TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 08:37   #2611
libra777
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
cos sie nie wkleilo
Darusia Oliwka jest bombowa , ten fryz na ajnsztajna super

Sara świetnie wyglądacie ,nie odchudzaj się kobieto bo będziesz jak kabanos wyglądać , teraz jest akurat

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

u nas krzesełko juz odpada bo on sobie w nim wstaje.
a szelek nie macie? ja przypinam bo mój tez wstaje.

Megi przestań,chyba się nie wyspałaś że z rana bredzisz
mój nie umie pic z butelki sam , tzn. napije się troche i zaraz rozlewa , to mu nie daję poczekam aż mu amba rozlewania przejdzie , z niekapka tez rozlewa trzepie tym niekapkiem mało ręka mu nie odpadnie.
Jedne umieją ,drugie nie, dawaj mu częściej to się nauczy i lepiej dawać chlebek trochę czerstwawy bo się lepiej gryzie niż taki świeży
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:43   #2612
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Kurde nie było jej, nie wiem dlaczego. Ostatnio pokazywali urywki że niby dzisiaj.
Była jedna Marta z czarnymi włosami,super śpiewała-to nie ona?

Libra nie ma szelek ja mam to derwniane krzesełko,którego nie lubię.
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:45   #2613
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:

u nas krzesełko juz odpada bo on sobie w nim wstaje.
A szelek nie masz?? Bo ja musze moją przypinać bo jak sie znudzi to też wstaje...

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Ja już nie wiem co myśleć o tej sprawie z Szymonkiem...
A to zdjęcie to raczej nie Szymon...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:47   #2614
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

tez fakt ze ceny maja kosmiczne, ale generalnie i ciuszki jak dla mnie sa przecietne.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

co do sprawy szymonka moim zdaniem NIE MA PRAWA SIE MAŁPA TAK ODZYWAC DO DZIECKA!
Co to za przyklad, co za wzor? no patologia totalna.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:49   #2615
megi-megi
Zakorzenienie

Wy się tu na mnie nie rozdrażniajcie - wczoraj z tym wózkiem poczułam taką besilność, że mnie cholera wzięła. No i spodziewam się, że to dopiero początek.

A ja już sama nie wiem - po tej ciąży prócz pryszczy zostały mi jakieś dziwne nastroje, płaczliwość. Walnięta jestem i tyle.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 08:52   #2616
ASIULEK_23
Zakorzenienie

No nagrania mówią same za siebie, że coś jest nie tak... nie wyobrażam sobie uzyć choćby jednego takiego słowa jakiego uzyła ona do mojej Werci NEVER!!

A mój szkrab właśnie zasnął... prawie na rękach mi kimneła, połozyła łepek na ramieniu i oczka jej odplywaly... jak nigdy

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Oj megi, nie chę Cię straszyć ale na pewno to uczucie bezsilności poczujesz jeszcze milion razy

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-14, 08:53   #2617
libra777
Zakorzenienie

A mój juz po drzemce dzisiaj tez szybko odleciał ,chyba taki dzień mi tez się spać chciało.
Czekam aż mi się zupa dogotuje i spadamy na dwór
Stary 2011-03-14, 08:57   #2618
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moja widze ze tez sie poklada, dobrze dobrze niech idzie spac bo ja musze dokonczyc sprzatanie

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

zjem II sniadanie w postaci gruszki i biore sie za robote dopoki srol kima
A.Camus
Stary 2011-03-14, 09:02   #2619
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Dzień dobry

Najlepsze spóźnione życzenia dla roczniaków

No niestety nie nadrobię, za dużo naskrobałyście

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:03   #2620
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Była jedna Marta z czarnymi włosami,super śpiewała-to nie ona?

Libra nie ma szelek ja mam to derwniane krzesełko,którego nie lubię.
nie to nie ta

A mi sie podobają ubranka w h&mie, ale czekam na wyprzedaże bo teraz ceny powalają. Chociaż nie wszystkie, bo niektóre są w miare tanie.
Moja mama ona nie patrzy na ceny i potrafi Zosi kupić spodnie nawet za 70 czy 80 zł. Dla mnie to przesada i szkoda wydać tyle kasy.
Zosia już drugą noc przespała całą chyba jajko pomogło, bo jak to inaczej wytłumaczyc?;/

Machaj może to pracownicy kupują, bo mają zniżki i pozniej sprzedają. nie wiem

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:10   #2621
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nomi tez by bylo szkoda kasy za spodenki za 80 zl ale chrzestna m,lodej tez nie patrzy, bierze co jej sie podoba, ostatnio jej taka swetero kurteczke z mariquity za 119 zl kupila;/
A.Camus
Stary 2011-03-14, 09:18   #2622
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ja moze jestem wyrodna matką ale ja moge szczerze powiedzieć, że "oszczędzam" na ciuszkach dla werci. Oczywiscie nie w doslownym tego slowa znaczeniu ale chodzi o to, że patrzę na ceny i kupuję raczej tanio. I nie patrzę aż tak na urodę cieuszkow, bo dla mnie w sumie wszystko co dzieciowe to ladne (oczywiście są wyjątki). Lepsze, ładniejsze rzeczy oszczędzam i zakładam tylko jak idziem gdzies do ludzi a w domu staram sie uierac ją luxno, wygodnie- czyli bodziak, bluzeczka lub bluza, rajtki lub leginsy ewentualnie spodnie dresowe- żadnych sukienek, spódniczek, dzinsów itp w domu jej nie zakladam...
Takze mam chyba z 5 sukienek jeszcze z metkami wczoraj szla na imieniny to oczywiście ubrała jedną z nich (tez dopiero odrywałam metkę)
Taka ze mnie wyrodna matka mama w domu w dresach to i córka

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-14, 09:21   #2623
libra777
Zakorzenienie

Aśka jaka tam wyrodna , ja robie tak samo, w domu ubieram wygodnie , dresy i juz , a na ceny tez patrzę , ostatnio kupuję u polskich producentów , rzeczy nie są drogie a ładne , mam taki sklepik gdzie babka ma dużo fajnych rzeczy , ale ubranka na podwórek poszłam kupić a lumpie , bo przy tym moim dziku to trzeba troche na przebranie.
Stary 2011-03-14, 09:28   #2624
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja tez ladniejsze lepsze ciuszki trzymam na wyjscie , a takie normalne po domu, ewentualnie czasem na leginsy zarzuce spodniczke, czy cos ale ja uwielbiam jak mala jest slicznie ubrana nawet w domu, z tym ze tak jak pisalam np sukieneczki czy kompleciki jakies takie bardziej na wyjscie sa tylko na wyjscie.

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

ja jak widze bluzeczke za 6 dych to dla mnie przesada;/
moja mala ma bardzo duuuzo rzeczy z lumpa.
A.Camus
Stary 2011-03-14, 09:35   #2625
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Aśka jaka tam wyrodna , ja robie tak samo, w domu ubieram wygodnie , dresy i juz , a na ceny tez patrzę , ostatnio kupuję u polskich producentów , rzeczy nie są drogie a ładne , mam taki sklepik gdzie babka ma dużo fajnych rzeczy , ale ubranka na podwórek poszłam kupić a lumpie , bo przy tym moim dziku to trzeba troche na przebranie.
Dokladnie. Mam tak samo. Moja mama pracuje w sklepie gdzie ma ciuszki dziecięce i ma dobrych polskich producentow, nie chińszczyzna jak w H&M wiadomo, może nie są to rzeczy z takim "jajem" jak w H&M ale gatunkowo dobre a mam po cenach hurtowych. Bardzo sobie chwale ciuszki od Marcinkowskiego

A moja ubieram w dresy i uwazam, że nawet w nich wygląda ślicznie nie koniecznie musi być sukienka

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Moja 3/4 ma z lumpa No może przesadzilam... ale pewnie połowe ma...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-14, 09:39   #2626
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość

Ja już nie wiem co myśleć o tej sprawie z Szymonkiem...
A to zdjęcie to raczej nie Szymon...
To raczej nie Szymon,bo ten mały ma na fotach i w tv zamazaną twarz.

Dziewczyny to wcale nie jest takie proste jak się wydaje.
Widziałyście to teraz co pokazli o małym w DDTV?widziałyście ich chate?rodzice między sobą toczą okrutną wojnę-między innymi o majątek,który niewątpliwie mają

Są ludzie,ktorzy się nie cofna przed niczym,żeby tylko to zdobyć(kase)a ojcu widac strasznie zależy.Była pokazana mama i to dziecko-mały tulił się do matki strasznie,był wesoły,uśmiechnięty-tak się bite dziecko nie zachowujęTo raz...

a dwa-czy ojciec,który tak bardzo troszczy się o swojego syna pozwoliłby,żeby niby maltretowane dziecko nie widziało aż 5 miesięcy???no raczej nie,a ojciec nie miał kontaktu z nim od 5 miechów...

Można taśmy strasznie zmanipulowaćTo wszystko może być pięknym montażem zrobionym przez ojca po to by zniszczyć matkę

Matka mówiła,że wtedy co mały krzyczał o tej krwi to akurat ząbek mu wypadł i leciała krew.
Matka też była spokojna,nie była wystraszona.Nie boi się pokazywać twarzy na całą Pl,nie boi się mówić o tym głośno.Osoba,która miałaby coś tak strasznego na sumieniu tak by się nie zachowywała.

Nie ma co wieszać psów na matce,bo może się okazać,że to tylko niezwykle sprytna gra ojca.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:42   #2627
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moja tak samo i nie ma co ukrywac, ze w bardzo wielu przypadkach okazuje ze ciuchy z lumpka oczywiscie markowe sa 100 razy lepsze niz te wlasnie jeansiki za 8 dych.
Ja w ogole lubie chodzic po lumpkach i mam niesamowita frajde z tego ze za 30 czy 40 zl moje dziecko jest obkupione i wyglada fajnie, duzo ciuszkow teraz w maju dostaniemy bo kuzynka przyjezdza z anglii i ma wory odlozone juz dla mlodej, i jak byli u nas w czerwcu tez dostala , ale ja sie ani nie brzydze ani nie wstydze lumpa, sama tez sobie kupuje rozne rzeczy
A.Camus
Stary 2011-03-14, 09:48   #2628
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
To raczej nie Szymon,bo ten mały ma na fotach i w tv zamazaną twarz.

Dziewczyny to wcale nie jest takie proste jak się wydaje.
Widziałyście to teraz co pokazli o małym w DDTV?widziałyście ich chate?rodzice między sobą toczą okrutną wojnę-między innymi o majątek,który niewątpliwie mają

Są ludzie,ktorzy się nie cofna przed niczym,żeby tylko to zdobyć(kase)a ojcu widac strasznie zależy.Była pokazana mama i to dziecko-mały tulił się do matki strasznie,był wesoły,uśmiechnięty-tak się bite dziecko nie zachowujęTo raz...

a dwa-czy ojciec,który tak bardzo troszczy się o swojego syna pozwoliłby,żeby niby maltretowane dziecko nie widziało aż 5 miesięcy???no raczej nie,a ojciec nie miał kontaktu z nim od 5 miechów...

Można taśmy strasznie zmanipulowaćTo wszystko może być pięknym montażem zrobionym przez ojca po to by zniszczyć matkę

Matka mówiła,że wtedy co mały krzyczał o tej krwi to akurat ząbek mu wypadł i leciała krew.
Matka też była spokojna,nie była wystraszona.Nie boi się pokazywać twarzy na całą Pl,nie boi się mówić o tym głośno.Osoba,która miałaby coś tak strasznego na sumieniu tak by się nie zachowywała.

Nie ma co wieszać psów na matce,bo może się okazać,że to tylko niezwykle sprytna gra ojca.
Podpisuję się pod tym czterema konczynami... póki sprawa się nie wyjasni nie ma co na babce wieszać psow... a prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw... żal tylko szymka, że stał się ofiarą wojny rodziców...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-14, 09:48   #2629
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a slowa ty mendo? jak ci przypier! to byly do kogo?;/ placz malegi i slowa tylko mnie nie bij.... sprawa jest trudna , ale mnie ta kobieta wlasnie wyglada na znerwicowaną , a dzieciak nie wie ze cos jest nie halo i przeciez kocha ta matke.

Ja sie bronilam zeby nie opisywac tego tutaj, ale jak poszlam do pracy do szkoly po jakichs 3 miesiacach jedno dziecko sie zachowywalo tragicznie! chlopiec, wchodzil na drabinki nie chcial zejsc, siedzial pod stolikiem ( mial 3 rodzenstwa-2 tez chodzilo do szkoly a najmniejsza dziewczynka miala 2 lata)
Po MIESIĄCACH przeprowadzania rozmow , chodzenia do domu ( w ktorym ewidentnie bylo cos nie tak, ale jak przychodzilismy oprucz tragicznych warunkow nie bylo nic nie tak ) no i mniejsza dziewczynka z zerowki zaczela opowiadac, ze ojciec gwalci matke na ich oczach i tej 2 letniej dziewczynki, cyrki na kolkach, bil te dzieci, ale nawet sobie nie wyobrazacie jak one go kochaly! wlasnie dlatego ze nie wiedzialy ze mozna inaczej.
A.Camus
Stary 2011-03-14, 09:49   #2630
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Witam,
W koncu was nadrobiłam, my po weekendzie na wsi u mojej mamy, za kazdym razem jak tam jade mam ochote brac kredyt i budowac dom, JAK JA CHCE DOM!!
Także dusiaka GRATULUJE decyzji i zazdroszcze

Izazula śliczne buciki, my tez będziemy kupawac z emela- tylko męską wresję
Lind michaś uroczy i wydaje mi się ze ciepło ubrany, chociaz nie widac co ma pod spodem
Sara zosia słodka i śliczna, oczywiście po mamusi, ja również nic grubego na zdjęciu nie widze!!

Ana smutny ten demot, ja już sama nie wiem co myslec w tej sprawie, ale ich chate widziałam – kosmos, i to jak szymonek się tulił, kochane dziecko tylko ma poperd...... rodziców, na pewno o kase chodzi
Darusia Oliwka jak zawsze mała wystrojona śmieszka

Co do kanapek, to mojemu jeszcze daaaaleko do tego, kaszki deserki mleko obiadki – z małymi grudkami i tyle,
Ostatnio uwaga, zadławił się tak powaznie jajecznicą – oczywiście zwymiotował wszystko i sam się przestraszył- -taka rozciapaną z odrobina mleka
Zadych biszkoptów chrupek marchewki NIC!!
Czy on się nauczy kiedys gryźć? Co prawda przebił się dopiero 2 ząb 3 dni temu
Jak ja się martwie tym jego jedzeniem i krztuszeniem sie

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 09:53   #2631
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
a slowa ty mendo? jak ci przypier! to byly do kogo?;/ placz malegi i slowa tylko mnie nie bij.... sprawa jest trudna , ale mnie ta kobieta wlasnie wyglada na znerwicowaną , a dzieciak nie wie ze cos jest nie halo i przeciez kocha ta matke.

Ja sie bronilam zeby nie opisywac tego tutaj, ale jak poszlam do pracy do szkoly po jakichs 3 miesiacach jedno dziecko sie zachowywalo tragicznie! chlopiec, wchodzil na drabinki nie chcial zejsc, siedzial pod stolikiem ( mial 3 rodzenstwa-2 tez chodzilo do szkoly a najmniejsza dziewczynka miala 2 lata)
Po MIESIĄCACH przeprowadzania rozmow , chodzenia do domu ( w ktorym ewidentnie bylo cos nie tak, ale jak przychodzilismy oprucz tragicznych warunkow nie bylo nic nie tak ) no i mniejsza dziewczynka z zerowki zaczela opowiadac, ze ojciec gwalci matke na ich oczach i tej 2 letniej dziewczynki, cyrki na kolkach, bil te dzieci, ale nawet sobie nie wyobrazacie jak one go kochaly! wlasnie dlatego ze nie wiedzialy ze mozna inaczej.
Straszne...

Oczywiście, sprawa jest trudna i ja w żaden sposób nie bronie tu matki i nie twierdzę, że jest niewinna. Ale myślę, że my tak naprawdę wiemy i widzimy bardzo mało dlatego możemy tylko snuć domysły. Ludzie, którzy mogą działać niech to robią. Wtedy poznamy calą prawdę... a może być bardzo różna...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-14, 09:56   #2632
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moja tez sie krztusila az ktoregos dnia zalapala:P

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Asiu tu nie ma kogo bronic, oboje nie sa halo jak dla mnie , pytanie tylko jedno czy ojciec sie przejal chlopcem czy kasą

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

zgadza sie, najwazniejsze ze sprawa jest juz poruszona i to szybko.
A.Camus
Stary 2011-03-14, 10:02   #2633
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Najlepsze spóźnione życzenia dla roczniaków

No niestety nie nadrobię, za dużo naskrobałyście
Fajnie,że jesteś.
Napisz co u was.
Cytat:

.
Daria słowa mogły być równie dobrze kierowane do męża,a nagrane jakby były mówione do syna.Fakt jest taki,że dziecko mówi"nie bij mnie"(ale nie mówi"nie boj mnie mamo-ani razu nie wynika,że słowa były kierowane do matki) i strasznie płacze.

A dziecko głupie nie jest.Ma instynkt i od osoby,która sprawia mu fizyczny ból najzwyczajniej w świecie się ucieka,a nie tuli.Zresztą mały ma już pięć lat-zapytany by powiedział,że mamusia je bije.Dziecko bite nie jest wesołe,jest przygaszone,smutne...a mały lata,bawi się,jest wesoły.Były tam Panie,które oglądały malucha-nie ma żadnych śladów pobicia

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Madziwnia apeluje,żeby z powrotem dopisać Gusinka na liste,bo ona z nami cały czas jest.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 10:13   #2634
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

A dziecko głupie nie jest.Ma instynkt i od osoby,która sprawia mu fizyczny ból najzwyczajniej w świecie się ucieka,a nie tuli..
odnosząc sie do tych słów, nie jest tak jak piszesz sa dzieci ktore sie nie tulą, tylko jeśli nie znają innego świata nie wiedza ze mozna inaczej jesli nie wiedza ze mozna inaczej dla nich to normalne sytuacje a rodzicow kochaja tak samo jak nasze dzieci nas i tak samo sa w nich zapatrzone.

co do nagrania oczywiscie ze moze byc roznie, rodzice oboje normalni nie sa, moze byc tak ze ojciec puscil prowokacje .
A odnosnie nagrania o wylaniu mleka, wtedy maly zwraca sie rowniez bezosobowo ty ty ale do meza by sie tak nie odzywala.
A.Camus
Stary 2011-03-14, 10:22   #2635
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
A dziecko głupie nie jest.Ma instynkt i od osoby,która sprawia mu fizyczny ból najzwyczajniej w świecie się ucieka,a nie tuli.Zresztą mały ma już pięć lat-zapytany by powiedział,że mamusia je bije.Dziecko bite nie jest wesołe,jest przygaszone,smutne...a mały lata,bawi się,jest wesoły.Były tam Panie,które oglądały malucha-nie ma żadnych śladów pobicia

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Madziwnia apeluje,żeby z powrotem dopisać Gusinka na liste,bo ona z nami cały czas jest.
ten chłopczyk jest teraz strasznie zagubiony i wystraszony cała sytuacją, ale widac ze tulił sie mocno i szczerze, chociaz telewizja potrafi strasznie manipulowac
jak 2 lata temu była u nas w jaszkowej straszna powódz, to to co my widzielismy a co pokazywała tv to 2 rózne rzeczy, np przywiezli czołg przeszkadzał 4 dni bo czekali na tvn zeby nagrac scene ze zołnieze czołgami naprawiaja pozrywane mosty
albo jak utopił sie chłopczyk który chodził do przedszkola do grupy mojej cioci to przyjechali do niej z gotowym tekstem co ma powiedziec - jaki był jacy rodzice itp masakra coby wywiad dobrze wypadł
ana

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:31   #2636
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Madzia no i co u Was?przeszło już?

Gusinek nauczy się,to tylko kwestia czasu
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:42   #2637
anakazar
Zakorzenienie

Darusia i Gusinek obie macie racje w tym co napisałyście.Każda z nas tutaj ma inne doświadczenia,różne rzeczy widziała-temat jest ciężki,bo dzieciak krzywdzony jest.
Ja za matką nie jestem,za ojcem też nie-jednak przyznam,że ojeciec staję się coraz bardziej niewiarygodny.Mówi o tym bitym dziecku jakby opowiadał jaki papier toaletowy kupił dzisiaj.Nie da się w ogóle wyczuć,że to jego dziecko,że jego ten mały obchodzi.No i u mnie stracił przede wszystkim tym,że dzieciaka 5 miechów nie widział.

I mi jest naprawdę cieżko uwierzyć,żeby matka,która nosiła w sobie maleństwo jest w stanie coś takiego strasznego robić komuś kogo powinno się kochać nad życie.Nie wiem ja takich rzeczy nie ogarniam.
Gdyby mi ktoś Nine czubkiem palca tknął to bym łapy połamała tak,że najlepszy chirurg by ich nie poskładał.

Stary 2011-03-14, 10:56   #2638
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ana dokladnie to jest podejrzane te 5 miesiecy.
Przeciez moj tz to by sie za przeproszeniem zesral , pod oknami stal , pod drzwiami i nie wiem gdzie jeszcze... przez komin by wszedl albo mi drzwi bazuką wywalil, on dnia nie moze zyc bez malej a tu 5 miesiecy i tak wiesz...
cos w stylu" bylem na targu kupilem kapuste ziemniaki i chleb " totalna jakas taka obojetnosc. Cholera wie o co tam chodzi.
A.Camus
Stary 2011-03-14, 10:56   #2639
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Dzień dobry.. ja powoli wracam do żywych Ale bardzo powoli!
Dzięki ana że napisałaś co w DDTVN było o Szymku. Z jednej strony to racja że nie ma co wieszać na matce psów, ale z drugiej... ona w tym linku co Wam wkleiłam przyznała że to są jej słowa... http://kontakt24.tvn.pl/temat,sprawa...82bfcb70497d53

Dodatkowo facet który by to zmontował (przynajmniej tak mi się wydaje) bałby się na całą Polskę rozdmuchiwać sprawy, bo sprawdzenie czy nagrania są prawdziwe jest bardzo proste ...
Ja jestem zdania, że dziecko powinno być mimo wszystko do wyjaśnienia sprawy odizolowane od rodziców... dziwi mnie postawa ojca, ale matka sama przyznała że to są jej słowa! No bo przecież "gdzie masz kur** kapcie" to nie do męża ...

Wszystkiego co najlepsze i naj naj najpiękniejsze dla naszego Kubulinka!! Rośnij duży i silny, pomagaj mamusi i bądź zawsze szczęśliwy i uśmiechnięty !!!!

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 10:58   #2640
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mala jeszcze spi wiec zaraz bedzie pobudka znajac zycie.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

gmyrelka dokladnie tak jak piszesz, sa slowa w tych "dialogach" ktorych nie da sie powiedziec do osoby doroslej.
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości