Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 13:35   #3511
Duszek2
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Malla- jest jednak ta mała głupia nadzieja...
Tak w ogóle to co u Ciebie słychać?
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:38   #3512
lily92920
Zakorzenienie

Nie wiem co począć, bo podobno wych. wie, że byłam na wagarach
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:41   #3513
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość

A co masz począć. Nic. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Nic Ci nie będzie co to jedna czy trzy godziny nieusprawiedliwione w całym roku :P
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:41   #3514
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
Chyba niedzielne no chyba, że sama się już nie orientuje
Aaa.. bo ja mam poniedziałki wolne i jest piątek... sobota, sobota i niedziela dla mnie miałam znaleźć robotę na weekendy ale kiepsko mi idzie :P

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
a wiecie, że na wagary chodziłam tylko w Dzień Wagarowicza?
ach, i raz pojechałam ze znajomymi do Maca do innego miasta, bo u mnie nie było, ale rodzice wiedzieli
Ja chodziłam na wagary non stop... w 3LO to już tylko śmigałam na lekcje, z których zdawałam maturę i resztę żeby wyrobić 50%. A połowę tych "wagarów" to po prostu przesypiałam w domu I co? I pstro. Jestem na wymarzonych państwowych studiach i sumiennie chodzę na (prawie ) wszystkie zajęcia Także trzeba wagarować z głową

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-13 o 13:42
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:43   #3515
martuska2o
Rozeznanie

Ja mam pierwszą od dawna niedzielę wolną. Ale co z tego jak nie myślę i i tak roboty domowej mam w kit
I jeszcze muszę 'mojemu' dziecku na historię album przygotować
Stary 2011-03-13, 13:45   #3516
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Ja chodziłam na wagary non stop... w 3LO to już tylko śmigałam na lekcje, z których zdawałam maturę i resztę żeby wyrobić 50%. A połowę tych "wagarów" to po prostu przesypiałam w domu I co? I pstro. Jestem na wymarzonych państwowych studiach i sumiennie chodzę na (prawie ) wszystkie zajęcia Także trzeba wagarować z głową
U mnie tak samo, też wagarowałam sporo i też jestem na studiach, na które chciałam się dostać. Noo ale żebym na wszystkie zajęcia chodziła, to nie powiem. Na wszystkie ćwiczenia owszem, ale wykłady? Bez przesady! Nie wiem jak u was, u mnie wykłady to czysta strata czasu. W 90% przypadków były zupełnie bezwartościowe.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:47   #3517
martuska2o
Rozeznanie

A co do wagarów to ja NIGDY ;] I jakoś nie żałuję Oczywiście nie mówię tu o studiach
Stary 2011-03-13, 13:50   #3518
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
A co masz począć. Nic. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Nic Ci nie będzie co to jedna czy trzy godziny nieusprawiedliwione w całym roku :P
6...
Ale chodzi o to, że ja nigdy na wagary nie chodzę. NIGDY! I moi rodzice mają do mnie w tej sprawie zaufanie. I boje się, że jak wyda się, że byłam na wagarach, to będą bardzo źli.
Stary 2011-03-13, 13:50   #3519
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Martuszka, czy ja dobrze słyszę? Że eks zaprosił Cię do restauracji?!

Cytat:
Wróciłam z pubu. Jestem nieszczęśliwa. Picie piwa po rozstaniu jest beznadziejne i nie wiem czemu do cholery nie umiem się naturalnie śmiać Jemy z psem na spółkę parówkę. End
Ja przez 3 tygodnie po rozstaniu codziennie, tak, codziennie pocieszałam się piwem, każdego wieczoru z kim innym. Kolega, koleżanka, kolega+koleżanka, kombinacji całe mnóstwo. Odświeżyłam kontakty i teraz co weekend dostaję zaproszenie na piwo od ludzi z którymi nie widziałam się tyle miesięcy. Miłe
Ssmaczego, lubię parówki.

Jak nie piwem, to wódką się pocieszaj.

Cytat:
Napisane przez kasianiuniakotek Pokaż wiadomość
Nie kocham go i nigdy nie kochałam. Czemu z nim jestem? Nie wiem. Lubię go, przyjaźnimy się, lubię z nim spędzać czas, ale to wszystko. Od pewnego czasu bardzo irytuje mnie przebywanie z nim. Nie chcę spędzać z nim tyle czasu ile by chciał. Nie chcę go całować, przytulać.
Byłam w takiej samej sytuacji z exex. Na początku, jeden miesiąc, dwa.. chemia między nami. Potem zniknęła. Uświadomiłam sobie, że nic do niego nie czuję. I nawet nie lubię się z nim całować. Skończyłam ten zwiazek, on nie miał żalu, ale było mu smutno strasznie. Teraz dostaję od niego życzenia na święta itd. Więc historia zakończona pozytywnie, lubię go dalej jako kolegę. Życzę powodzenia!

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
A po trzecie i najważniejsze - masz psa! Pies to najlepszy przyjaciel człowieka, a ja bez swojego chyba bym już dawno się zapłakała po rozstaniu. Nic innego mnie tak nie rozśmiesza .
Mój pies jest głupiutki, on mnie nie rozśmiesza. Umie tylko siedzieć przy drzwiach i czekać na kolejny spacer czy miskę pełną żarcia. Taki jest urok huskiego. Głupie to, ale ładne.

Cytat:
Przy nim cały czas się odchudzałam, na początku gdy tylko coś więcej zjadłam (więcej niż np. dwie kanapki dziennie) to zaczynał żartować żebym tyle nie żarła i że będę gruba (a on niecierpi grubych) Potem jak mu się rozpłakałam kiedyś to zaczął że to tylko żarty...
Żartujesz!? jakby mi facet powiedział że jestem gruba czy mam tyle nie jeść to po głowie by dostał.. cios poniżej pasa.. Dobrze że się uwolniłaś.. nastęny będzie doceniał Twoją figurę, zobaczysz! I wszystko resztę co masz w sobie.
Mój mi kiedyś zagroził, że jak schudnę chociaż gram to on zabiera mnie do McDonaldu i karmi tak długo aż pęknę.

Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Dziś mijają dokładnie 3 miesiące od rozstania.Jest mi nadal ciężko mimo że wiem doskonale że powinnam go olać i żyć swoim życiem,ale nie potrafię to chyba dowód na to że jest ze mną coś nie tak.Na dodatek weszłam na to głupie nk i zerknęłam na zdjęcia mojej dawnej najbliższej przyjaciółki. to jego była,przyjaźniliśmy się z nią oboje,ale potem strasznie się pokłóciliśmy,szczególnie my dwie.on mnie zawsze przed nią bronił gdy mówiła jakieś niemiłe teksty o mnie.obraziła się i na mnie i na niego. Mniejsza z tym, więc przeglądając te zdjęcia zobaczyłam że wszystkie są opatrzone cudnymi komentarzami mojego eksa a ona jak widać już nie jest ani trochę zła na niego.Wiem że nie będą razem bo ona ma chłopaka,ale denerwuje mnie i robi mi się smutno jak sobie pomyślę że pewnie znów wymyśla o mnie niestworzone historie i tak sobie gadają obrabiając mi tyłek.Przepraszam że wypisuję tutaj takie pierdoły.Musiałam się wygadać. Trzymam kciuki i wspieram w myślach wszystkie dziewczyny na forum które mają złamane serduszko i nadal bardzo cierpią z tego powodu.
Proszę, postaraj się zmienić to życie.. to już kawał czasu, nie warto płakać i się załamywać.. tak nie można.
Przepraszam, ale nie mam siły więcej powiedzieć i Ci doradzić.. sory.

Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Dlatego ja się ciesze z tego , że mój były mieszka w innym miescie. Co prawda to tylk 15 km ale od rozstania widzialam go moze tylko 2 razy
Jakim cudem mój mieszka tylko 5-6km dalej i już od 5 tyg go nie widziałam? ani razu. A w tym mieście jestem codziennie praktycznie (dojazd do szkoły)
Może on całymi dniami siedzi w domciu i płacze za mną? hehe,
ale jestem naiwna.

Cytat:
Wolą zapijać swoje smutki w wódce i piwie z kolesiami,
Skąd ja to znam..

___

Ja nie będę się rozpisywać dzisiaj, jestem totalnie nie w humorze.
Dzisiaj mija 5tyg od rozstania, pokłóciłam się z mamą, wczoraj chlałam wódę, mama zepsuła zabawę bo dzwoniła i kazała w tej chwili przyjeżdżać do domu. mam kaca, w kościele zrozumiałam że nie ma sensu spotykać się z tym kolegą eksa, nie ma co robić z siebie pośmiewiska. Jeszcze wczoraj w złości nagadałam mojemu 'adoratorowi' że nie da się z nim dogadać, bo on dużo mówi a mało robi. Ciągle wprasza mi się do domu.
I w ogóle mam 38 gorączki, taaki nos, mówię jak pijak, kręci mi się we łbie, kaszląc wypluwam płuca.
Oki, to już koniec mojego marudzenia na dziś, limit wyczerpałam.

aha, cześć, dzieńdooobry.

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-13 o 13:54
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:53   #3520
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Malla- jest jednak ta mała głupia nadzieja...
Tak w ogóle to co u Ciebie słychać?
Myślę, że na tym etapie lepiej zarządzić rozejm na czas jego leczenia i dopiero potem pomyśleć o tym, czy łączy Was jeszcze coś głębszego. Tylko niech on się wreszcie za siebie weźmie Z racji sytuacji, w jakiej się znajduje, nie urywaj całkiem kontaktu i bądź przy nim, ale chyba nie ma sensu udawać związku, gdy jest jak jest. Zdrowie psychiczne przede wszystkim.

U mnie ok, z eksem się kumplujemy i chyba zaczyna widzieć, że nic z tego nie będzie.
Z Zakalcem kontakt regularny, uprzejmy.
Chodzę na imprezki, dziś jadę z gorączką i chorym gardłem na koncert Hey, jutro w pracy będę umierać, a pracuję głosem - raz się żyje
Cytat:
Powiedz mamie, poproś o wypisanie usprawiedliwienia, wytłumacz, że chcesz się wreszcie wziąć za naukę, bo masz dosyć tego, że wszyscy mówią Ci o eksie, co Cię odciąga od nauki.
Cytat:
Na razie nic nie zrobiłam.
Co za przewrotnośc losu. Już chyba wolałam jak był z nią heh
Czemu nic nie zrobiłaś?
Stary 2011-03-13, 13:53   #3521
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
6...
Ale chodzi o to, że ja nigdy na wagary nie chodzę. NIGDY! I moi rodzice mają do mnie w tej sprawie zaufanie. I boje się, że jak wyda się, że byłam na wagarach, to będą bardzo źli.

Liluś ja też nie chodziłam Ale co mają zrobić, pomarudzą i tyle. Przejdzie im. Toć super z Ciebie dziecko i uczennica więc nie masz o co bać żaby. Wyluzuj

zjedzmnie:
Dobrze widzisz niestety

Malla:
Nie wiem. Bo wolę chyba nic na razie nie odpowiadać? nie wiem, mam siano w głowie.

Edytowane przez martuska2o
Czas edycji: 2011-03-13 o 13:54
Stary 2011-03-13, 13:57   #3522
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość

Ja nie będę się rozpisywać dzisiaj, jestem totalnie nie w humorze.
Dzisiaj mija 5tyg od rozstania, pokłóciłam się z mamą, wczoraj chlałam wódę, mama zepsuła zabawę bo dzwoniła i kazała w tej chwili przyjeżdżać do domu. mam kaca, w kościele zrozumiałam że nie ma sensu spotykać się z tym kolegą eksa, nie ma co robić z siebie pośmiewiska. Jeszcze wczoraj w złości nagadałam mojemu 'adoratorowi' że nie da się z nim dogadać, bo on dużo mówi a mało robi. Ciągle wprasza mi się do domu.
I w ogóle mam 38 gorączki, taaki nos, mówię jak pijak, kręci mi się we łbie, kaszląc wypluwam płuca.
Oki, to już koniec mojego marudzenia na dziś, limit wyczerpałam.

aha, cześć, dzieńdooobry.
Ja też wczoraj chlałam wóde. Wypiłam z koleżanką poł litra na dwie , do tego wypilam piwo i o dziwo nie mam kaca Oczywiscie nie obyło się bez dymów i teraz mnie ręka boli :P
Stary 2011-03-13, 13:58   #3523
martuska2o
Rozeznanie

A co robiłaś ręką? to od podnoszenia kieliszka?
Stary 2011-03-13, 14:04   #3524
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Przede wszystkim - nie chodzić więcej na wagary :P

A tak serio - jeśli boisz się reakcji rodziców, sama się przyznaj, zanim dowiedzą się od kogoś innego
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:09   #3525
Malla
Nie depcze krokusów

Martuś - a mogę wiedzieć, nad czym się zastanawiasz?

Zjedzmnie - wysyłam pozytywne fluidy
Stary 2011-03-13, 14:13   #3526
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

Cytat:
A mi się nikt nie śnił

A zeszyty, a fotka? Cały czas w tym siedzisz.

uups

Szkoda czasu na takie bezsensowne rozmyślania.

No! Lepiej późno niż wcale...

Wszyscy mają rację, gdybyś wysłała tego smsa z żalami, tylko byś pogorszyła sytuację.

Jak Ty się zachowujesz wobec niego, gdy się widzicie? Chcesz go odzyskać, to uruchom swoje kobiece instynkty i z biednej owieczki stań się pewną siebie jednostką, którą chciałby zdobyć. Bądź świadoma zarówno swojego ciała w tańcu, jak i swojego intelektu. Faceci gardzą związkami z łatwymi kąskami.
dzieki za rade, wiem ze tak powinnam sie zachowywac, ale jest mega trudno udawac ze tego nie przezywam, nie tesknie. dalam juz sobie spokoj z narzucaniem sie, pisaniem,dzwonieniem, teraz kontakty ograniczaja sie do tancow, od czasu do czasu napisze ze milo go bylo zobaczyc czy cos podobnego i to wszsytko.chcialabym miec taki mocny charakter jak niektore tu osoby,byc pewna siebie,olac wszsytko i nie pokazywac jak mi zalezy..
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:14   #3527
wkapeluszu
Raczkowanie

Dziewczęta Drogie przesyłam Wam moc pozytywnego myślenia! no i w najbliższych dniach będę musiała spotkać się z moim eksem, w celu oddania mu reszty rzeczy które zostawił... nie wiem dlaczego jestem taka miła i chcę mu je oddać :/ ale zastanawiam się, jakby mu trochę zrobić na złość przy tym spotkaniu, pokazać, że jest mi bez niego wspaniale :P jakieś pomysły?
wkapeluszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:16   #3528
Duszek2
Raczkowanie

Malla- Często o tym myślę właśnie żeby on wpierw poukładał sowje życie czyli znalazł prace, szkołe, powychodziła jakoś z długów z problemów zadbał o zdrowie a potem żeby się zabrać za związek. Do tego dzieli nas prawie cała Polska...
Kocham go ale widze, że jego sytuacja życiowa niszczy nasz związek i co gorsza coraz częściej dochodze do wniosku , że już nie wiem jak mam mu dalej pomóc a staram się już od dobrego pół roku...
Mam nadzieje, że na dniach się odezwie i porozmawiamy chociaż nie wiem bo jak zawsze zaczynam temat związku to on mi mówi, że ma takie problemy, że nie myśli o tym.

Czyżbyś była nauczycielką?
To niezle imprezujesz ale co tam trzeba!!
Wiesz co jesteś jedną z dziewczyn, którą tu podziwiam za podejście do życia i do spraw uczuciowych. I chętnie czytam co u Ciebie i jak sobie radzisz.
Zresztą historai każdej z dziewczyn tutaj jest mi bliska bo w każdej znajduje coś podobnego do mojej.
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:18   #3529
martuska2o
Rozeznanie

Malla:
Oczywiście, że możesz tylko, że ja sama nie wiem nad czym hah. Chyba nad wszystkim. Na razie bynajmniej się z nim nie kontaktuję. Boję się tego kontaktu.
Stary 2011-03-13, 14:20   #3530
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000
Question Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Kimi

Kocham Cię

No wpadam to raz na ruski, mija mnie jakaś afera z fotami, i nie wiem o co cho... Jak się cos dzieje, to mnie nie ma

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
"Kocham Cię ale nie mogę z Tobą być" czytaj z męskiego na nasze "chciał bym sobie coś wyrwać ale dopóki nic nowego i godnego uwagi nie pojawi się na horyzoncie chcę mieć otwartą furtkę do Twojego łóżka bo co będę w celibacie żył"....I właściwie pies ogrodnika ja to bym mógł tańczyć z inną ale jak przy Tobie pojawi się ktoś to odstrasza bo się boi,że za szybko byś o nim zapomniała a jemu nie o to chodzi

Przepraszam,ze tak dobitnie ale tak to w sumie wygląda w 90 % przypadków na tym forum...Jeśli się mylę to siąde na karnym jeżyku na 22 minuty
Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Zakupy to bardzo skuteczny porozstaniowy poprawiacz humoru. Odkąd jestem sama wpadają mi w oko coraz to fajniejsze kosmetyki i ciuszki. Wiele z nich kupuje bez wyrzutów sumienia. Nie muszę już myśleć co kupie eksowi na tą czy inną okazje, teraz sobie robie prezenty z okazji walentynek, dnia kobiet itp.
Ja zrobiłam wczoraj zakupy w SH. Kupiłam dwie pary dzinsów 3/4 w jedne dla mamy jedne z C7A, drugir Only , butelkową tunikę no name, białą z Tom Tailor, spódniczkę bombkę brązową i tunikę w paski.
Dałąm za wszystkjo jakieś 50 zeta
A w sklepie u hińczyka kupiłam za 2 zł malinowy lakier do paznokci z Vollare.

Cytat:
No sorry. Ja mam swój indywidualny styl. Wszyscy mi mówią, że fajnie wyglądam. Najczęściej nosze kwiatowe wzory. I czarne rzeczy. Czasem kropki, bo to symbol samotnej kobiety. I nie wzoruje się na innych. U mnie w klasie jedna dziewczyna uważa się za gwiazde i już kilka, co się z nią zadaje zaczyna przypominać ją pod względem zachowania i ubioru. Żałosne jak dla mnie, bo nie uważam jej za jakiś wyznacznik mody i stylu, a zwłaszcza charakteru i zachowania
Ja też nigdy nie rozumiała fenomenów "gwiazdy" klasowej.

Cytat:
Hej dziewczyny,
Podziwiam Was, że umiecie swoje codzienne czynności pogodzić z codziennym pisaniem ja jakoś tego nie umiem
Czytam cały czas ale nie zawsze mam czas napisać.
Wiecie co? U mnie to jest coraz gorzej czekam już tylko na słowa-to koniec...
Ja czasami nie daję rady. Do0ba ma ograniczona pojemność jednak, co niedawno zrozumiałam, więc wieczorem albo sie wyśpię albo siedzę na wizazu albo rozmawiam z M. Takie mam alternatywy. Próby, żeby pogodzić wszystko na raz kończą się, że wpadam tu, coś napiszę, pogadam z M chwilę i zasypiam nad książką. I to nie jest kwestia organizacji, bo jak wracam o 19 z pracy, to juz naprawde niewiele można zrobić. A pracę mam taką, że czasami mam ochotę pieprznąć wszystkim i wyjść.

Cytat:
a wiecie, że na wagary chodziłam tylko w Dzień Wagarowicza?
ach, i raz pojechałam ze znajomymi do Maca do innego miasta, bo u mnie nie było, ale rodzice wiedzieli
Ja w 2 albo w 3 liceum miałam z awarowanie nieodpowiedznie zachowanie.

Cytat:
U mnie ok, z eksem się kumplujemy i chyba zaczyna widzieć, że nic z tego nie będzie.
Z Zakalcem kontakt regularny, uprzejmy.
Chodzę na imprezki, dziś jadę z gorączką i chorym gardłem na koncert Hey, jutro w pracy będę umierać, a pracuję głosem - raz się żyje
Ja pamiętam jak szalałam latem, nie było imprezy beze mnie. Jeszcze teoretycznie w związku z eks, ale i tak czułam się jak singiel.
Ale teraz dochodze do wniosku, że będą c w związku można sobie poszleś. KWestia dogadanie się i zaufania.

Malla co Ci daje kontakt z Zakalcem?

W ogóle, to doszłam do wniosku, że przez telefon też da sie zbudowac bliskość. Sobota to dzień, kiedy nic nas nie goni, możemy sobie pobujać w obłokach, pofantazjować, pomruczeć, a wieczorem to zrealizować. Pozostałę dni dzielimy sie po prostu codziennością: nie da się przeskoczyc takich rzeczy jak praca, obowiązki, można ograniczać ich wpływ na związek, izolować partnera, ale nie przeskoczę, że jestem zmęczona po ciężkm dniu i nie zawsze mam ochotę na fantazjowanie. Dzielimy sie wtedy innymi rzeczami, jakie nam sprawiaja radość: zakupami, czyms co nas zaintrygowało w necie. To też daje bliskość, zresztą seks to nie wsystko.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:21   #3531
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz mamie, poproś o wypisanie usprawiedliwienia, wytłumacz, że chcesz się wreszcie wziąć za naukę, bo masz dosyć tego, że wszyscy mówią Ci o eksie, co Cię odciąga od nauki.
No zobacze. Ale do wagarów i tak się nie przyznam.

Cytat:
Liluś ja też nie chodziłam Ale co mają zrobić, pomarudzą i tyle. Przejdzie im. Toć super z Ciebie dziecko i uczennica więc nie masz o co bać żaby. Wyluzuj
Hehe. Z ocenami u mnie kiepsko, ale zawsze moge na konkurs zwalić
Stary 2011-03-13, 14:35   #3532
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
A co robiłaś ręką? to od podnoszenia kieliszka?
Haha Kolega mnie wkurzył i mu przywalilam pięścią :P Zamiest jego to mnie boli :P
Stary 2011-03-13, 14:35   #3533
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Czy ja o czymś nie wiem? nie jesteś już ze swoim?...........
Jestem Tu mowa o innym chłopaku. Chłopaku, który w ogóle nie pasuje do tego wątku, bo po rozstaniu zachowywał się z klasą To teraz rzadkość, jak widzę, wśród mężczyzn
Cytat:
A mi się nikt nie śnił
A mi się śniło, że mój chłopak mnie zdradza i mi tłumaczy, że to nic takiego, a ja próbuję go przed sobą usprawiedliwić, bo nie chcę z nim zerwać.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:36   #3534
triolka
Zadomowienie

Wiecie co, tak Was tu czytam wszystkie...i taką wielką sympatie do Was nabrałam

Ja Wam powiem, ze po wczorajszym totalnym dołku, dzisiaj mam wielki optymizm i ochote do zycia. Postanowiłam że nie mogę tak, muszę być silna, a nei marnować czas na myślenie nad tym palantem. (swoją drogą, od zerwania nie odezwał sie ani razu...moze sie obraził na list- bardzo dobrze!).
Musze sie teraz poświecić swoim studiom- a mam nawał pracy do samego końca maja, co ma swoje plusy, bo jak jestem na uczelni nei myśle o nim.
Mój plan na najbliższe dni to zaleczyć swoje paznokcie(bo ze stresu i smutki wszystkie obgryzłam!!!!) i być piękna i cudowna żeby faceci sie za mną oglądali na ulicy.....mam nadzieje że chociaż pare dni w takim optymiźmie jak dizisaj wytrzymam.
triolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:44   #3535
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Do dup.y, już nawet malowanie paznokci mnie nie cieszy.

Aha, miałam dodać, że jeszcze w nocy dostałam okres i umierałam.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 14:52   #3536
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Do dup.y, już nawet malowanie paznokci mnie nie cieszy.

Aha, miałam dodać, że jeszcze w nocy dostałam okres i umierałam.
Witam w klubie, jestem totalnie zdołowana.

Nie wiem co się ze mną dzieje, nie jestem w stanie wstać z łóżka przed 14stą. A kładę się o 3. Jak nie prześpię tych 11 godzin, to nie mogę funkcjonować. Masakra. Najchętniej dalej bym poszła spać.

Malla, czujesz się lepiej?
Stary 2011-03-13, 15:01   #3537
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Mam nadzieje, że na dniach się odezwie i porozmawiamy chociaż nie wiem bo jak zawsze zaczynam temat związku to on mi mówi, że ma takie problemy, że nie myśli o tym.
To niech zacznie je rozwiązywać, zamiast o nich myśleć! Czasem mam ochotę nim potrząsnąć
Cytat:
Czyżbyś była nauczycielką?
Infolinia
Cytat:
Wiesz co jesteś jedną z dziewczyn, którą tu podziwiam za podejście do życia i do spraw uczuciowych. I chętnie czytam co u Ciebie i jak sobie radzisz.
Zresztą historai każdej z dziewczyn tutaj jest mi bliska bo w każdej znajduje coś podobnego do mojej.
Dzięki Te historie są w gruncie rzeczy bardzo podobne... W ostateczności każda spotyka księcia z bajki Powiedz, że spotyka, no powiedz... A tak serio, to każda doznaje szczęścia, gdy rozumie, że nie zależy ono od posiadania faceta i że najważniejsze jest poznanie samej siebie i polubienie tej istotki

Żebym nie była taka święta, to przy Zakalcu robiłam takie głupoty, że wstyd mi, wstyd, wstyd do teraz (po eksie szybciej stanęłam na nogi). Dlatego też utrzymuję z nim kontakt - nie chcę, by mnie zapamiętał taką, jaka byłam tuż po.
Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Malla co Ci daje kontakt z Zakalcem?
Jak wyżej plus: bicie serca, uśmiech na twarzy
Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
W ogóle, to doszłam do wniosku, że przez telefon też da sie zbudowac bliskość.
Jasne, że się da, tylko wymaga to umiejętnego podejścia.
Cytat:
Malla:Oczywiście, że możesz tylko, że ja sama nie wiem nad czym hah. Chyba nad wszystkim. Na razie bynajmniej się z nim nie kontaktuję. Boję się tego kontaktu.
Martaaaaa
Odmów. Ciekawe, na ile starczy mu zapału do starań.
Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
dzieki za rade, wiem ze tak powinnam sie zachowywac, ale jest mega trudno udawac ze tego nie przezywam, nie tesknie.
A jak się przy nim zachowujesz?
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Malla, czujesz się lepiej?
Po wczorajszych baletach gorzej, oczy mnie tak pieką, że ledwo otwieram, a na koncert muszę wziąć soczewki, żeby przetrwać.

zjedzmnie - ach, to stąd te humory Przetrwaj
Stary 2011-03-13, 15:06   #3538
Fubizka
Zakorzenienie

W ogóle bejbe jest chyba dzisiaj moim alterego. Raz, że okres, dwa że humory, trzy że chodzę 3 dzień z JEDNYM pomalowanym paznokciem, bo reszty mi się nie chciało i teraz tego mi się nie chce zmywać.

Dół.

Rzęsy chyba sobie kupię w końcu, obejrzałam filmiki katOsu o tych rzęsach i teraz nie wiem czy kupować w Inglocie czy w Sephorze, czy może zamówić z netu, czy w ogóle... ech.

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

A i z tego wszystkie trzeci raz się zabieram do napisania:

martuska!!!!!!!!!!!!!!!!! Na wszystkie świętości, nie spotykaj się z nim!!!!!!!!!

Swoją drogą był już film o fejsbuku, teraz jest film o wirtualnych społecznościach (Sala samobójców), czekam aż będzie film o wizażu
Stary 2011-03-13, 15:09   #3539
martuska2o
Rozeznanie

Też mam okres :P od wczoraj
Stary 2011-03-13, 15:14   #3540
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam okres :P od wczoraj
Podobno kobietom mieszkającym w jednym domu się synchronizują. Ale żeby na wizazu? To będzie istna masakra, jak wszystkie na raz będą miały okres
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości