|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
tz chcisl mi kupic magnuma dzisiaj, ale na obiad pizza byla... wiec niee ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3992 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Witojcie
![]() Pikna pogoda dzisaj na Wyspach tez, ale chyba nie tak cieplo jak we Wroclawiu ale bedzie uczta! Nawet podoba mi sie ten zapach kapusty Andziot 25 zl????? z drugiej strony zoo, od strony Odry jest taki fajny plot i mozna przez niego przejsc... Moria, Grazin przepiekniaste brzucholce Pamietacie jak nie moglysmy sie doczekac kiedy zaczna rosnac> A teraz takie wiekgachne, ze... ![]() Agus czemu Tobie sie tygodnie tak szybko smieniaja, a mi nie? Piekny kacik Olenki... btw. fajny ten koszyk. Tez se taki kupie, a co!
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mamuśki
ja miałam kiepskie dwa dni... Piotruś słabo mi się rusza...martwiłam się bardzo....ale co jakiś czas mnie lekko kopie, więc nie panikuję...musiał się przekręcić jakoś dziwnie.... dziś rano miałam taka gulę wielka po lewej stronie pępka a z prawej było zapadnięte...taki krzywy ten brzuch mi się zrobił... dzisiaj na obiad lazania bolonesse ![]() byłam w biedronce i zostały same duże rozmiary słynnych bodziaków znalazłam jedne malutkie ale różowe....u nas dzisiaj piękna pogoda...w półbuty dzisiaj wskoczyłam i wiosenny płaszczyk, którego nie dopinam i było mi za gorąco![]() jak tz wróci z pracy to idziemy na spacerek z psiakiem ![]() DORKA ja tez sciskam mocno kciuki za Ciebie nie dajcie się z dzidzią i dzielnie do końca wytrzymajciemoria oj jak ja bym chciała być takim rannym ptaszkiem jak TY ja dzisiaj za długo spałam... położyłam się wczoraj przed 9 wieczorem a dzisiaj się zwlokłam przed 12....aż grzech tyle spać...i głowa mnie przez to bolała jak wstałam... powiedziałam,że nigdy więcej...będę się zmuszać, żeby wstawać jak człowiek jaki brzusio ślicznySiasiek a ja marudzę, jak muszę raz wstać na siu siu dzisiaj tylko wstawałam 3 bo spałam 15 godzin![]() enchantresss jak chodziłam do szkoły i byłam przyzwyczajona wstawać rano regularnie to tez tak miałam ale bardzo lubiłam jak w sobote rano wstałam o świcie i był piękna pogoda![]() Daisy widzę, że nie ja jedna sie rosołu nigdy nie podjęłam moja mam tez mi mówi,że najprostsza zupa na świecie....ale mnie to jakoś nie przekonuje a poza tym mój małż nie bardzo lubi, więc motywacji tym bardziej brakania2631 jaka śliczna Alunia ![]() Grazin
ღPiotruśღ 04.06.2011 Edytowane przez antropia Czas edycji: 2011-03-12 o 15:12 |
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grazin krąglutki bardzo Twój Sebuś ![]() a u mnie w biedronce w ogóle żadnych bodziaków nie widziałam ![]() albo wszystkie już wykupili, albo nie było wcale |
|
|
|
|
#3995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Moooria! Grazin! Śliczne brzuszki!
Aguś, świetny kącik malutkiej, Ty już gotowa!
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3998 |
|
Wtajemniczenie
|
34 tydz.
ale już bliziutko niesamowicie czas leci...racja...ale własnie dotarło do mnie, że coraz goręcej się tu na forum robi...im bliżej finiszu a mi się wydaje, że jeszcze tyle czasu przede mną..a to zleci.. .---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- udanej soboty wam życzę ja lecę na razie, bo męzulek dzwonił, że już w drodze do domku buziaki
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra jeszcze poltora miesiaca tylko a teoretycznie od 37 tygodnia moze sie juz wydarzyc wszystko |
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie
i Tropikalny las ![]() Grazin Piękny brzuszek
|
|
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz opier.dzieliłam 3 nalesniki
szkoda ze nie chce spac u nas
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
a teraz czekam az mi ciasto wyrosnie pieke chleb ze slonecznikiem
|
|
|
|
|
#4003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem!
spacerek dwugodzinny, nogi mnie nie bola, ale brzusio zaczal ciagnac no i oczywiscie kosci wiadomo gdzie ![]() potem drzemka pol godzinna, TZ na mnei spojrzal i tez zasnal hihi, teraz nie moge dojsc do siebie, a TZ robi obiad!! moze pozniej poprasuje rzeczy malej? sie zobaczy... Cytat:
co do zgagi to moja jest juz na etapie zaawansowanym ze stoje siedze, leze na ktorymbadz boku i pali, najgorsze, ze straszliwie malo jem przez to ostatnio....bo zjem odrobine i juz czuje sie pelna plus ta zgaga i generalnie nie jestem glodna za specjalnie i na nic nie mam ochoty. Uroki trzeciego trymestru? wieka 22 mnie sie Lucja baaardzo podoba!! moria jaki ty masz piekny ten brzuch, taka pileczka okragla!! i ta bluzka jest fantastyczna, bardzo lubie twoje brzuszki podgladac! nie wiem skad te twoje kompleksy i marudzenia wagowe bo wygladasz naprawde baaardzo ladnie! i caly watek sie ze mna zgodzi! ![]() Cytat:
![]() agus ale gotowy kacik dzidziusiowy!! mimbi ja tez uwielbiam Lancome Hypnosis, tak naprawde bardzo sie go oplaca kupic, bo wystarcza na duuuzo dluzej niz te tanie tusze, o czym sie ostatnio przekonalam ![]() grazin jaki okraglaczek!! baaardzo ladny brzusio! az mam ochote tez fote strzelic. i wpadam zaraz do klubu twojego dola likwidowac ![]() Paulizia jak mozna tak na forum o BIGOSIE:... u nas nie ma kapusty kiszonej, a Polski sklep zamkneli...jak ja mam sobie ten bigos zrobic, no jak?... kasiula wyslij no nalesnika...a z czym robisz? musze sie ogarnac, bo normalnie po tej drzemce nadal jestem nieprzytomna
|
||
|
|
|
#4005 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
To teraz ja Wam pokaże mój wielgaśny brzuchol, a w klubie fotka troszkę bardziej co nie co odkrywająca |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty jestes taka fotogeniczna, jak ty robisz zawsze takie piekne zdjecia co??? normalnie chcialabym sobie u ciebie sesje zamowic ciazowa! |
|
|
|
|
#4007 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mnie takie filmy nie ruszają bo lubię horrory i thillery
jednak ta Piła to pełno bebechów i ketchupu proszę Cytat:
Cytat:
Moria, brzuszek pasiakowy jak zwykle boski ![]() Cytat:
![]() Grazin, ja też mam dzisiaj doła i ryczę nie wiem z jakiego powodu Aguś, świetny kącik dla córeczki Ania, śliczne zdjęcie malutkiej ![]() Co do tuszy to ja polecam Max Factor 2000 ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
|
#4008 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Mam lampę i beauty dish, ustawiam sobie na jakimś jednolitym tle, pilot w łapke, troche poustawiam aparat i dobiorę światło i cykam foty, później wybieram w miarę dobre, gdzie w miarę ładnie wyszłam i gotowe ![]() Chciałam do klubu wrzucić foty jeszcze, ale są bardziej prywatne, ale nie wiem gdzie. Monia
|
|
|
|
|
#4009 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale założe sie ze kupiony chlebek nigdy twojego nie zastąpi![]() Cytat:
![]() a robie z serem juz mam 10 no ale Tż potrafi zjesc![]() Cytat:
|
|
|
#4010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torba no wlasnie bede poakowac powoli niech jest uszykowana tz prosi, bym spakowala niech sobie w szafie lezy i dolaczyc liste, co bedzie trzeba dorzucic wrazie w czyli ladowarka i te p[ierdy Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4011 |
|
Moderatoreska
|
Dzieki dziewczyny
![]() Wrzuciłam fotę do klubu
|
|
|
|
#4012 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulko wszelkie pretensje odnosnie bigosu prosze kierowac do Siaska, bo u mnie bigod dzis to dzieki niej
Zaraz Ci wysle w woreczku ![]() Ewesko wygladacie nieziemsko az zazdrosc przeze mnie przemawia Brzuszek ogromny, a mama jaka promienna! Naprawde fantastycznie!!!!Pisalam do Agi_Pe i juz wyszla ze szpitala tylko ma jakies problemy z netem.
|
#4013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawdziwa kuleczka;D hahaCytat:
jestem fanką Twojego brzuszka![]() dziękuję za komplementy brzuszkowe ![]() bardzo kochane jestescie ![]() własnie była u mnie kuimepla ta co mi rzeczy przywiozła dla małego była ze swoim synkiem lat 3 i pół i córeczką prawie 2 latka. zakochała sie w niej ![]() jest boska i kolezanka stwierdziłą ze bije ode mnie matczyne ciepło bo sie jej dzieci mnie w ogole nie wstydza a pierwszy raz mnie widziały. a zazwyczaj na widok obcych to płaczą a jak do kogos przychodza to są bardzo nieśmiali. a tu mała moja kolezanka po 2 minutach juz sie ze mna bawiła taka słodka mała łobuziara mówi na siebie pysia np . "pysia pierdneła bąka"musiałam tż nagrac filmik jaka jest kochana bo on dziewczynki zawsze pragnął, tzn córeczki
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4016 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
to dobrze że Aga juz w domku, mam nadzieję że wyniki jej sie poprawiły. Cytat:
![]() Małe dzieciaczki są urocze, a ich teksty Widać że weekend bo pusto tu jak nigdy, a do tego piękna pogoda to trzeba korzystać, tylko ja siedzę w chałupie :P
Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-03-12 o 17:39 |
||
|
|
|
#4017 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a brzuszek przepiękny Cytat:
Dzieci są kochane a teksty to mają czasem naprawdę fantastyczne ! można się pośmiac ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja rano sprzątałam, potem chwila odpoczynku i teraz uczę się z polskiego.. W sumie to nawet jakbym chciała iść na spacer to nie mam z kim TŻ dopiero jutro do mnie przyjedzie, bo miał mecz dziś..a większość koleżanek to jednak woli lepsze rozrywki niż spacerki z ciężarną..
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"mamy nadzieję że to będzie dziewczynka " ostatnio też miałam na niej mokre oczy ![]() eweska mi to brak słów żeby opisać co czuję patrząc na Ciebie promieniejesz z każdej strony ... m zaliczyliśmy kolejny spacer bo jakoś nie miałam siły nigdzie jechać .... baby w piachu porobiliśmy i Zosia zadowolona kupiliśmy lody carte dory jogurtowe ![]() teraz mężul robi kluski z ciastoliny ![]() w ogóle już dwa tygodnie minęły od wizyty i zaczynam się znów zamartwiać o tą moją szyjkę, ostatnio mam sporo skurczów i do tego co któryś trochę bolesny ... Zośkę trochę czasami podźwigać muszę ... no i tak się zastanawiam czy czasem nie skróciła się już porządnie ![]() męczy mnie to .... |
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ide w poniedzialek... |
|
|
|
|
#4020 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje jeszcze raz za kciuki i gartulacje, wogole zawsze jestescie Kochane i budujace
![]() Siasiek, masz racje, ze usg to tylko maszyna i maly wcale nie musi urodzic sie duzy, Andziotku lekarz tez mowil mi o szyjce, ze ona musi byc gotowa do porodu, pewnie dlatego od kwietnia wizyty co tydzien??Takze narazie nie napalam sie na wylowywanie szybkie porodu, moj lekarz ma dobra opinie i wiem, ze zrobi dla mnie to co bedzie najlepsze. Kasiu no nam juz coraz blizej tego dnia widze tez ostatnio wymeczona jestes bo Cie mniej tu widze. Dla Anuli tlumaczylam,ze maly brzuszek o niczym nie swiadczy, pewnie tez ma tam takiego sporego dzidziola jak ja![]() Za to agus powinna batow dostac za te prasowanie andziot chyba tez bolal brzuszek, oszczedzajcie sie dziewczyny![]() Migotko, na remont to sie tylko przygladaj, kciuki za morfo ni i udanych zakupkow![]() Moria, nie wstajesz w nocy na :kibelek: zazdroszcze , ja mam stale pory. Dziewczyny brzuszki cud miod Ja dzis wymeczona, ze szok, a zaraz do tesciow lecimy a tak mi sie nie chce, dzis byly male zakupki, kupilam sobie adidaski bo jakos tak wiosennie sie zrobilo. No i biustonosz do karmienia, a drugi to znowu podobny do takiego ale inny wiec bedzie wygodny tez no i kapcioszki do szpitala. Bylam w ciuszku, upolowalam 2 sztuki body takie wieksze ale ladne, bluze welurkowa z kubusiem puchatkiem, i takie cos do wyscielennia wozeczka na spacer sie nada, wszystko po 1zl, a wiec jestem zadowolona.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

po swoim 2letnim juz synku.
Moze sie jutro wybierzemy, ale co ja założę

z drugiej strony zoo, od strony Odry jest taki fajny plot i mozna przez niego przejsc... 

znalazłam jedne malutkie ale różowe....
nie dajcie się z dzidzią i dzielnie do końca wytrzymajcie

ale już bliziutko

więc musiałam szybko wracać na lewo