Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 00:05   #391
urodzona3maja
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
Nie mam siostry Ale moge Ciebie adoptowac i ciesze sie, ze ktos sie ze mna zgadza

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

haha ani ja nie mam,a zawsze chcialam

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość

A tak z innej beczki: Macie dziewczyny w swoim otoczeniu osoby, które tak jak wy interesują się wizażem i tymi wszystkimi sprawami? Bo moje koleżanki albo wcale się nie malują albo ograniczają się do podkładu i tuszu... Więc makijaż nie jest raczej tematem naszych rozmów
tak,tak ale tylko na uczelni co jest wynikiem wybranej specjalizacji:P

Cytat:
Napisane przez Ceith Pokaż wiadomość
Mam bardzo podobnie. Też jakoś nie mam z kim pogadać tak konkretniej o różnych nowinkach kosmetycznych, trikach, ciekawostkach itd, bo większość moich koleżanek się aż tak bardzo tym nie interesuje. Czasem czuję się przez nie jak jakaś lalunia, a wcale tak nie jest
tez czasem ie tak czuje gdy spotykam kogos znajomego i nasza rozmowa schodzi na plan kosmetykow/pielegnacji lubie katem oka obserwowac ludzi,ktorzy sa wokol i sie bacznie przypatruja to jest tak cudownie irytujace,ze ludzie oceniaja po pozorach naszczescie generalny wyglad nie sugeruje zem plastik fantastik z drugiej jednak strony nigdy sie nie przejmowalam co inni mowia to tak btw

Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
Niski poziom, bo nie lubi negatywnych komentarzy?
kilka razy Aga zaznaczała, że jak komuś się nie podobają jej filmiki, to niech sobie poszuka innych.
Najłatwiej jest krytykować
W koncu to jej kanal i moze sobie robic co jej sie zywnie podoba.
Nie jestem tu dlugo..ale mam wrazenie,ze niektore z Was z calym szacunkiem,ale "zyja" cudzym zyciem:P i bardzo wnikacie w zycie dziewczyn,ktore ogladacieale kto co lubi:P
Stary 2011-03-13, 01:44   #392
muszynianka
Zakorzenienie

A weź przestań nie musisz wchodzić na jej profil, jej komentarze jej sprawa. lmaa co t dajesz jesteś tylko jednym z milionów użytkowników i nie wróżysz jej kariery? Aga już ją robi. nawet jak zostawiwa tylko te przychylne komenty no to co czy coś w tym złego?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 07:33   #393
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki: Macie dziewczyny w swoim otoczeniu osoby, które tak jak wy interesują się wizażem i tymi wszystkimi sprawami? Bo moje koleżanki albo wcale się nie malują albo ograniczają się do podkładu i tuszu... Więc makijaż nie jest raczej tematem naszych rozmów
Cytat:
Napisane przez Ceith Pokaż wiadomość
Mam bardzo podobnie. Też jakoś nie mam z kim pogadać tak konkretniej o różnych nowinkach kosmetycznych, trikach, ciekawostkach itd, bo większość moich koleżanek się aż tak bardzo tym nie interesuje. Czasem czuję się przez nie jak jakaś lalunia, a wcale tak nie jest
U mnie jest tak samo Mam jedna koleżankę która coś pod moim wpływem się tym zainteresowała, ale ogólnie to pozostaje tylko wizaz.pl i wizażanki

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Ja też tak mam.. Jak tylko moje koleżanki spytają się czy nie znam fajnej kredki/ maseczki/ odżywki/ pomadki to automatycznie uruchamiam w głowie moje własne KWC i jadę z tematem Jestem straszna pod tym względem.. Lubię informować, pomagać - szczególnie jak już czegoś używałam, testowałam. I koleżanki często się pytają o różne rzeczy...

Ogólnie moim ulubionym zdaniem ( jeśli już mówimy o kosmetykach) jest "na Wizazu ma dobre recenzje"..( TŻ nie może tego słuchać)
U mnie to samo! KWC włącza mi się w każdym sklepie kosmetycznym No i koleżanki wiedzą że jeżeli chodzi o o kosmetyki to ja jestem pierwsza w doradzaniu
Stary 2011-03-13, 10:41   #394
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
To zycze Tobie,zebys sie nie zachlysnela ta miloscia
A tak na marginesie-przed kilku dniami napisalam komentarz pod jednym z jej filmikow ze slowami krytyki.Zaznaczam,ze bardzo kulturalnie.Nie zaakceptowala.Na Jej kanale zadalam pytanie-dlaczego NIE AKCEPTUJE komentarzy ze slowami krytyki i to krytyki w pozytywnym tego slowa znaczeniu?KOMENTARZ NIE ZOSTAL ZAAKCEPTOWANY i ja rowniez nie otrzymalam zadnej odpowiedzi.O czym to swiadczy?Ze Pani Aguslawa jest osoba,ktora reprezentuje bardzo niski poziom intelektualny.Ale to jest moje zdanie.Dla mnie jest Ona na pozycji przegranej i nie wroze Jej dlugiej "kariery" na YT.Za bardzo przegina, w bardzo nieodpowiednim kierunku

Dobranoc
Ja kiedyś skomentowałam jej brwi- że mają niewłaściwy kształt, coś takiego, to na mnie naskoczyła, a w ostatnim filmiku pięknie tłumaczy, że nad nimi pracuje. Nie mogła wtedy napisać, że nad nimi pracuje?
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:48   #395
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś skomentowałam jej brwi- że mają niewłaściwy kształt, coś takiego, to na mnie naskoczyła, a w ostatnim filmiku pięknie tłumaczy, że nad nimi pracuje. Nie mogła wtedy napisać, że nad nimi pracuje?
Nie ma co się przejmować

Rozumiem, że filmików nie trzeba oglądać, szczególnie, gdy coś nas drażni. Ostatecznie można w ogóle porzucić grzebanie na YT. Jednak mnie mocno dziwi i troszkę oburza podejście "ja Wam pokażę ja mnie ludzie uwielbiają, a co".
Tworzy się wokół siebie sztuczną atmosferę uwielbienia, ponieważ każdy człowiek jest przez jednych lubiany, a przez innych nie i nic tego nie ukryje.
I co? Załóżmy, że jakaś subskrybentka kocha miłością kosmetyczną YT- bowiczkę... ale pewnego dnia dostrzega coś, co ta mogłaby zmienić. Pisze komentarz, tak jak do tej pory to robiła, jednak treść zawiera uwagę... która nigdy nie ujrzy światła dziennego.

Dodam, że ja nie komentuję w ogóle filmików, ponieważ mija się to z celem , a takie sytuacje mnie w tym utwierdzają.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:02   #396
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Ja też nie mam potrzeby pisać komuś czegoś niemiłego / zwracania uwagi w komentarzach pod filmikami. Nie rozumiem tego. To obce dla mnie osoby, niech ubierają się i malują jak chcą. Nie ja jestem od zwracania uwagi.( zawsze można napisać wiadomość prywatną)
Kiedy już zdarzy mi się coś napisać to żeby pochwalić i docenić za ciekawy filmik lub fajną zmianę w wyglądzie..

Ale może ja jestem dziwna i inna, bo nigdy nie lubiłam wytykać komuś, że np. w czymś niekorzystnie wygląda, bo nie chciałam sprawiać przykrości

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."

Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem
Czas edycji: 2011-03-13 o 11:04
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:07   #397
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Ja też nie mam potrzeby pisać komuś czegoś niemiłego / zwracania uwagi w komentarzach pod filmikami. Nie rozumiem tego. To obce dla mnie osoby, niech ubierają się i malują jak chcą. Nie ja jestem od zwracania uwagi.( zawsze można napisać wiadomość prywatną)
Kiedy już zdarzy mi się coś napisać to żeby pochwalić i docenić za ciekawy filmik lub fajną zmianę w wyglądzie..

Ale może ja jestem dziwna i inna, bo nigdy nie lubiłam wytykać komuś, że np. w czymś niekorzystnie wygląda, bo nie chciałam sprawiać przykrości
Też tak mam. Zazwyczaj szukam czegoś pozytywnego dla siebie

Ale zdziwiłabyś się ile mam "koleżanek", które nieproszone o opinię rzucają "nie podoba mi się, to co kupiłaś" ... dodam, że to są dorosłe osoby!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 11:15   #398
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Też tak mam. Zazwyczaj szukam czegoś pozytywnego dla siebie

Ale zdziwiłabyś się ile mam "koleżanek", które nieproszone o opinię rzucają "nie podoba mi się, to co kupiłaś" ... dodam, że to są dorosłe osoby!
Ja też znam takie osoby

Bajaderkowa, to Ty masz bazę pod cienie z Sephory? Bo z kimś tutaj o niej pisałam

Stary 2011-03-13, 11:19   #399
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Ja też znam takie osoby

Bajaderkowa, to Ty masz bazę pod cienie z Sephory? Bo z kimś tutaj o niej pisałam
Tak, tak... ja ją mam :/ teraz Joko próbowałam męczyć, ale twarda cholera!
Stary 2011-03-13, 11:26   #400
muszynianka
Zakorzenienie

Właśnie ja mam problem z tą bazą joko - mam już trzecią... iiii pierwsza była ok, druga twarda jak kamień a ta co mam teraz jest konsystencji plasteliny i zostawia plamy straszne to jest... jest bardzo dobra naprawdę długo trzyma cień no ale ile muszę się namęczyć żeby to równo rozprowadzić...
Stary 2011-03-13, 11:27   #401
karolynka90
Zakorzenienie

Ja tez mam bazę Joko i moja nie jest twarda.
Łatwo się jej używa, choć muszę przyznać, że wcześniejsza była strasznie twarda. Nie wiem od czego zależy jej konsystencja.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 11:30   #402
peggy_blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Ja tez mam bazę Joko i moja nie jest twarda.
Łatwo się jej używa, choć muszę przyznać, że wcześniejsza była strasznie twarda. Nie wiem od czego zależy jej konsystencja.
może od świeżości? moja jest twarda, a maziałam się taką samą od koleżanki i była w miarę miękka i łatwiej się rozprowadzała
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:33   #403
muszynianka
Zakorzenienie

No właśnie też myślę że od świeżości, przy pierwszym opakowaniu myślałam że może konsystencja zmienia się po zetknięciu z powietrzem i z temperaturą palców, przy trzecim opakowaniu już tak nie myślę... Szkoda że nie monitorowałam dat produkcji. Może nie wiem, z tym się coś dzieje z czasem jak z tuszami do rzęs?:P
Stary 2011-03-13, 11:35   #404
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Właśnie ja mam problem z tą bazą joko - mam już trzecią... iiii pierwsza była ok, druga twarda jak kamień a ta co mam teraz jest konsystencji plasteliny i zostawia plamy straszne to jest... jest bardzo dobra naprawdę długo trzyma cień no ale ile muszę się namęczyć żeby to równo rozprowadzić...
moja robi to samo

Rośnijcie
malina333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:36   #405
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też myślę że od świeżości, przy pierwszym opakowaniu myślałam że może konsystencja zmienia się po zetknięciu z powietrzem i z temperaturą palców, przy trzecim opakowaniu już tak nie myślę... Szkoda że nie monitorowałam dat produkcji. Może nie wiem, z tym się coś dzieje z czasem jak z tuszami do rzęs?:P
Tez tak na początku myślałam, ale teraz używam jej tak samo jak wcześniejszej, i konsystencja całkiem inna.
Może to faktycznie chodzi o datę produkcji.
Stary 2011-03-13, 11:37   #406
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
A masz jakąś metodę na rozprowadzanie? Ja wyskrobuję paznokciem, a później czekam, aż rozgrzeje się na palcu... dopiero później staram się nałożyć na powiekę... masa roboty! :-/
Stary 2011-03-13, 11:38   #407
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Tak, tak... ja ją mam :/ teraz Joko próbowałam męczyć, ale twarda cholera!
No właśnie, ja też mam tę z Sephory i załamywałam się, że dokonałam takiego zakupu ( tym bardziej , że dołożyłabym jeszcze trochę i miałabym słynną bazę z UD)... aż do niedawna..
Postanowiłam, że będę ją wklepywać warstwami.Czyli nakładam dość dużo, ale w małych porcjach. I tak sobie wklepuję w powiekę, czekam aż "wyschnie" i daję drugą warstwę..

I powiem Ci szczerze, że polubiłam ją Świetnie utrzymuje żelowy eyeliner ( nawet w kącikach, tam gdzie zdarza mi się łzawić) , cienie Inglota.. Nie jest to KWC, ale jak się nauczy nią pracować to nie jest taka zła jak w pierwszym odczuciu

Stary 2011-03-13, 11:40   #408
muszynianka
Zakorzenienie

ja wkładam opuszek palca i tak... ślizgam się po powierzchni ale to zła metoda bo owszem baza się troszkę rozgrzeje ale wiesz nie robię tego w gumowych rękawiczkach i nie jest to chyba najbardziej higieniczna metoda. nie wiem naprawdę malian333 te plamy to moja zmora, bo w jednym miejscu mogę mieć taką plamkę i cień jest intensywniejszy, potem obok się coś zetrze to cienia nie widać, a jak nałożysz i zastygnie już na powiece to nic z tym nie zrobisz... ahhh :/
Stary 2011-03-13, 11:40   #409
Sinem
Przyczajenie

Wiem że się wtrącam i wskakuje z innym tematem ale ... znacie fajne blogi 'fashionierskie' vel. modowe z outiftami? będę wdzięczna za podanie kilku linków
Sinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 11:47   #410
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
No właśnie, ja też mam tę z Sephory i załamywałam się, że dokonałam takiego zakupu ( tym bardziej , że dołożyłabym jeszcze trochę i miałabym słynną bazę z UD)... aż do niedawna..
Postanowiłam, że będę ją wklepywać warstwami.Czyli nakładam dość dużo, ale w małych porcjach. I tak sobie wklepuję w powiekę, czekam aż "wyschnie" i daję drugą warstwę..

I powiem Ci szczerze, że polubiłam ją Świetnie utrzymuje żelowy eyeliner ( nawet w kącikach, tam gdzie zdarza mi się łzawić) , cienie Inglota.. Nie jest to KWC, ale jak się nauczy nią pracować to nie jest taka zła jak w pierwszym odczuciu
Fakt, że trzyma długo, ale w moim przypadku cienie tracą trochę kolor :-( i po pewnym czasie wszystko się stapia w jedno nic. Nawet Inglot wygląda po pewnym czasie szaro-buro :/

Cytat:
ja wkładam opuszek palca i tak... ślizgam się po powierzchni ale to zła metoda bo owszem baza się troszkę rozgrzeje ale wiesz nie robię tego w gumowych rękawiczkach i nie jest to chyba najbardziej higieniczna metoda. nie wiem naprawdę malian333 te plamy to moja zmora, bo w jednym miejscu mogę mieć taką plamkę i cień jest intensywniejszy, potem obok się coś zetrze to cienia nie widać, a jak nałożysz i zastygnie już na powiece to nic z tym nie zrobisz... ahhh :/
Hm... nie wiem, no - szkoda, że taka ciężka jest.
Stary 2011-03-13, 11:55   #411
malina333
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam za długie paznokcie i nie mogę samym opuszkiem przejechać po bazie. Zawsze wyskrobuję paznokciem, potem hop na palec i na powiekę.
musz, a próbowałaś ją jakoś podgrzać? nie wiem czy nie straci swoich właściwości ale mogłaby być bardziej płynna...
chyba kupię bazę z Kobo

Rośnijcie
Stary 2011-03-13, 12:00   #412
muszynianka
Zakorzenienie

Wiesz myślałam o tym ale bałam się że stopię opakowanie :Brzydal: też chyba kupię kobo, wszyscy tak zachwalają... a na inglotową mi szkoda kasy, to ja już wolę wyskrobywać bazę za 5 zł;d
Stary 2011-03-13, 12:06   #413
malina333
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz myślałam o tym ale bałam się że stopię opakowanie :Brzydal: też chyba kupię kobo, wszyscy tak zachwalają... a na inglotową mi szkoda kasy, to ja już wolę wyskrobywać bazę za 5 zł;d
ja się tylko bałam, że po ciągłym podgrzewaniu - z plasteliny mogłaby zamienić się w modelinę

Rośnijcie
Stary 2011-03-13, 12:16   #414
emememsik
po prostu Em :)

Wow, widziałyście czym nagrywa filmiki Dulce? Fajne kamera, tylko kosztuje 8 tys. $.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg canon_FX305_450.jpg (85,2 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-03-13, 12:19   #415
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dałam sobie spokój z kamienna baza JOKO Dobry patent na wyskrobanie jej z opakowania jest jej wcześniejsze rozgrzanie suszarka albo na kaloryferze

Cytat:
Napisane przez Sinem Pokaż wiadomość
Wiem że się wtrącam i wskakuje z innym tematem ale ... znacie fajne blogi 'fashionierskie' vel. modowe z outiftami? będę wdzięczna za podanie kilku linków
www.dulcecandy.com Moim zdaniem najlepszy Takie stroje w moim stylu

Cytat:
Napisane przez malina333 Pokaż wiadomość
chyba kupię bazę z Kobo
Cytat:
Baza z Inglota-porażka... Mam i leży Efekt podobnydo nałożenia korektora albo podkładu na powiekę
Mam bazę KOBO i jest to mój aktualnie bazowy nr 1 Naprawdę polecam
Stary 2011-03-13, 12:24   #416
malina333
Zakorzenienie

teraz to na pewno kupię bazę z Kobo

u digital recenzja maskary z miss sporty

Rośnijcie
Stary 2011-03-13, 12:37   #417
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

A propos komentarzy - uważam, że bez krytyki nie ma rozwoju. Jakby tak każdy nas głaskał po główce i: to nic, że dostałaś jedynkę/niechlujnie się pomalowałaś/źle napisałaś to i tamto - w końcu to Twoje życie i możesz z nim robić, co chcesz --- to byśmy się nie rozwijały. Krytyka musi być oczywiście konstruktywna, a nie na zasadzie: BO TAAAAK, ale słuszne uwagi krytyczne trzeba też umieć z pokorą (której, jak mi się wydaje, niektórym youtubowiczkom brakuje) przyjąć.
Jasne, że jak mi się nie podoba, to nie oglądam, ale jeśli mi się spodoba 10 filmików, a na 11. zauważę coś, co można by poprawić - to dlaczego nie mogę skomentować? Jeśli przeczytam 10 książek jednego autora ię 11. będę uważała za beznadziejną to, co - nie mam przeczytać 12. albo nie mogę mieć innego zdania na temat tej felernej? Ech...

Dla mnie na YT ostatnio nudy. I z tych nudów oglądam Sarę ze Szwajcarii, fajne ma ciuchy, makijaże słabsze, Paulinkę regularnie, ale rzadko wrzuca, Digital również, lubię jej słuchać, Nieesia i Nisia to nie moje progi (głównie finansowe), Szusz baaardzo dawno nic nowego nie wrzuciła, Florence przestałam lubić już jakiś czas temu, chociaż uważam ją za jedną z najzdolniejszych dziewczyn, oooo Brunettes Heart oglądam za to z przyjemnością - w 100% merytoryczna, nie mówi tylko o Macu i Lushu i bardzo, bardzo piękna
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:38   #418
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wow, widziałyście czym nagrywa filmiki Dulce? Fajne kamera, tylko kosztuje 8 tys. $.
Jakość jej filmików jest chyba teraz najlpesza spośród wszystkich YT guru
Stary 2011-03-13, 12:40   #419
peggy_blue
Zakorzenienie

też kupię tę bazę z kobo, ale jeszcze trochę pomęczę tego virtuala, żeby chociaż sięgnąć dna

ja też najbardziej lubię outfity dulce
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:40   #420
201610310857
Konto usunięte

Ja miałam zakupić bazę pod cienie z Kobo, ale jak próbowałam zobaczyć tester to po prostu masakra.
Nie dało się rozsmarować na dłoni, robiły się rolki, ogólnie średnio mi się spodobała
Zamówiłam na all VIRTUAL, ale z braku asortymentu wysłali mi HEAN i jestem baaaardzo zadowolona
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości