![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Intymnie nieseksualnie
Cytat:
NIGDZIE NIE NAPISALAM ze kobiety sa glupie! NIGDZIE nie napisalam ze nie ma kobiet naukowcow i autorek! WYPRASZAM SOBIE!!!!! Jest mnostwo naprawde madrych i wielkich kobiet. Reszte mej wypowiedzi NIE ZROZUMIALAS i ja na to nie poradze. Nie bylo kobiet geniuszy i w wikipedzie ich nie znajdziesz. Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
sanchez ale ja nie rozumiem czego ty szukasz - wzoru i mistrza - kobiety czy chcesz się utwierdzić w przekonaniu że nie ma mądrych kobiet czy po prostu spotkały cię same przykrości ze strony kobiet? w stylu nie wiem brak bliskiej przyjaciółki oziębła matka? bo się gubię
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak na szybko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
O tak nawet powstał ostatnio wątek fascynatki książki "Cudzoziemka"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu mamy dziewczynę wychowywaną przez dziwnych mężczyzn, to wiadomo, że laska się zgubiła. Tylko pytanie po co takie bzdury wypisuje, skoro szuka pomocy. ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- No zły zły, ale ważny, trzeba znać takie książki na zasadzie kontrastów (np. Anię z Zielonego Wzgórza i dzienniki Anais Nin). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do bzdur, które rzekomo piszę, widocznie prawda jest jak dupa, każdy ma swoją. Edytowane przez sanchez_z Czas edycji: 2011-03-13 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Pitolisz jak potłuczona. Prawda jest jedna - nikt z nas nie jest mężczyzną czy kobietą. Jesteśmy najpierw ludźmi. Zapamiętaj to sobie, bo naprawdę w życiu spotka Cię wiele krzywd, jeśli nie zmienisz swoich przekonań. Takimi poglądami robisz krzywdę sobie samej, jako kobiecie fizycznie, przemyśl to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
Zakorzenienie
|
Krakovianko, raczej daruje sobie czytanie ksiazki, a pozostane przy czytaniu rzeczowego artykulu http://www.resmedica.pl/pl/archiwum/zdart2011.html
W ksiazki, zwlaszcza po przeczytaniu rewelacji Pani Argov, czy Pana Grey'a traktuje jak rozrywke ![]() I niestety dla mnie dowodem milosci byloby umycie samochodu, gdybym go miala. Wiec musi mi wystarczyc zamontowanie polek (za niska jestem zeby sama je zamontowac). Wiec mozliwe iz mam czesciowo meski mozg, ale ja mam i meskich hormonow duzo ![]() Cytat:
Ja np. nie cierpie czytac wypracowan ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Przynajmniej Sanchez to świetny model na dziewczynę, bo pewnie ma męski sposób myślenia:
1. Bajzel w pokoju nie będzie dla niej niczym złym. 2. Agresywny dzień w miesiącu nie jest taki agresywny. 3. Pewnie jest dobrym kompanem do kufla i kieliszka. 4. Mecz w telewizji będzie stał ponad M jak Miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Bo płytkie jest Twoje myślenie i pisanie. Skoro wyszłaś z wieku dojrzewania, i żyjesz w Polsce (w kraju dużym, w środku Europy, nie w wiosce w Afryce) - wydawałoby się, że choćby telewizja, radio, gazety nakreśliły Ci poziom człowieczeństwa.
A Ty wyskoczyłaś w XXI wieku w Polsce z poglądami św. Franciszka z Asyżu z Xii w. i to jeszcze na forum kobiecym. Weź się, dziewczyno, zastanów nad sobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co podales to nie jest meski sposob myslenia, a stereotyp.
![]() |
![]() |
#75 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Po poście Darth Vader mogę śmiało stwierdzić że jestem mężczyzną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Zakorzenienie
|
Bo w definicji nie napisali "geniusz"...?! Rozumiem
![]() ![]() Acha i "ta" Wikipedia, a nie "ten" Wikiped... ![]() Jedzie seksizmem na kilomert ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wypraszam sobie! ![]() Widze właśnie, że zgrywasz tutaj erudytę, jeśli chodzi o dobór słownictwa... Może zamiast "szpanowania" na forum znajomością słownika zajmiesz się "poszukiwaniem" kogoś kto wyleczy Cię z tych chorych poglądów? Może polecany przez cały wątek psycholog na przykład? Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-13 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ======================= a tak w ogóle to co wy robicie o tej porze w niedziele na forum?! WON do kuchni schabowe tłuc. do niczego innego się nie nadajemy, sorry. zresztą, może do tych schabowych się nie nadajemy nawet, przecież najwybitniejsi kucharze to mężczyźni, c'nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Co do badań naukowych - zapraszam Cię do Wrocławia na studia antropologiczne do prof. Pawłowskiego, wtedy poznasz badania naukowe dot. różnic płciowych; książki typu "kobiece zachowani w weekend" czy artykuły w gazetach typu "Focus" to naprawdę nie są źródła, którymi powinna podpierać się młoda osoba). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wyczuwam np. w grupią jakąś niezdrową rywalizację, jest coś takiego co unosi się w powietrzu, strasznie mnie to męczy. Pozatym kobiety z racji tego że są bardziej amitne, też często sa skore to o wiele większych świństw niż mężczyźni. Nie wspominając już o tym, że kiedy ogląda się różnego rodzaju programy typu the Apprentice, widać, że to zawsze kobiety mają problem w grupie. Kogoś nie lubią, coś im przeszkadza, mężczyzni poprostu robią to co maja zrobić, podchodzą do wszystkiego na luzie. Kobiety znów upieraja się przy swoim, naciskają, dopytuja się - ogólnie przebywanie w ich towarzystwie jest strasznie nużące i męczące. Podobnie jak Krakowianka pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojego profilu i stwierdzam, że jesteś jedną z najpiękniejszych kobiet jakie kiedykolwiek widziałam ![]() Piszę to jako kobieta biseksualna, naprawdę mogłabym się w Tobie zakochać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ja się niestety nadaję tylko do przeglądania informacji o nowinkach kosmetycznych, oglądania swatchów lakierów do paznokci i przeglądania blogów szafiarskich, bo tymże miałkim czynnościom poświęcam się w niedzielę :paznokcie:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- ja jestem przygłupią panną i obierając kartofle mogłabym się zabić nożem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli Ty szukasz mężczyzny jako partnera życiowego, tak? Albo babo-chłopa? Szukasz kogoś z kim się będziesz mógł napić i oberzeć mecz... Kolegów nie masz? Uważasz, że kobieta jest zła, bo lubi porzadek, woli od meczu "M jak Miłość" itp.? Kurde no, chyba facetem jestem, tylko coś mi między nogami nie dynda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doprawdy, dopiero w takich chwilach doceniam to szczęście, jakie miałam spotykając cudowne kobiety w swoim życiu (w tym wiele z nich poznałam tutaj na Wizażu). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Mieszkam w mieszkaniu studenckim z 3 kobietami, więc wiem o czym piszę. Nie mówie, że kobieta z męskim sposobem myślenia jest kimś lepszym, jednak mimo wszystko z takimi się lepiej dogaduje. Najlepiej dogaduje się z tą, która ma zainteresowania sportowe. Przypadek?
Edytowane przez Darth Vader Czas edycji: 2011-03-13 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.