment do liczby 16
.W zasadzie ja zaczęłam od zarezerwowania kościola, bo zależalo mi na godzinie, jakby mi ktoś ją podebral, tak jak wczesniej termin sali, to... Chyba trzeba byłoby szukać innego kościola, bo jak sobie coś umyślę, to nie ma opcji, musi być po mojemu.... :P
Pani mecenas z niebieskim żabotem - mission completed 21 lipca 2012 godz. 16 ![]() 16 marca 2015 "nie widzę akcji serca" 10 tc 1 sierpnia 2016 godz. 18. Nasza Asieńka Edytowane przez Madzionella Czas edycji: 2011-03-12 o 10:56 |
|
|
|
#2601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja musze pochwalić mojego TŻ jezdził ze mną wybierać sale, fotografa i kamerzyste ja załatwiałam ( to brat mojej bratowej), zespoł był na jego głowie - zdecydował się na znajomych ( az się boję co wymyśla ). Jedynie to kościół bym na mojej głowie ale to ze względu na godziny otwarcia kancelari. |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ też wszystko ze mną oglądał, podejmował decyzje. W to był bardzo zaangażowany. Ale teraz jak mu pokzauje jakie zaproszenia mi się podobają to mnie zbywa, że za wcześnie
ale suknie to z chęcią ogląda i mi mówi co się mu podoba, a co nie (bo ogólnie to on moją suknie zobaczy dopiero w dzień ślubu )
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mój tż też jeździł ze mną po salach oglądał w necie, ze mną słuchał różnych zespołów, oglądał stronki fotografów, wszędzie jeździmy razem ;p ale jak coś wspominam o sukni,fryzurze, piosence na pierwszy taniec to twierdzi że jeszcze sporo czasu jest a jak zna mnie to jeszcze 10razy zmienię zdanie ;p i ma trochę w tym racji ;p a pozatym staram się go nie męczyć bo magisterka w tym roku na razie staram się go zmotywować do zaczęcia pisania ale on mówi że zdąży tak jak z licencjatem.... eh....
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję dziewczynki za wsparcie
![]() Teraz siedzi z przyszłym teściem w garażu i naprawiają zderzak który uszkodziłam początkiem zimy. Tak więc cała złość prawie przeszła ale ile można było nerwów zaoszczędzić gdyby słuchał jak do niego mówię a nie jednym uchem wpuszczał a drugim wypuszczał Madzionella - witamy w naszym gronie
|
|
|
|
#2605 |
|
Zadomowienie
|
gregia - za kamerzyste płacimy 1,300, a za fotografa coś symbolicznego, bo to nasi bardzo bliscy przyjaciele
)Chatka - my pić też nie planujemy Tzn. no wiadomo szampan i moze lampke wina, ale nie ma nic gorszego nic pijana PMka :P Wiec bedziemy cwiczyc persfazje probujac sie wymigac od picia z kazdym z gosci :PA co do domu to minus jest taki, ze to zabiera o wiele wiecej czasu .. Poza tym, musielibysmy spłacać i raty za kredyt zaciagniety na budowe i czynsz za mieszkanie .. Poki co stanęło na tym, ze kupimy mieszkanie, po paru latach zaczniemy budowę domu, a jak będzie się można wprowadzić, to sprzedajemy mieszkanie i kase przeznaczamy na urzadzenie/splate kredytu Jak wyjdzie, przekonamy sie za rok, dwa :P Ale poki co plan jest taki ![]() gosza_m - ten Twoj zespol brzmi swietnie hehe, a juz ci Twoi znajomi-podrywacze, hehe, moze sie dziac na Waszym weselu Ale super, ze macie ich juz zaklepanych i jestescie tacy zadowoleni To najwazniejsze Gratuluje raz jeszcze ![]() Madzionella - witaaaaaamy ))Co do wyboru sali, kamerzysty, zespołu itp i udziału TZa, to sytuacja jest taka, ze jestesmy zagranica, a wesele odbywac sie bedzie w moich rodzinnych stronach, wiec jak tylko jestem w PL to wszystko zalatwiam. TZ mieszka 400 km ode mnie, wiec gdy przylatujemy razem raczej rozjezdzamy sie do swoich rodzin, wiec tylko podsylam mu linki do sal, kamerzystów itp i jemu sie albo podoba, albo nie Sale wlasciwie wybralam z Mama, TZ tam nie byl, powiedzial, ze zdjecia to nie wszystko, wiec jesli mi sie podoba, to brac Zespol gral na mojej studniowce i ostatnim sylwestrze, na obu imprezach bylismy razem i w sumie wspolnie stwierdzilismy, ze ich bierzemy A co do kamerzysty, to ja szukalam w necie, wybralam 10 najlpszych i pokazalam TZowi Topowe typy byly identyczne, wiec w sumie decyzje tez razem podjelismy ![]() Dziewczyny, uciekam na pisania! Przede mna do napisania 2,000 słów. Trzeba myslec pozytywnie! Jeszcze tylko dwa dni i bede mogla odetchnac, choc szczerze Wam powiem, ze nie pamietam jak to jest nic nie robic :P Ale tesknie za tym cholernie :P
Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2011-03-12 o 11:25 |
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Dotk4 dasz rade
![]() witam nową PM a ja spadam przepisywać wykłady... a potem nauka a tak mi się nie chcę
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lurcze dziewczyny starsznie mało placicie za fotografa ja nie wiem czy to mój rejon taki drogi czy ja takich wybieram ![]() szukam dalej...
|
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dzisiaj jest taka piękna pogoda, że aż nie chce się siedzieć w domu
. Ja pożytkuję ten czas poprzez czesanie mojego psa, bo już długo tego wymagał ale tak zimno było, że ciągle to odkładałam. Poza tym to byłam na spacerku odwiedzić moją działkę i mi już nie wystarcza myślenie o ślubie, teraz to tylko dom w głowie!
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda jest cudowna ah... tylko szkoda że mój TŻ nie chce dać się gdzieś wyciągnąć szkodadzisiaj robię na obiad gołąbki ;p tylko mam jeden problem zapomniałam mięso wyciągnąć z zamrażarki ;p nie wiem jak je rozmrozić może mikrofala czy to głupi pomysł ehhh....
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
może wsadź do zimnej wody. Z mikrofalą to wiesz tak jest że nie wpływa to zbyt pozytywnie na mięso (wiem bo miałam takie ćwiczenia na studiach o mikrofalach i takie tam ) ale to zależy jak szybko chcesz zrobić ten obiad. Bo pod wodą trochę bedzie się rozmrażać
Mój TŻ spi po nocce a ja chce wyjść na dwór ale się uczyć muszę. Ale może wyciągnę go wezmę karteczki i będę się uczyć spacerując. Tak się przygotowywałam do ostatniej letniej sesji.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Przecież ja wczoraj wieczorem odeszłam od kompa, a tu chyba z 5 nowych stron... Jak to w ogóle nadrobić? Masakra

Nie jedzcie wszystkiego, dajcie kawałek
Ja jestem z Warszawy, ale ślub będzie w okolicach Lublina, bo tam mamy najwięcej rodziny (czyt. najmniej noclegów)
gorzej niż jak brałam
). Poza tym jak mnie będzie stać to wrócę na gimnastykę, no i planujemy z TŻtem iść na jogę, kiedy już się obroni... Więc trochę rozciągnięcia w końcu zyskam, bo po tej zimie to jest masakra jakaś.
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
przegladam stronki .. i nic.. i nie wiem czy zamawiac kamerzstę... moj TZ nie chce... moja mama natomiast mowi ze chciałaby zeby byl... a mi to szczerze mowiąc obojętne.. bo faktycznie taki film oglada sie pare razy... a za to zdjecia musza byc powalające
mi sie wlasnie @ skonczył więc .. ide korzystac
Tzn ta nie jest jakas wolna ale podlega bardziej pod przytulańce niz taneczne rytmy.
:confuse d:
i że on ma jeszcze masę papierkowej roboty w domu... wkurzyłam się i po prostu wyszłam z kancelarii. No to on mi z tekstem "bo k.... wymyślasz jakieś kościoły, jak by to z bajki miało być" no szlak mnie trafił

no widzisz tak to jest z facetam mój ma dużo czasu a też do mnie z tekstem wyjechał tydzień temu i to kilkakrotnie :"Jagódka dam mi już spokój mi głowa pęka już od tego gadania o ślubie" myślałam że go zatłukę ja wszystkiego szukałam itd a jemu tylko już gotowe stronki podsyłałam mailem. Ale już się nie gniewam...