|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Catrice
Cytat:
Płock Natura CH Mazovia |
|
|
|
|
|
#1622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ Edytowane przez mejaczek Czas edycji: 2011-03-13 o 00:08 |
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Rozeznanie
|
W Kutnie jest szafa Catrice, ale to 1,5 h do Łodzi
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje paznokcie ratuje różowe serum z Wibo No i obowiązkowo nakładam bazę pod lakier |
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Właściwie jest wszystko, jedynie UB trochę przebrane, jeżeli chodzi o pomadki. Sama kupiłam Elę dla mamy i pędzel w środę. W piąte wybrałam się zakupić coś dla siebie i już widziałam braki w Urban Baroque. Sama wyniosłam 3 pomadki UB, Elę, Marię Antoninę i Wiktorię Pędzelek do eyelinera i 2 eyelinery - złoty i takie stare złoto.Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona ^^ Cienie mnie jeszcze kuszą, ale to inna bajka. Mam na razie dość w moich cieniowo-kolorowych zbiorach ![]() BTW, widzę że też lubisz minerały - ale ja zamiast Lucy wolę Pixie ^^ Ehh, ale koniec mojego małego offu :P Edytowane przez 201607231719 Czas edycji: 2011-03-13 o 10:03 |
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, przeszukałam watek i znalazłam tylko 1 post (?) na temat galerii solvay w Krakowie
Czy tam jest szafa catrice? Popieram tez postulat uzupełnienie pierwszego postu
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1628 |
|
po prostu Em :)
|
Nie ma.
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pędzelek do linerów będzie mój ![]() teraz się zastanawiam czy najpierw kupić podkład czy eyelinery
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Info dla osob, ktore nadal wachaja sie, czy kupic cienie z limitki UB. Ja kupilam kolory Fleur de Lis i sa BOSKIE
Cienie sa matowe, bardzo miekkie, pieknie sie nakladaja, jak maselko, kolory wyrazne, jestem super zadowolona POLECAM!!!
|
|
|
#1631 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale kupiłam dwa eyelinery Liquid Liner 030 i am gold Sandy - "płynne złoto" po prostu, bez drobinek oraz 040 go, get bronzed - czekoladowy brąz ze złotym refleksem, Eyelinery nie mają pędzelków, tylko takie rysiki jakby. Dla mnie jest to lepsze rozwiązanie, ponieważ mam wadę wzroku :P Jest trwały, nie rozmazuje się, a moje oczy lubią czasem łzawić.
|
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
Ze tak spytam gdzie można obejrzeć katalog Catrice?? jak jest taka strona byłabym wdzięczna za linka
mam jeden cien od nich i jest Przecudowanie napigmentowany!
|
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1634 |
|
Rozeznanie
|
A jaką bazę polecasz? Ja się na jakąś czaję, ale nie mam pojęcia jaką. Ostatnio kupiłam top coat z essence, ale według mnie przedłuża wysychanie paznokci:/
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna i dosyć tania
|
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Tisiphone- bardzo się cieszę, że jest ktoś z "mojego" rejonu zainteresowany i minerałkami i Essence/Catrice
Daleko od Świecia mieszkasz? Ja 22 km (w Grudziądzu). O tym niewielkim zainteresowaniu pisałam, bo tam bardzo dużo rzeczy zostaje, często w wyprzedażowym jest wiele skarbów z limitek np. sprzed pół roku czy nawet roku. Poza tym asortyment jest pełny i nigdy nie spotkałam się z tym , że niektóre rzeczy są tak wymiecione z półek jak u mnie (w Gdz jest tylko 1 Natura z essence, a teraz jeszcze 1 rossman z essence, catrice wcale nie ma). Może wiesz jak jest w Naturze na Rynku w Świeciu i Świeckim Rossmannie? (tzn. jakie szafy tam są -essence/catrice)? ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Po wizycie w Naturze (Marianki)- 1 Ela, 2 Marie i 2 Victorie z UB , na wyprzedażowym jest duużo szminek Absolute Moisture, Stay On, RougeSatin. Do tego wszystkie pudry, róże i tusze, które wycofali a także trochę lakierów (catrice). Z essence jeszcze 1 puder RTP. Wiele błyszczyków Catrice i Essence. Dużo linerów w płynie. Bazy pod cienie z MySecret. Błyszczyki Rimmel (takie 14 ml pojemności, w tubce, nie pamiętam nazwy). |
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
halo
wlasnie wrocilam z rozpoznania catrice pierwszej szafy u mnie- szukalam puderku z limitowanki, tego pryszczatego i niestety wszystko jest, ale nie on i mam takie pytanieCzy moze u kogos jest jeszcze ten puder? jezeli tak to czy moglabym prosic kogos o zakup i wyslanie do mnie??
|
|
|
#1638 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#1639 |
|
Konto usunięte
|
Ja bazę kupiłam, bo nie lubię ani Joko, ani Artdeco - nie lubię baz słoiczkowych.
I jeszcze parę rzeczy się szykuje. Opakowania cieni, różów i pudrów mają ala Shue Uemura, a te uwielbiam
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
no bo myslalam, ze wogole jej nie bedzie i sie zorientowalam wczoraj wieczorem, ze sie pojawila
poszlam szybko dzisiaj do Natury, ale kicha nie ma juz....mialam kupic pedzel, ale mam pare z essence wiec wystarczy za to pewnie kupie brazer matowy i jakis podwojny rozyk no i moze zwykly pedzel kiedys tam chociaz potrzebuje kabuki![]() nie ma juz tych puderkow tez u Ciebie ?takie sa sliczne ja to mam peszkaspokojnie Fever Glossy beda jeszcze swatchowane
|
|
|
#1641 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę wdzięczna za informację bo ja jestem póki co wierna bazie ArtDeco, ale chce spróbować jeszcze jakiejś innej żeby mieć porównanie ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
oj jakby byl to chyba bym szalala ze szczescia! a moze ktos gdzies go widzial?
|
|
|
#1643 |
|
Raczkowanie
|
Tak trochę nieśmiło, bo ja nietutejsza...
Czy ceny kosmetyków catrice w waszych sklepach zrównały się z tymi z cennika? Pytam, bo tydzień temu kupując puder z UB zapłaciłam za niego 14,19, a wczorajsza Ela kosztowała mnie już regularne 16,99. Aha, i do pierwszego postu można dodać: Legnica, Drogeria Natura w Galerii Piastów. |
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
ja na cenniku limitki widzialam, ze puder kosztowal 17,99zl
tak mi sie wydaje....a pedzel 18,99zl
|
|
|
#1645 |
|
po prostu Em :)
|
Na cenniku tak jest, tylko pytanie jak jest na kasie..
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie wiem bo nie mialam sie okazji przekonac przy kasie
|
|
|
#1647 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja za rzeczy z limitki płaciłam niższe ceny od tych, które wisiały na szafie.
|
|
#1648 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A w weekend odpoczywam od makeupu ![]() Ja płaciłam taniej za bazę - 12 z groszami, a nie 15 z groszami
|
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj w naturze (metro centrum). Pudru nie kupiłam
Z limitowanki prawie nic nie zostało. Tester rozświetlacza sprawił jednak, że się w nim zakochałam. Czy widziałyście go jeszcze w swoich naturach? ![]() Dzięki koleżance przetestowałam świeżo kupiony podkład w najjaśniejszym kolorze- zmienia się w paskudną pomarańczę na mojej skórze
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktos był dzisiaj w Magnolii?Zostały jakies cienie z limitowanki?
Jest nowy dwustronny pędzelek?Zrobili wyprzedaż wycofywanych produktów? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

A ja póki co jestem trochę antytalencie w malowaniu paznokci, zawsze coś popsuję itp i już 2 warstwy to dla mnie wyzwanie
Fakt, że nie malowałam często i regularnie, to może wprawy po prostu mi brak, ale mam słabe paznokcie i częste malowanie źle się dla nich kończyło. Teraz zaczęłam kurację Nail Tekiem, więc mam nadzieję, że zacznę malować częściej
Czy tam jest szafa catrice? Popieram tez postulat uzupełnienie pierwszego postu

tak mi sie wydaje....a pedzel 18,99zl
A w weekend odpoczywam od makeupu