Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-12, 23:16   #1681
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no i dobrze ze sie nie zgodzilas
Tomus o niebo ladniejsze niz Kuba

Ma ktoras z was storczyka?
Bo ja kupilam dzisiaj wkoncu i tak mysle czy latwy w pielegnacji jest
ja mam 4
podlewam raz w tygodniu i najdluzej mam od 5 lat i rosnie jak szalony
jak kwiaty opadna, to obcinam ta lodyge cm powyzej 2 pierscienia na lodyzcze(oe sa tak co kilka cetyetrow takie bezowe)
i podlewam dalej
wkrotce puszcza ped i paki
Stary 2011-03-13, 00:37   #1682
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja mam 4
podlewam raz w tygodniu i najdluzej mam od 5 lat i rosnie jak szalony
jak kwiaty opadna, to obcinam ta lodyge cm powyzej 2 pierscienia na lodyzcze(oe sa tak co kilka cetyetrow takie bezowe)
i podlewam dalej
wkrotce puszcza ped i paki
dzieki slicznie za podpowiedzi
ja od dawna na nie choruje ale jakos nie moglam sie skusic kupic .. a dzisiaj byly 50% tansze niz zawsze wiec stwierdzila ze jak padnie po tygodniu to nie bedzie mi tak szkoda

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 00:55   #1683
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki slicznie za podpowiedzi
ja od dawna na nie choruje ale jakos nie moglam sie skusic kupic .. a dzisiaj byly 50% tansze niz zawsze wiec stwierdzila ze jak padnie po tygodniu to nie bedzie mi tak szkoda
spoko
podlewanie i obcinanie gdy opadnie to jest jedyna rzecz jaka przy nich robie
czasem listki z kurzu powycieram
a tak to ciesza oko, oj ciesza
u mnie jak sie trafi to w intermarche sa po 17 zl, 2 dni temu byly
ale narazie nie dokupuje
chociaz teraz zaluje
Stary 2011-03-13, 01:28   #1684
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
spoko
podlewanie i obcinanie gdy opadnie to jest jedyna rzecz jaka przy nich robie
czasem listki z kurzu powycieram
a tak to ciesza oko, oj ciesza
u mnie jak sie trafi to w intermarche sa po 17 zl, 2 dni temu byly
ale narazie nie dokupuje
chociaz teraz zaluje
U nas zazwyczaj sa po 20-25$ a dzisiaj byly za 9.99$ takze bez namyslu kupilam

u nas dzisiaj zmiana czasu na letni .. takze godzinke krocej spimy ... ale co to dzionek dluzszy bedzie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 07:24   #1685
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dzień dobry.
Mam chyba ze 20 stron do nadrobienia ale nie dam rady, bo Bartuś jest chory.
W czwartek wieczorem ciekło mu z noska, ale poszedł normalnie spać. I po 2godz. obudził się i zaczął wymiotować flegmą. Bardzo się dusił przy tym więc postanowiliśmy, że pojedziemy do naszej lekarki prywatnie (mieszka niedaleko nas), bo na pogotowie mieliśmy dośc daleko poza tym pewnie troszkę byśmy się tam naczekali. Pani doktor powiedziała, że ma czerwone gardełko i dość dużo flegmy mu się nazbierało. Kazała podać sól fizjologicZną do noska i przyjść rano do przychodni. Gardełko było rano mniej czerwone, ale dostał syrop i kropelki do nosa. Myślałam, że będzie lepiej, ale dzisiaj wstał i strasznie kaqszle ciągle no i jutro znowu idziemy do lekarza. Niestety chyba nie obejdzie się bez antybiotyku. Jednak podziwiam Bartusia, bo ciągle się śmieje i mało marudzi praktycznie nie widać, że jest chory. Postaram się jutro odezwać. Miłego dnia.

No i tyle mnie nie było, że teraz dopiero doczytałam na szybko
Anika i SSR GRATULACJE
Anika śliczna ta Twoja kruszynka

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2011-03-13 o 07:30
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 07:50   #1686
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dlaczego nie możesz mieć??
Cytat:
Kuba odpada nie podoba sie Mezulowi ..

czemu nici z drewnianych zaluzji?

polecam zumbe na zzrucenie kg
Dlatego, że zajmują pod podciągnięciu bardzo duzo miejsca i na witrynach spoko, tam problemu nie ma. ale nad oknem balkonowym jest za mało miejsca. jak facet wyliczyl po podciągnieciu beda jeszcze 5cm zachodzic na okno, wiec były problem z otwarciem
poza tym w kuchni tez odpada, bo jest za mało miejsca miedzy zlewem a wnęką- poza tym sobie przemyslałam, ze takie żaluzje przy zlewie to niezbyt dobry pomnysł, mogłyby się powyginac.
Zresztą jak ten wczorajszy facet podał mi wycene to prawie padłam
żaluzje na 2 witryny w salonie +okno balkonowe 3400zł + 500zł za rolete rzymska w kuchni

Muszę poszukac innej firmy i sprawdzić czy wszędzie żaluzje bedą zajmowały tyle samo miejsca.

Żabcia wiem, ze zumba daje niezły wycisk bo kiedys przez chwilke cwiczyłam

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Madzia widzę, ze starsze siostry mają ogromy wpływ na imię rodzeństwa. Ja też się uparłam na Grzesia i koniec Jak się urodził mój brat miałam 9 lat i bardzo lubiłam jednego Grzesia z mojej klasy

India a może zamiast diety więcej ruchu jakiś aerobic, basen, jogging?
Właśnie wrócił mężus z brzoskwinkami dla mnie zachcianka
ruch jak najbardziej wskazany, ale ciagle mam wymówke , ze brak mi czasu i niestety w chwili obecnej brak kasy na wstepy np na silownie.
moze wkrotce na rower sie zmobilizuje. Zresztą tak szczerze to ja i tak mam dość ruchu, więc z pupa na miejscu nie siedze

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
B]
Dzien dobry

zdrówka dla Bratusia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled-1.jpg (43,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Untitled-2.jpg (45,3 KB, 34 załadowań)
Stary 2011-03-13, 07:57   #1687
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam i uwielbiam Pielęgnacja prosta, wystarczy tylko podlewać jak na 2-3 tyg, jak widzisz, że rosa z przeźroczystej doniczki zniknęła i korzenie robią się srebrno-zielone. I podlewaj koniecznie wkładając doniczkę do miseczki z wodą.
Jak przekwitnie to są dwie szkoły co robić z pędem, albo jak jak aguś obcinasz łodyżkę, albo tak jak ja czekasz, aż sama uschnie i obcinasz do tego suchego miejsca. Wolę poczekać,bo często po przekwitnięciu stroczyk wypuszcza z boku nowe pąki i kwitnie drugi raz.
Ważne jest też miejsce gdzie kwiat stanie, lepiej żeby nie stał w mocno nasłonecznionym miejscu, bo słońce poparzy mu liście. Moje storczykasy stoją na oknach od wschodu i mają się dobrze.
Generalnie są piękne i mało uciążliwe, a już najbardziej cieszy jak kupujesz jednopędowca, a po jakimś czasie wychodzą dwa Oj cieszy to hodowce cieszy

Kwiatuszku biedny Bartuś, choroba i jego dopadła, niech szybciutko wraca do zdrowia
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 08:04   #1688
AgatkaL
Wtajemniczenie

HEj

Zajrzyjcie do K, skrobnęłam tam małe info.

Anika...ogromne GRATULACJE !!! Natalka jest przeurocza

Żabcia...ja dostałam storczyka od teściowej na imieniny i jak narazie się trzyma. Ja nie mam ręki do kwiatów. Storczyk ponoć musi być w przezroczystej doniczce i najlepiej podlewać go przegotowaną chłodną wodą raz w tygodniu.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:04   #1689
martucha84
Zakorzenienie

india przykro mi z powodu żaluzji drewnianych.. i co teraz dacie na okna?

kwiatuszek dużo zdrówka dla Bartusia

baja a ile taka łodyżka odrasta? bo przyznaje się bez bicia nieprzepadam za kwiatami, jak dostałam storczyka to się nim zajmowałam bo to nie wymagało zbytniej troski ale jak uschła już łodyżka to ucięłam ją no i już z pół roku mam same liście.... i teraz nie wiem co dalej.. bez sensu...

a co do imion to wszystko zależy od tego jakie mamy wspomnienia skojarzenia ja np znam niefajnego Damiana i w życiu bym dziecka tak nie nazwała to samo jeśli chodzi o Mateusza czy Przemka niestety poznałam kiedyś też nie fajnego Tomka i mam lekkie skrzywienie co do tego imienia może mi się kiedyś odwidzi jak poznam jakiegoś fajnego o tym imieniu ale np uwielbiam Wojtków Kamilów Grześków rewelacyjne chłopaki tak samo Arkadiusze kiedyś był taki pan Arkadiusz Skrzypaszek skakał na koniu przez przeszkody - jak byłam w podstawówce ale mi się podobał hahahah uwielbiałam Arków tak samo lubię Bartoszów i Remigiuszów myślę nawet czy Remigiusz nie jest typem na imie dla syna ale te wszystkie preferencje wiążą się tylko z moimi odczuciami co do danej osoby nie wiem czy czasem jak poznam kiedyś jakiegoś Arka to czy mój obraz "superowych" Arków się nie zmieni wszystko zależy od tego na jakich ludzi trafiamy
Stary 2011-03-13, 10:18   #1690
india83
Zakorzenienie

Marta mój drugi typ tpo były żaluzje aluminiowe tez te szerokie 50mm. a ze bardzo ludzie szarosci i troche juz ich u nas sie pojawiło to by pasowały i nawet troszke taniej wyjdzie, aluminiowe sa ciensze wiec by sie zmiesciły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zal_poz_AL.jpg (19,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ROLETY12.jpg (53,9 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-03-13, 10:29   #1691
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

Ale cudna pogoda... Zaraz się idę ogarnąć i po 12 na spacerek

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

) ale np uwielbiam Wojtków Kamilów Grześków rewelacyjne chłopaki tak samo Arkadiusze
zgadzam się Mój tata ma na drugie Wojtek, mąż Kamil i kilku Arków tez znam

o matko, od wczoraj mnie taki katar męczy, że już nie mogę

co do kwiatków, to w domu nie mam ani jednego jak na razie

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 10:32   #1692
india83
Zakorzenienie

ja tez juz wyszykowana, czekam na autobus i wyruszam do naszego domku dlaej sprzątac już coraz więcej rzeczy przeniesionych, moze uda sie zamieszkac w przyszłym tygodniu
Stary 2011-03-13, 10:37   #1693
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja tez juz wyszykowana, czekam na autobus i wyruszam do naszego domku dlaej sprzątac już coraz więcej rzeczy przeniesionych, moze uda sie zamieszkac w przyszłym tygodniu
super wizja

Stary 2011-03-13, 10:50   #1694
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

dzień dobry Gaduły
spacery zaplanowane?
Stary 2011-03-13, 10:50   #1695
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta mój drugi typ tpo były żaluzje aluminiowe tez te szerokie 50mm. a ze bardzo ludzie szarosci i troche juz ich u nas sie pojawiło to by pasowały i nawet troszke taniej wyjdzie, aluminiowe sa ciensze wiec by sie zmiesciły
też fajne a skoro będą pasować do szarości to jak najbardziej

Cytat:
ja mam 3 wszystkie dostaliśmy w prezencie bo jak mówiłam ja za kwiatami nie przepadam (oprócz ciętych aczkolwiek jak mam do wybory cięte albo słodycze wole słodycze ) ale - ze storczyka zostały same liście, dostaliśmy też białe wrzosy ale nam nie rosną.. a podlewa mąż dziwnie usychają no i dużą jukę ale ona podobno "kradziona" była- przyjaciel ukradł mamie szczepkę - ogromnej wielkości i ta rośnie jak szalona
jedyny kwiatek który jako tako wygląda hahahah

Cytat:
ale boskooo
Stary 2011-03-13, 10:59   #1696
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta mam to samo. Jak mam wybór słodycze czy kwiatki to wygrywają słodycze a jak jeszcze ktoś winko w zamian by dał to winko wygrywa Jeszcze u rodziców mam swoją Jukę i dracenę i te m i ładnie rosną, ale jakoś nie kwapi mi się ich zabierać do mnie Jedyne co to muszę kiedys podjechać i moje muchołówki i rosiczki zabrać, bo zawsze jestem u nich na piechotkę a tak to ich nie doniosę.

Stary 2011-03-13, 12:02   #1697
baja_86
Zakorzenienie

Martucha no trochę to trwa aż puści nowy pęd, kilka miesięcy na pewno. Czekaj dalej co z tego będzie. Zwykle najpierw pojawia się nowy liść, a chwilę potem wychodzi pęd, który sobie powoli rośnie i puszcza pąki. U ciebie wyrósł nowy liść?
Stary 2011-03-13, 12:13   #1698
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

heloł

apropos storczyków to my dziś idziemy do ogrodu botanicznego na wystawe storczyków
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:23   #1699
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy byś się tak śmiała, gdyby to ciebie ten plaster szarpał

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Łoś-super ktoś
Ale w sensie że co robiłam?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:

też idę sonie ten test zrobić |

ooo kurde mąż mi wyszedł , że jest babą czyli, że lesba, skoro Ktosia to gej

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Powiedziałam do męża, że jest lesbijką... jego mina bezcenna

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Kochane moje nie spać mam dla Was newsa!!
Wy tu w nocy ladnie spicie a Anika nam niespodzianke zrobila, dostalam wlasnie smsa:

"Dzis o 1:36 przyszlo na swiat nasze szczescie ma cale 2820 i 51cm i jest najpiekniejsza na swiecie ona ciegle spi a ja sie napatrzec nie moge"

Kochana moje wielkie GRATULACJE
kwiatuszek dla dzielnej mamy
ja też gratuluje

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Martucha no trochę to trwa aż puści nowy pęd, kilka miesięcy na pewno. Czekaj dalej co z tego będzie. Zwykle najpierw pojawia się nowy liść, a chwilę potem wychodzi pęd, który sobie powoli rośnie i puszcza pąki. U ciebie wyrósł nowy liść?

to super wiadomość bo mój te patyki uschły już myślałam że po nim ale liścia wypuścił ile podlewacie storczyki bo ja maciupke a i tak na dole doniczki się ta woda zbiera

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
heloł

apropos storczyków to my dziś idziemy do ogrodu botanicznego na wystawe storczyków

zazdroszczę zapewne będą super okazy

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:32   #1700
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

[QUOTE=śliweńka;25691267

zazdroszczę zapewne będą super okazy [/QUOTE]

no i będzie podobno można też kupić jakieś i ozdoby wielkanocne. może coś upoluję

my mamy kilka storczyków w domku uwielbiam je
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:36   #1701
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć laski
matko kupa czasu nie
dzięki za gratki
nie nadrabiam bo jestem u rodziców i wpadłam na chwilkę tylko
anika gratuluje urocza córeczka
srr tobie również dzielne mamusie

nie wiem kiedy będę na dłużej niestety nadal nie wiem co z laptopem , mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już go będę mieć , a koszty nie będą zbytnio duże, mój błąd że postawiłam kawę koło laptopa powinnam się spodziewać że Dominik nie przejdzie obok jak zauważy coś pod jego rękami tym bardziej na stole , no ale .... nie dobry mój synek ale kocham go bardzo

Dominik coraz więcej daje się prowadzić za rączki , sam się puszcza i stoi mam nadzieje że już nie długo pójdzie sam na nogach
ogólnie u mnie ok, teraz mam troszkę nie fajny humor mąż mnie wnerwia, aktualnie przebywa u matki dzisiaj wraca mam nadzieje że pogadamy sobie bo wczoraj miał jechac tylko na chwilę a nie ma go do teraz hhmmmm....
pozdrawiam gorąco każdą z was całuski
tęsknię
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 12:55   #1702
atomufka
Zakorzenienie

Cześć laski

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 13:44   #1703
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to super wiadomość bo mój te patyki uschły już myślałam że po nim ale liścia wypuścił ile podlewacie storczyki bo ja maciupke a i tak na dole doniczki się ta woda zbiera
ja swoje storczyki trzymam w szklanych osłonkach i do nich wlewam wodę, aż po samą górę praktycznie, tak, żeby wszystkie korzenie zanurzone były, zostawiam na pół godziny, czasem dłużej jak zapomnę a potem wylewam wodę i mam na 2-3 tyg spokój.
Z konewki bym ich nie raczyła, bo nie zdążą napić się wody, a to co spłynie i będzie na dnie może zniszczyć korzenie-zgniją i tyle.

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Cześć laski
Cześć Co nowego, opowiadaj
Stary 2011-03-13, 14:22   #1704
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja swoje storczyki trzymam w szklanych osłonkach i do nich wlewam wodę, aż po samą górę praktycznie, tak, żeby wszystkie korzenie zanurzone były, zostawiam na pół godziny, czasem dłużej jak zapomnę a potem wylewam wodę i mam na 2-3 tyg spokój.
Z konewki bym ich nie raczyła, bo nie zdążą napić się wody, a to co spłynie i będzie na dnie może zniszczyć korzenie-zgniją i tyle.

Cześć Co nowego, opowiadaj
hej ja tylko na chwile,bo nie mamy jeszcze netu w domu.Na razie ogarniamy się ,wszystko stoi w kartonach i walczymy z pyłem poremontowym jesteśmy strasznie zmęczeni,ale mam nadzieje,ze niedlugo się to skonczy
Mieszkanie piekne i bardzo wygodnie sie mieszka
Anika pewnie juz urodzila? kurcze nawet nie mam czasu Was nadrobic.

szafa

Stary 2011-03-13, 15:07   #1705
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hej ja tylko na chwile,bo nie mamy jeszcze netu w domu.Na razie ogarniamy się ,wszystko stoi w kartonach i walczymy z pyłem poremontowym jesteśmy strasznie zmęczeni,ale mam nadzieje,ze niedlugo się to skonczy
Mieszkanie piekne i bardzo wygodnie sie mieszka
Anika pewnie juz urodzila? kurcze nawet nie mam czasu Was nadrobic.
wczoraj

idę kuraka podgrzewać
nadziewany w końcu ryżem, wątróbką i papryką
Stary 2011-03-13, 15:17   #1706
aniaaa84
Zadomowienie

cześć

nadrobiłam Was dziewczynki i zaczęłam cytować i doopa skasowałam przez przypadek

Aniczko gratulacje, Natka jest śliczna, mała blondyneczka

India ja podobnie jak Ty mam w planach diete Dukana i tak odkładam ją z tygodnia na tydzień :/ strasznie się rozrosłam w bokach
i męczona wyrzutami sumienia zajadam się "pawełkiem"

Atomufko wiataj wklej jakieś fotki Waszego "em"

dziewczyny nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja od jakiegoś tygodnia chodzę jak śnięta ryba, spałabym ciągle i jakaś taka bez życia jestem, dziewczyny w pracy zrzucają to na przesilenie wiosenne i aplikują jakieś wspomagacze, ale ja nie chcę chodzić jak wystrzelona
chyba że macie jakieś witaminy, które mnie ocucą...ostatnio jadąc na kurs zasnęłam w busie na stojąco
Stary 2011-03-13, 16:09   #1707
atomufka
Zakorzenienie

wkleję zdjęcia jak znajde aparat!

anika gratulacje!!

india widze ze przeprowadzka na dniach ciekawa jestem jak ogarneliscie pył po remoncie ,bo jak dla mnie to masakra,podloge moge zamiatac 100 razy dziennie i nadal jest kurz

szafa

Stary 2011-03-13, 16:29   #1708
Ana***
Zakorzenienie

cześć!

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Anika gratulacje! dzielna mamusia!
A malutka przesłodka i bardzo do Ciebie podobna!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 16:57   #1709
martucha84
Zakorzenienie

baja wiesz co nic nie widziałam wcześniej ale teraz jak patrze to widzę takiego minimalnego liścia w samym środku między tymi co juz jest może zacznie rosnąć... bo widzę też 2 pędy takie małe ale one są od kupienia i nic z nich nie rosło one też nie.. może teraz jak liść pójdzie (kiedy to nie wiem) to ruszy ta łodyga i kwiatek

atomufka witaj kochana super że się odzywasz czekamy na ciebie a na moro się nie da tego pyłu zebrać?

kasiaher trzymam kciuki za Dominika no i rozmowę z mężęm

aniaaa84 może weź magnez? bo chyba przesilenie się zbliża

byliśmy na basenie, potem na obiedzie u moich rodziców, a na 20 idziemy do kina na salę samobójców z przyjaciółmi, zobaczymy co ten film jest warty, zwiastun był super ale boje się że będzie jak to w polskich filmach - fajny zwiastun i tyle

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-03-13 o 16:59
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 17:13   #1710
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja też uwielbiam mexy

Cytat:
Powinno się podlewać wstawiając do miski z wodą na jakąś godzinkę czy dwie... mój storczyk zginął śmiercią tragiczną bo stał dwa dni iii w doniczce się zebrało pełno takich kropelek i za nic nie chciały odparować

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Mam chyba ze 20 stron do nadrobienia ale nie dam rady, bo Bartuś jest chory.
W czwartek wieczorem ciekło mu z noska, ale poszedł normalnie spać. I po 2godz. obudził się i zaczął wymiotować flegmą. Bardzo się dusił przy tym więc postanowiliśmy, że pojedziemy do naszej lekarki prywatnie (mieszka niedaleko nas), bo na pogotowie mieliśmy dośc daleko poza tym pewnie troszkę byśmy się tam naczekali. Pani doktor powiedziała, że ma czerwone gardełko i dość dużo flegmy mu się nazbierało. Kazała podać sól fizjologicZną do noska i przyjść rano do przychodni. Gardełko było rano mniej czerwone, ale dostał syrop i kropelki do nosa. Myślałam, że będzie lepiej, ale dzisiaj wstał i strasznie kaqszle ciągle no i jutro znowu idziemy do lekarza. Niestety chyba nie obejdzie się bez antybiotyku. Jednak podziwiam Bartusia, bo ciągle się śmieje i mało marudzi praktycznie nie widać, że jest chory. Postaram się jutro odezwać. Miłego dnia.
Niech maluch zdrowieje

Cytat:

zgadzam się Mój tata ma na drugie Wojtek, mąż Kamil i kilku Arków tez znam

o matko, od wczoraj mnie taki katar męczy, że już nie mogę

Mam brata Kamila

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

A tak w ogóle to jestem po weekendzie w szkole, obyło się bez tragedii... raz mnie kaszel złapał, że mało się nie udusiłam, dobrze że miałam herbatkę w termosie to mnie uratowało
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości