|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
ja bym się w takiej zamęczyła
Edytowane przez alufa Czas edycji: 2011-03-13 o 19:56 |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
Taki jest mój gust i bardzo podoba mi sie ta suknia. Szanuje Twoja opinie, jednak nie zmienia ona mojej
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nawet jeśli, to od czego ma sie swiadkową? :P Niemniej jednak, ja mam zamiar miec taka, w ktorej sama bede mogła korzystac z toalety
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Tenebrosa: skad ja to znam... jak my sie wyprowadzalismy do wynajmowanego mieszkania to jego mama glosno wyrazala swoje zdanie nt.temat
chciala, zebysmy mieszkali z nia, w mieszkaniu ze jak mozna placic komus takie pieniadze za nic hmmogolnie wiem jaka jest osoba, co mysli o mnie (raczej nie najlepiej), za to ma maslane oczka i strasznie mi nadskakuje monetami - nie cierpie falszywosci... Teraz mieszkamy z nią, bo postanowilismy odkladac kase na wesele. Nie wiem czy byla to dobra decyzja (mielismy jeszcze do wyboru mieszkanie z moimi rodzicami w domu, ale wtedy dalej do pracy oboje...), bo dostaje wrzodow na zoladku od kad tu mieszkam i moje nerwy sa dosc mocno zszarpane, ale zaciskam zeby i wiem, ze za jakis czas bedziemy na swoim - tym bardziej, ze moj M.rowniez ma dosc tej sytuacji. Moze wychodzi na to z mojej wypowiedzi, ze oboje 'cierpimy' na wlasne zyczenie i sie nad soba uzalamy ale to nie tak. Przed przeprowadzka byly obietnice o nie wtracaniu sie w nasze zycie, o prywatnosci itd... nic z tego nie wyszlo. Trudno, mam nadzieje, ze damy rade jeszcze jakis czas.Kurcze, mnie sie takie suknie podobaja jak Wam nie lubie ksiezniczek, gorsetow, drapowanych dolow i sukien 'bez' no ale o gustach sie przeciez nie dyskutuje byloby nudno jakby kazdej sie spodobalo to samomilego wieczoru Wam zycze! ide wcinac bób
|
|
|
|
#2766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będzie identyczna ale coś podobnego mam nadzieję znajdę Cytat:
w ogóle ja bym nie umiała sie załatwić przy kimś Słyszałam taką historię (koleżanka przyjaciółki) że PMka miała taka wielką suknię, ze nie mieściła się w ogóle w toalecie i przez całą noc ani razu nie była |
||
|
|
|
#2767 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Wchodzę tylko na chwile i zaraz zmykam ![]() Widzę żywą dyskusje o sukniach ![]() Według mnie suknia przede wszystkim powinna się podobać mi jak PM a co powiedzą inni to juz rzecz gustu a o tym sie przecież nie dyskutuje. I oczywiście jeśli wszytsko ze sobą gra (tzn bukiet, fryzura, butki, makijaz) to nie ma co gadać że suknia jest taka czy siaka, ważne sie mi sie podoba i ja sie w niej dobrze czuje. Gorzej jesli suknia jest ok a reszta kompletnie nie pasi, to psuje w tedy cały urok. Ale moje zdanie tez jest takie że suknia do slubu powinna byc biała czy tez pochodząca pod biel. Nie jakas cukierkowo różowa czy czarna, bordowa itp. Wiadomo każdy ma inne zdnaie i ja te inność szanuje. Odezwę się koło piątku
|
|
#2768 |
|
Przyczajenie
|
Ja nie znoszę sukni w stylu księżniczki osobiście lubię styl empire sukienka wygodna do tańczenia oraz do korzystania z toalety
mnie osobiście urzekła ta sukienka http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1413
|
#2769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tematu sukienek ślubnych jestem tradycjonalistką będzie biała i długa. Konkretnego fasonu jeszcze nie mam sprecyzowanego ale podziwiam osoby za odwagę i wbrew opinii innych trzymają się swojego gustu i koloru sukienki nawet jak on jest czarny, czerwony a nawet zielony
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
Maripossa - nie zazdroszczę sytuacji z teściową .. z Twoimi rodzicami, W DOMU, pewnie byłoby Wam wygodniej, bo pewnie jest wiekszy niz meiszkanie, a wiec wieksze szanse ze bedziecie sie mialo choc troche prywatnosci. Ogolnie mieszkanie z rodzicami i TZ musi byc mało ciekawe, ale jak chce sie miec wesele, to wiadomo, czasami trzeba.
marta359 - mnie sie w ogole wiekszosc sukni Maggie Sotero podoba! ma babka smykałkę do tego
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oparzyłam pace wiec pisze 1 reka - prosze wiec o wyrozumiałosc dla literowek |
|
|
|
|
#2772 |
|
Rozeznanie
|
nena1984 - dołączma do klubu mam 170
![]() Nie było mnie 1,5 dnia a tu tyle do nadrobienia Witam nowe PM Dzis miałam kolejy dzien nauk i... TŻ po spotkaniu stwierdził, że mnie podziwia... miałam odrębne zdanie na teorie pani....i siedziałam cicho ( chodz naleze do osób, które nie siedza cicho ale wyrazaja swoją opinie) . Ale mnie korciło aby z nią podyskutowac. Jeszcz tylko 5 spotkań ech... |
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2774 |
|
Rozeznanie
|
z tego co wiem to prowadzą te nauki różne osoby... ja niestety żle trafiłam...zagryzam zęby i dam rade... poprostu mam inne zdanie jak ktoś podziela poglądy tej pani to zapewne nie ma takiego problemu jak ja.
Koszt nauk to 50 zł, a i sa jeszcze dwa spotkania indywidulane ( ustala sie termin dogodny dla siebie) Edytowane przez Nika0208 Czas edycji: 2011-03-13 o 21:04 |
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
my wybieramy sie na 1 dniowe nauki bo nakilka spotkan chyba braklo by cierpliwosci o czasie nie wspomninajac
|
|
|
|
#2777 |
|
Zadomowienie
|
Nattiv- gratuluję zdania egzaminu
. Zazwyczaj egzaminy ustne są "nieplanowe" więc uważam, że bezsensu jest je w ogóle robić...__Paulinka__- co do sukni to podoba mi się, ale ja planuję trochę inną ![]() D0tk4- no i znowu jestem pod wrażeniem . Mało, że studia po angielsku to jeszcze 3 inne umiesz... Ja mam problemy z głupim angielskim ![]() jagodzia133- przykra sprawa z Twoim bratem... ale ja mam podobnie z siostrą. Wszystko na mojej głowie, ona siedzi ciągle w swoim pokoju i ma do mnie pretensje tylko... Ale ja przestałam się już tym przejmować, ona i tak się nie zmieni. A piesek jest przepiękny! Ale ja kocham takie stworzonka... I serce mi się kraje gdy słyszę, że jest chory itp... NightButterflyVIP- witaj Tak, ilość postów zaskakuje, jednak zerknij na PM 2011, te to już w ogóle mają zabójczą prędkość ![]() niut0- i ja mieszczę się w granicy 167-169 i też się odchudzam . Może to ten wzrost tak na nas działa .gregia- suknia- cudo aż sobie zapisałam na dysku :P. I ja też jestem zdania, że do ślubu kościelnego nie pasują np. czerwone suknie... Ja bym się w takiej nie czuła wyjątkowo. I nie uważam, żeby w Twojej wypowiedzi było coś niestosownego- tyle odemnie . Chatka- ja też dosyć długo nie wiedziałam, że można wielocytować . ładnie się męczyłam gdy chciałam więcej osób zacytować :P. Bardzo przydatna ta funkcja tenebrosa- moja teściowa też ma humorki :/ I to przy mnie pokazuje jaka powinna być, dlatego nigdy nie zamieszkam w domu TŻa A ja dzisiaj z moim TŻem jeździłam na rowerku i nawet dowiedziałam się, że 2 km od mojego domu są... bobry. Wszystkie drzewa ładnie poobgryzane w taki stożek ;P. A ogólnie to super się jeździło, mózg się nam trochę przewietrzył ![]() I w lipcu idę na drugie wesele w tym roku. Moja kuzynka zaciążyła Ale z swoim chłopakiem byli już 5 lat ze sobą- więc ładny staż.
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
Jakos ostatnio nie mam weny do pisania, bo w sumie to nie ma o czym. W temacie przygotowań do ślubu cisza. Pewnie coś się zacznie od świąt, bo wtedy mamy zamiar zrobić zapoznanie rodziców no i trzeba zacząć coś myśleć. No i tfu tfu tfu może będę mogła troszeczkę dorobić przy opiece nad dzieckiem. Bardzo mi pomogą te pieniążki bo mam taką lipę, że... A w dodatku chcę załatwić sprawę z mieszkaniem, a dokładnie chcę, żeby mama zrobiła mi darowiznę, także malutki kredycik muszę wziąć.
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze będę miała z kim sie powzdychać do sukienki
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
mi z Maggie Sottero podobają sie
nr I http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3443 nr II http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3477 i nr III http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1419
|
#2781 |
|
Rozeznanie
|
Temat - MIŁOŚĆ
ale pod koniec zajęć powiedziała kilka słów o invitro...a to tylko byla zapowiedz tematu na przyszłość |
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(kicia) widzę, ze nie tylko mamy ta samą datę slubu, ale taki sam gust co do sukienek tą pierwszą tez juz dawno wypatrzylam a te dwie pozostale tez fajowe
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn nie bezy, ale takie rozłożyste bardziej co do tej, którą pokazałaś - przeczytałam na wizażu, że takie całkiem proste wyglądają czasami jak koszula nocna co mnie trochę zniechęciło. Tak czy siak, myślę, że nasze typy zweryfikuje pierwsza wizyta w sklepie Ja mam zamiar za pierwszym razem przymierzyć po jednej sukience z każdego fasonu, nawet z np "rybek" (których nie biorę raczej pod uwagę ze względu na figurę gruszki), żeby się przekonać co faktycznie dobrze na mnie leży
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ten tiulowy dół to takie połączenie tiulowej księżniczki z suknią w A która jest teraz moim typem nr 1
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dziewczynki
![]() ![]() Nadrabiam zaległosci w czytaniu postow ![]() Oj , macie racje trzeba sie troche poruszac Niestety przybylo mi troche .....przez zime![]() Dlatego dzisiaj były rano narty-WISŁA Pewnie pozegnanie sezonu narciarskiego....ale za to moge juz siegnac po rowerek![]() Pozdrawiam milego wieczorku |
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham narty
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktos nie potrafi odroznic muslinu (tudziez innego materialu uzywanego do uszycia tego typu dukni) i kroju takiej sukni od koszuli nocnej to coz, ma problem Nie wiem ze tez sie utarlo w poleczenstwie, ze panna mloda musi miec kiece slubna taka zeby ja wrecz z kosmosu bylo widac, bo inaczej przeciez w takiej "koszulinie" zginie wsrod gosci a juz i takie opinie slyszalamSzczerze to mam gdzies co ktos bedzie myslal o mojej sukni i mam nadzieje, ze wy tez macie takie podejscie |
|
|
|
|
#2790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż napewno miło jest usłyszeć od gości, że ma się ładną suknię, to co z tego, jak się będzie podobała niemal wszystkim tylko nie PM?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Widziałam dziewczyky w bardzo dłgich sukniach i nie było z tym problemów, wiec liczę, ze ze mną będzie podobnie

chciala, zebysmy mieszkali z nia, w mieszkaniu
ze jak mozna placic komus takie pieniadze za nic
nie lubie ksiezniczek, gorsetow, drapowanych dolow i sukien 'bez'
byloby nudno jakby kazdej sie spodobalo to samo

tęskniłam 
Ja mam problemy z głupim angielskim 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ten tiulowy dół to takie połączenie tiulowej księżniczki z suknią w A która jest teraz moim typem nr 1

Kocham narty