|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
ja już uciekam do łóżeczka
dobrej nocki dziewczyny
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
![]() Napisałam tylko co przeczytałam. Myślę, że sukienki o takim kroju są wykonane porządnie o ile są z droższego salonu, a te z tańszych mogą wyglądać jak koszule nocne (= tańszy materiał) ale to moje gdybanie ![]() I nie, nie przejmuje się tym, kto co pomyśli, nawet jeżeli wybiorę suknie a'la księżniczka Bo mam trochę wrażenie, że większość traktuje je na równi z bezami.. Będę się też kierowała wielkością, bo jednak chciałabym sama robić siku
|
|
|
#2793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1408&bih=671
|
|
|
|
|
#2794 |
|
Wtajemniczenie
|
MagdziaS szczerze odradzam Ci tego fotografa... nie rozumiem jak mozna tyle czasu sie nie odzywac, a fotek nie ma jakis rewelacyjnych,, moim zdaniem... ja szukajac fotografa w 1 kolejnosci zwracalam uwage na fotki z ceremonii, bo jak fot. potrafi uchwycic piekno chwili slubowania, to i uchywci Wasza milosc w plenerze... Niejednokrotnie widzialam piekne plenery za to beznadziejna ceremonie, a chyba to te zdjecia sa najwazniejsze, bo plener zawsze i wszedzie mozna sobie zrobic, zas ceromonia zaslubin jest niepowtarzalna i niemoliwa "do poprawki".
lena832 jakie byly warunki? Zastanawialam sie czy jeszcze na nartki nie smignac, kupilam sobie buty na koniec sezonu i ich nie wyprobowalam, wiec korci niemozliwie... ale nie jestem mistrzynia narciarstwa dlatego interesuje mnie jakie jest podloze? Pytanie do wszystkich PM: Macie moze jakis fajny wzor listy gosci <np. excel>? Chodzi mi o to, zeby byly tam zebrane inf. o ilosci gosci i od razu podliczenie cen itd. Szukalam na necie ale nic ciekawego nie znalazlam, a moze ktoras ma cos ciekawego? ![]() I czym rozni sie beza od ksieniczki, jest jeszcze bardziej rozlozysta? ![]() Jak sie wielocytuje? |
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na 9 kwietnia mam już bilecik na łowców ![]() Co do sukienek MS- bardzo ładne. Na lapku mam zapisane foto ze starej kolekcji- sukienka, która jako pierwsza mnie ujęła
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakby mi ktos tak powiedzial, ze moja suknia wyglada jak koszula nocna, to raczej bym go wysmialagosza_m: sliczna suknia! i musze je miec zakryte...
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie w zeszyciku tabelkę zrobilam taką nazwyklejszą. Imię nazwisko, adres, numer telefonu i kolumnę na zaznaczenie kto potwierdziła a kto nie Wielocytuje się poprzez przycisk między Cytuj a Odp. ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- czas spać dobranoc
|
|
#2798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale tak kolo 13 to juz sie muldy porobily i jak na moje umiejetnosci to juz ciezko mi sie jezdzilo
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
oooo taka lista w Excelu dobra rzecz
ja też taką zrobię ale jutro
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
nie, w dalszym ciągu nawet nie szukamy;P a wy?:P
|
#2801 |
|
Zadomowienie
|
O bosh, ale wy gonicie.... 30 stron zaś do nadrabiania.... chyba mi się nie chce, wybaczcie.
Byliśmy na tej sesji narzeczeńskiej. Fotki dostaliśmy w tą sobotę. Ogólne wrażenie w studiu. Facet super sympatyczny. Ledwo po 30-stce (na tyle wygląda) luzacki, miły, prześmieszny i sprawiał niezwykłą atmosferę podczas zdjęć. Chyba w ostateczności zdecydujemy się na niego, jako fotografa podczas ślubu, bo nie jest tym z najdroższych fotografów, po drugie już go poznaliśmy, to będzie nam swobodniej przy nim. Zdjęcia z sesji podobają mi się ale nie będę tu wklejać bo na wątek może każdy wejść, to wiecie. Chyba, że na tego klubowego maila... już nawet nie pamiętam gdzie to było, tam chyba rzadko kto się udziela.
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wstałam przyszłam do TŻ wkurzyłam się na niego siedzę w drugim pokoju przy kompie a on śpi. Chyba zdeka sobie nie zdaje sprawy że mnie uraził. Nie ważne czym ale...
no cóż to wszystko wskazuje na to że trzeba zacząć się uczyć
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem też po co wdajesz się ze mną w tak długą dyskusję. o gustach się nie dyskutuje. ja wyraziłam tylko SWOJĄ opinię i powiedziałam czego JA bym nie założyła. równie dobrze mogę pokłócić się z kimś kto wynajmuje zespół na wesele, tylko dlatego, że my wynajmujemy DJa? ...
|
|
|
|
|
#2804 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękne są!Cytat:
![]() Ewentualnie przez lato
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyn
witam ranne ptaszki ![]() ja też nie umiem jeździć na nartach ani nie umiem pływać ;p dziewczyny kurcze pomóżcie Mój TŻ ma dzisiaj urodziny a ja nie wiem jak uczcić ten dzień. Prezent mu już kupiłam umówiliśmy się że zamiast dwóch prezentów małych na urodziny i na święta to kupię mu jeden lepszy. No to na święta dostał wypasioną golarkę elektryczną. A dzisiaj to co?? Kolacji nie zrobię bo się odchudzam i będzie mu głupio przy mnie jeść jakieś smakołyki no kurczę mam pustkę w głowie
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
masz dwa wyjścia:
a) zrobić kolację taką żeby nie była zbyt tucząca b) poświęcić ten jeden dzień ten jeden wieczór bez diety Ja mialam ten sam problem dwa miesiące temu. Też uzgodniliśmy że TŻ dostanie jeden duży prezent pod choinkę bo urodziny ma zaraz po sylwestrze czyli jakis tydzień po świętach. No ale trzeba było coś zrobić jakoś urozmaicić ten dzień. W sumie to były jego pierwsze urodziny spędzane całe razem. Zawsze byłam w szkole albo na uczelni. Więc tak poszłam do cukierni kupiłam dwie duże wuzetki nasze ulubione białe wino przyszłam do niego zrobiłam takie duże 22 ze świeczek zapaliłam je i poczekałam na TŻ. A on tym czasem był u mnie na obiedzie. Ja pod pretekstem konieczności załatwienia czegoś ważnego wyszłam z domu ale był zaskoczony ![]() no tylko ja się nie odchudzałam więc mogłam sobię pozwolić na słodkości
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Pooglądaliśmy. Coś tam nam się spodobało ale ideału nie znaleźliśmy, więc pewności brak. A teraz nie mamy czasu jechać do Kielc by podpisać umowę zatem nic się nie rusza w temacie.
|
|
|
|
#2808 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() jak minął weekend? Mi jak zwykle za szybko. Cytat:
A co świętowania - kolacja fajny pomysł to wyszukaj jakiś fajny smaczny i nie tuczacy przepis, a później spalicie nadmierne kalorie po kolacji
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() Niestety, nie dam rady Wam poodpisywać (10 stron nastukałyście ), więc tylko się witam ![]() I witam nowe PMki |
|
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki kicia za odp. Chyba postaram sie dzisiaj wymyslic jakas tabelke w excelu taka najzwyklejsza i pozniej zrobie sume i tyle...
Jagodzia a moze zamiast kolacji cos w ciagu dnia porobicie? Chyba ze Tz jest zajety? Ja robilam jak do tej pory tego typu niespodzianki: - sauna / komora solna - u nas to kwota ok 20 zl, - tenis - nigdy nie gralismy, wiec wzielam go w pewne urodziny, kazalam sie ubrac na sportowo i wyladowalismy na korcie, zabawa byla niemala , tez kowta ok 20 zl za 1,5h wraz z wypozyczeniem sprzetu- zaprosilam go do wesolego miasteczka, ale to juz wieksza kwota, wiec odpada, - u nas jest dzis bardzo cieplo, taka wczesna godzina a juz 15 stopni, wiec w poludnie w slonku to dopiero bedzie cieplo, wiec moglabys go wziac na spacerek polaczony z malym piknikiem, wziac ze soba jakies owoce, te co on najbardziej lubi (to chyba mozesz jesc?) plus dwa kieliszki i winko na pewno sie ucieszy, o ile lubi pic winko i nie bedzie mu przeszkadzalo ze jest to w ciagu dnia heheTakie pomysly na chwile obecna przychodza mi do glowy
|
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do bezy vs księżniczki, dla mnie beza to taka sukienka z dużą ilością zakładek zdjecie_2.jpg a księżniczka to rozłożysta, ale gładka zdjj3.jpg Cytat:
i nie napisałam tak wprost o Twojej sukience bo nawet nie wiem jaką masz/będziesz miała
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-03-14 o 09:54 |
||
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2011-03-14 o 10:07 |
|
|
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
niuto
co do bezy vs księżniczki, dla mnie beza to taka sukienka z dużą ilością zakładek Załącznik 3818219 a księżniczka to rozłożysta, ale gładka Załącznik 3818227 Dzieki ![]() W takim razie mi sie bezy nie podobaja... |
|
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety i to odpada niestety mam te dni. Zrządzenie losu
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (edit: odpada, doczytałam post nade mną) tak jak dziewczyny piszą, to nie musi być coś bardzo kalorycznego, poza tym czasami można odstępstwa od diety zrobić. Nawet na dziale dietetyka jest napisane, żeby diete trzymać w iluś (90?) %, małe grzeszki (raz w tyg) mobilizują do trzymania diety i pozwalają nie zwariować
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-03-14 o 10:03 |
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/listing.php/search...maggie+sottero
zobaczcie dziewczyny na allegro ile jest sukienek MS i niektóre jak za darmo!! http://allegro.pl/suknia-slubna-magg...503398195.html ta ma cudowny zdobiony gorset
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2011-03-14 o 10:07 |
|
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny
![]() Chciałam Was zapytać .....czy się stresujecie, jak myslicie o dniu slubu? Mnie juz brzuszek boli na sama mysl ![]() Nie wiem jak dam rade.....wiem pewnie mnie wysmiejecie ze to jeszcze ponad rok ale ja sie juz stresuje,jestem nerwuskiem
|
|
|
|
#2818 | ||
|
Podróżniczka
|
Witam dziewczynki
![]() Od dzisiaj mieszkamy z TŻtem przez dwa tyg. u teciów. Przenieśliśmy się do nich na czas ich wyjazdu, żeby ktoś zajął się domem i małym bratem TŻta. Szczerze mówiąc fajnie zamienić nasze nieduże M2 na duży dom, ale nie lubię takich sytacji i czuje się nieswojo. Jakieś steresy mam co chwile Dom niby za miastem, w takiej miejscowości, że sąsiedzi się znają dookoła, a ja jestem typowy mieszczuch i lubię anonimowość Nawet z psem się wstydzę wyjść na dłuższy spacer taki ze mnie dziwak To się wyżaliłam ![]() Dziękuję dziewyczyny za wszytskie porady co do fotografa Utwierdziłście mnie w przekonaniu, że lepiej zrezygnować z jego usług, dodatkowo myslałam, że tylko mnie się nie podobają jego zdjęcia i może wybrzydzam, ale cisze się, że to nie tylko moje zdanie. Cytat:
![]() Cytat:
Podobają mi się suknie MS, poza tym lubię wszytskie Empire i zachorowałam na kolekcję Aire Barcelona
|
||
|
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak u Was Dziewczyny z pogodą ale u nas jest cudnie szkoda tylko, że to piękne słoneczko jutro się już skończy (tak przynajmniej pokazują prognozy).
My wczorajszą słoneczną pogodę wykorzystaliśmy na rowerowanie ze znajomymi, wyszło nam jakieś 50km. Jeżeli chodzi o odchudzanie to ja podziwiam te wszystkie dziewczyny które stosują diety bo ja jestem zbyt leniwa i mam za słaba silną wolę A po drugie słodycze.....nie potrafię się im oprzeć![]() Rower to jest jedyna rzecz której jestem wierna i to stosuje na walkę z kg. Jeżeli chodzi o przedział wzrostu to ja zakładam kategorię 180-185cm ponieważ sama dumnie nosze się na 182cm ![]() Jak przeglądam ten wątek to podziwiam zaangażowanie niektórych Dziewczyn w przygotowania. Mi się wydaje, że na wszytsko mamy jeszcze tyle czasu (sala, zespół, fotograf już są), że sukienki, zaproszenia, bukiety to ja chyba dopiero tak na poważnie zacznę oglądać na jesieni. |
|
|
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do sukni uważam że każdy ma swój indywidualny typ ja osobiście lubię coś w stylu "księżniczki" ale z umiarem. A z szukaniem poczekam jeszcze.U mnie również piękna pogoda, aż żal siedzieć w pracy z nawałem pracy, ale cóż odsresować się na wizażu zawsze można ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

a juz i takie opinie slyszalam
Bo mam trochę wrażenie, że większość traktuje je na równi z bezami.. 

i musze je miec zakryte...

18.08.2010 - zaręczyny

), więc tylko się witam