Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-13, 21:34   #3631
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Dobranoc.

Módlcie sie zebym nie miala jutro tego sprawdzianu :/
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:37   #3632
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Oni się wszyscy szybko pocieszają, nie ma się co przejmować. Tym bardziej wiesz, że nie był zbyt wiele wart
Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Dlatego nie jest wart Twojego wycia z rozpaczy.
Ale i tak jest mi tak bardzo przykro...

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Mi mój kumpel ostatnio powiedział "nie bierz sobie faceta po bolesnym rozstaniu, za duże ryzyko, że będziesz tylko lekarstwem"
Poza tym, skoro zerwał, to właśnie nie chciał z Tobą być, więc nic dziwnego, że poszukał sobie innej... Nie płacz, tak jest po prostu lepiej.

Jak powie, że tak, to jakie to będzie miało znaczenie w obliczu tego, co się stało?
A jak napisze, że nie, to zaboli jeszcze bardziej.
Tak naprawdę nie masz ochoty go o to zapytać, tylko mu wyrzucić, że nie znaczyłaś dla niego wystarczająco dużo, skoro tak szybko się pocieszył, prawda? Ale tym wyrzucaniem sobie ulżysz tylko na sekundę, a on tylko sobie pomyśli "Boże niech ona da mi już spokój". Przetrwaj i będzie lepiej.

Ale z nią nie był... Tylko byłam zazdrosna... I to ja zerwałam, a nie on, no ale w sumie, to jemu przestało zależeć.
Tak, dokładnie, mam ochotę mu wygarnąć, że jest świnią, idiotą i ch*jem skończonym i nie obchodzi mnie co on sobie o mnie pomyśli Mam nadzieję, że ta laska okaże się mądrzejsza i go kopnie w cztery litery...

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:39   #3633
siaaaa
Zadomowienie

Oglądać przepis na życie!
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:49   #3634
Reggaenator
Rozeznanie

Ja wam dam przepis... zróbcie 6 Weidera, po czym idźcie na dwór pobiegać z 5-6 km... Ja szóstki już zrobiłem, teraz ide pobiegać

Problemy znikają jak ręką odjął
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:55   #3635
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Ja wam dam przepis... zróbcie 6 Weidera, po czym idźcie na dwór pobiegać z 5-6 km... Ja szóstki już zrobiłem, teraz ide pobiegać

Bleee, nienawidzę Weidera! Obrzydliwie wypycha mi brzuch, nigdy więcej się go nie tknę :p. Na ładny brzuch to tylko cardio .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 21:57   #3636
Fubizka
Zakorzenienie

Zastanawiam się, czy ja się kiedykolwiek pozbędę wątpliwości w tym związku. Jestem już naprawdę zmęczona
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:28   #3637
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Zastanawiam się, czy ja się kiedykolwiek pozbędę wątpliwości w tym związku. Jestem już naprawdę zmęczona

Jakie masz wątpliwości? Bo ja nie jestem doinformowana

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:32   #3638
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Ja przy moich zaczątkach anoreksji mam zakaz jakichkolwiek ćwiczeń Moge tylko na wf sobie ćwiczyć. I kolana, jak mi się zachce...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:36   #3639
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Fubizka, co się stało?
siaaaa - oglądałam, spodobał mi się c

A ja jutro odwalę się na uczelnie, nie wiem po co, ale żeby było.
Mam tylko dwa zajęcia na 15, więc mogę spać i rano robić co mi się podoba.

Dziwne, na prawdę musimy z eksem działać na siebie odpychająco skoro jestem w jego mieście 2 lub więcej razy dziennie i od 5tyg go nie spotkałam

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:45   #3640
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Dasz radę, staraj się o tym myśleć spokojnie.

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Fubizka, co się stało?
siaaaa - oglądałam, spodobał mi się c

A ja jutro odwalę się na uczelnie, nie wiem po co, ale żeby było.
Mam tylko dwa zajęcia na 15, więc mogę spać i rano robić co mi się podoba.

Dziwne, na prawdę musimy z eksem działać na siebie odpychająco skoro jestem w jego mieście 2 lub więcej razy dziennie i od 5tyg go nie spotkałam
I bardzo dobrze. Zrób się na bóstwo, dla siebie.
A serial jest bardzo przyjemny i taki życiowy, nie uważasz?
Stary 2011-03-13, 22:48   #3641
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość

I bardzo dobrze. Zrób się na bóstwo, dla siebie.
A serial jest bardzo przyjemny i taki życiowy, nie uważasz?
Koszmar, po 16 latach zostać porzuconym.
Ale jakoś bardzo spokojnie to babka przyjęła, chyba że niedokładnie oglądałam. Tylko raz pokazali jak płakała, ja w porównaniu z nią to morze łez już wylałam, ona na drugi dzień już pomalowana łaziła. Dziwne

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 22:54   #3642
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubizka, co się stało?
Co jakiś czas nachodzą mnie myśli, że ten związek nie ma sensu, że za dużo sobie już krzywdy zrobiliśmy
Cytat:
Dasz radę, staraj się o tym myśleć spokojnie.
Dzięki
Cytat:
Ale jakoś bardzo spokojnie to babka przyjęła, chyba że niedokładnie oglądałam. Tylko raz pokazali jak płakała, ja w porównaniu z nią to morze łez już wylałam, ona na drugi dzień już pomalowana łaziła. Dziwne
To mnie właśnie wkur* w filmach i serialach, że na wiadomość, że np ktoś nie żyje, bohater sobie pochlipuje. Wnerwia mnie to, bo ludzie w takich sytuacjach wyją lecą im gluty, kładą się na podłogę itd. Ci aktorzy jacyś niedorobieni są. Ostatnią dobrą sceną, gdzie jest przedstawione jak naprawdę ludzie reaguję na takie rzeczy, jest scena finałowa w Sali Samobójców. Tak to wygląda a nie jakieś chlip chlip.
I tak samo z rozstaniem.
Stary 2011-03-13, 22:55   #3643
wampir
Zakorzenienie

Dzisiaj, potrzebuję tylko jednego... żeby mnie przytulił I nie tylko dlatego, że za nim tęsknię, ale również że zaczęłam się bać porażki - poprawiam maturę. Dla mnie to wóz albo przewóz, bo naprawiam błędy "młodości".
Chciałabym tylko się przytulić

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 23:03   #3644
Duszek2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Dzisiaj, potrzebuję tylko jednego... żeby mnie przytulił I nie tylko dlatego, że za nim tęsknię, ale również że zaczęłam się bać porażki - poprawiam maturę. Dla mnie to wóz albo przewóz, bo naprawiam błędy "młodości".
Musisz wytrzymać i dać sobie rade samej, a zobaczysz jak bedziesz dumna z siebie kiedy poprawisz mature. Twoją motywacją powinno być to, że kiedyś już popełniłaś błąd i musisz zrobić wszystko, skupic sie właśnie na tym bo go już nie powtórzyć
Duszek2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 23:10   #3645
karmadlakota
Raczkowanie

hej dziewczyny ja tak z innej beczki, malo kto mi odpisuje ale mimo to sie wyprodukuje

radze sobie juz troche lepiej, chcialabym isc za Waszymi radami przede wszytskim zajac sie soba i wszytsko ladnie pieknie, doszlam do tego ze chce tak zrobic
ale problem mam z tym jak tego dokonac
mimo ze relizuje sie 'naukowo' bo studiuje to co bardzo chcialam, dobrze sobie na radze, nie lubie miec poprawek (moze jestem uwazana za dziwolaga, ja za kujona sie nie mam) duzo sie ucze bo te studia sa ciezkie i tego wymagaja, przez to nie mam teraz za bardzo czasu na jakies inne zajecie, a mam konkretenie na mysli rozwijanie zainteresowan... i zdalam sobie sprawe z to mnie boli teraz nie mam czasu ale jak przychodzi wolny dzien, a co gorsza wakacje nie mam co ze soba zrobic, dlatego tez pewnie moj ex byl dla mnie atrakcja
ale do czego zmierzam, chce sie dowiedziec jak to jest u Was? macie jakies pasje? moze jakis pomysl, potrzebuje rady jak sie wziac za siebie i rozwijac sie pod katem innym niz studia? wiem ze np powinnam zaczac czytac ksiazki ale mam taki okres ze chce mi sie a czasami to sie az przymuszam do czytania z filmami podobnie dodam ze nie mam zbyt wiele kasy zeby zapisywac sie na milon kursow tanca itp..
no to pomarudzilam !
bede wdzieczna za odpowiedzi

Cytat:

tak w ogole cześć
chyba jesteś nowa
karmadlakota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 23:15   #3646
Fubizka
Zakorzenienie

karmadlakota - ja zauważyłam wspólnie z moją panią psycholog, że potrzebuję mieć w życiu zajęcie, które jest "tylko moje", nie ma w nim miejsca dla mojego chłopaka, moich koleżanek, nie jest związane z moim zawodem (który bardzo absorbuje różne aspekty mojego życia). Jak coś takiego mam, to czuję się lepiej.

Dla mnie takim zajęciem jest jazda konna, choć nie zawsze mogę jeździć, bo mnie brzuch potem boli. Ale jak mogę, to jest balsam dla duszy (nie dziwne, że takie duże efekty daje hipoterapia, coś mają w sobie te zwierzęta). A jak nie jeżdżę (też tania impreza to nie jest ), to uczę się fotografii, czytam po hiszpańsku, czytam relacje podróżników i kilka innych rzeczy. Ale to nie ma w sobie tego czegoś, że jest tylko i wyłącznie MOJE.

Z utęsknieniem czekam na wiosnę, żeby wsiąść w siodło.

Ty musisz znaleźć coś swojego, próbuj różnych rzeczy
Moim kolejnym marzeniem jest skok ze spadochronem
Jednym w fajniejszych przeżyć był dla mnie lot szybowcem, można zrobić kurs i wtedy lataaaać

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-03-13 o 23:18
Stary 2011-03-13, 23:26   #3647
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmadlakota Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tak z innej beczki, malo kto mi odpisuje ale mimo to sie wyprodukuje

radze sobie juz troche lepiej, chcialabym isc za Waszymi radami przede wszytskim zajac sie soba i wszytsko ladnie pieknie, doszlam do tego ze chce tak zrobic
mimo ze relizuje sie 'naukowo' bo studiuje to co bardzo chcialam, dobrze sobie na radze, nie lubie miec poprawek (moze jestem uwazana za dziwolaga, ja za kujona sie nie mam) duzo sie ucze bo te studia sa ciezkie i tego wymagaja, przez to nie mam teraz za bardzo czasu na jakies inne zajecie, a mam konkretenie na mysli rozwijanie zainteresowan... i zdalam sobie sprawe z to mnie boli teraz nie mam czasu ale jak przychodzi wolny dzien, a co gorsza wakacje nie mam co ze soba zrobic, dlatego tez pewnie moj ex byl dla mnie atrakcja
ale do czego zmierzam, chce sie dowiedziec jak to jest u Was? macie jakies pasje? moze jakis pomysl, potrzebuje rady jak sie wziac za siebie i rozwijac sie pod katem innym niz studia? wiem ze np powinnam zaczac czytac ksiazki ale mam taki okres ze chce mi sie a czasami to sie az przymuszam do czytania z filmami podobnie dodam ze nie mam zbyt wiele kasy zeby zapisywac sie na milon kursow tanca itp..
no to pomarudzilam !

tak w ogole cześć
chyba jesteś nowa
No jestem jestem

Ja mam maturę, i to dość ambitną, ale gdy przy nawale materiału zaczynam się podłamywać myślę o A.
Ogólnie kiedy jest mi źle, mam problem, myślę o A.
Jesteśmy przyjaciółmi, więc to powinno być normalne, ale jednak bardzo chciałabym, żeby zwyczajnie był obok i mnie przytulił. Gdy byliśmy razem było tak bardzo rzadko, bo mieszkamy kawałek od siebie, w czasie tygodnia to już w ogóle...
Ale chciałabym, żebyśmy chociaż noce mogli spędzić w jednym łóżku, żeby mnie przytulił coś powiedział.
Żeby był...

-J.C

31
/365
Stary 2011-03-13, 23:35   #3648
Connff
Zadomowienie

Cytat:

no to pomarudzilam !
Ja mam świra na punkcie aktywności fizycznej w każdej postaci . Najważniejsze są dla mnie góry, w górach czuję się naprawdę wolna, spokojna, spełniona. Niestety na wyjazd z racji braku funduszy i czasu mogę pozwolić sobie zbyt rzadko. Poza tym rower, narty, fitness, wspinaczka, również jazda konna (chociaż dopiero wracam do niej po latach). Niestety mam spore problemy z układem ruchu, więc często nie mogę osiągnąć tak wiele, jakbym chciała :/.

Poza tym czytam, a raczej można powiedzieć - pochłaniam wszystko. Mam tak po mamie i jest ona chyba jedyną osobą jaką znam, która czyta szybciej ode mnie . Psy, a konkretnie pomoc bezdomnym zwierzakom zabiera też dość dużo czasu. Po godzinach próbuję coś tam fotografować bez większego powodzenia. Reszta zainteresowań już taka mniej typowa, raczej męska zresztą. Są więc komputery, na których znam się chyba dość dobrze (znajomi z klasy w LO przychodzili do mnie po porady, nie do kolegów ). Kiedyś grałam dość dużo w gry, zarówno w klasyczne RPG jak i te komputerowe. Teraz niestety czasu nie mam już tyle, ale za to zaczęłam bardziej interesować się planszówkami. Też potrafią wciągnąć. No i militaria jeszcze. Kiedyś z naciskiem na średniowiecze i broń białą (dalej mam swoją kolekcję - 1 miecz półtoraręczny, 1 katana i kilka pomniejszych sztyletów), teraz bardziej palną.

Taki babochłop ze mnie trochę pod tym względem, zwłaszcza jak jeszcze się dorzuci to, że kocham się beznadziejnie w dobrych samochodach i duuużych motocyklach . Chyba nic dziwnego, że lepiej dogaduje się z facetami...

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2011-03-13 o 23:37
Stary 2011-03-13, 23:42   #3649
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Żeby był...
Ale konkretny ON, czy w ogóle brakuje Ci bliskości? Czasami to ciężko odróżnić...

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Najważniejsze są dla mnie góry, w górach czuję się naprawdę wolna, spokojna, spełniona.
Ja też kocham Ale raczej nie mogę tego zakwalifikować, jako regularnego zajęcia Jak raz w roku mi się uda pojechać, to jest dobrze.

Oprócz tego jeszcze rolki - super sprawa, ale do tego to kochane władze miasta muszą usunąć syf ze ścieżek rowerowych

Cytat:
Taki babochłop ze mnie trochę pod tym względem, zwłaszcza jak jeszcze się dorzuci to, że kocham się beznadziejnie w dobrych samochodach i duuużych motocyklach .
Co powiesz na Pagani Huyara?
Stary 2011-03-13, 23:44   #3650
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Ale konkretny ON, czy w ogóle brakuje Ci bliskości? Czasami to ciężko odróżnić...
Brakuje mi Jego.

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

uciekam spać bo jutro muszę wstać baardzo wcześnie rano =.= noc

-J.C

31
/365
Stary 2011-03-13, 23:47   #3651
solideja
Zadomowienie

Cytat:
no to pomarudzilam !
Nie wiem, jakie możliwości oferuje Ci Twój uniwersytet, ale nie możesz w ramach zajęć wf chodzić na jakieś tańce, sztuki walki itp? Mnie bardzo motywuje do uczestniczeniach w zajęciach fakt, że muszę semestr zaliczyć
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-13, 23:50   #3652
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Tam było "2 tygodnie później...". Nie no, mi się podoba ten serial. Dobre było jak babka zbierała się na spotkanie z Andrzejkiem, jak mówiła, że on miał prawo poczuć się źle w ich związku, że ona też nie jest bez winy, ale postara się, taaa.... góry dla niego będzie przenosić. Widziałam w niej dokładnie samą siebie sprzed 3 miesięcy. A umalowana była bo wiesz... nadzieja na odzyskanie misia wróciła. Zresztą ja do ludzi też umalowana wychodziłam i uśmiechałam się więcej niż zwykle, byleby tylko nie usłyszeć od kogoś "coś sie stało?". Bo na bank rozpłakałabym się.

Cytat:
(...)ale do czego zmierzam, chce sie dowiedziec jak to jest u Was? macie jakies pasje? moze jakis pomysl, potrzebuje rady jak sie wziac za siebie i rozwijac sie pod katem innym niz studia? wiem ze np powinnam zaczac czytac ksiazki ale mam taki okres ze chce mi sie a czasami to sie az przymuszam do czytania z filmami podobnie dodam ze nie mam zbyt wiele kasy zeby zapisywac sie na milon kursow tanca itp..
no to pomarudzilam !
Hmm... sama próbuje znaleźć swoje miejsce na ziemi, taką malutką pasje, która będzie tylko moja. Na pewno bardzo interesują mnie sprawy związane z makijażem, wizażem, pielęgnacją, daleko szukać nie musze, wystarczy poczytać inne wątki. Książki to dobre rozwiązanie, tylko fajnie jest trafić na jakieś ciekawe. Ostatnio trochę więcej się ruszam, zaczynam ćwiczyć ramiona, później dołącze pośladki, to też dobre zajęcie. I podobnie jak Ty - wariuje jak nie mam nic do roboty. Dla mnie dwa tygodnie wolnego od studiów to masakra jakaś.

Cytat:
Też chciałabym kiedyś skoczyć... to byłoby takie moje przełamanie strachu. Często śni mi sie, że spadam w przepaść, budzę się przestraszona, fajnie by było pokonać ten lęk.

O i zawsze chciałam zapisać się na jakiś kurs tańca, hmm...
Stary 2011-03-14, 00:00   #3653
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Ja też kocham Ale raczej nie mogę tego zakwalifikować, jako regularnego zajęcia Jak raz w roku mi się uda pojechać, to jest dobrze.

Oprócz tego jeszcze rolki - super sprawa, ale do tego to kochane władze miasta muszą usunąć syf ze ścieżek rowerowych

Co powiesz na Pagani Huyara?
Kurczę, nie pogardziłabym - chociaż ogólnie wolę DUŻE samochody, zwłaszcza terenówki (zawsze zastanawiałam się, jak bym wyglądała w hummerze). Zresztą nie powinnam mieć szybkiego samochodu, bo mam przysłowiową ciężką nogę... Oj, lubię sobie szybko pojeździć!

Tak w ogóle dochodzę do wniosku, że chyba jednak mam jakąś obsesję wielkości, duże samochody, motory, a faceci poniżej 180 cm wzrostu są u mnie od razu na wstępie skreśleni .

Cytat:
Też chciałabym kiedyś skoczyć... to byłoby takie moje przełamanie strachu. Często śni mi sie, że spadam w przepaść, budzę się przestraszona, fajnie by było pokonać ten lęk.

O i zawsze chciałam zapisać się na jakiś kurs tańca, hmm...
Właśnie, spadochron! Najpierw myślałam, że chciałabym po prostu sobie skoczyć - koszt 800 złotych, da się zrobić. Ale później wyczytałam, że cały kurs jest po 4200 zł, więc chyba będę sobie na niego baaardzo powoli oszczędzać. Tylko znając mojego pecha będzie to moje ostatnie spełnione marzenie w życiu .

Kurs tańca też bardzo chętnie, tylko że mi się tango marzy, a nie mam z kim. Były nie chciał .
Stary 2011-03-14, 00:12   #3654
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
O nie, to aż tak ja nie mam, zresztą ja jestem od paru lat na leczeniu hormonalnym, więc też mam kontrolę nad PMSem. Ale to co się ze mną działo zanim zaczęłam brać hormony - masakra. Taki ból, że po prostu chodziłam po ścianach.

Chodziłam w ogóle do mat-fizu, gdzie było tylko 5 dziewczyn i 30 chłopaków, więc nie było tak lekko z okresem itp i pamiętam do dziś, jak złapało mnie przed informatyką, siedziałam w pracowni przed lekcją i nagle BUM, więc stwierdziłam, że nie mogę sobie tak po prostu wyjść, muszę powiedzieć facetowi... A gościu był dość szowinistyczny (taki typowy informatyk). Więc idę i do niego "chciałam powiedzieć, że mnie nie będzie na lekcji, bo źle się czuję i idę do domu". A on do mnie śmichy chichy, że ojejka jejka a co Ciebie biedactwo tak boli? Nie zwolnię Cię z lekcji. I w tym momencie ja dosłownie fioletowa, bo akurat miałam skurcz: "Panie profesorze, ja się nie pytam, tylko informuję, że mnie nie będzie BO BOLI MNIE BRZUUUUCH!!!!!!!!!!!" Kumpela mówiła, że miałam laser w oczach A facet odskoczył, od razu się uspokoił i "Dobrze dobrze, jedź do domu, tylko żeby nic Ci się nie stało po drodze"
Że też ja nawet jako nastolatka musiałam pacyfikować facetów
Ja też biorę hormony, pomaga na moje dołki, ale i tak niestety mam. Mniejsze, ale są. M już to zauważył i potrafi sobie niektóre moje jazdy nimi wytłumaczyć. Poza tym w ciągu cyklu wszystko w normie.

Cytat:
Napisane przez Duszek2 Pokaż wiadomość
Kimi masz racje, pewnie to nie tylko kwestia samej organizacji a ogolnie obowiązków.
Mój dzień wygląda podobnie tyle, że ja nie pracuje ale mam tak beznadziejny plan zajęć na uczelni...a wieczorem tak jak Tobie zostaje mi nauka robienie ćwiczeń, pogaduch z chłopakiem i lóżko....
A ostatnimi czasy to nie umiem sie wyspać i chodzę wiecznie zmęczona...
Mam nadzieje, że nam wyjdą te związki na odległość i tak jak mówisz zbudujemy jakoś tę bliskość.
I oczywiście, że seks to nie wszystko
A tak przy okazji dziewczyny nie orientujecie się czy da się za pomocą tabletek anty zmienić dzień okresu bo ja kurde zawsze mam w piątek i taka lipa cały weekend z głowy.....
Nie rób sobie przerwy, tylko zacznij od razu całe opakowanie, to przesuniesz sobie okres o miesiąc.

Ciężko z tą blisksością na telefon. Chociaż Elve uważa, że 40km to żaden związek na odległość. Rozmawialiśmy o tym z M i doszliśmy do wniosku, że po prostu w ciagu tygodnia nie mamy oboje głowy do rozmów o seksie, dlatego dzielimy się tym tylko/aż co nam obojgu przyniósł dzień. Oboje mamy ciężką i absorbującą pracę. Czasami mam wrażenie, że ja to lepiej znoszę, a czasami, że jestem psychicznie krucha jak bańka mydlana.

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Mam ochotę wyć z rozpaczy Zależało mi na nim, a on to olał i jeszcze zdeptał...

Nie był Ciebie wart.

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Nie martw się. Mój były się przeprowadził ulicę ode mnie jakoś w grudniu. Jeszcze jego gęby nie widziałam na dzielnicy ani w żadnym sklepie, chociaż do tych samych chodzimy, bo pod latarnią zawsze najciemniej
Ja się cieszę, że eks mieszka ode mnie parę kilometrów w innej miejscowości. Nie widziałam go od czasu naszej ostatniej rozmowy po rozstaniu, czyli jakieś 5 miesięcy.

Cytat:

Ukończenie A6W to moje marzenie.

Cytat:
A pracujecie nad tym, żeby było lepiej, on sie stara?

Cytat:
karmadlakota - ja zauważyłam wspólnie z moją panią psycholog, że potrzebuję mieć w życiu zajęcie, które jest "tylko moje", nie ma w nim miejsca dla mojego chłopaka, moich koleżanek, nie jest związane z moim zawodem (który bardzo absorbuje różne aspekty mojego życia). Jak coś takiego mam, to czuję się lepiej.

Dla mnie takim zajęciem jest jazda konna, choć nie zawsze mogę jeździć, bo mnie brzuch potem boli. Ale jak mogę, to jest balsam dla duszy (nie dziwne, że takie duże efekty daje hipoterapia, coś mają w sobie te zwierzęta). A jak nie jeżdżę (też tania impreza to nie jest ), to uczę się fotografii, czytam po hiszpańsku, czytam relacje podróżników i kilka innych rzeczy. Ale to nie ma w sobie tego czegoś, że jest tylko i wyłącznie MOJE.

Z utęsknieniem czekam na wiosnę, żeby wsiąść w siodło.

Ty musisz znaleźć coś swojego, próbuj różnych rzeczy
Jednym w fajniejszych przeżyć był dla mnie lot szybowcem, można zrobić kurs i wtedy lataaaać
Też mam takie rzeczy, potrzebuje ich. U mnie to jest nauka języka angielsiego - daję mi najwięcej, poza tym czytanie, pływanie i czasami joga. Fubizka po co warto miec takie zajęcia, tylko dla mnie?

Fubizka ta odżywka z my secrtet to ta niebieska, czy bezbarwna?

Oglądaliśmy ostanio filmy na laptopie M. Otworzył przy mnie swoją listę gg. Ma dodaną w kontaktach swoją byłą. Wiem, że to ona, bo widząc jej imię zapytałam, żeby się upewnić.
Nic więcej nie mówiłam, nie nawiązywałam. On uważa, że łączą ich tylko jakieś układy koleżeńskie, zresztą nie widzieli się od czasów rozstania, maja kontakt tylko sporadyczny, od okazji. Zreszta laska ma męża i dwójkę dzieci. Nie mam prawa wymagać, żeby ją usunął z gg, mam nadzieję, że mówił prawdę, jak przyznał, że jego były związek jest daleko za nim i juz go to nie dotyczy.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 00:13   #3655
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, spadochron! Najpierw myślałam, że chciałabym po prostu sobie skoczyć - koszt 800 złotych, da się zrobić. Ale później wyczytałam, że cały kurs jest po 4200 zł, więc chyba będę sobie na niego baaardzo powoli oszczędzać. Tylko znając mojego pecha będzie to moje ostatnie spełnione marzenie w życiu .
WHAT Gdzie takie ceny? Chyba w Warszawie

W Pruszczu Gdańskim jest Aeroklub, gdzie można skoczyć w tandemie (czyli coś dla nas, bo bez uprawnień) za 550zł. To samo w Elblągu.

A w ramach kursu to jeden skok ok 80 zł

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-03-14 o 00:17
Stary 2011-03-14, 00:18   #3656
Connff
Zadomowienie

Cytat:
WHAT Gdzie takie ceny? Chyba w Warszawie

W Pruszczu Gdańskim jest Aeroklub, gdzie można skoczyć w tandemie (czyli coś dla nas, bo bez uprawnień) za 550zł. To samo w Elblągu.

A w ramach kursu to jeden skok ok 80 zł
We Wrocławiu .
Stary 2011-03-14, 00:27   #3657
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
A pracujecie nad tym, żeby było lepiej, on sie stara?
Generalnie się stara, ale zrobił się strasznie kłótliwy, czepliwy i czasami wszystko pier****

Cytat:
Też mam takie rzeczy, potrzebuje ich. U mnie to jest nauka języka angielsiego - daję mi najwięcej, poza tym czytanie, pływanie i czasami joga. Fubizka po co warto miec takie zajęcia, tylko dla mnie?
Nie wiem dokładnie, dla mnie to jest po prostu oczyszczające, idę w miejsce, gdzie zrzucam z siebie wszystkie te plakietki, które noszę cały dzień, konia nie obchodzi, czy mam chłopaka, czy mi z nim dobrze, czy jest chamem, czy skończyłam studia, czy nie, czy jestem lekarzem czy śmieciarzem nie ma znaczenia w momencie jak trzeba wyczyścić kopyta. Jak zlecę na ziemię, to w tym momencie nie ma dosłownie żadnego znaczenia, kim jestem poza stadniną. Po prostu zwierzaka to nie obchodzi. Już nie mówiąc o tym, że w momencie, gdy się galopuje po torze, jak świeci słońce i przyroda rozkwita, łapie człowieka takie uczucie wyzwolenia, które może zrozumieć tylko ten, kto to przeżył. Potem jak wracam do domu i są np goście i mówię, że zaraz się przywitam, ale najpierw muszę się wykąpać, to oni "Boże jak Ty możesz w takim smrodzie, pewnie rąk do jutra nie domyjesz". Ja się tylko uśmiecham, bo nie mają pojęcia co mi to daje. To jest właśnie tylko moje

Cytat:
Hmmm, nie wiem o co chodzi

Cytat:
Oglądaliśmy ostanio filmy na laptopie M. Otworzył przy mnie swoją listę gg. Ma dodaną w kontaktach swoją byłą. Wiem, że to ona, bo widząc jej imię zapytałam, żeby się upewnić.
Nic więcej nie mówiłam, nie nawiązywałam. On uważa, że łączą ich tylko jakieś układy koleżeńskie, zresztą nie widzieli się od czasów rozstania, maja kontakt tylko sporadyczny, od okazji. Zreszta laska ma męża i dwójkę dzieci. Nie mam prawa wymagać, żeby ją usunął z gg, mam nadzieję, że mówił prawdę, jak przyznał, że jego były związek jest daleko za nim i juz go to nie dotyczy.
Zaufaj mu, wydaje się być uczciwy

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
We Wrocławiu .
To tu masz w Ostrowie: http://skokitandemowe.org/ostrow-wielkopolski.html
Jak już taka impreza, to można podjechać
Stary 2011-03-14, 00:30   #3658
Connff
Zadomowienie

Ja uciekam, bo jutro do pracy nie wstanę. Dobranoc!
Stary 2011-03-14, 00:31   #3659
Fubizka
Zakorzenienie

Poza tym, kimi, jak masz coś tylko swojego, to nie stracisz tego, kiedy facet sobie pójdzie
Stary 2011-03-14, 00:50   #3660
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Cytat:
Hmmm, nie wiem o co chodzi
haha. Ja pisałam kilka dni temu o odżywce z my secret do brwi i rzęs. Chodziło mi o tą niebieską. Super działa na rzęsy, szybko odrastają.

Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości