Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 09:05   #3421
margaret82
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dlaczego ludzie którzy znają 3 języki, mają wyższe wykształcenie i motywację do pracy, tej pracy nie potrafią znaleźć
Bo w dzisiejszych czasach lkicza sie znajomosci
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:13   #3422
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Dzień dobry

Sloneczko jejku to Cię wzielo na dobre Wracaj szybko do domu i do zdrowia

Margaret trzymam kciuki za wizytę

Brumek zadała dobre pytania Sama ostatnio zastanawiałam się ile czego kupić, bo nie mam zielonego pojęcia

My znowu byliśmy w sobote oglądać wózki i ja już całkiem zgłupiałam :/ Chyba nie kupie wkońcu żadnego Już tyyyle wózków odrzuciłam, na które wcześniej byłam zdecydowana, że zgłupiałam, dla mnie chyba nie ma wózka
Jeździłam trzykolowymi i muszę Wam powiedzieć, że średnio mi się nimi jeździło, ze względu na to że są niestabilne, wjechać w jakąś dziurę na wertepach to można dziecko wyrzucić z wózka... A tak chciałam trzykolowy. No i dosyć dogłębnie obejrzeliśmy Maxi Cosi Mura 4, solidny, spacerówka składana na leżąco, montowana również w przeciwnym kierunku do kierunku jazdy, gondola fajna duża, pompowane koła... No i nie wiem, miała może któraś z Was z nim do czynienia?
Ten Recaro, który nam się spodobał niestety nie ma rozkładanej spacerówki na leżąco, można ją tylko pochylić, co dyskwalifikuje ten wózek...

Scio niedoczytałam, za Ciebie rownież trzymam kciuki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 36309564fbbb180992f0aa962091cbc2.jpg (88,1 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-03-14 o 09:17
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:15   #3423
83monia
Zakorzenienie

wlasnie kupouje termometr- cena mnie nie przeraza a w aptece kupie dzis (no bo wczoraj gdzies mi przepadl i mam tylko taki stary zwykly) dodatkowo zwykly pod pache elektroniczny z gietka koncowka http://allegro.pl/termometr-na-podcz...499623594.html

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-14 o 09:19
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:38   #3424
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Bo w dzisiejszych czasach lkicza sie znajomosci
No niestety... czasem sobie myślę że g..człowiekowi ze studiów - koleżanka szuka pracy od roku, pierwsze pytanie wszędzie to jakie ma doświadczenie.... jak ktoś studiował a nie pracował to naprawdę ma problem..

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:43   #3425
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
No niestety... czasem sobie myślę że g..człowiekowi ze studiów - koleżanka szuka pracy od roku, pierwsze pytanie wszędzie to jakie ma doświadczenie.... jak ktoś studiował a nie pracował to naprawdę ma problem..
I koło się zamyka bo nikt człowieka nie chce zatrudnić bo nie ma doswiadczenia, ale gdzie ma zdobyc to doświadczenie skoro nikt go nie chce przyjąć do pracy Błędne koło
Ja juz ogarnięta Piję herbatkę i zaniedługo uciekam Prosze o kciuki żeby moje dzieciatko pięknie rozłożyło nóżki bo chyba jestem jedną z ostatnim mam lipcowych które jeszcze nie widzą kogo nosza pod serduszkiem
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:44   #3426
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Mój Tż studiował, zna 3 języki , ma doświadczenie i to nie byle jakim stanowisku i szuka pracy od października znajomości - znajomościami, bo jak nie potrzebują ludzi do pracy, to nawet znajomości nie pomogą
Wyobrażacie sobie był na rozmowie kwalifikacyjnej a nawet nie przeczytali jego Cv i jak tu nie wyjechać za granicę

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:46   #3427
nerola
BAN stały

Natko całe swzczescie ucze3lnie masz blisko
Wózek jest b. ładny tylko kolor do mnie nie przemawia choć sama mam biało czarny

Jacieeeee idz najprostszą drogą-kup co ci sie podoba i wyjjdz,nie przebieraj,nie porównuj.
Ja teraz tak farbę kuopiłam-weszłam,wskazałam palcem i wyszłam ze sklepu i jestem przeszczescliwa bo kolor cudny

Brumek my mamy ułatwione zadanie bo rodzimy latem.
Tak więc body i jeszcze raz body(kaftaniki z 2 szt. ja mam chyba 5 i to za dużo) a dokładnie tak:
-6 na krótki rękaw
-2 na ramiączka
-3 na długi
Czemu tyle?-tak jak pisałam w ciągu godziny potrafiłam zmieniać 4 razy bo np. kupka juz była ja do przewijania,czyste ciuszki a tu niespodzianka z pupci szła i juz mamy 2 szt. do prania.Poza tym przy nawale pokarmu jednym cycem karmiłam a z drugiego ciekło mimo pieluch w staniku.
Pajace na noc-5 sz.

Kikutem sie nie4 zamartwiaj bo będzie tak ciepło,ze pampers i wystarczy.Tylko staraj sie nie moczyć w kąpieli za bardzo.
Ręcznik miałam jeden z kapturkiem(potem dostałam drugi).
Zawsze mozesz okryć w pieluszkę czy zwykły dorosły ręcznik.
Termometr mam elektroniczny i w smoczku-mi wystarczyło.

Frida doskonale daje radę.Mam ją już 5 lat i jestem jej wierna.Katarka nie kupuję.
Niedrapki mam 1 parę.Tylko do szpitala choć maluch i tak jest zwinięty w kokon w pieluszce i rożku.
Potem cięłam w domu od razu pazurki i raz kiedyś się tylko zadrapali.Nie chciałabym latem lezeć w rękawiczkach.

Dziewczynki już niedługo będziemy grillować
I do tego pyszne suróweczki mniam

Aania dziękuję
T. pojechał o 4 rano.Ciekawe z czym wrócą.Bo do pracy nie wraca.

Kość nadal boli-nie ma dla mnie juz nadziei

Słoneczko nie wolno na korytarz bo osłabiona jesteś a tam różni ludzie z różnymi chorobami.Jest sens,zebyś tam leżała?Nie lepiej w domowych bakteriach?
Szybko wracaj do zdrówka i domku
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:56   #3428
JustPi
Rozeznanie

margaret82 za rozłożone nózki

nerola super, że komputerek naprawiony
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:58   #3429
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Natka Mura jest fajnym wózkiem.Ale jak dla mnie ma 2 wady
-niskie oparcie
-niepraktyczny materiał
tutaj masz filmik dziecko jest małe a już mu głowa wystaje z oparcia

http://www.youtube.com/watch?v=F2KU7-8f7VI
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:00   #3430
mamad1
Zadomowienie

Witam poniedziałkowo
Ja dziś byłam pobrać krew do badania i się nie wyspałam. Nie dość, że od 2. do 5. nie spałam, to o 7. pobudka, bo mąż też jechał w tamtą stronę i się z nim zabrałam.

I chyba znowu nas czeka przemeblowanie w pokoju, bo znaleźliśmy na promocji fajną szafę i starą byśmy wyrzucili, bo nam nie bardzo pasuje do pozostałych mebli. Aż trudno uwierzyć, ze w tym pokoju ma się jeszcze zmieścić łóżeczko, ale wszystko już obmyśliliśmy i zmieści się W ogóle to mąż mnie zaskoczył, bo powiedział, że kupi tą szafę, choćby nawet klimatyzacji miał w aucie nie naprawić (padła w zeszłym roku, a mieliśmy wtedy dużo innych wydatków i tak wyszło, ze do dziś jeździmy bez niej, nawet nad morze dotarliśmy). No i się zastanawiam, czy mężczyznom też się włącza syndrom wicia gniazda?

Kiedyś w poczekalni u dentysty też pewna pani opowiadała, jak ją ciąża zaskoczyła. Leczyła się na tarczycę, chyba prawie po operacji była i brak okresu tłumaczyła właśnie wahaniami hormonalnymi z powodu terapii. Była trochę przy kości, więc nie zauważyła, że brzuch jej urósł, a ruchy dziecka potraktowała jako wzdęcia. Kiedy w końcu dowiedziała się, że jest w ciąży (w 8. miesiącu), to tak się przejęła, że urodziła za dwa tygodnie (choć wcześniejsze ciąże donosiła do końca 9 miesiąca). Na szczęście leki, które przyjmowała, nie zaszkodziły dziecku i urodziła zdrową córeczkę I chyba ta sama pani opowiadała, ze w tym czasie kiedy ona leżała na oddziale przywieźli 52-letnią kobietę, która zgłosiła się z zapaleniem wyrostka, a na izbie przyjęć okazało się, że ta pani właśnie rodzi...
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:04   #3431
Natka_
Zakorzenienie

Nerolka Ja właśnie czarny kolor bardzo lubię i zawsze jak coś oglądam to odrazu "black" hehe. I odbija się to równiez na wózkach niestety Ale gondole może kupie inny kolor, musze najpierw zobaczyć kolory na żywo wszystkie

No problem straszny z wyborem wózka

blondynkapoznan widzialam ten filkim własnie, ale kurcze każdy wózek ma jakieś wady i zalety, nie ma idealnego A coś wybrać trzeba... Muszę też zapytać koleżanki, bo wiem że jej szwagierka miała Murę, może coś powie o niej jak się w praktyce zachowuje...
A Ty wkońcu jaki wózek kupujesz?
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:06   #3432
Kolina
Zadomowienie

Sloneczko555xxx niech ci szybko pomagaja i zmykaj do domu, za zdrowie

Nerola, niech maz znajdzie czego szuka, a pracodawca niech sie wypcha i oby za niedlugo skrecilo go z zazdrosci i ze zlosci ze zwalniajac Twojego meza dal mu TAKA szanse na lepsze zycie, o!
i niech ta kosc przestanie bolec, kurcze

margaret kciuki za wizyte i neich "ukaze" sie plec!

dzisiaj rano moja kuzynka miala cc, byla w blizniaczej ciazy, przed chwila przyslala smsa ze czuje sie super, ze jeszcze nic a nic po operacji nie czuje
ma dziewczynke 2480 i 50cm i chlopczyka 2460 i 49cm

ide cos zjesc, bo znowu jestem glodna
Stary 2011-03-14, 10:06   #3433
nerola
BAN stały

Mamad kolejna niesamowita historia.

Margaret jasne,ze trzymam kciuki
Za wszystkie wizyty trzymam mocno

Krystian się sam ubrał,właśnie nakłada buty i chce mi wyjsć z domu,tak mu sie podwórko spodobało.Ale rozczaruje sie biedak bo słonka nie mam a mamusia wcale nie ma ochoty siedzieć na zimnie.I to błoto później na ubrankach a ja nie mogę dzwigać.
Poczekam na Maksa jak wróci ze szkoły,dopiero wyjda.
Stary 2011-03-14, 10:12   #3434
dziubek79
Zakorzenienie

[/QUOTE]Tak rozmawialysmy o tym Mieszkam niedaleko Ciebie[/QUOTE]

no widzisz i jak ja mam z taką sklerozą funkcjonować ????
a powiedz mi czy znalazłaś jakiś fajny lumpek z dziecięcymi rzeczami ??? bo w mojej okolicy to takie biedne są

ja dziś wcześnie się obudziłam bo o 7 chociaż nie miałam potrzeby wstawać no ale Szymek już się zaczął bawić więc po spaniu
a ja już pranie puściłam, zaraz będę myć balkonik i pranie na powietrze
a potem idę myć autko w środku i szybki bo z zewnątrz już czyścioszek

no i proszę o bo o 17 wizyta , ja się oczywiście zrewanżuję tym samym
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:14   #3435
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Dziewczynki już niedługo będziemy grillować
I do tego pyszne suróweczki mniam

Aania dziękuję
T. pojechał o 4 rano.Ciekawe z czym wrócą.Bo do pracy nie wraca.

Kość nadal boli-nie ma dla mnie juz nadziei
Ja z grillowania/pieczenia najbardziej lubie własnie kiełbase i chlebek, TZ pracuje w masarni, wiec miesa i wędlin u nas pod dostatkiem, a karkówka to juz mi bokiem wyszła

Trzymam kciuki za robote twojego meza!!!!

Mam kurcze taki problm ze boli mnie/ciągnie jakby w pępku, zwłaszcza jak wstaje czy sie przekręcam z boku na bok, albo jak wsadze sobie palec w pępek i docisne to tez tam mam wrazliwe.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:16   #3436
nerola
BAN stały

Natko rozumiem
Tylko czy latem czarny to dobry pomysł?Chodzi mi o nagrzewanie sie.
Gdyby wnętrze było w innym kolorze(ja mam białe).
Nie mówię nie bo to Twój wózeczek ale tak sie tylko zastanawiam.

Kolinko dokładnie takNiech się wyocha.A my sobie poradzimy(chyba ).

To i ja chcę CC jak tak fajnie mozna się po niej czuć.
2 skarby na raz-super!!!I waga dzieciatek ładniutka

Carmelko a gdzie Ty palce wciskasz?
Moze masz skurcze i właśnie macica jest na poziomie pępka?
Nie martw sie,mnie pieka boki hahah

Ja karkówę i boczek z grilla na kg. mogę wcinać.Jeszcze mi nie dosć.
Zazdroszczę pełnej lodówki smacznych wędlin bo teraz kupić dobrą i taką,co za 2 dni sie nie ześlizgnie to niemal cud.

Dam Wam znać jak T. wróci a to dopiero wieczorem.Pojechali oglądnąć maszynę do cięcia kamienia polnego.

Dziubek raz jeszcze napiszę trzymam

Edytowane przez nerola
Czas edycji: 2011-03-14 o 10:20
Stary 2011-03-14, 10:17   #3437
agni82
Zadomowienie

Witam w poniedziałek,
Zniknęłam wczoraj na całe popołudnie, bo się zaczytałam.

Słoneczko tak mi przykro, że musisz leżec w szpitalu. Wracaj do zdrowia

A jak długo dziecko ma leżec w gondoli? Bo mój T. narzeka że musi kupic dwa wózki.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:17   #3438
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

blondynkapoznan widzialam ten filkim własnie, ale kurcze każdy wózek ma jakieś wady i zalety, nie ma idealnego A coś wybrać trzeba... Muszę też zapytać koleżanki, bo wiem że jej szwagierka miała Murę, może coś powie o niej jak się w praktyce zachowuje...
A Ty wkońcu jaki wózek kupujesz?
ja przy synku miałam 11 różnych wózków przedostatnim był Mutsy 4 rider i on spełnia moje wymagania.Zostawiam go dla dzidziola.Dokupiłam gondolkę.Do fotelika aby mieć mały stelaż chyba kupię Quinny buzza.Nie wiem czy będę mieć gdzie buzza trzymać bo synek teraz ma jeszcze Maclarena Xlr
A czarny wózek nie praktyczny.Bo pomimo że czarny to widać na Nim brud a przy praniu często zostawały białe zacieki od proszku.Każdy włosy pył na Nim widać.Ja miałam wózki zielone, turkusowe i te bardziej polecam.Ogólnie też dobrze kupić wózek jednokolorowy bez wzorków .
Stary 2011-03-14, 10:20   #3439
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak rozmawialysmy o tym Mieszkam niedaleko Ciebie

no widzisz i jak ja mam z taką sklerozą funkcjonować ????
a powiedz mi czy znalazłaś jakiś fajny lumpek z dziecięcymi rzeczami ??? bo w mojej okolicy to takie biedne są

ja dziś wcześnie się obudziłam bo o 7 chociaż nie miałam potrzeby wstawać no ale Szymek już się zaczął bawić więc po spaniu
a ja już pranie puściłam, zaraz będę myć balkonik i pranie na powietrze
a potem idę myć autko w środku i szybki bo z zewnątrz już czyścioszek

Nie kupuje w ciucholandach

Powód- mama azs- i mam reakcje alergiczne na wiele substancji, w tym to, czym kropią w ciucholach. Sam aosbie kilka razy kupiłam i wychodziłam z czewonymi łapami.
Wole ustzrec do tego siebie- teraz, a potem dziekco. Mi duzo ciuchow przywiozła tesciow z Niemie-c wyobrazcie sobie,ze tansz eniz u nas i produkcja niemiecka.
A reszte ciuszków dokupiłam w fashion house- w tym pierwszym dzieciecym jak sei wchodzi- tam maja polskie ciuszki
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:23   #3440
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Natka Mura jest fajnym wózkiem.Ale jak dla mnie ma 2 wady
-niskie oparcie
-niepraktyczny materiał
tutaj masz filmik dziecko jest małe a już mu głowa wystaje z oparcia

http://www.youtube.com/watch?v=F2KU7-8f7VI

Świetny ten drugi wózek pyk pyk i wózeczek w aucie.

~~*~~

Kolina to gratuluje, zostałaś ciotką

~~*~~

Ja nadal szukam jakiś ciekawych ofert nawet już zaglądam zagranice a tak chcieliśmy się rozwijać w pl

Stary 2011-03-14, 10:28   #3441
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79
Mówisz i masz
I za Scio i margaret też!
Dziś z wami trochę posiedzę, bo na szczęście nie muszę nigdzie jechać, pracy sporo ale mogę to w domu zrobić więc z pół dnia mi przy kompie zejdzie. A potem joga

Stary 2011-03-14, 10:32   #3442
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość

A jak długo dziecko ma leżec w gondoli? Bo mój T. narzeka że musi kupic dwa wózki.
ja planuje 5 mies jeździć.Bo zimą w spacerówce to trochę dziwnie by było a czemu 2 wózki przecież możesz kupić jeden

Dziubek Będziemy Trzymać kciukasy

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-03-14 o 10:33
Stary 2011-03-14, 10:33   #3443
karolinee1983
Zadomowienie

Dzień dobry Na razie się przywitam i idę nadrabiać Was po weekendzie

My dziś świętujemy półmetek - 20 tydzień

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:45   #3444
zanetaa88
Zakorzenienie

Te wózki Maxi Cosi są piękne, ale te ceny z kosmosu ! W życiu nie dam za wózek 2000 zł moja suknia ślubna kosztowała 1300zł szyta na miarę, a za wózek miałaby dać 2tysiaki , w życiu...
Oglądałam na allegro używane,ale labo kolor mi nie pasuje, albo sama gondolka ,a lbo sama spacerówka kosmos z tymi wózkami.

Jakie są jeszcze dobre firmy?!

O znalazłam takie coś
http://allegro.pl/anmar-super-wyposa...493216270.html

fajne ma kolory :P

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2011-03-14 o 10:50
Stary 2011-03-14, 10:55   #3445
Zmalowana
Zakorzenienie

Dzień Dobry
My dzisiaj zaczynamy 24 tc, chociaż widzę, że ania ten sam tp ma i zaczyna 25 tc :P Weź się człowieku połap w tym :P
Wiosna pełną gębą

Co do ubrań to też mam dylemat bo wiosenne płaszczyki, kurtki są za ciasne a większym problemem jest brak płaskich butów. Zawsze w szpilkach chodziłam, a teraz ?

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:59   #3446
83monia
Zakorzenienie

zaneta - ja wole jak gondolka jest dodatkowo a nie wkladana do wozka jak u ciebie w linku. ja mam twarda a ta twoja to miekki material (wiem, kolezanka ma podobna). ale kto co woli. u mine to gondolke sie wypina ze stelarza. tak samo potem ta czesc spacerowa. kolorki rzeczywiscie fajne. ja bym sie nie kierowala markowoscia wozka tylko obrala kilka modeli i pszukala na forach opinii i dancyh modelach i wybrala najlepszy

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-14 o 11:00
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:06   #3447
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
My dzisiaj zaczynamy 24 tc, chociaż widzę, że ania ten sam tp ma i zaczyna 25 tc :P Weź się człowieku połap w tym :P
Wiosna pełną gębą

Co do ubrań to też mam dylemat bo wiosenne płaszczyki, kurtki są za ciasne a większym problemem jest brak płaskich butów. Zawsze w szpilkach chodziłam, a teraz ?

A, bo ja liczę że skończone 24, więc 24t1d to już 25 tydzień. No ale nieistotne, grunt że obie powoli do przodu
Ja na obcasach uwielbiam chodzić, na razie szpilki noszę ale krócej niż przed ciążą, ubieram na krótkie wyjścia. A buty wiosenne mam na niewielkim obcasie, wygodne, więc zobaczymy ile w nich wytrzymam. Ale kupiłam ostatnio wiosenne takie trochę sportowe, do spodni, a jak się zrobi cieplutko zawsze można balerinki włożyć

Stary 2011-03-14, 11:09   #3448
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny.
Podczytuję Was tu sobie z kawką, ale zaraz muszę zmykać bo jedziemy z TŻtem zamówić kuchenkę i zmywarkę.
Popołudniu wybieram się do szwagierki na naleśniki, więc zajrzę dopiero wieczorkiem.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty z przekonaniem, że na bank będzie wsio ok

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:10   #3449
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Wiosna pełną gębą

gratuluje wszystkim rozpoczetych nowych tygodni
(ja jutro 19 zaczynam)

ja na szczescie jeszcze w plaszczyk i kurtke sie mieszcze, spodnie tez jeszcz esie zapinaja choc sa mocno dopasowane, chetnie leginsy teraz zakladam, nie mam tak wiele bluzek do nich i to jest wlasnie rzecz za ktora sie rozgladam po sklepach i lumpkach
w promod mierzylam swietna koszule, ale kosztuje 99zl, jak nic nie znajde to jakupie, bo ona nie tylko na ciaze jest ok wiec pozniej tez wychodze
ale jak narazie robie szturm na lumpki, jednak nic luznego nie ma
aha, no oprocz tej h?m mama co kupilam osttanio, ale ona tak do polowy posladkow siega, moze ciut nizej

no i buty, ja smigam nadal w zimowych bo s amega wygodne i na plaskim obcasie, ale wcozraj juz marudzilam ze musze isc wiosenno letnich poszukac, bo nie mam takich cichobiezek wygodnych

jesli chodzi o wozek to bebecar ktory kupilismy ma i gondolke i spacerowke i nosidelko przodem i tylem zakaldane, spacerowka rozklada sie dosc nisko 8musze sprawdzic czy calkiem na plasko
jest na pompowanych kolkach, co niezbedne na nasza droge dojazdowa
tylko ten ciezar, ale ja go nie bede nosila, z podjazdu bezposrednio do garazu sie wjezdza, tyle co do auta dzwignac
ja jestem zadowolona
juz nie mowiac ze zaplacilismy za niego polowe ceny sklepowej...

sie rozpisalam
Stary 2011-03-14, 11:11   #3450
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Te wózki Maxi Cosi są piękne, ale te ceny z kosmosu ! W życiu nie dam za wózek 2000 zł moja suknia ślubna kosztowała 1300zł szyta na miarę, a za wózek miałaby dać 2tysiaki , w życiu...
Oglądałam na allegro używane,ale labo kolor mi nie pasuje, albo sama gondolka ,a lbo sama spacerówka kosmos z tymi wózkami.

Jakie są jeszcze dobre firmy?!

O znalazłam takie coś
http://allegro.pl/anmar-super-wyposa...493216270.html

fajne ma kolory :P
Widziałam na zywo te wozki- zólwie ninja to dobre ich okreslenie:/
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości