TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 18:37   #2551
minka26
Wtajemniczenie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
i kiedy jedziecie??

ja z Oliwką się zgadałam i my jedziemy 9-13 maja, a oni 11-15, my nie możemy na weekend, a oni chcą na weekend, ale nam się 3 dni pokryją i nawet mamy pokoje obok siebie

my też dziś na dworze byliśmy i prababcie Amelki odwiedziliśmy, mała potem padła i spała chyba 2 godziny. Ja zrobiłam sernik na zimno i się obżarłam
Stary 2011-03-13, 18:43   #2552
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ja z Oliwką się zgadałam i my jedziemy 9-13 maja, a oni 11-15, my nie możemy na weekend, a oni chcą na weekend, ale nam się 3 dni pokryją i nawet mamy pokoje obok siebie
super Wam się udało ja własnie pokazała tz-owi tą ofertę ale jednak dajemy sobie spokoj do puki nie wiemy co z turnusem rehabilitacyjnym dla Macka
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:52   #2553
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
ana to jest tak - ja lubie obcasy, ale pod warunkiem że wsiadam w nich do auta, jadę na imprezę, tak siedzę i drinki piję i wracam też autem A mi potrzebne są takie do biegania do pracy. Ostatnio poszłam na ten bankiet z koleżanką to w połowie drogi wróciłam się do domu i zmieniłam obcasy na płaskie Nogi mnie bolą po 5m (moja mama mnie przekonuje że to kwestia przyzwyczajenia i w końcu muszę się zmusić), no i jakoś się sobie do końca na obcasach nie podobam... niby mega wysoka nie jestem (170cm) ale chuda, długa jak tyczka plus obcasy hehehehe
Właśnie szukam jakiejś torebki i w sumie nic mi się nie podoba... ta też jakoś bez szału ale jako taka jest

Baobabek była i NIC nam o Kubusiowych urodzinach nie napisała
Gmyrelka jak Cię rozumiemJa też nie lubię obcasów.Nie wygodnie mi w nich,jak już jakiś obcas naprawdę wyższy to nawet chodzić też za bardzo w takich nie potrafięI zakładam owszem na jakieś imprezy większe,do pracy czasami,a tak to baleriny,japonki-wszystko co płaskie to wielbię.
Jednak są obcasy i OBCASY ja trafiłam na kozaki(3 sezon w nich latałam)uwielbiam je,bo mają obcas,którego nie czuć-pierwsze tak wygodne buty na obcasie mam.I te co właśnie mam podobne do Sary-w ciąży w nich chodziłam-też boskie są.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
i kiedy jedziecie??

my też dziś na dworze byliśmy i prababcie Amelki odwiedziliśmy, mała potem padła i spała chyba 2 godziny. Ja zrobiłam sernik na zimno i się obżarłam
Minka wiesz ile ja się zastanawiałam z jaką Ty Oliwką jedzieszPierwsze co to sobie pomyślałam,że córe Darusi zabierasz
Ale super się umówiłyście.
Matko tak jaki sabat mamusiek

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:57   #2554
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Ania
Dzięki Ana
Sara no powiem Ci, że ja to się dziwie, że Ty w ogóle do ludzi wychodzisz!! Przecież takiego monstrum to ja w życiu nie widziałam
Butki masz super, ale ja zawsze kupuje obcas i później stoi w szafie (ku rozpaczy mojego męża) - za wysoka jestem. Więc czaję się na te butki http://allegro.pl/cool-balerinki-jaz...9.html#gallery Szukałam całych ze skórki takich ale znaleźć nie mogę.

ana gratki dla Niny Zdolniacha z Niej A Ona już umie chodzić??

No i znowu wychodzi na to że mój Marci taki tępaczek Ani schodzić z kanapy ani chodzić
fajne te buty są i wygodne, przymierzałam je w reserved albo w zarze już nie pamiętam

ja na obcasie też mało chodze, wole niskie np baleriny

Ana kupiłam ten kardigan w końcu za 69 zł wylicytowałam

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 18:59   #2555
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Minka wiesz ile ja się zastanawiałam z jaką Ty Oliwką jedzieszPierwsze co to sobie pomyślałam,że córe Darusi zabierasz
No ładnie,dwa dni mnie nie ma i już mnie nie znasz

przeczytałam tylko ostatnią stronę więc mogę tylko się odnieść do obcasów-UWIELBIAM JE

i bardzo się cieszę na wyjazd już nie mogę się doczekać a to wszystko dzięki Młodej
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:00   #2556
anakazar
Zakorzenienie

Sara my ich tyle oglądałyśmy,że ja nie wiem który kardigan?

Oliwka oj tam,oj tamWszystko przez to skracanie nickówGdyby Minka napisała Tylkooliwka to wątpliwości bym nie miała o kogo chodzi.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2011-03-13 o 19:01
Stary 2011-03-13, 19:03   #2557
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Sara my ich tyle oglądałyśmy,że ja nie wiem który kardigan?

Oliwka oj tam,oj tamWszystko przez to skracanie nickówGdyby Minka napisała Tylkooliwka to wątpliwości bym nie miała o kogo chodzi.
ten ażurowy taki http://moda.allegro.pl/narzutka-kard...495768191.html

a w x factor dzisiaj moja koleżanka będzie

Franio 24.07.2014 r.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 19:08   #2558
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

tez oglądam super to jest

Sara pięknie wyglądacie z Zosią

ja tez dzisiaj zajrzałam do ccc i są przecudne buty które uwielbiam na koturnie zamszowe w kolorze takiego ciemnego amarantu i wogóle jest duzo fajnych butków z serii jenifer.

dziewczyny czy na tym fastdeal płaciła któraś tą opcją karta płatnicza?bo a tak zapłaciłam podając numery a mam cały czas status ze czeka na opłatę,ale może dlatego że dzisiaj niedziela?

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-03-13 o 19:13
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:09   #2559
anakazar
Zakorzenienie

W tym gościu co pierwszy wystąpił w x-faktorze się zakochałam

Stary 2011-03-13, 19:10   #2560
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia też od tygodnia schodzi tyłem w wersalki

My dzisiaj cały dzien na dworze spędziliśmy. Pogoda super 15 stopni
byłam w h&mie dzisiaj, jakie są świetne ubranka na dzieci czekam na wyprzedaże i wykupie chyba cały sklep

kilka zdjęć Zosi i Zosia z mamą (która ma wielki tyłek i jest gruba:P)
Gdzie widzisz jakąś grubą ? ZA TObą jakaś stała ?
A Zosia śliczna mała dama

Cytat:
Dzięki Ania
Dzięki Ana
Sara
no powiem Ci, że ja to się dziwie, że Ty w ogóle do ludzi wychodzisz!! Przecież takiego monstrum to ja w życiu nie widziałam
Butki masz super, ale ja zawsze kupuje obcas i później stoi w szafie (ku rozpaczy mojego męża) - za wysoka jestem. Więc czaję się na te butki http://allegro.pl/cool-balerinki-jaz...9.html#gallery Szukałam całych ze skórki takich ale znaleźć nie mogę.

ana gratki dla Niny Zdolniacha z Niej A Ona już umie chodzić??

No i znowu wychodzi na to że mój Marci taki tępaczek Ani schodzić z kanapy ani chodzić
Ja też nie lubie obcasów najbardziej to kocham lato i klapki japonki mam ich miliony różnych różnistych , na drugim miejscu but sportowy firmy z której tyram , tego mam ze 40 par Obcasy od wielkiego święta tylko .

Cytat:
i kiedy jedziecie??

MY 25-29 kwietnia .
Do tego jedzie z nami moja przyjaciółka z dzieciakami
pani chyba stwierdziła że na ten termin i tak nikogo nie znajdzie więc dała im w tej cenie dwupoziomowy pokój . Dla nas to by była porażka ( schody i brak bramki ) my mamy pokój na parterze co nam jak najbardziej pasi.
Mam już plan co zwiedzimy oby nie padało.

ja mam nadzieję że Hm się przeceni przed 20stym , bo jak nie to Ana mi zakupy zrobi.
A na przeceny napewno pojedę w bułgari do varny tam pewnie też jakiś HM znajdę , bo i tak tam pojedziemy do kolegi a ona akurat CH prowadzi tam

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2011-03-13 o 19:11
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:10   #2561
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

a ten-też go mam

Jak koleżanka ma na imię?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-13, 19:14   #2562
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
a ten-też go mam

Jak koleżanka ma na imię?
Ana możesz wstawiać linki jakiś fajnych ubrań
Marta

dziękujemy bardzo za komplementy

A jakie mleko dajecie dzieciom po roczku? Zosia teraz pije nan 3, a pozniej ten junior się daje?
Ania p jakie dawałaś Szymkowi jak skończył roczek?

Franio 24.07.2014 r.

Edytowane przez sara 85
Czas edycji: 2011-03-13 o 19:17
Stary 2011-03-13, 19:18   #2563
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

sara daj znac ktora bo ja zawziecie ogldam i pozniej serial tez bo mi 1 odcinek podobal bardzo , od nas z sieradza byla dziewczynka 15 letnia z sieradza zajela 3 miejsce wedlug internautow-super kibicuje jej bardzo bo ma glos jak dzwon.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

ana corka Darusi bez Darusi sie ne wybiera nigdzie
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 19:18   #2564
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
sara daj znac ktora bo ja zawziecie ogldam i pozniej serial tez bo mi 1 odcinek podobal bardzo , od nas z sieradza byla dziewczynka 15 letnia z sieradza zajela 3 miejsce wedlug internautow-super kibicuje jej bardzo bo ma glos jak dzwon.

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

nazywa się Marta Ławska

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-13, 19:21   #2565
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja dzis 3 dzien na diecie, tz poszedl sobie pizze kupic ale grzecznie zapytal czy moze

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

sara to bedziemy kibicowac chociaz to i tak nie na zywo ale to nic:P
A.Camus
Stary 2011-03-13, 19:22   #2566
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
ja dzis 3 dzien na diecie, tz poszedl sobie pizze kupic ale grzecznie zapytal czy moze

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

sara to bedziemy kibicowac chociaz to i tak nie na zywo ale to nic:P
Dariusia a na tej twojej diecie to wszystko można pić np kawe?

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-13, 19:32   #2567
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mozna pic ale nie slodzic nic.
A.Camus
Stary 2011-03-13, 19:34   #2568
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie mleko dajecie dzieciom po roczku? Zosia teraz pije nan 3, a pozniej ten junior się daje?
ja od paru dni daje zykłe mleko z kartonu 2 % pije je ze smakiem takie mleko traktujemy jak napoj między posiłkami on pije mleko jako posilek raczej od świeta i tylko wieczorem oczywiście na śpiocha bo inaczej nie wypije ( daje mu bebiko2 )
20-12-14 10 tc
Stary 2011-03-13, 19:37   #2569
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
ja od paru dni daje zykłe mleko z kartonu 2 % pije je ze smakiem takie mleko traktujemy jak napoj między posiłkami on pije mleko jako posilek raczej od świeta i tylko wieczorem oczywiście na śpiocha bo inaczej nie wypije ( daje mu bebiko2 )
ale to mleko gotujesz z jakąś kaszką albo czymś czy takie samo dajesz?

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-13, 19:50   #2570
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale to mleko gotujesz z jakąś kaszką albo czymś czy takie samo dajesz?
ja nie gotuje tylko podgrzewam, i wlewam do butli młody pije sobie kiedy chce chce go nauczyć nawyku picia "zwykłego" mleka , gdyż ja nie pije mleka nienawidze mleka bleeeee mimo tego chce zeby on pił szczególnie że mu zasmakowało
20-12-14 10 tc

Edytowane przez aneczkkaa
Czas edycji: 2011-03-13 o 19:51
Stary 2011-03-13, 19:51   #2571
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Marta

U nas z melami to było tak SZymek pił bebilon którym potem pluł przestawiałam go wiec na nan active i to pił jakiś czas po rozcku był nestle junior ten smakowy waniliowy lub z miodem a jak miał jakiś rok i 4 miechy to mu się znudziło i pił krowie jak miał ochotę na mleko . Teraz jada płatki z mlekiem na śniadanie i je jogurty mleka samego domaga się bardzo rzadko. Staram się mu dawać ser zółty bo ma bardzo dużo wapnia .
Stary 2011-03-13, 19:56   #2572
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Marta

Sara jak coś znajdę to wrzucę,ale nie pamiętam kiedy ja na all byłam.
Ja daje cały czas bebilon i zmienić nie zmienie.
Cytat:

Wiem,wiem

Kurcze nie wiem czy ta Marta już była,bo gadałam z tż

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Ja dzisiaj zrobiłam dla siebie owsianke na mleku kartonowym i Nina mi z pół michy zjadła-smakowało jej bardzo.

Stary 2011-03-13, 19:56   #2573
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez tak ostatnio robię, co prawda nie da razy spać do 8, bo mała po ok 45 minutach się nudzi i nas budzi, ale dziś była stęskniona po mojej wczorajszej nieobecności i nie pozwalała mi spać ostatnio odkryła, że wystarczy mamie wsadzić palec głęboko do nosa i ta się budzi, więc od tej pory jako pobudkę stosuje tą metodę nie ma wyjścia, musze się obudzić, bo jak nie to wkłada głębiej a że ma małe paluszki to można powiedzieć, że grzebie mi w zatokach
Fajnie Misiek ciągnie za włosy... Zawsze mocno się wtulam w tz tak żeby Michał nie dosięgnął moich włosów

Gmyrelka współczuję leżenia w łóżku bo na prawdę piękna pogoda

Cytat:
Misiek cudny Ja swojego też dzisiaj tylko z bluze ubrałam

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
Może go tylko w nosku zakręciło
Chłopak słodziak
I zaległe wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Dziś już mu nic nie było...

Cytat:
Zosia też od tygodnia schodzi tyłem w wersalki

My dzisiaj cały dzien na dworze spędziliśmy. Pogoda super 15 stopni
byłam w h&mie dzisiaj, jakie są świetne ubranka na dzieci czekam na wyprzedaże i wykupie chyba cały sklep

kilka zdjęć Zosi i Zosia z mamą (która ma wielki tyłek i jest gruba:P)
Ja też grubej dupy nie widzę
Zosia mała dama

Ja po wizycie rodziców... Gary mam do mycia

Pogoda piękna, Michaś pospacerował sporo z dziadkami za ręce

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:31   #2574
sara 85
Zakorzenienie

Kurde nie było jej, nie wiem dlaczego. Ostatnio pokazywali urywki że niby dzisiaj.

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-13, 20:34   #2575
Justys76
Raczkowanie

Smile Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Justyś jak się czujesz?? Kiedy rodzisz??[/QUOTE]

Czuje sie bardzo dobrze, gdyby nie brzuch to moglabym zapomniec ze jestem w ciazy. Jedyne co mi troche dokucza to to ze sie szybko mecze, szczegolnie jak musze cos zrobic z Michalkiem na rekach. Termin mam na 22 lipiec.
Chcialbym tez zlozyc najsereczniejsze zyczenia dla wszystkich roczniaczkow!!! Duza buzka!!!
I Ty tez wracaj jak najszybciej do zdrowka!!!
Justys76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:40   #2576
P0P70
Zakorzenienie

I po Weekend-ie.
A było tak fajnie.

Wszystkim chorym dużo zdrowia.

Cytat:
Ja byłam kupić ogrodzenie na taras.Miałam tylko się rozejrzeć,a kupić dopiero z tż,ale kupiłam i z głowy.Tż wróci ogrodzi taras i mała będzie mogła z domu wyłazić na dwór i nic jej się nie stanie ani nigdzie mi nie pójdzie.
Jakie to ogrodzenie kupiłaś bo ja też na taras muszę.

Aixa - sto lat dla Lenki

Cytat:
Cigi wiesz co?jeśli masz tam u siebie coś takiego jak flavo C Auriga to może spróbuj to-to jest serum z czynną witaminą C.Pomaga na zmęczoną cerę,rozświetla ją.Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa. Rozjaśnia, wygładza skórę i działa antywolnorodnikowo. Doskonała terapia dla skóry szarej, zmęczonej i zniszczonej słońcem.Jest naprawę dobrePózniej jak mi ciut lat przybędzie to też sobię to strzele.
Szkoda,że Ciebie tutaj nie ma ,bo wtedy zamawiasz same produkty z naszych fajnych stron i robisz sobie takie serum sama w domu z taką różnicą,że płacisz nie 90zł,a 30zł.
To może dla takiej starej jak ja coś polecisz. Tylko że mnie wszystko uczula. Ale nie mam nic na twarzy tylkooczy mnie szczypią i łzawią.

To ja tak tylko wpadlam sie przywitać

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:47   #2577
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Gmyrelka jak Cię rozumiemJa też nie lubię obcasów.Nie wygodnie mi w nich,jak już jakiś obcas naprawdę wyższy to nawet chodzić też za bardzo w takich nie potrafięI zakładam owszem na jakieś imprezy większe,do pracy czasami,a tak to baleriny,japonki-wszystko co płaskie to wielbię.
Jednak są obcasy i OBCASY ja trafiłam na kozaki(3 sezon w nich latałam)uwielbiam je,bo mają obcas,którego nie czuć-pierwsze tak wygodne buty na obcasie mam.I te co właśnie mam podobne do Sary-w ciąży w nich chodziłam-też boskie są.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

a ja nie umiem chodzić na obcasach przynajmniej takie mam wrażenie, więc jak zakładam obcasy to mam wrażenie, że wszyscy na mnie dziwnie patrzą kupiłam kozaki na obcasie, fajne wygodne i miałam je chyba 5 razy na sobie

Darusi Oliwkę mogę zabrać, będzie spała z nami więc nie będę musiała dopłacać

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

dziewczyny czy na tym fastdeal płaciła któraś tą opcją karta płatnicza?bo a tak zapłaciłam podając numery a mam cały czas status ze czeka na opłatę,ale może dlatego że dzisiaj niedziela?
spoko, jak zaksięgują operację to przejdzie, z karty idzie z opóźnieniem

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

MY 25-29 kwietnia .
Do tego jedzie z nami moja przyjaciółka z dzieciakami
pani chyba stwierdziła że na ten termin i tak nikogo nie znajdzie więc dała im w tej cenie dwupoziomowy pokój . Dla nas to by była porażka ( schody i brak bramki ) my mamy pokój na parterze co nam jak najbardziej pasi.
Mam już plan co zwiedzimy oby nie padało.
fajowo, akurat zdasz relacje jak było

Sara śliczne jesteście obie a tej drugej dupy nie zauważyłam
Stary 2011-03-13, 21:01   #2578
sara 85
Zakorzenienie

Dziewczyny jesteście kochane dzięki za miłe słowa

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-03-13, 21:56   #2579
mrowak
Zakorzenienie

Dobry wieczór,
wpadam by oznajmić, że impreza się odbyła, fotki muszę zgrać-dziecię moje wybawione za wszystkie czasy, świeczki zdmuchnąć nie chciało, za to bardzo chętnie pogrzebało sobie łapką w torcie - jak za dawnych czasów kiedy to dzieciom wolno było się umazać w tortach-nagrzebała się i mnie tym nakarmiła aż mnie zemdliło prawie bo wybierała tylko śmietanową warstwę z wierzchu.

Przepraszam pominięte przez mnie roczniaczki- nie nadążam za Wami- słoneczka wszystkie: rośnijcie pięknie, tuptajcie na nóżkach, uśmiechajcie się dookoła, bądźcie zdrowe, zadowolone i przytulajcie się często do mamuś, bo potem wypisują na takim jednym forum, że dzieci nietulaśne mają. Buziaki-słodziaki dla roczniaków

Sara, Ty chyba grybej osoby w życiu nie widziałaś Ja uczciwie mówię, że gruba nie jestem, ale opony z brzucha to chyba się nigdy nie pozbędę-miałam z nią problem już przed ciążą nawet. Wpienia mnie strasznie bo każde obcisłe ubranie odpada. Teraz w dodatku mam @ i już w ogóle mam wrażenie jakbym połkneła koło ratunkowe

Aaaa-dziś Gabrysia po raz pierwszy tuptała na spacerze w swoich nowych butkach. Sama jeszcze nie chodzi wcale-tylko za rączki i to koniecznie za obie.

Spadam spać-brzuch boli, dziąsło boli, nóg nie czuję, mama mnie wpieniała standardowo-idę odespać, a jutro do roboty
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 23:03   #2580
cigi
Rozeznanie

lindsley, ale fajny ten twoj chlopak
gmyrelka wode z miodem ( i z cytryna) to sie pije, a nie pluka nia!! Wtedy bardziej wszystko nawilzy; A ja polecam jeszcze kit pszczeli rozrobiony ze spirytusem na gardlo albo propolis gotowy

Cytat:
Jedynym mi znanym prawdziwym minerałem jest Clinique almost i chyba firma Deborah ma prawdziwego albo isa dora-nie pamiętam już.Dior chyba też ma prawdziwego.
Jednak te,które są pseudo mineralne też są fajne.Każda buzia lubi co innego i nie warto szukać na siłe prawdziwego jeśli buzia lubi tego pseudo.

Cigi jeśli chodzi Ci o diroseal z firmy avene to jak najbardziej.Avene to dermokosmetyki i ja osobiście bardzo je lubię
Ale czy Ty potrzebujesz czegoś na rumień i zaczerwienienia,rozszerzo ne naczynka?bo on właśnie na to jest.
Cigi wiesz co?jeśli masz tam u siebie coś takiego jak flavo C Auriga to może spróbuj to-to jest serum z czynną witaminą C.Pomaga na zmęczoną cerę,rozświetla ją.
Szkoda,że Ciebie tutaj nie ma ,bo wtedy zamawiasz same produkty z naszych fajnych stron i robisz sobie takie serum sama w domu z taką różnicą,że płacisz nie 90zł,a 30zł.

Pytasz o tą Oliwę i cytrynę.Sok z cytrny owszem,ale tylko do maseczek używanych max raz w tygodniu.Inaczej cytryna może Cię podrażnic.Nie używaj,bo ona wcierana nic dobrego nie zrobiOliwa z oliwek jako co?nawilżacz?zależy jaką masz.Jeśli jakąś fajną,prawdziwą,a nie to co my tutaj mamy w sklepach(pseudo oliwa z oliwek)to możesz na noc,ale też raz na jakiś czas.

U nas w zielarskich są fajne kapsułki z wit A+E z olejkiem z wiesiołka,które można stosować na twarz w celu jej nawilżenia nawet codziennie.Rozejrzyj się u siebie może też coś takiego masz
Dzikuje Ci dobra kobieto ; jestes nieocenionym zrodlem informacji ; To mnie chyba na razie nie stac na te mineraly; czytalam, ze pixie firma polska jest i sa bardzo dobre, ale te ceny... W ogole troszenke sie zglebilam (obejrzalam tez filmik od ferrou) i troche sie przerazilam; toz to fakultet caly do studiowania, nie wiem czy mam czas sie tym zainteresowac, choc brzmi kuszaco;

Nie wiedzialam ze to avene; mialam kiedys jakis kremik i nie powalil mnie na kolana, wiec nie wiem;
nie wiem co do tej cery; mam kilka naczynek rozszerzonych, ale jakos bardoz czerwieniejacej skory nie mam; na pewno wrazliwa, cienka chyba dosc, alergiczna; te kapsulki mi brzmia ciekawie, bo ja juz kiedys gdzies czytalam, ze wiesiolka powinnam stosowac; sciagne do pl to udam sie do zielarskiego ;
Nasza oliwa jest ok; Z pierwszego tlocczenia na zimno; Raz uzylam, myslalam, ze bede miala tlusta buzie po niej, ale nie, ok bylo;
Natomiast zaczelam w siebie troche oleju migdalowego wsmarowywac i skora bardziej miekka;
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj butki dla Zosi http://www.emel.com.pl/files/pl/E1440-1262077859.jpg tylko kolor w rzeczywistości jest sporo jaśniejszy. Ich rozmiarówka wychodzi dość spora. No i przecenioną kurtkę z Cocodrillo
sliczne te buciki; i kolorek super;
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Piękna pogoda była dzisiaj ,marzenie,pół dnia na dworze siedzieliśmy , Miko się bawił łopatką w piasku i już się oczywiście najadł , jaki te dzieci durne są.Mój Adaś to to klękał na kolanach i lizał bezpośrednio z piaskownicy
; ja pamietam jak w przedszkolu robilam paczki z piasku i poczestowalam jedna dziewczynke, a ona...... ugryzla....

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
ostatnio odkryła, że wystarczy mamie wsadzić palec głęboko do nosa i ta się budzi, więc od tej pory jako pobudkę stosuje tą metodę nie ma wyjścia, musze się obudzić, bo jak nie to wkłada głębiej a że ma małe paluszki to można powiedzieć, że grzebie mi w zatokach
ha, ha, dobre... Inteligentne bestie z tych dzieci; taaakie sposoby wynajda!
Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
A ja odstawiłam (a właściwie sama Ola się odstawiła) ponad 4 miesiące temu i ciągle mam pokarm nie jest go dużo - nie miałam aż takich akcji jak Izazula, po prostu jak nacisnę brodawki to coś leci ale żadnych zgrubień nie mam a i oczywiście nie ruszam ich laktatorem (żeby sobie nie zaszkodzić)
A to jak to jest?
To nie powinno sie laktatorem odciagac? bo produkuje sie chyba wtedy wiecej?
Dobrze w sumie, bo mi laktator przestal dzialac;
masaze zapewne trzeba z wyciskaniem, tylko u mnie to kiepsko bedzie, bo nawet teraz nie bardoz moglam cokolwiek wycisnac; a moze samo mi sie skonczy...
Na razie jeszcze Basi nie odstawiam;
Cytat:

Mója akrobatka od paru dni sama schodzi tyłem z sofy czy foteli

I jeszcze nauczyła się pokazywać jak mnie kocha.Pytam się jak kocha mamusie,a ona robi w powietrzu łapkami wielkie kołoOczywiście najpierw to ja jej pokazywałam,że tak ją kocham

I jeszcze paluszkiem pokazuje"nu,nu"dzisiaj to jej wyjątkowo podpadłam,bo od rana mi trzaska paluszkiem

Cytat:
a ja nie umiem chodzić na obcasach przynajmniej takie mam wrażenie, więc jak zakładam obcasy to mam wrażenie, że wszyscy na mnie dziwnie patrzą kupiłam kozaki na obcasie, fajne wygodne i miałam je chyba 5 razy na sobie
A ja tez nigdy nie lubilam obcasow, nogi mnie bolaly i tez wszystkie niemal mialam plaskie; Ale to zalezy od obcasow; Bo juz schodzilam jedne botki na takim koturnie, dosc miekkim i sie super chodzilo, w ogole obcasu sie nie czulo, nic a nic; mam tez letnie na koturnach takich (mam nadzieje ze nie mieszam, bo sie niezbyt znam na obcasach) i tez sa wygodne; ogolnie wynika z tego, ze chyba taki typ obcasow jest wygodny;
a teraz sobie kupilam butki na obcasie firmy Camper (zna ktoras?) i po prostu sa NIEBIANSKIE; Ale buty tej firmy sa w ogole super wygodne, nie czuc ich na nogach;

My dzis po wizycie u tutejszej babci; Lubie ja delikatnie powiedziawszy srednio; No i ta moja corka jest za kochana i za slodka, tak sie do wszystkich usmiecha i wdzieczy, normalnie moglaby porobic jakies miny... ; ale nie, ona MUSI wszystkich lubiec

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

A i chwale Zosie, pannice; Mamie te nic do zarzucenia nie mam

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

czy ktoras sie orientuje co to sa jakies olejki do demakijazu?

widze, ze znowu sobie sama pisze, a potem nikt takiego dlugalnego posta nie bedzie chcial czytac
chyba pojde porobic pare brzuszkow i lulu; bo objadlam sie nieziemsko i brzuch ciazy; zjadlam na kolacje makaron, przed myciem Basi, a na druga kolacje parowance sztuk wielkich 4, po kapieli Basi; pekam w szwach...
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości