|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Intymnie nieseksualnie
O BOŻE NAPRAWDĘ MIESZKASZ z aż trzema kobietami?! Matko jak ty to znosisz, nie dość że tolerancyjny to jeszcze posiadłeś całą wiedzę o kobiecej naturze. Gratki,
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
A żebyś wiedziała, że miałaś szczęście, bo niestety jest ich bardzo mało.
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ilu znasz cudownych mężczyzn?
|
|
|
#95 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeszcze raz powtarzam - z mojego punktu widzenia! |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Obecnie mieszkam z 2 kobietami i 2 mężczyznami i w życiu nie chciałabym mieszkać z samymi kobietami. Całej wiedzy na temat kobiet to on pewnie nie posiadł, ale napewno to czego się nauczył mieszkając z nimi trzema to więcej niż wiedza przecietnego faceta, ktory nigdy mieszkania z kobietami nie dzielił. |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może zacznij spotykac się z facetami? |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Grupa reprezentatywna - 2 kobiety jednego wieku i wykształcenia, no faktycznie, w obopie pracować nie będziecie
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zal. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
W związku byłem tylko raz, nawet nie skonsumowanym, dlatego nie wypowiadam się na temat związków. Ale o mieszkaniu z kobietami owszem, myślę, że mogę się wypowiadać.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Cudownych mężczyzn znam za to wielu, a kobiet ? Dokładnie 3, może 4. Tak więc takowe się zdarzaja, co nie zmiania faktu, że z facetami życie jest poprostu PROSTSZE, bą są mnie konfliktowi, nie czepiaja się o bzdury i mówią prosto z mostu, zamiast doszukiwać się jakiś pierdół. |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś, kto twierdzi o kobietach czy mężczyznach to, co twierdzi (czyli uznaje wyższość lub niższość którejś z płci), jest na nie zamknięty i ich nie poznaje. Żeby poznać i docenić inną kobietę, samej trzeba nią być. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem otwarta na obie płcie, ale też widzę jak kobiety zachowują się w swoim towarzystwie. Zależy tez o Twoich wymagań, co rozumiesz pod pojęciem 'docenić'. Ja docieniem wszystkim ludzi, inspiruje się tylko nielicznymi. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Joline nie pomyślałaś że to z tobą jest coś nie tak?
|
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
To proponuję zastanowić się po raz kolejny może z czasem wysuniesz jakieś wnioski
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Twoje nędzne racje wynikają właśnie z braku doświadczenia jeśli chodzi o związki. Nie obcujesz z kobietami "blisko". To, że mieszkam z ojcem pod jednym dachem od 19 lat i ostatnio zakończył się mój ponad 2- letni związek z facetem którego kocham i o którym wiem naprawde bardzo dużo, nie oznacza, że posiadłam całą wiedze na temat mężczyzn na całym świecie. Cytat:
Ale uważam, że kobiety powinny mieć takie same prawa jak faceci. Nienawidze, gdy ktoś mówi, że coś sie nalezy tylko mężczyznom... Niecierpie kiedy mówi się, że baba jest tylko do rodzenia dzieci i siedzenia w domu, a jej facet ma na nią zarabiać. No i tego typu gadanina. Koniec.
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-13 o 14:45 |
||
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
Słyszałem o tej słynnej rywalizacji wśród kobiet, która zaczyna się od urody i modę, a kończy się na walce o stanowisko pracy, ale w mieszkaniu wogóle tego nie zauważam.
Mimo wszystko stwierdzam, że dużo lepiej mieszka się z facetami. Może dlatego, że jestem facetem. |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że takim myśleniem/pisaniem po prostu same sobie robicie krzywdę. Nie ma na czym się oprzeć w sytuacjach krytycznych, nie ma do kogo się zwrócić w ciężkich chwilach. |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Może Twoje rozczarowanie wzięło się stąd, że słuchasz stereotypów, a tutaj zobacz- w realu co innego.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Takie się z Tobą nie zaprzyjaźnią, nie jesteś na razie tego warta.
|
|
|
|
|
#114 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie cierpię, jak kobieta mnie gdzieś zaprasza bądź razem się umawiamy i liczy, że będę takim gentelmenem, że zapłacę za oboje. Nie cierpię, jak kobieta prosi mnie o jakąś przysługę, bo to jest niby męskie zajęcie. Sama coś narobiłaś - sama to zrób. Edytowane przez Darth Vader Czas edycji: 2011-03-13 o 14:53 |
|||||
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się nie umawiaj z chamkami bez szkoły, i po sprawie. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
Kilka razy zdarzyło mi się, że dziewczyna mnie gdzieś zaprosiła. I doszło do niezręcznego momentu płacenia, poprzedzonego niezręczną ciszą. Tego troszkę nie rozumiem. W dobie równouprawnienia chyba każdy płaci za siebie, ewentualnie osoba zapraszająca. A byłem głupi, bo zakochany, to płaciłem.
Była to studentka! |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) zasady savoir vivre obowiązują - płaci zapraszający. jak kobieta zaprasza mężczyznę do teatru z okazji imienin no to chyba dlatego że już ma bilety co
|
|
|
|
|
|
#118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba... podam przyklady, a Ty powiedz mi, czy to o to Ci chodzi. Nie pasuje ci w kobietach: - siadaja w pierwszym rzedzie, zaczynaja gadke o d.maryni i nie sa laskawe sie zamknac - zamiast interesowac sie tym czym powinny, to smsuja, siedza na facebooku, a ich jedyna ambicja jest posiadanie misiaczka - jak jednej w grupie liderka nie lubi, to danej nie lubi cala grupa i robia najazdy - nie potrafia przyznac sie do bledu, i okrecaja kota ogonem - celowo podkopuja pod innymi dolki i robia to wszystko zamiast sie wzajemnie szanowac itd? Ty no ale sorry, ale jezeli ja mam 170cm wzrostu, wiertarka jest ciezka, mam astygmatyzm i potrzebuje zawiesic taka krzywa smieszna polke z ikei, nie umiem stac na drabinie bez utraty rownowagi, to chyba oczywiste, ze poprosze o to mezczyzne majacego 190cm wzrostu, dla ktorego to nie jest problem?
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2011-03-13 o 15:04 |
|||
|
|
|
|
#119 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Do teatru nie chodziłem, ale jak bywało się w kinie. Bilety kupowaliśmy (a raczej kupowałem) last minute. Ona chciała iść, ona wybierała film, a ja kupowałem. Teraz jestem trochę mądrzejszy i nie będę tak robił. |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, jak ci wejdzie drzazga/kleszcz i będziesz potrzebował małych zwinnych paluszków które sprawnie obsługują pęsetę /albo pokrewne/ to nie uderzaj do kobiety tylko do dwumetrowego chłopa z paluchami jak sucha krakowska konkretnie. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.