Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 19:55   #2761
alufa
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
alufa - Ta ze zdjęcia mi sie nie podoba .. A czy suknia ślubna może być praktyczna? Mam sie w niej dobrze wygladac, swietnie czuc i ma mi nie przeszkadzac w zabawie Widziałam dziewczyky w bardzo dłgich sukniach i nie było z tym problemów, wiec liczę, ze ze mną będzie podobnie
dla mnie suknia, która ciągnie się 2 metry za mną i plącze mi się pod nogami jest niepraktyczna jeśli o to pytasz

ja bym się w takiej zamęczyła

Edytowane przez alufa
Czas edycji: 2011-03-13 o 19:56
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:03   #2762
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
dla mnie suknia, która ciągnie się 2 metry za mną i plącze mi się pod nogami jest niepraktyczna jeśli o to pytasz

ja bym się w takiej zamęczyła
Tego typu suknie sa na kole, wiec nie placza Ci sie pod nogami
Taki jest mój gust i bardzo podoba mi sie ta suknia. Szanuje Twoja opinie, jednak nie zmienia ona mojej
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:04   #2763
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
alufa - Ta ze zdjęcia mi sie nie podoba .. A czy suknia ślubna może być praktyczna? Mam sie w niej dobrze wygladac, swietnie czuc i ma mi nie przeszkadzac w zabawie Widziałam dziewczyky w bardzo dłgich sukniach i nie było z tym problemów, wiec liczę, ze ze mną będzie podobnie
Wg. mnie to jest ważne przy wyborze. Bo jak czytam o sukniach które robią wrażenie tylko za przeproszeniem nie można samej siku zrobić to coś tu jest nie halo

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:09   #2764
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wg. mnie to jest ważne przy wyborze. Bo jak czytam o sukniach które robią wrażenie tylko za przeproszeniem nie można samej siku zrobić to coś tu jest nie halo
Wydaje mi sie, ze to może byc problem z każdą suknią typu księżniczka Ale nawet jeśli, to od czego ma sie swiadkową? :P Niemniej jednak, ja mam zamiar miec taka, w ktorej sama bede mogła korzystac z toalety
Stary 2011-03-13, 20:13   #2765
Maripossa
Zakorzenienie

Tenebrosa: skad ja to znam... jak my sie wyprowadzalismy do wynajmowanego mieszkania to jego mama glosno wyrazala swoje zdanie nt.temat chciala, zebysmy mieszkali z nia, w mieszkaniu ze jak mozna placic komus takie pieniadze za nic hmm
ogolnie wiem jaka jest osoba, co mysli o mnie (raczej nie najlepiej), za to ma maslane oczka i strasznie mi nadskakuje monetami - nie cierpie falszywosci... Teraz mieszkamy z nią, bo postanowilismy odkladac kase na wesele. Nie wiem czy byla to dobra decyzja (mielismy jeszcze do wyboru mieszkanie z moimi rodzicami w domu, ale wtedy dalej do pracy oboje...), bo dostaje wrzodow na zoladku od kad tu mieszkam i moje nerwy sa dosc mocno zszarpane, ale zaciskam zeby i wiem, ze za jakis czas bedziemy na swoim - tym bardziej, ze moj M.rowniez ma dosc tej sytuacji.
Moze wychodzi na to z mojej wypowiedzi, ze oboje 'cierpimy' na wlasne zyczenie i sie nad soba uzalamy ale to nie tak. Przed przeprowadzka byly obietnice o nie wtracaniu sie w nasze zycie, o prywatnosci itd... nic z tego nie wyszlo. Trudno, mam nadzieje, ze damy rade jeszcze jakis czas.

Kurcze, mnie sie takie suknie podobaja jak Wam nie lubie ksiezniczek, gorsetow, drapowanych dolow i sukien 'bez' no ale o gustach sie przeciez nie dyskutuje byloby nudno jakby kazdej sie spodobalo to samo jedne wola proste i zwykle (jak ja) a inne rozlozyste i w stylu ksiezniczki (jak wiekszosc z Was)

milego wieczoru Wam zycze!
ide wcinac bób
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:16   #2766
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewusia_marchew - bardzo ładna, dziewczęca ta suknia od MS, którą pokazałaś. Myślę jdnak, że to jesttaki krój, który znajdziesz w wielu innych salonach i nie bedziesz musiała wydawać na to góry pieniędzy
taką mam nadzieję nie będzie identyczna ale coś podobnego mam nadzieję znajdę
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
dokładnie w ogóle ja bym nie umiała sie załatwić przy kimś
Słyszałam taką historię (koleżanka przyjaciółki) że PMka miała taka wielką suknię, ze nie mieściła się w ogóle w toalecie i przez całą noc ani razu nie była

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:17   #2767
malwus20
Wtajemniczenie

Witam
Wchodzę tylko na chwile i zaraz zmykam
Widzę żywą dyskusje o sukniach
Według mnie suknia przede wszystkim powinna się podobać mi jak PM a co powiedzą inni to juz rzecz gustu a o tym sie przecież nie dyskutuje. I oczywiście jeśli wszytsko ze sobą gra (tzn bukiet, fryzura, butki, makijaz) to nie ma co gadać że suknia jest taka czy siaka, ważne sie mi sie podoba i ja sie w niej dobrze czuje. Gorzej jesli suknia jest ok a reszta kompletnie nie pasi, to psuje w tedy cały urok.
Ale moje zdanie tez jest takie że suknia do slubu powinna byc biała czy tez pochodząca pod biel. Nie jakas cukierkowo różowa czy czarna, bordowa itp. Wiadomo każdy ma inne zdnaie i ja te inność szanuje.
Odezwę się koło piątku
Stary 2011-03-13, 20:20   #2768
marta359
Przyczajenie

Ja nie znoszę sukni w stylu księżniczki osobiście lubię styl empire sukienka wygodna do tańczenia oraz do korzystania z toalety mnie osobiście urzekła ta sukienka
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1413

Ślub 02.06.2012
marta359 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:32   #2769
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Witajcie tęskniłam ja mam pomysł chodźmy wszystkie razem na terapię grupową do psychologa będzie taniej ;p Wiecie jak się rozpisujemy ;p nie było mnie ze 12 godzin niedziela piękna pogoda a tu tyle się dzieje nie no padam ;p
Dzisiaj sprzątając z mamą ten nowy dom starców po budowie myłam okna i się tak opaliłam że to szok żałujcie dziewczyny ;p
Witam nową PM
Dziękuje wszystkim dziewczynom za słowa otuchy
Chatka ;p nie to ja jestem głupsza ;p ja do tej pory tego nie odkryłam
potem wpadnę ide się umyć i pojeadę do sklepu
AAAAAA dzisiaj grubsza sprawa teściowa Bożena więc imieniny ma. W sklepie kupię jej jakieś czekoladki żeby nie było ;p
Widzę, że Twoja przyszła teściowa też Bożena tak jak moja. Dziś razem z TZ pojechaliśmy na imieniny do jego mamy a później do jego babci na urodziny, tak więc cały dzień poza domem.

Co do tematu sukienek ślubnych jestem tradycjonalistką będzie biała i długa. Konkretnego fasonu jeszcze nie mam sprecyzowanego ale podziwiam osoby za odwagę i wbrew opinii innych trzymają się swojego gustu i koloru sukienki nawet jak on jest czarny, czerwony a nawet zielony sama mam koleżankę, która w tym roku wychodzi za mąż i będzie miała sukienkę w kolorze czarnym. Na początku też nas zaskoczyła ale teraz wiemy że ten kolor i ta sukienka w sam raz do niej pasują
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:34   #2770
D0tk4
Zadomowienie

Maripossa - nie zazdroszczę sytuacji z teściową .. z Twoimi rodzicami, W DOMU, pewnie byłoby Wam wygodniej, bo pewnie jest wiekszy niz meiszkanie, a wiec wieksze szanse ze bedziecie sie mialo choc troche prywatnosci. Ogolnie mieszkanie z rodzicami i TZ musi byc mało ciekawe, ale jak chce sie miec wesele, to wiadomo, czasami trzeba.

marta359 - mnie sie w ogole wiekszosc sukni Maggie Sotero podoba! ma babka smykałkę do tego
Stary 2011-03-13, 20:41   #2771
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta359 Pokaż wiadomość
Ja nie znoszę sukni w stylu księżniczki osobiście lubię styl empire sukienka wygodna do tańczenia oraz do korzystania z toalety mnie osobiście urzekła ta sukienka
piękna. lubie aasymetryczne

oparzyłam pace wiec pisze 1 reka - prosze wiec o wyrozumiałosc dla literowek

Stary 2011-03-13, 20:50   #2772
Nika0208
Rozeznanie

nena1984 - dołączma do klubu mam 170
Nie było mnie 1,5 dnia a tu tyle do nadrobienia
Witam nowe PM
Dzis miałam kolejy dzien nauk i... TŻ po spotkaniu stwierdził, że mnie podziwia... miałam odrębne zdanie na teorie pani....i siedziałam cicho ( chodz naleze do osób, które nie siedza cicho ale wyrazaja swoją opinie) . Ale mnie korciło aby z nią podyskutowac. Jeszcz tylko 5 spotkań ech...
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 20:54   #2773
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
nena1984 - dołączma do klubu mam 170
Nie było mnie 1,5 dnia a tu tyle do nadrobienia
Witam nowe PM
Dzis miałam kolejy dzien nauk i... TŻ po spotkaniu stwierdził, że mnie podziwia... miałam odrębne zdanie na teorie pani....i siedziałam cicho ( chodz naleze do osób, które nie siedza cicho ale wyrazaja swoją opinie) . Ale mnie korciło aby z nią podyskutowac. Jeszcz tylko 5 spotkań ech...
ja zaczynam się bać tych nauk w tej parafii
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:02   #2774
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja zaczynam się bać tych nauk w tej parafii
z tego co wiem to prowadzą te nauki różne osoby... ja niestety żle trafiłam...zagryzam zęby i dam rade... poprostu mam inne zdanie jak ktoś podziela poglądy tej pani to zapewne nie ma takiego problemu jak ja.
Koszt nauk to 50 zł, a i sa jeszcze dwa spotkania indywidulane ( ustala sie termin dogodny dla siebie)

Edytowane przez Nika0208
Czas edycji: 2011-03-13 o 21:04
Stary 2011-03-13, 21:04   #2775
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co wiem to prowadzą te nauki różne osoby... ja niestety żle trafiłam...zagryzam zęby i dam rade... poprostu mam inne zdanie jak ktoś podziela pogledy tej pani to zapewne nie ma takiego problemu jak ja.
Koszt nauk to 50 zł, a i sa jeszcze dwa spotkania indywidulane ( ustala sie termin dogodny dla siebie)
a o czym było dzisiejsze spotkanie

Stary 2011-03-13, 21:06   #2776
aleksandrettaa
Zakorzenienie

my wybieramy sie na 1 dniowe nauki bo nakilka spotkan chyba braklo by cierpliwosci o czasie nie wspomninajac

Stary 2011-03-13, 21:10   #2777
ewika19
Zadomowienie

Smile Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Nattiv- gratuluję zdania egzaminu . Zazwyczaj egzaminy ustne są "nieplanowe" więc uważam, że bezsensu jest je w ogóle robić...

__Paulinka__- co do sukni to podoba mi się, ale ja planuję trochę inną

D0tk4- no i znowu jestem pod wrażeniem . Mało, że studia po angielsku to jeszcze 3 inne umiesz... Ja mam problemy z głupim angielskim

jagodzia133- przykra sprawa z Twoim bratem... ale ja mam podobnie z siostrą. Wszystko na mojej głowie, ona siedzi ciągle w swoim pokoju i ma do mnie pretensje tylko... Ale ja przestałam się już tym przejmować, ona i tak się nie zmieni. A piesek jest przepiękny! Ale ja kocham takie stworzonka... I serce mi się kraje gdy słyszę, że jest chory itp...

NightButterflyVIP- witaj Tak, ilość postów zaskakuje, jednak zerknij na PM 2011, te to już w ogóle mają zabójczą prędkość

niut0- i ja mieszczę się w granicy 167-169 i też się odchudzam . Może to ten wzrost tak na nas działa .

gregia- suknia- cudo aż sobie zapisałam na dysku :P. I ja też jestem zdania, że do ślubu kościelnego nie pasują np. czerwone suknie... Ja bym się w takiej nie czuła wyjątkowo. I nie uważam, żeby w Twojej wypowiedzi było coś niestosownego- tyle odemnie .

Chatka- ja też dosyć długo nie wiedziałam, że można wielocytować . ładnie się męczyłam gdy chciałam więcej osób zacytować :P. Bardzo przydatna ta funkcja

tenebrosa- moja teściowa też ma humorki :/ I to przy mnie pokazuje jaka powinna być, dlatego nigdy nie zamieszkam w domu TŻa

A ja dzisiaj z moim TŻem jeździłam na rowerku i nawet dowiedziałam się, że 2 km od mojego domu są... bobry. Wszystkie drzewa ładnie poobgryzane w taki stożek ;P. A ogólnie to super się jeździło, mózg się nam trochę przewietrzył

I w lipcu idę na drugie wesele w tym roku. Moja kuzynka zaciążyła Ale z swoim chłopakiem byli już 5 lat ze sobą- więc ładny staż.
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:15   #2778
Madziuniusia
Zakorzenienie

hej dziewczynki Jakos ostatnio nie mam weny do pisania, bo w sumie to nie ma o czym. W temacie przygotowań do ślubu cisza. Pewnie coś się zacznie od świąt, bo wtedy mamy zamiar zrobić zapoznanie rodziców no i trzeba zacząć coś myśleć. No i tfu tfu tfu może będę mogła troszeczkę dorobić przy opiece nad dzieckiem. Bardzo mi pomogą te pieniążki bo mam taką lipę, że... A w dodatku chcę załatwić sprawę z mieszkaniem, a dokładnie chcę, żeby mama zrobiła mi darowiznę, także malutki kredycik muszę wziąć.
Stary 2011-03-13, 21:30   #2779
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Nattiv- gratuluję zdania egzaminu . Zazwyczaj egzaminy ustne są "nieplanowe" więc uważam, że bezsensu jest je w ogóle robić...

__Paulinka__- co do sukni to podoba mi się, ale ja planuję trochę inną

D0tk4- no i znowu jestem pod wrażeniem . Mało, że studia po angielsku to jeszcze 3 inne umiesz... Ja mam problemy z głupim angielskim

jagodzia133- przykra sprawa z Twoim bratem... ale ja mam podobnie z siostrą. Wszystko na mojej głowie, ona siedzi ciągle w swoim pokoju i ma do mnie pretensje tylko... Ale ja przestałam się już tym przejmować, ona i tak się nie zmieni. A piesek jest przepiękny! Ale ja kocham takie stworzonka... I serce mi się kraje gdy słyszę, że jest chory itp...

NightButterflyVIP- witaj Tak, ilość postów zaskakuje, jednak zerknij na PM 2011, te to już w ogóle mają zabójczą prędkość

niut0- i ja mieszczę się w granicy 167-169 i też się odchudzam . Może to ten wzrost tak na nas działa .

gregia- suknia- cudo aż sobie zapisałam na dysku :P. I ja też jestem zdania, że do ślubu kościelnego nie pasują np. czerwone suknie... Ja bym się w takiej nie czuła wyjątkowo. I nie uważam, żeby w Twojej wypowiedzi było coś niestosownego- tyle odemnie .

Chatka- ja też dosyć długo nie wiedziałam, że można wielocytować . ładnie się męczyłam gdy chciałam więcej osób zacytować :P. Bardzo przydatna ta funkcja

tenebrosa- moja teściowa też ma humorki :/ I to przy mnie pokazuje jaka powinna być, dlatego nigdy nie zamieszkam w domu TŻa

A ja dzisiaj z moim TŻem jeździłam na rowerku i nawet dowiedziałam się, że 2 km od mojego domu są... bobry. Wszystkie drzewa ładnie poobgryzane w taki stożek ;P. A ogólnie to super się jeździło, mózg się nam trochę przewietrzył

I w lipcu idę na drugie wesele w tym roku. Moja kuzynka zaciążyła Ale z swoim chłopakiem byli już 5 lat ze sobą- więc ładny staż.
Ewika cieszę się, że suknia sie Tobie spodobała zawsze będę miała z kim sie powzdychać do sukienki
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:35   #2780
(kicia)
Zakorzenienie

mi z Maggie Sottero podobają sie

nr I http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3443
nr II http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3477
i nr III http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1419

Stary 2011-03-13, 21:35   #2781
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a o czym było dzisiejsze spotkanie
Temat - MIŁOŚĆ
ale pod koniec zajęć powiedziała kilka słów o invitro...a to tylko byla zapowiedz tematu na przyszłość
Stary 2011-03-13, 21:38   #2782
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
hej dziewczynki Jakos ostatnio nie mam weny do pisania, bo w sumie to nie ma o czym. W temacie przygotowań do ślubu cisza. Pewnie coś się zacznie od świąt, bo wtedy mamy zamiar zrobić zapoznanie rodziców no i trzeba zacząć coś myśleć. No i tfu tfu tfu może będę mogła troszeczkę dorobić przy opiece nad dzieckiem. Bardzo mi pomogą te pieniążki bo mam taką lipę, że... A w dodatku chcę załatwić sprawę z mieszkaniem, a dokładnie chcę, żeby mama zrobiła mi darowiznę, także malutki kredycik muszę wziąć.
hejka! zdecydowaliście się na salę?

Stary 2011-03-13, 21:39   #2783
__Paulinka__
Zakorzenienie

(kicia) widzę, ze nie tylko mamy ta samą datę slubu, ale taki sam gust co do sukienek tą pierwszą tez juz dawno wypatrzylam a te dwie pozostale tez fajowe
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:42   #2784
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta359 Pokaż wiadomość
a mi podobają się i takie i księżniczki
tzn nie bezy, ale takie rozłożyste bardziej

co do tej, którą pokazałaś - przeczytałam na wizażu, że takie całkiem proste wyglądają czasami jak koszula nocna co mnie trochę zniechęciło.
Tak czy siak, myślę, że nasze typy zweryfikuje pierwsza wizyta w sklepie Ja mam zamiar za pierwszym razem przymierzyć po jednej sukience z każdego fasonu, nawet z np "rybek" (których nie biorę raczej pod uwagę ze względu na figurę gruszki), żeby się przekonać co faktycznie dobrze na mnie leży
Stary 2011-03-13, 21:44   #2785
gregia
Zakorzenienie

Kicia zauważyłam, że Nora to najczęsciej podobający sie model sukienki MS
Stary 2011-03-13, 21:48   #2786
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Temat - MIŁOŚĆ
ale pod koniec zajęć powiedziała kilka słów o invitro...a to tylko byla zapowiedz tematu na przyszłość
wiesz ja tam idę tylko po to żeby przebrnąć to jakoś. Tylko obawiam się że mój TŻ może trochę się nie pohamować i zacząć jakoś komentować pewnie rzeczy :/

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
(kicia) widzę, ze nie tylko mamy ta samą datę slubu, ale taki sam gust co do sukienek tą pierwszą tez juz dawno wypatrzylam a te dwie pozostale tez fajowe
Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
Kicia zauważyłam, że Nora to najczęsciej podobający sie model sukienki MS
bo ona jest taka cudowna ten tiulowy dół to takie połączenie tiulowej księżniczki z suknią w A która jest teraz moim typem nr 1

Stary 2011-03-13, 21:50   #2787
lena832
Raczkowanie

Hej, dziewczynki
Nadrabiam zaległosci w czytaniu postow
Oj , macie racje trzeba sie troche poruszacNiestety przybylo mi troche .....przez zime
Dlatego dzisiaj były rano narty-WISŁA Pewnie pozegnanie sezonu narciarskiego....ale za to moge juz siegnac po rowerek
Pozdrawiam milego wieczorku
lena832 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:56   #2788
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena832 Pokaż wiadomość
Hej, dziewczynki
Nadrabiam zaległosci w czytaniu postow
Oj , macie racje trzeba sie troche poruszacNiestety przybylo mi troche .....przez zime
Dlatego dzisiaj były rano narty-WISŁA Pewnie pozegnanie sezonu narciarskiego....ale za to moge juz siegnac po rowerek
Pozdrawiam milego wieczorku
Lena , ale Tobie zazdroszczę tych nartKocham narty
Stary 2011-03-13, 22:17   #2789
Maripossa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a mi podobają się i takie i księżniczki
tzn nie bezy, ale takie rozłożyste bardziej

co do tej, którą pokazałaś - przeczytałam na wizażu, że takie całkiem proste wyglądają czasami jak koszula nocna co mnie trochę zniechęciło.
Tak czy siak, myślę, że nasze typy zweryfikuje pierwsza wizyta w sklepie Ja mam zamiar za pierwszym razem przymierzyć po jednej sukience z każdego fasonu, nawet z np "rybek" (których nie biorę raczej pod uwagę ze względu na figurę gruszki), żeby się przekonać co faktycznie dobrze na mnie leży
koszule nocne a to dobre
jak ktos nie potrafi odroznic muslinu (tudziez innego materialu uzywanego do uszycia tego typu dukni) i kroju takiej sukni od koszuli nocnej to coz, ma problem
Nie wiem ze tez sie utarlo w poleczenstwie, ze panna mloda musi miec kiece slubna taka zeby ja wrecz z kosmosu bylo widac, bo inaczej przeciez w takiej "koszulinie" zginie wsrod gosci a juz i takie opinie slyszalam
Szczerze to mam gdzies co ktos bedzie myslal o mojej sukni i mam nadzieje, ze wy tez macie takie podejscie
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:27   #2790
betterw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
Szczerze to mam gdzies co ktos bedzie myslal o mojej sukni i mam nadzieje, ze wy tez macie takie podejscie
I to jest jak najbardziej zdrowe podejście. To nam (i naszym TŻ-om) ma się podobać nasza suknia ślubna. Chociaż napewno miło jest usłyszeć od gości, że ma się ładną suknię, to co z tego, jak się będzie podobała niemal wszystkim tylko nie PM?
betterw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości