|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
UuuuuUu zaraz widać różnicę. Pięknie wyglądasz ![]() witam dziewczynki ![]() ja od dzisiaj 3 dni P i właśnie myślę co by sobie za nowości popróbować przez te 3 dni. muszę poszukać jakiś przepisów.A jutro mam urodziny i mama mi upiecze dzisiaj do pracy moje ulubione ciacho trochę mnie ten fakt martwi ![]() Waga zbliża się do celu, według testu powinnam od 11 kwietnia przejść na III fazę, czyli już całkiem niedługo ![]() chociaż nie wiem czy do tego czasu spadnie jeszcze te 4,5kg ![]() no cóż zobaczymy, przejdę jak cel będzie osiągnięty. I już nie mogę się doczekać, chociaż powiem Wam szczerze, że tak się nauczyłam do dukanowego jedzonka, że gdy pomyślę o uczcie to nawet nie wiem co bym zjadła na nią najchętniej ![]() oczywiście od rana dzisiaj w pracy, muszę się zabierać za tygodniowe rozliczenie, więc póki co będę zerkała tylko jednym oczkiem
|
|
#4382 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry chudziunki!!
Piękna pogoda.. przyszłam do pracy na nóżkach ![]() no i też przekroczyłam pierwszą magiczną 10.. bo już -10.2
|
#4383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja już nie mam -10, bo mam wzrost:P ale od dziś P, więc napewno coś spadnie myślę, czy jechać na zajęcia rowerkiem chętnie bym pojechała, tylko boję się, że nie pójdę na wykład w związku z tym, bo mam 1,5h okienko, więc musiałabym wrócić, zjeść coś i skoczyć samochodem na jeden jedyny wykład i potem od razu do lekarza na drugi koniec miasta:P i to TŻ miał mnie autkiem odebrać z uczelni i mieliśmy jechać razem, a nie wiem czy będzie mu się chciało podjechać autobusem na uczelnię mą:P a musi jechać ze mną, bo tam nie ma gdzie zaparkować i trzeba kogoś zablokować i siedzieć w samochodzie, żeby ewentualnie przeparkować...ale muszę iść na ten wykład, bo nie byłam w tym semestrze ani razu, a za 3 tygodnie mam już zaliczenie,haha
|
|
|
#4384 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() u mnie za oknem strasznie nieciekawie... pada TŻ się uczy i mnie obudził, a mogłam przecież jeszcze godzinę spać ![]() ![]() jej ![]() nowy tydzień się zaczął ![]() ![]() nie mogę się doczekać czwartkowego powrotu do domu ![]() ![]() ![]() wytarmoszę moją labradorkę chciałabym tak jak dawniej wsiąść na rower i zabrać ją ze sobą, po 2 godzinach biegania zawsze spała jak zabita pod kominkiem ![]() ![]() ale... jest w ciąży i nie mogę jej męczyć
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Ja wcześniej wstałam bo Tż mnie obudził, zrobię obiad na jakieś 2-3 dni może wystarczy Do pracy mam dopiero na 11 Więc pojadę do mamci na drugą kawkę i ploteczki
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
dobrze, że wzięłam dziś ze sobą sernik, bo u nas znów impreza w pracy
|
#4387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mnie też TŻ obudził - miał iść na 8 na zajęcia, ale trząsł się przez sen i okazało się, że nei poszedł i już 7:P ja miałam budzik za 15 minut, więc stwierdziłam, że wstane:P wcinam placuszki
|
|
|
#4388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nigdy więcej nie chce żadnej innej rasy niż ta, ewentualnie Goldena mogę sobie sprawić ![]() ![]() moja też biszkopcica i mam jeszcze jej córke - czarną, byłam w posiadaniu czekoladki ale ktoś nam ukradł naszego Axelka a Klara moja cóż... miała cieczkę i babcia moja wyprowadzała ją na smyczy ale pewnego ranka postanowiła dać jej trochę wolności, a niech sobie piesek pobiega... a że mieszkam na wsi to wiele nie było potrzebne... więc mam zmarnowany cały miot... i suni mi szkoda, byłam u weta mówił o możliwości zastrzyków na poronienie, ale to dla mnie zbyt aborcyjna sprawa... ewentualnie chciał je uśpić jak się urodzą, ale na to też nie pozwolę... także mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto będzie chciał przygarnąć mieszankę labradoro-coś |
|
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na aborcję też bym się nie zgodziła na Twoim miejscu!!!!! napewno i tak będą śliczne![]() ja za to kocham owczarki niemieckie te rasowe, długowłose są przepiękne. chociaż z rodowodem nigdy nie miałam:P zawsze po psach policyjnych![]() **dorzuciłam jego zdjęcia jak był mały - pierwsze tuż po zakupieniu, a potem jak dorastał teraz to wielki piękny pies
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-14 o 07:43 |
|
|
|
|
#4390 |
|
Rozeznanie
|
Ja ogólnie kocham duże psy
a miłość moja do labków zaczęła się od podarowanego nam Axela - kuzynka z rodziną jechała na Wyspy i tak jakoś u nas został... poza tym nie mogę mieć psa nadmiernie szczekającego i choćby z odrobiną agresywności mieliśmy taką mieszkankę czegoś z czegoś i pogryzł moja siostrę 4 lata temu, 6 lat miała wtedy... boi się wszystkich psów, ucieka, płacze do teraz... a labków na szczęście nie, zawsze robiła z nimi co chciała w granicach rozsądku oczywiście
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=izuulkaa;25706707]Ja ogólnie kocham duże psy
a miłość moja do labków zaczęła się od podarowanego nam Axela - kuzynka z rodziną jechała na Wyspy i tak jakoś u nas został... poza tym nie mogę mieć psa nadmiernie szczekającego i choćby z odrobiną agresywności Hej laseczki Widze , ze grono posiadaczy labradorow sie powieksza ja mam prawie 6 letniego biszkopta ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- tchnienie - sliczny psiak
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-03-14 o 07:52 |
|
|
|
#4392 |
|
Rozeznanie
|
haha
fun club możemy założyć ![]() ja własnie wcinam śniadanko, jem sobie ogórka i serek homo brakuje mi ogórasów z cukrem, uwielbiam je |
|
|
|
#4393 | |
|
BAN stały
|
łłiii
miałam nie wchodzić na wage do środy (bo wtedy bede po 1 dniu P) ale weszłam dziś i jest 61,8kg ![]() aż w nagrodę robie sobie i dla tż waniliową kostke bo przyjdzie i zamontuje mi simsy ![]() Cytat:
![]() ja też całe życie miałam tylko owczarki niemieckie mój tata kocha tę rase, ale jak zginęła Saba nie chcieliśmy mieć nowego czworonoga. ale jak znalazłam Mańka w tym kartonie pod sklepem było tak ciemno to musiałam go zabrać do domu, normalnie nie przepadałam za kotami wcześniej ale Maniek wszystko zmienił
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Taa ja jestem za fanclubem !
O placuszki cynamonowe to jest coś.. nie mam serka homo ale może z jogurtu też wyjdą
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja lecę rowerem na uczelnię
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4397 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale najważniejsze że nasze kociaki są juz zdrowe
|
|
|
|
|
#4398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Tak w ogóle to dzień doberek wszystkim!!!! Aja niestety żadnego psiaka nie mam choć ostatnio szalony pomysł mi się zrodził, że fajnie byłoby mieć jakieś zwierzątko, ciekawa jestem tylko co by powiedzieli na to gospodarze, u których wynajmuję stancje :P no i poza tym gdybym była na uczelni to mój pupil musiałby siedzieć sam w domku, a to chyba nie za bardzo... Jejjjjj dziś intensywny dzień, najpierw rehabilitacja mnie czeka (dzień 1 z 10) a później uczelnia do dłuuuuuuuuuuuuugi godzin wieczornych, ach te poniedziałki... ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Jaki słodziaszny!!! a myślę, że on ma chrapkę na te rybki:P
|
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
A co
też się pochwalę moim dobytkiem ![]()
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie tak... Później akwarium dałam na wyższą półkę ale to i tak nie było dla niego przeszkodą i dalej urządał polowania
Co za cudowne futra kocur cudowny, bardzo podobny do mojego puchacza
|
#4401 |
|
BAN stały
|
haha to w kałuży boskie
pokaże wam jak Maniek wygladał na poczatku jak go przyniosłam do domu a teraz jaki z niego kocurasek
Edytowane przez popolka Czas edycji: 2011-03-14 o 08:42 |
|
|
|
#4402 |
|
Raczkowanie
|
Jakie piękne kotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudo
![]() jak wrócę do domu, to pokażę Wam mojego kocurka
|
#4403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mój to Maine Coon... z metryczką nawet ![]() ![]() miałam zwykłego rudego Franka ale gdzieś go wsysło na wiosennych polowaniach... lece na uczelnie, trzymajcie się ![]()
|
|
|
|
|
#4404 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Rozeznanie
|
generalnie to jest ich motyw przewodni : siadać w miejscu, którego właściciel akurat potrzebuje
mój kot śpi na tv u rodziców w sypialni, w salonie nie może bo jest LCD ![]() i zrzuca wszystko z półek co mu akurat nie pasuje, łącznie z kwiatkami w doniczkach z parapetów ![]() ![]() nagram filmik jak łazi z miską po korytarzu jak jest głodny, umrzecie ze śmiechu włazi w tą miseczkę tylnymi łapami i ciąga po kafelkach dobra, teraz na serio uciekam, bo gorzej będzie jak mi tramwaj zwieje ![]() ![]() odpuszczam sobie wykład dziś jeden, bo koleś tak niesamowicie nudzi, że po prostu nie da się go słuchać.... a że nie opanowałam jeszcze spania z otwartymi oczami to sobie oleje ![]() ![]()
|
|
|
|
#4406 |
|
Raczkowanie
|
wkoncu nadrobilam
![]() witam was slonecznie, ja sie poki co nie waze bo okres nadciaga:P zaraz jakies sniadanko zmontuje ![]() to moze ja sie tez pochwale swoim malym smierdzielem ![]() to sznaucer miniaturka Niuniek na niego wolamy bo nie moglismy sie na imie zdecydowac
|
#4407 |
|
Rozeznanie
|
Uciekam Dziewczyneczki!!! Wpadnę być może wieczorkiem do Was, jeśli nie padnę po całym dniu. Miłego dzionka <papa>
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4409 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
ja o Was pamiętam zawsze
![]() tylko czasu brak no i waga mi na złość robi, bo zamiast spadać-rośnie a dietkuje ładnie nie ze mna takie numery ![]() możecie wskoczyć na blog
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

hehe
trochę mnie ten fakt martwi 

chętnie bym pojechała, tylko boję się, że nie pójdę na wykład w związku z tym, bo mam 1,5h okienko, więc musiałabym wrócić, zjeść coś i skoczyć samochodem na jeden jedyny wykład i potem od razu do lekarza na drugi koniec miasta:P i to TŻ miał mnie autkiem odebrać z uczelni i mieliśmy jechać razem, a nie wiem czy będzie mu się chciało podjechać autobusem na uczelnię mą:P a musi jechać ze mną, bo tam nie ma gdzie zaparkować i trzeba kogoś zablokować i siedzieć w samochodzie, żeby ewentualnie przeparkować...