|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
dobranoc brzusie i mamusie
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
no to dobranoc dziunie jak idziecie
![]() ej a gdzie jest aliczka88???????????? ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:48 ---------- ni ma spania... moj organizm nie potrzebuje snu
|
|
|
|
#4173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć brzuchatki!
No ja już chyba wpadałam w taki korek i będę się już codziennie o 4:50 budzić Przez to zasypiam na siedząco o 21 Ale wczoraj był cudowny dzień, jejkuuuu, takie piękne słońce, cieplutko, siedziałam z rodzinką na tarasie, zajadaliśmy sorbety w końcu poczułam wiosnę, mam nadzieję, że zima (a kyyysz!!) już nie wróci Iguśka od rana taka aktywna, mam wrażenie że ma aż takie drgawki ale to chyba niemożliwe Brzuch mi faluje a ja siedzę i oglądam. Wczoraj wystawiłam brzuch na słońce, bo czytałam że dzieci w brzuszkach rozróżniają światło dzienne od sztucznego a te nasze szkraby to za dużo tego dziennego nie uświadczają więc się wczoraj razem opalałyśmy anulinko – bardzo ładny brzuszek ![]() Camomile – ale piękne zakupy! Jestem zakochana w tych czapeczkach anula – ale masz furę elegancką Ja też chcę mojąąąą ![]() Cytat:
Ha i ja pojechałam Kupiłam ananasowy, gruszkowy i malinowy ale malina jest z koszeliną ![]() No w weekendy to tak często mam
|
|
#4174 |
|
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Ja też już na nogach, śniadanko sobie zajadam, synal się szykuje do szkoły ![]() Zastanawiam się co będę dzisiaj robić i nie mam zielonego pojęcia :P Słonko od rana piękne świeci, cieplutko też jest bo mam okna pootwierane, w sumie całą noc byly otwarte :P Słyszałam że coś ma się pogoda dziś popsuć i chyba ma padać deszcz ale nie wiem czy u mnie czy w innej części kraju, na razie słonko jest, a chmur niet
|
|
|
|
#4175 |
|
Zadomowienie
|
Jestem jestem!!!!
![]() 4 dni mnie chyba nie było!! hihi. Dżołk ![]() Mieliśmy dużo załatwień związanych z budową domu i tymi wszystkimi papierami. A poza tym pogoda taka, że praktycznie cały czas sprzątałam, wietrzyłam i wyszukiwałam sobie inne zajęcia Moria my też wczoraj się z Miśkiem poopalaliśmy troche Jak to, przecież nie przyjdzie na świat taki blady i lichy Elekancko przewracał się z boku na bok żeby każdy boczek zarumienić Ale jednak zareagował na to słońce bo w sekundzie się strasznie ożywił Ewesko zdążyłam tylko na nk widzieć Twoje nowe zdjęcie CUDOWNE!!!!!!!!!To teraz ide nadrabiać ![]() Aha, wczoraj mi się wydawało, że Młody przekręcił się głową do góry, bo pod cyckiem miałam mega wybulenie i aż źle mi się chodziło cały dzień tak miałam. Ale w nocy wróciło raczej do normy i stwierdzam że mogła to być dupencja ![]() Dostaliśmy jeszcze męską kurtkę od mojej przyjaciółki i podkoszulkę z myszą Miki Potem wkleje foty.
|
|
#4176 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Dziewczyny wszystkie weekendowo wystawione brzuszki są śliczne ![]() i gratuluję zakupów ![]() mimbi oczywiście wczoraj pojechałam po sorbet, przejechałam 3 sklepy żeby go dostać, nie było ananasowego ale za to znalazłam gruszkowy od soboty puchną mi nogi, myślałam że to od tego że dużo się nachodziłąm ale wczoraj leżałam większość dnia i wieczorem też miałam trochę spuchnięte, a najgorsze jest to że jak kładę się spać to mnie te nogi bolą od kolan w dół, czy to normalne??? czy któraś też tak ma???
|
#4177 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
Ja już od 6 na nogach, bo byliśmy z TŻ w aptece ( ząb go bolał i całą noc się męczył, ani ibuprom, ani amol nie pomóg, więc po jakiś żel stomatologiczny byliśmy ). A ja już po 7 byłam na badaniach. Jutro mam wizytę, więc dzisiaj robiłam tradycyjnie mocz, morfologię i alloprzeciwciała. Czy któraś z Was robiła to ostatnie badanie?? Bo chyba nie czytałam tutaj, a w necie też niewiele informacji o tym. Dziękuję dziewczyny Miłego dnia. U nas dalej wiosna za oknem. Rano było 12 stopni
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane!
ja tez juz nie spie od 6 rano i pierwszego Tztowego budzika.ehhh jak dobrze jeszcze jeden wolny dzien miec. musze sie pozniej zdrzemnac bo noc jak zwykle z przerwami choc musze sie pochwalic, ze od 3:40 do 6 rano przespalam bez pobudek! sukces! ![]() moria ty mi tu o wiosnie, a u nas mialo byc dzisiaj slonce i nic....znowu szaro....ja chce wiosne... musze chyba posciel zmienic i taki bzdurki porobic skoro mam wolny dzien zeby sobie wiosne chociaz wyobrazic ![]() co do drgawek Iguski, to moja zosia tez ma czasem takie gwaltowne ruchy jakby drgawki, ale to od dawna tak miewa, jaknby ja cos denerwowalo albo noga jej sie zaplatywala. a wozek i fotelik...nie uwierzycie...fotelik spal z nami w sypialni a wozek w salonie tak ze go ogladalismy z lozka sypialni wieczorem. ale z nas glupki ![]() a twoja tez z pewnoscia zaraz przyjedzie! bo ty tez chyba dlugo juz czekasz co? pocieszylas mnie z tym 33 tygodniem bo ja juz generalnie 33 tydzien wlasnie wczoraj zaczelam mam nadzieje, ze niedlugo mi sie polepszy bo inaczej juz do porodu sie nie wyspie a jak twoja zgaga? my w weekendy mamy roznie a na kompie czesto ja na swoim moj TZ na swoim![]() szczegolnie ze wczoraj pogoda byla fatalna wiec mielismy niedziele w domowych pieleszach eweska ja prosilam nie pisac mi tu o wiosnie! ![]() andziotku czyli np do wozka moge flanelowa pieluszke wlozyc i jakis kocyk i bedzie ok? aa fotki w albumie superowe, widac jaka Zosia podekscytowana! lolciu to widze ze obie jestesmy takie wariaki co sie ciesza z dzidzi jak glupie pewnie nam dzidzie dadza popalic po porodzie i pokaza rzeczywistosc placzac w kolko 'ale to i tak bedzie radosc![]() dalej zaciskam kciuki! matall no z bucikami tez niezle , nie pomyslalam o tym1 tez sobie po brzuciu musze pochodzic ![]() the sania no doczekalam sie wozka! radosci co nie miara! zazdroszcze spania do 9-tej, ja jutro do pracy brrr... daisyy jak tam pracusiu? prosze na spokojnei bez stresow w pracy ![]() moniqac to samo tyczy sie ciebie! caluje wszystkie neiobecne Siaski, Paulizie, Princi ![]() a jak sie ma DORKABL? ide zjesc sniadanie i zmieniam posciel |
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robiłam przeciwciała na początku ciąży, jakoś pod koniec chyba też się robi Witajcie z rańca ... Zosia w nocy chyba do zwierzątek chodziła bo ze 3 razy ją odwracałam bo w drugą stronę leżała Pogoda też piękna od rana, mam nadzieję że te deszcze zapowiadane nie nadejdą Zosia nie ma wiosennej kurtki Wczoraj swoje apogeum osiągnęła moja duszność spoczynkowa ![]() myślałam że będę na siedząco spać choć wtedy też super nie byłozasnęłam po 1 jakoś ... (Gabryśka do tej pory swoje rozciągające ćwiczenia robiła) dziś już kulam ciastolinę (już mi się nudzi powoli ta zabawa ![]() muszę iść do apteki ... obiad dziś odmrażany, bo sił nie mam po wczorajszym maratonie ... no i chyba my też kupimy słynną komodę z Ikei ...
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Wstałam dziś o 7 i w sumie to jestem bardzo wyspana, bo po nocnym siku od razu usnęłam (cud ) Anulinko, fajowy brzuszek! ![]() Anula, widzę że fura spowodowała szał szczęścia Bardzo dobrze, przecież o to chodzi i w końcu to dla upragnionego bobasa. Ja się wczoraj dowiedziałam, że dostanę od koleżanki fotelik z bazą więc zobaczymy co to za cudo ![]() Moria, tyle sorbetów a ja wczoraj miałam jechać na poszukiwania ale w końcu nie kupiłam i obeszłam się smakiem. Muszę jednak to nadrobić, bo nie wytrzymam Ta koszenila nie jest taka zła tylko groźnie brzmi jak się wie z czego jest to naturalny barwnik. Wiadomo że najlepiej aby w produktach były same owoce ale to w dzisiejszych czasach niemożliwe i nawet nie zdajemy sobie sprawy, że w prawie każdym jedzeniu są jakieś substancje e, barwniki i konserwanty. Teraz leci fajny dokument na tvn style "e-składniki" bardzo polecam.
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skoro nie tylko ja tak czuję, to chyba to nic złego ...powiem Ci że ja mam prawie 34tc i jest coraz gorzej a nie lepiej, jak narazie, tydzień temu jeszcze takiej duszności nie miałam ... |
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie strasz, ze coraz gorzej... ja tez mam dusznosci szczegolnie nocne, nie mowiac juz jak rano jade do pracy. ale juz niedlugo. musimy jakos przetrwac i pamietac, ze mimo wszystkich plag ciazowych sprawia nam to jednak niebywala radosc ![]() moniaK noooo fura dala fale radosci taka, ze zaraz ide wozeczkiem pojezdzic chyba
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zadomowienie
|
Hej, wpadłam z rana żeby się z Wami czymś podzielić, mianowicie wyczytałam w necie ze : Niestety zapach nowych mebli swiadczy o ulatnianiu sie z nich wielu
szkodliwych substancji, przede wszystkim rakotworczego formaldehydu. Dotyczy to przede wszystkim mebli z plyty wiorowej i mebli tapicerowanych. Znacznie zdrowsze sa meble drewniane, zalezy jednak jakimi lakierami zostaly potraktowane. Im bardziej czuc o tych mebli nowoscia tym sa bardziej szkodliwe. Juz pisalam we wczesniejszym watku, ze byl program na TVN Style o remontach w ciazy, jak bardzo bylo podkreslany zly wplyw farb, lakierow, nowych mebli na dziecko w mamy brzuchu. Pewnie, ze czasem nie ma wyjscia. My tez musimy kupic lozeczko, komode dla dzidziusia - trudno zebysmy to kupowali rok wczesniej, ale trzeba kupowac meble atestowane dla dzieci i powietrzyc je kolo miesiaca w zamknietym pomieszczeniu. Czytalam wypowiedzi poloznych z OCPu (Oddzial Ciazy Powiklanej), ze wiekszosc ciezarnych, ktore trafiaja na OCP z powodu zaburzenia rytmu serca dziecka, miala w domu remont. Dlatego radze uwazac i ograniczyc remonty i zakupy nowych mebli do minimum, zeby potem sobie niczego nie wyrzucac. Myślę że wiele z nas ma już w domu łóżeczka, komody itp, my również i pomimo że 3 dni spaliśmy w innym pokoju, a tu było cały czas wietrzone to i tak mam obawy...Jak tam u Was z tym smrodem? |
|
|
|
#4184 | |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() Nie było mnie cały weekend i mam troszeczkę do nadrobienia ![]() Wczoraj była śliczna pogoda a dziś od rana już pada no ale zapowiadali ehh..Cytat:
Coś w tym musi być bo u mnie w mieście jest firma produkująca panele i też ciągle z nimi walczą, że do powietrza dostaje się dużo formaldechudu, który jest używany w klejach i farbach. Jak firma wyłączy w kominach filtry to jest dosłownie masakra. Nie ma czym oddychać.
|
|
#4185 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, lipa. Niestety wiele osób kupuje łóżeczka,komody i w ogóle mebelki wcześniej i często są one w tym samym pokoju co śpią rodzice, w tym ciężarna właśnie i nie wiadomo jak do tego podchodzić. Ja na razie cały czas wietrze,ale ten zapach pewnie trochę się utrzyma.
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Jestem 3248 kg cięższa po imprezie rodzinnej ![]() Chciałam uprzejmie poinformować i podzielić się swoim szczęściem! Zmywara zamontowana! Wczoraj strzeliła pierwsze zmywanie, jest cicha, dyskretna, nawet powiedziałabym lekko nieśmiała I teraz moją miłość podzieliłam między pralkę i zmywarkę Anulinko, ślicznie wyglądasz, bardzo zgrabnie ![]() Mimbi, ja Ci z 10 sorbetów podwiozę z miłości tym wózkiem, to zależy, jaki. Jeśli jakiś fajny i zależałoby mi na nim, to kupiłabym jakiś/jakieś prezenty tak do 500 zeta w podziękowaniu i wózek brała. Jeśli jakiś nie teges, to raczej darowałabym sobie ![]() Anula, wózek super! Będzie się pięknie prezentował z 'dziewczyńskimi' kolorami Moniko, zdrówka dla Taty! Jeśli już po wszystkim, to teraz będzie tylko lepiej ![]() Lolko, Aguś, trzymam kciuki za wizyty! Lolko, ja nie pamiętam wstawek w Murze, wszystko było czarne Saniu, Her Morning Elegance jest cudne, nie dziwię się, że Marcelkowi się podobało Co do sprzątania, to ja uparciuch jestem i muszę sama wszystko, żeby było PO MOJEMU, no ale teraz odczuwam w plecach po każdej wiekszej akcji...;/ Ale widok pięknego, czystego balkonu i huśtawka wyglądają zachęcająco Andziotku, kupujcie komodę! Ja mam wrażenie, że tam się miejsce nie kończy ![]() Spice, co do smrodu, to jakoś tego nie odczułam, bo komoda nowa jest w łazience, a tam prawie non stop okno uchylone [bo mam świra, żeby mi jakieś grzyby się nie zadomowiły] Odnawiana sypialnia stała przez 3 dni pusta, przenieśliśmy się do salonu. Ale popieram, że trzeba uważać i niepotrzebnie się nie narażać na smrody Chociaż mogę wyjść na hipokrytkę, bo używam niezbyt zdrowych odżywek do paznokci ![]() Lecę się ogarniać, dziś znowu zamieszanie, przyjeżdża łóżko, jakieś płyty do zabudowania zmywary, no i TŻ się uparł na kupno łóżeczka Hanki [chociaż mieliśmy za kilka tyg. dopiero] i w ogóle chce połazić po Ikei, CZEMU JA OCZYWIŚCIE NIE PROTESTUJĘ ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Spice, to że kupuje się wcześniej, to oczywista dla mnie kwestia, bo kiedy? Jak już będzie dziecko? Po prostu trzeba dać się wyśmierdzieć nowej rzeczy w innym pomieszczeniu, wietrzyć to pomieszczenie częściej. |
|
|
|
#4187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylo my też tak kurcze mamy łóżko tak jak pisałam, na 3 dni przenieślismy się do salonu, na małą kanapę a w tym się ciągle wietrzyło i w ogóle codziennie okno się otwarte. Ale 2gi dzień śpimy juz na swoim sypialnianym łóżku, w pokoju gdzie stoi komoda i łóżeczko i tak jak wyczytałam to te 3 dni to za mało...Załamana jestem,ale chyba dla świętego spokoju wrócę na kanapę salonową;/
|
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Izunia!
![]() Spice, my od dziś na nowym łóżku, jest w drodze. W sumie, jeśli będzie je czuć, to też się przeniesiemy, ale miesiąca nie wytrzymamy, może ze 2 noce... nie wiem;/ Dobra, zmykam Miłego dnia!
|
|
|
|
#4189 |
|
Zadomowienie
|
cześć mamusie
![]() wkroczyliśmy z dzidziolkiem w 30 tydzień i teraz już jakoś bardziej dociera że wielki koniec już całkiem niedługo ![]() wczoraj przeglądałam ciuszkowe zasoby i stwierdzam, że nic więcej nie kupuje, a jak poukładam wszystko to wkleje foteczki |
|
|
|
#4190 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj już mam 33,2 Tc normalnie nie wiem kiedy to zleciało, ehh...
Dziewuszki was też rano bolą stawy i biodra? U mnie to jakaś masakra, wstać z łóżka nie mogę
|
#4191 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkie brzuszki!
Donoszę że żyję,nadal w dwupaku. Aktualnie walczę z przeziębieniem, juz mnie wszystko boli od smarkania. Nie jestem na bieżąco,bo nie jestem w stanie. Do jutra mam zwolnienie,a od środy znowu do pracy,ale na niedługo. Wy pewnie już w większości w domku. A torby macie już spakowane? A jakie podklady poporodowe kupiłyscie? Ja w pierwszej ciąży miałam belli,ale nie bylam zadowolona. Wolalam szpitalną ligninę. Izunia- ja też tak mam. Najbardziej bolą-wręcz rwą-kolana i kostki. Ale nie ma się co dziwić- mam już +16kg!
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2011-03-14 o 09:55 |
|
|
|
#4192 |
|
Rozeznanie
|
hej
kurde u mnie tez wczoraj piekna pogoda była,a dziś od rana co? pada ![]() wstawiłam juz wywar na zupke jarzynową,zjadłam śniadanko i popijam kawke. koło 12 musze sie zbierac i jechac po tate do szpitala- dziekuje za zyczenia zdrówka dla taty dzis wstałam przed 5 na siku i dobre pół godz sie meczyłam z powrotnym uśnieciem,a juz sie cieszyłam ze mnie to nie spotka co macie Wy ![]() narobiłyscie ochoty tym pisaniem o sorbetach,ze chyba dzis poszukam ![]() spice moja szafa dla dzidzi tez tak śmierdzi i otwieram ja i otwieram okno i sie wietrzy,ale jest na szczescie w innym pokoju
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie dzisiaj również słonka brak, ale zimno raczej nie jest. Zaraz lecę się wyszykować i na jakieś zakupy by się przydało wyruszyć.Wszystkim Mamusiom gratuluję nowych tygodni ![]() Cytat:
Nic się nie stało ![]() My też jesteśmy na nią prawie zdecydowani. Czekam tylko jak mi łóżeczko z Polski dowiozą, żeby kolor w miarę trafnie dobrać |
|
|
|
|
#4194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4195 |
|
Rozeznanie
|
izunia233 ,stawy, biodra, nogi ,kostki ,stopy i kośc łonowa
a co będzie po porodzie????
|
|
#4196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzusio fajny.W końcu uradowana ![]() Dziękuję za pamięć Daisy fajną datę wybrałaś na pierwszy dzień tego właściwego już L4 ![]() bardzo mi radosną jeszcze ![]() Witam. Ja dzisiaj spałam do 9 i wstałam tylko raz na siku o 3 ![]() Coś mi się wczoraj wydawało, że się dzidzik jakoś dziwnie przekręcił bo jakoś inaczej się ruszał. I czkawę czułam wyżej i kopie mnie po bokach jakoś, może dlatego mnie już tak nisko nie uciska i nie muszę co godzinę chodzić do wc. Tż robi mi śniadanie a młody ma znów gadany dzień od rana...szok buzia mu się nie zamyka, i ciągle słyszę: "nie wiem czemu..., a czemu?"Zaraz będę jeść ![]() Andziot który zwierzak Zosi się najbardziej podobał? Młodemu jak miał 1,5 roku pasowały małe pingwinki w Gdańsku w zoo.
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprobuj wyczuc czkawke malego jak bedzie czkal w okolicach bronchildy to tam jest glowka ![]() Cytat:
dzieki za kciukasy ![]() dzien dobry ja oczywiscie do gruuubo po 2 spac nie moglam w nocu o 1.20 mialam taki bol ostry ak na @ polaczony ze skurczem masakra ![]() a teraz spalam do 9.30 ![]() dzisiaj o 20.50 wizyta rano sie wazylam a wieczorem i tak bede 1 kg ciezsza wiec u gina pewnie waga mnie obali ![]() poigoda u mnie nieziemska 12 stopni w cieniu o 10 rano Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-03-14 o 10:13 |
||
|
|
|
#4198 |
|
Rozeznanie
|
Witam,
Wczoraj był przepiękny, iście wiosenny dzień. Zaliczyliśmy spacer i pyszny deser lodowy z kawką! Daisy, Anula lubicie conssoni? Niestety wieczorem prognoza pogody sprowadziła nas na ziemię, podobnież od jutra zdecydowane pogorszenie pogody. ania2631 córeczka prześliczna! Nie mogę doczekać się 3d mojego Syneczka! moria brzuszek piękny! Nie chce mi się aż wierzyć, że łącznie tyle przytyłaś! Chociaż jesteś wysoko, więc kilogramy jakoś proporcjonalnie Ci się rozkładają, nie to co u mnie ![]() aguś super kącik Oleńki, też już chciałabym mieć tyle rzeczy dla mojego Synalka, ale ja strasznie niezdecydowana jestem przy zakupach dla Niego! Chciałabym wszystko naj i strasznie długo schodzi... Mój TŻ wczoraj zapytał gdzie może znaleźć listę z rzeczami do szpitala, bo jakby coś się działo to żeby wiedział co zabrać, mobilizuje mnie już do pakowania torby, a ja mam termin na czerwiec. eweska wyglądasz naprawdę bosko, do tego jesteś taka fotogeniczna, ja "boję się" błysku lampy, dlatego fotograf zawsze ma ze mną nie małe wyzwanie... gusiagatko super trampeczki anula super wózek i fotelik, my zastanawiamy się nad takim niebieskim kolorem gondoli, bo maxi cosi jest cały czarny, również w środku i nie wiem czy nie będzie za ciemny na lato. Nie dziwię się, że tak z TŻtem cieszyliście się z zakupu, my wczoraj leżeliśmy i rozmyślaliśmy jak to będzie za kilka miesięcy jak Synuś będzie już z nami! antropia ja również wczoraj zaczęłam 28 tydzień! i rzucę się w prawdziwy wir uzupełniania szafy! mimbi ja bym się zapytała wprost co chcieliby w zamian, ewentualnie kupiła jakiś większy prezent dla dzieciaków, bo po mimo tego, że z jakością podarowanych ciuszków przegięli, to porządny wózek ma jakąś wartość. I jeszcze jedno wyjście jeśli wasze relacje są naprawdę kiepskie i boisz się wypominania przez długie lata, to na Twoim miejscu obejrzałabym się za innym wózkiem. daisy współczuję wyniku badania i szlabanu na słodkości. Co do dreszczy to mój Synuś też takie ma i martwiłam się czy to aby na pewno ok, ale skoro i Wy coś takiego odczuwacie to pewnie nie jest to nic złego. Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2011-03-14 o 10:15 |
|
|
|
#4199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Apropo drętwienia nóg... Ja mam to w nocy! Urwała bym i przez okno wyrzuciła tak mnie denerwują!!! Do 2 w nocy chodziłam po pokoju i przysiady robiłam! ![]() A co do wagi... Przez tą moją półtora tygodniową chorobe schudłam 2 kilo Więc jak dziś stanęłam na wadze to od początku ciąży 7 kilo przytyłam!
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmienilam posciel, piore stara, i zrobilam sobie lekki poranek pieknosci, maseczka na twarz na wlosy itp i teraz mam nerwa, bo mam kilka obrazow ktore malowalam i nie mam pomyslu jak mam je rozwiesic! nie chce juz sciany dziurawic bo zaraz trzeba bedzie gipsowac, nie ma to tamto. Zaczynam watpic w swoj talent malarski i wnetrzarski!
agus ja juz trzymam kciuki za wizyte choc to dopiero wieczorem! u mnie tez wyszlo slonce!!! yeaaah!!!! ide zaraz na spacer!mangoo oczywiscie, ze uwielbiamy consoni!! wlasnie zaraz sobei ide kupic jakies lody, choc oczywiscie nei beda tak pyszne jak Consoni.... mnie ten kolor fotelika powalil na kolana, nei chcialam zadnego innego, choc na promocji byl zielony ale ten jest cuuudny, natomiast wozek czarny zawsze chcialam meic, tu zreszta inne wlasciwie nie jezdza poza tym czarny jest uniwersalny, nei brudzi sie zima i jesienia![]() Siasku uradowana!noo i to jak ja mam wrazenie ze moja mala teraz tez poprzeczniej lezy bo brzuch ma nagle inny ksztalt plus Zosia kopie okrutnie po bokach i po zeberkach mary gratuluje zmywary, choc musze cie zmartwic, ze czlowiek sie przyzwyczaja i niesamowicie rozleniwia majac zmywarke...a co bylo jak sie zepsula i tydzien nie mielismy..llooo matko! a tez chce do IKEI..jeszcze jedna szafeczke i lampke musimy kupic ![]() ale to chyba dopiero w kwietniu bo kasy juz niet...nie maaa... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Przez to zasypiam na siedząco o 21
w końcu poczułam wiosnę, mam nadzieję, że zima (a kyyysz!!) już nie wróci
Brzuch mi faluje a ja siedzę i oglądam. Wczoraj wystawiłam brzuch na słońce, bo czytałam że dzieci w brzuszkach rozróżniają światło dzienne od sztucznego a te nasze szkraby to za dużo tego dziennego nie uświadczają więc się wczoraj razem opalałyśmy 
Ja też chcę mojąąąą 

i aż źle mi się chodziło 

to widze ze obie jestesmy takie wariaki co sie ciesza z dzidzi jak glupie

no ale zapowiadali ehh..