|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Malla- jest jednak ta mała głupia nadzieja...
Tak w ogóle to co u Ciebie słychać? |
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co począć, bo podobno wych. wie, że byłam na wagarach
|
|
|
|
#3513 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Aaa.. bo ja mam poniedziałki wolne
i jest piątek... sobota, sobota i niedziela dla mnie miałam znaleźć robotę na weekendy ale kiepsko mi idzie :PCytat:
I co? I pstro. Jestem na wymarzonych państwowych studiach i sumiennie chodzę na (prawie ) wszystkie zajęcia Także trzeba wagarować z głową
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-13 o 13:42 |
|
|
|
|
#3515 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam pierwszą od dawna niedzielę wolną. Ale co z tego jak nie myślę i i tak roboty domowej mam w kit
![]() I jeszcze muszę 'mojemu' dziecku na historię album przygotować
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i też jestem na studiach, na które chciałam się dostać. Noo ale żebym na wszystkie zajęcia chodziła, to nie powiem. Na wszystkie ćwiczenia owszem, ale wykłady? Bez przesady! Nie wiem jak u was, u mnie wykłady to czysta strata czasu. W 90% przypadków były zupełnie bezwartościowe.
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Rozeznanie
|
A co do wagarów to ja NIGDY ;] I jakoś nie żałuję
Oczywiście nie mówię tu o studiach
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chodzi o to, że ja nigdy na wagary nie chodzę. NIGDY! I moi rodzice mają do mnie w tej sprawie zaufanie. I boje się, że jak wyda się, że byłam na wagarach, to będą bardzo źli. |
|
|
|
|
#3519 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Martuszka, czy ja dobrze słyszę? Że eks zaprosił Cię do restauracji?!
Cytat:
![]() Ssmaczego, lubię parówki. Jak nie piwem, to wódką się pocieszaj. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój mi kiedyś zagroził, że jak schudnę chociaż gram to on zabiera mnie do McDonaldu i karmi tak długo aż pęknę. ![]() Cytat:
![]() Przepraszam, ale nie mam siły więcej powiedzieć i Ci doradzić.. sory. ![]() Cytat:
Może on całymi dniami siedzi w domciu i płacze za mną? hehe, ale jestem naiwna. Skąd ja to znam.. ___ Ja nie będę się rozpisywać dzisiaj, jestem totalnie nie w humorze. Dzisiaj mija 5tyg od rozstania, pokłóciłam się z mamą, wczoraj chlałam wódę, mama zepsuła zabawę bo dzwoniła i kazała w tej chwili przyjeżdżać do domu. mam kaca, w kościele zrozumiałam że nie ma sensu spotykać się z tym kolegą eksa, nie ma co robić z siebie pośmiewiska. Jeszcze wczoraj w złości nagadałam mojemu 'adoratorowi' że nie da się z nim dogadać, bo on dużo mówi a mało robi. Ciągle wprasza mi się do domu. I w ogóle mam 38 gorączki, taaki nos, mówię jak pijak, kręci mi się we łbie, kaszląc wypluwam płuca. Oki, to już koniec mojego marudzenia na dziś, limit wyczerpałam. aha, cześć, dzieńdooobry.
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-13 o 13:54 |
||||||
|
|
|
#3520 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Z racji sytuacji, w jakiej się znajduje, nie urywaj całkiem kontaktu i bądź przy nim, ale chyba nie ma sensu udawać związku, gdy jest jak jest. Zdrowie psychiczne przede wszystkim.U mnie ok, z eksem się kumplujemy i chyba zaczyna widzieć, że nic z tego nie będzie. Z Zakalcem kontakt regularny, uprzejmy. Chodzę na imprezki, dziś jadę z gorączką i chorym gardłem na koncert Hey, jutro w pracy będę umierać, a pracuję głosem - raz się żyje Powiedz mamie, poproś o wypisanie usprawiedliwienia, wytłumacz, że chcesz się wreszcie wziąć za naukę, bo masz dosyć tego, że wszyscy mówią Ci o eksie, co Cię odciąga od nauki. Cytat:
|
|
|
#3521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Liluś ja też nie chodziłam Ale co mają zrobić, pomarudzą i tyle. Przejdzie im. Toć super z Ciebie dziecko i uczennica więc nie masz o co bać żaby. Wyluzuj ![]() zjedzmnie: Dobrze widzisz niestety ![]() Malla: Nie wiem. Bo wolę chyba nic na razie nie odpowiadać? nie wiem, mam siano w głowie. Edytowane przez martuska2o Czas edycji: 2011-03-13 o 13:54 |
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wypiłam z koleżanką poł litra na dwie , do tego wypilam piwo i o dziwo nie mam kaca Oczywiscie nie obyło się bez dymów i teraz mnie ręka boli :P
|
|
#3523 |
|
Rozeznanie
|
A co robiłaś ręką?
to od podnoszenia kieliszka?
|
|
|
|
#3524 |
|
Rozeznanie
|
Przede wszystkim - nie chodzić więcej na wagary :P
A tak serio - jeśli boisz się reakcji rodziców, sama się przyznaj, zanim dowiedzą się od kogoś innego
|
#3525 |
|
Nie depcze krokusów
|
Martuś - a mogę wiedzieć, nad czym się zastanawiasz?
Zjedzmnie - wysyłam pozytywne fluidy
|
|
#3526 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta Drogie
przesyłam Wam moc pozytywnego myślenia! no i w najbliższych dniach będę musiała spotkać się z moim eksem, w celu oddania mu reszty rzeczy które zostawił... nie wiem dlaczego jestem taka miła i chcę mu je oddać :/ ale zastanawiam się, jakby mu trochę zrobić na złość przy tym spotkaniu, pokazać, że jest mi bez niego wspaniale :P jakieś pomysły?
|
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
Malla- Często o tym myślę właśnie żeby on wpierw poukładał sowje życie czyli znalazł prace, szkołe, powychodziła jakoś z długów z problemów zadbał o zdrowie a potem żeby się zabrać za związek. Do tego dzieli nas prawie cała Polska...
Kocham go ale widze, że jego sytuacja życiowa niszczy nasz związek i co gorsza coraz częściej dochodze do wniosku , że już nie wiem jak mam mu dalej pomóc a staram się już od dobrego pół roku... Mam nadzieje, że na dniach się odezwie i porozmawiamy chociaż nie wiem bo jak zawsze zaczynam temat związku to on mi mówi, że ma takie problemy, że nie myśli o tym. Czyżbyś była nauczycielką? ![]() To niezle imprezujesz ale co tam trzeba!! Wiesz co jesteś jedną z dziewczyn, którą tu podziwiam za podejście do życia i do spraw uczuciowych. I chętnie czytam co u Ciebie i jak sobie radzisz. Zresztą historai każdej z dziewczyn tutaj jest mi bliska bo w każdej znajduje coś podobnego do mojej. |
|
|
|
#3529 |
|
Rozeznanie
|
Malla:
Oczywiście, że możesz tylko, że ja sama nie wiem nad czym hah. Chyba nad wszystkim. Na razie bynajmniej się z nim nie kontaktuję. Boję się tego kontaktu.
|
|
|
|
#3530 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No wpadam to raz na ruski, mija mnie jakaś afera z fotami, i nie wiem o co cho... Jak się cos dzieje, to mnie nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
Dałąm za wszystkjo jakieś 50 zeta ![]() A w sklepie u hińczyka kupiłam za 2 zł malinowy lakier do paznokci z Vollare. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale teraz dochodze do wniosku, że będą c w związku można sobie poszleś. KWestia dogadanie się i zaufania. Malla co Ci daje kontakt z Zakalcem? W ogóle, to doszłam do wniosku, że przez telefon też da sie zbudowac bliskość. Sobota to dzień, kiedy nic nas nie goni, możemy sobie pobujać w obłokach, pofantazjować, pomruczeć, a wieczorem to zrealizować. Pozostałę dni dzielimy sie po prostu codziennością: nie da się przeskoczyc takich rzeczy jak praca, obowiązki, można ograniczać ich wpływ na związek, izolować partnera, ale nie przeskoczę, że jestem zmęczona po ciężkm dniu i nie zawsze mam ochotę na fantazjowanie. Dzielimy sie wtedy innymi rzeczami, jakie nam sprawiaja radość: zakupami, czyms co nas zaintrygowało w necie. To też daje bliskość, zresztą seks to nie wsystko.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
||||||
|
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3532 |
|
Zadomowienie
|
Haha
Kolega mnie wkurzył i mu przywalilam pięścią :P Zamiest jego to mnie boli :P
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Tu mowa o innym chłopaku. Chłopaku, który w ogóle nie pasuje do tego wątku, bo po rozstaniu zachowywał się z klasą To teraz rzadkość, jak widzę, wśród mężczyzn ![]() A mi się śniło, że mój chłopak mnie zdradza i mi tłumaczy, że to nic takiego, a ja próbuję go przed sobą usprawiedliwić, bo nie chcę z nim zerwać.
|
|
|
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, tak Was tu czytam wszystkie...i taką wielką sympatie do Was nabrałam
Ja Wam powiem, ze po wczorajszym totalnym dołku, dzisiaj mam wielki optymizm i ochote do zycia. Postanowiłam że nie mogę tak, muszę być silna, a nei marnować czas na myślenie nad tym palantem. (swoją drogą, od zerwania nie odezwał sie ani razu...moze sie obraził na list- bardzo dobrze!). Musze sie teraz poświecić swoim studiom- a mam nawał pracy do samego końca maja, co ma swoje plusy, bo jak jestem na uczelni nei myśle o nim. Mój plan na najbliższe dni to zaleczyć swoje paznokcie(bo ze stresu i smutki wszystkie obgryzłam!!!! |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Do dup.y, już nawet malowanie paznokci mnie nie cieszy.
Aha, miałam dodać, że jeszcze w nocy dostałam okres i umierałam.
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co się ze mną dzieje, nie jestem w stanie wstać z łóżka przed 14stą. A kładę się o 3. Jak nie prześpię tych 11 godzin, to nie mogę funkcjonować. Masakra. Najchętniej dalej bym poszła spać. Malla, czujesz się lepiej? |
|
|
|
|
#3537 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Infolinia ![]() Cytat:
Powiedz, że spotyka, no powiedz... A tak serio, to każda doznaje szczęścia, gdy rozumie, że nie zależy ono od posiadania faceta i że najważniejsze jest poznanie samej siebie i polubienie tej istotki ![]() Żebym nie była taka święta, to przy Zakalcu robiłam takie głupoty, że wstyd mi, wstyd, wstyd do teraz (po eksie szybciej stanęłam na nogi). Dlatego też utrzymuję z nim kontakt - nie chcę, by mnie zapamiętał taką, jaka byłam tuż po. Jak wyżej plus: bicie serca, uśmiech na twarzy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odmów. Ciekawe, na ile starczy mu zapału do starań. Cytat:
Po wczorajszych baletach gorzej, oczy mnie tak pieką, że ledwo otwieram, a na koncert muszę wziąć soczewki, żeby przetrwać. zjedzmnie - ach, to stąd te humory Przetrwaj
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle bejbe jest chyba dzisiaj moim alterego. Raz, że okres, dwa że humory, trzy że chodzę 3 dzień z JEDNYM pomalowanym paznokciem, bo reszty mi się nie chciało i teraz tego mi się nie chce zmywać.
Dół. Rzęsy chyba sobie kupię w końcu, obejrzałam filmiki katOsu o tych rzęsach i teraz nie wiem czy kupować w Inglocie czy w Sephorze, czy może zamówić z netu, czy w ogóle... ech. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- A i z tego wszystkie trzeci raz się zabieram do napisania: martuska!!!!!!!!!!!!!!!!! Na wszystkie świętości, nie spotykaj się z nim!!!!!!!!! Swoją drogą był już film o fejsbuku, teraz jest film o wirtualnych społecznościach (Sala samobójców), czekam aż będzie film o wizażu
|
|
|
|
#3539 |
|
Rozeznanie
|
Też mam okres :P od wczoraj
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

co to jedna czy trzy godziny nieusprawiedliwione w całym roku :P

Jak się cos dzieje, to mnie nie ma