|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
co jest wynikiem wybranej specjalizacji:PCytat:
naszczescie generalny wyglad nie sugeruje zem plastik fantastik z drugiej jednak strony nigdy sie nie przejmowalam co inni mowia to tak btwCytat:
Nie jestem tu dlugo..ale mam wrazenie,ze niektore z Was z calym szacunkiem,ale "zyja" cudzym zyciem:P i bardzo wnikacie w zycie dziewczyn,ktore ogladacie ale kto co lubi:P
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
A weź przestań nie musisz wchodzić na jej profil, jej komentarze jej sprawa. lmaa co t dajesz jesteś tylko jednym z milionów użytkowników i nie wróżysz jej kariery? Aga już ją robi. nawet jak zostawiwa tylko te przychylne komenty no to co czy coś w tym złego?
|
|
|
|
#393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam jedna koleżankę która coś pod moim wpływem się tym zainteresowała, ale ogólnie to pozostaje tylko wizaz.pl i wizażanki![]() Cytat:
KWC włącza mi się w każdym sklepie kosmetycznym No i koleżanki wiedzą że jeżeli chodzi o o kosmetyki to ja jestem pierwsza w doradzaniu
|
|||
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że filmików nie trzeba oglądać, szczególnie, gdy coś nas drażni. Ostatecznie można w ogóle porzucić grzebanie na YT. Jednak mnie mocno dziwi i troszkę oburza podejście "ja Wam pokażę ja mnie ludzie uwielbiają, a co". Tworzy się wokół siebie sztuczną atmosferę uwielbienia, ponieważ każdy człowiek jest przez jednych lubiany, a przez innych nie i nic tego nie ukryje. I co? Załóżmy, że jakaś subskrybentka kocha miłością kosmetyczną YT- bowiczkę... ale pewnego dnia dostrzega coś, co ta mogłaby zmienić. Pisze komentarz, tak jak do tej pory to robiła, jednak treść zawiera uwagę... która nigdy nie ujrzy światła dziennego. Dodam, że ja nie komentuję w ogóle filmików, ponieważ mija się to z celem , a takie sytuacje mnie w tym utwierdzają.
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam potrzeby pisać komuś czegoś niemiłego / zwracania uwagi w komentarzach pod filmikami. Nie rozumiem tego. To obce dla mnie osoby, niech ubierają się i malują jak chcą. Nie ja jestem od zwracania uwagi.( zawsze można napisać wiadomość prywatną)
Kiedy już zdarzy mi się coś napisać to żeby pochwalić i docenić za ciekawy filmik lub fajną zmianę w wyglądzie.. Ale może ja jestem dziwna i inna, bo nigdy nie lubiłam wytykać komuś, że np. w czymś niekorzystnie wygląda, bo nie chciałam sprawiać przykrości
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2011-03-13 o 11:04 |
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zdziwiłabyś się ile mam "koleżanek", które nieproszone o opinię rzucają "nie podoba mi się, to co kupiłaś" ... dodam, że to są dorosłe osoby! |
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bajaderkowa, to Ty masz bazę pod cienie z Sephory? Bo z kimś tutaj o niej pisałam
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja mam problem z tą bazą joko - mam już trzecią... iiii pierwsza była ok, druga twarda jak kamień a ta co mam teraz jest konsystencji plasteliny i zostawia plamy straszne to jest... jest bardzo dobra naprawdę długo trzyma cień no ale ile muszę się namęczyć żeby to równo rozprowadzić...
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam bazę Joko i moja nie jest twarda.
Łatwo się jej używa, choć muszę przyznać, że wcześniejsza była strasznie twarda. Nie wiem od czego zależy jej konsystencja.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie też myślę że od świeżości, przy pierwszym opakowaniu myślałam że może konsystencja zmienia się po zetknięciu z powietrzem i z temperaturą palców, przy trzecim opakowaniu już tak nie myślę... Szkoda że nie monitorowałam dat produkcji. Może nie wiem, z tym się coś dzieje z czasem jak z tuszami do rzęs?:P
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to faktycznie chodzi o datę produkcji. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowiłam, że będę ją wklepywać warstwami.Czyli nakładam dość dużo, ale w małych porcjach. I tak sobie wklepuję w powiekę, czekam aż "wyschnie" i daję drugą warstwę.. I powiem Ci szczerze, że polubiłam ją
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
ja wkładam opuszek palca i tak... ślizgam się po powierzchni ale to zła metoda bo owszem baza się troszkę rozgrzeje ale wiesz nie robię tego w gumowych rękawiczkach i nie jest to chyba najbardziej higieniczna metoda. nie wiem naprawdę malian333 te plamy to moja zmora, bo w jednym miejscu mogę mieć taką plamkę i cień jest intensywniejszy, potem obok się coś zetrze to cienia nie widać, a jak nałożysz i zastygnie już na powiece to nic z tym nie zrobisz... ahhh :/
|
|
|
|
#409 |
|
Przyczajenie
|
Wiem że się wtrącam i wskakuje z innym tematem ale ... znacie fajne blogi 'fashionierskie' vel. modowe z outiftami?
będę wdzięczna za podanie kilku linków
|
|
|
|
#410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam za długie paznokcie i nie mogę samym opuszkiem przejechać po bazie. Zawsze wyskrobuję paznokciem, potem hop na palec i na powiekę. musz, a próbowałaś ją jakoś podgrzać? nie wiem czy nie straci swoich właściwości ale mogłaby być bardziej płynna... ![]() chyba kupię bazę z Kobo
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz myślałam o tym ale bałam się że stopię opakowanie :Brzydal: też chyba kupię kobo, wszyscy tak zachwalają... a na inglotową mi szkoda kasy, to ja już wolę wyskrobywać bazę za 5 zł;d
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 |
|
po prostu Em :)
|
Wow, widziałyście czym nagrywa filmiki Dulce?
Fajne kamera, tylko kosztuje 8 tys. $.
|
|
#415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry patent na wyskrobanie jej z opakowania jest jej wcześniejsze rozgrzanie suszarka albo na kaloryferze![]() Cytat:
![]() Cytat:
Efekt podobnydo nałożenia korektora albo podkładu na powiekę Mam bazę KOBO i jest to mój aktualnie bazowy nr 1 ![]() Naprawdę polecam |
|||
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to na pewno kupię bazę z Kobo
![]() u digital recenzja maskary z miss sporty
|
|
#417 |
|
Konto usunięte
|
A propos komentarzy - uważam, że bez krytyki nie ma rozwoju. Jakby tak każdy nas głaskał po główce i: to nic, że dostałaś jedynkę/niechlujnie się pomalowałaś/źle napisałaś to i tamto - w końcu to Twoje życie i możesz z nim robić, co chcesz --- to byśmy się nie rozwijały. Krytyka musi być oczywiście konstruktywna, a nie na zasadzie: BO TAAAAK, ale słuszne uwagi krytyczne trzeba też umieć z pokorą (której, jak mi się wydaje, niektórym youtubowiczkom brakuje) przyjąć.
Jasne, że jak mi się nie podoba, to nie oglądam, ale jeśli mi się spodoba 10 filmików, a na 11. zauważę coś, co można by poprawić - to dlaczego nie mogę skomentować? Jeśli przeczytam 10 książek jednego autora ię 11. będę uważała za beznadziejną to, co - nie mam przeczytać 12. albo nie mogę mieć innego zdania na temat tej felernej? Ech... Dla mnie na YT ostatnio nudy. I z tych nudów oglądam Sarę ze Szwajcarii, fajne ma ciuchy, makijaże słabsze, Paulinkę regularnie, ale rzadko wrzuca, Digital również, lubię jej słuchać, Nieesia i Nisia to nie moje progi (głównie finansowe ), Szusz baaardzo dawno nic nowego nie wrzuciła, Florence przestałam lubić już jakiś czas temu, chociaż uważam ją za jedną z najzdolniejszych dziewczyn, oooo Brunettes Heart oglądam za to z przyjemnością - w 100% merytoryczna, nie mówi tylko o Macu i Lushu i bardzo, bardzo piękna
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
też kupię tę bazę z kobo, ale jeszcze trochę pomęczę tego virtuala, żeby chociaż sięgnąć dna
![]() ja też najbardziej lubię outfity dulce
|
|
|
|
#420 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam zakupić bazę pod cienie z Kobo, ale jak próbowałam zobaczyć tester to po prostu masakra.
Nie dało się rozsmarować na dłoni, robiły się rolki, ogólnie średnio mi się spodobała ![]() Zamówiłam na all VIRTUAL, ale z braku asortymentu wysłali mi HEAN i jestem baaaardzo zadowolona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

i ciesze sie, ze ktos sie ze mna zgadza

co jest wynikiem wybranej specjalizacji:P

Mam jedna koleżankę która coś pod moim wpływem się tym zainteresowała, ale ogólnie to pozostaje tylko wizaz.pl i wizażanki
No i koleżanki wiedzą że jeżeli chodzi o o kosmetyki to ja jestem pierwsza w doradzaniu

), Szusz baaardzo dawno nic nowego nie wrzuciła, Florence przestałam lubić już jakiś czas temu, chociaż uważam ją za jedną z najzdolniejszych dziewczyn, oooo Brunettes Heart oglądam za to z przyjemnością - w 100% merytoryczna, nie mówi tylko o Macu i Lushu i bardzo, bardzo piękna