Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 11:11   #3451
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
zaneta - ja wole jak gondolka jest dodatkowo a nie wkladana do wozka jak u ciebie w linku. ja mam twarda a ta twoja to miekki material (wiem, kolezanka ma podobna). ale kto co woli. u mine to gondolke sie wypina ze stelarza. tak samo potem ta czesc spacerowa. kolorki rzeczywiscie fajne. ja bym sie nie kierowala markowoscia wozka tylko obrala kilka modeli i pszukala na forach opinii i dancyh modelach i wybrala najlepszy

No właśnie co do opinii to sobie czytałam i jak to baby jedna proponuje, druga odradza i nadal nie wiem co i jak, więc zaczęłam się sugerować kolorem przynajmniej to wybiorę ale faktycznie , to będzie praktycznie jak gondolę będzie można wyciągnąć w tych Maxi Cosi tak jest, ale odpada ze względu na cenę

~~*~~

Zmalowana ja chodziłam na płaskim przed ciążą, ale mam problem bo mój rozmiar buta to 40 a przy leginsach w których aktualnie się najlepiej czuję i jak założę balerinki wyglądam jak klaun wiec muszę coś wykombinować.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:18   #3452
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Hej
Monia kupujesz ten termometr? Bo b.mi się podoba i zastanawiałam się nad takim. I chyba sobie zamówie. Co do butów,mam jedne wygodne-i nie muszę kupować. Za to na lato coś na płaskim. Marzy mi się jakąś sukienka. Już mam dość spodni...
Stary 2011-03-14, 11:18   #3453
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Wielkie dla Was wszytkich

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość

Słoneczko nie wolno na korytarz bo osłabiona jesteś a tam różni ludzie z różnymi chorobami.Jest sens,zebyś tam leżała?Nie lepiej w domowych bakteriach?
Szybko wracaj do zdrówka i domku
tu nikt nie chodzi po korytarzu, żaden pacjent ..... poza tym to byłam na ginekologii jak badali czy z synusiem jest dobrze, gin wtedy mówił że z grypą to na zakaźny wszystkie ciężarne wysyłają bo zawsze podejrzewają najgorsze czyli w moim przypadki AH1N1 .... ale na szczęście zwykła się przyplątała ..... w domu już nie mogłam sobie poradzić z gorączką i w ogóle rodzinny chciał mi zmieniać leki więc się wystraszyłam i pojechałam na pogotowie..... bałam się że będę się w domu faszerować lekami bo rodzinny sobie eksperymenty robi ..... teraz już lepiej mi, tylko ten kaszel pozostał, w środę wychodzę chyba

.... jedzenie paskudne .... nikt poza TZ mnie nie odwiedza bo się każdy boi ... no ale mąż dba żebym z głodu nie umarła

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:22   #3454
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

żaneta ja też mam rozm buta 40 i jakoś nie narzekam
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 11:52   #3455
Natka_
Zakorzenienie

Dziubek trzymam kciuki za wizytę

Zaneta mi w dwóch sklepach z wózkami powiedzieli, że najlepsze wózki i najmniej reklamowane to:
-Maxi cosi
-Mutsy
-Navigation
-X-lander
No i faktycznie oglądając je są uważam, że są solidnie zrobione. Ceny troche duże, ale według wielu osób na czym jak na czym, ale na wózku sie nie powinno oszczędzać. Można na łóżeczku, na rzeczach... Nie wiem bo to moje pierwsze dziecko, także nie mam doświadczenia ani co do wózków ani reszt rzeczy...
Tak naprawde wózek poznasz dopiero jak go zaczniesz używać, bo jednej kobiecie może nie przypasowac a inna może być z niego bardzo zadowolona, kwestia gustu i wymagań.
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:03   #3456
Kolina
Zadomowienie

Navington tez bralam pod uwage, ale okazja pomogla w wyborze

kazda z nas szuka czegos specjalnie pod siebie, dlatego decyzje musimy podjac same, czego chcemy, czego nie, latwosc w skladaniu tez jest wazna
komfort kontra wyglad

zaneta, musisz sie wybrac do kilku sklepow, wyprobowac je, porownac opinie sprzedawcow
Stary 2011-03-14, 12:03   #3457
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
żaneta ja też mam rozm buta 40 i jakoś nie narzekam

To zazdroszczę to jak ubierasz leginsy to do kostki czy do łydek?

~~*~~

Trochę wiosny przesyłam na forum
Piękne krokusiki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg krokusik.jpg (59,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg krokusikk.jpg (92,4 KB, 7 załadowań)

Stary 2011-03-14, 12:04   #3458
margaret82
Zadomowienie

Po wizycie
Z dzidzusiem wszystko dobrze. Piomierzonny, posprawdzane wszystko, pięknie rośnie Waży 656g podobno wiecej niż powinien i ma długaśne nogi Mężuś wyszedl z pracy i zachwycony patrzył w monitor i się bez przerwy uśmiechał
Z mamusią też wszystko dobrze więc mozemy sobie spokojnie żyć
Uwaga Uwaga idzie wojna Kolejny chłopiec
Pani doktor na 100% powiedziała że bedzie syn

Zanka w końcu mozesz Nas wpisać na listę Bedzie Marcel A i wiek mozesz mi zmienic bo już mi stuknęło 29

A i wiecie co tp według @ mam na 15.07 a według dzisiejszego USG na 06.07 wiec chyba ten nasz robalek faktycznie za szybko rośnie bo według tego w 13 tygodniu miałam ternim na 13.07 a tu taki przeskok Ale ja sie trzymam terminu wedłg @

To teraz mogę szalec i kupować w końcu chłopięce ubranka
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:04   #3459
SweetAngel1984
Zadomowienie

hej kochane,

dzisiaj zaglądam trochę później bo mialam gości.....
przyjechał tatuś i kupił nam mikrofalówkę jako taki mały prezent.....stwierdzil ze jak malenstwo sie urodzi to ulatwi nam zycie...... kochany taata

wywiasiłam pościel na balkon, wyniosłam też swojego króliczka na pierwsze wiosenne leniuchowanie na powietrzu.... podoba mu sie tylko sierść lata mu na wietrze hehe
balkon otworzony i tak przyjemnie.........
niedlugo bede zabierac sie do obiadu...beda pulpety i sosik grzybowy i ziemniaczki i salatka....troche roboty ale potem jak pysznie sie zje.....

a co u Was?
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:05   #3460
83monia
Zakorzenienie

w sumie chyba najlepiej jakby blondynka napisala co sie jej w kazdym ktory miala nie podobalo - bo miala ich 11 - wiec bedziesz miala duzy wybor

ja mowie ze podroba xlandera - toledo coneco - ktory mam, jest ok. minusy: brak sciaganej tapicerki, nie jest zmieniany kierunek jazdy w spacerowce (tylko plecami do matki), brak akcesoriow (torba i parasolka dodatkowo kupiona), nie mozna trzymac gondoli za budke (sa uchwyty ale niewygodne). plusy: pompowane kola bo lubie wyjazdy w las, duzy bagaznik pod wozkiem, skretne kola, oddzielnie gondola i spacerowka (2 zestawy na jeden stelarz), spiworek i pokrowiec (w gondoli nawet odpinany zamek w pokrowcu), zmiana wysokosci podnozka w spacerowce i raczki w wózku. dosc spory i coezki, ale mi to nie przeszkadzalo. zajmuje caly bagaznik w clio

ja sobie podżeram ananasa, okno umyte, ciuchy czekaja na naprawe (guziki, dziurki...), reszta wysycha (sciagnelam czesc z balkonu bo siąpi). maly goraczkuje ale zasnal, wiec moze troche wydobrzeje...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-14 o 12:08
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:05   #3461
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Zaneta mi w dwóch sklepach z wózkami powiedzieli, że najlepsze wózki i najmniej reklamowane to:
-Maxi cosi
-Mutsy
-Navigation
-X-lander
No i faktycznie oglądając je są uważam, że są solidnie zrobione. Ceny troche duże, ale według wielu osób na czym jak na czym, ale na wózku sie nie powinno oszczędzać. Można na łóżeczku, na rzeczach... Nie wiem bo to moje pierwsze dziecko, także nie mam doświadczenia ani co do wózków ani reszt rzeczy...
Tak naprawde wózek poznasz dopiero jak go zaczniesz używać, bo jednej kobiecie może nie przypasowac a inna może być z niego bardzo zadowolona, kwestia gustu i wymagań.
NO właśnie to też jest moje pierwsze dziecko i też kompletnie nic nie wiem, nigdy sobie nie zdawałam sprawy, że np ważne są koła w wózeczku.

Stary 2011-03-14, 12:07   #3462
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

-Maxi cosi
-Mutsy
-Navigation
-X-lander
no właśnie kobietki co sklep to opinia... mnie facet odradzał mutsy ze względu na cenę całego kompletu i krótkiej rączki (wyższe osoby podobno narzekają że kopią w hamulec bo muszą blisko wózka iść ), xlandery chwalił to fakt ale chwalił nam też właśnie jedo i po przeczytaniu opinii użytkowniczek i pojeżdżeniu sobie tym wózkiem jestem na 99,9% zdecydowana (konkretnie do fyna 4ds) . Zawsze zakup wózka to jakaś loteria, potwierdza to każda wypowiedz mam które mówią że miały kilka czy kilkanaście wózków więc zawsze będzie ale ...
mnie w jedo podoba się kilka rzeczy:
duża gondola
amortyzacja
spacerówka montowana przód -tył
wysoka rączka (strasznie niewygodne są dla mnie nisko kończące się rączki)
wyprofilowanie tej rączki
pompowane koła
skrętne przednie koła (możliwość blokady)
okienko w gondoli
podnoszone plecki gondoli

to tak mniej więcej

dziękuję za kciuki , między 17 a 18 mam tą wizytę i stracha też mam
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:10   #3463
Kolina
Zadomowienie

margaret super ze wizyta sie udala ze wszystko w porzadku i w ogole!
gratuluje synka
masz jakies zdjecia? jak tak to pochwal sie

u mnie tez termin skacze i tez trzymam sie OM
ostatnie, sobotnie usg wskazalo 9.08, to juz tydzien przesuniecia
Stary 2011-03-14, 12:12   #3464
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Po wizycie
Z dzidzusiem wszystko dobrze. Piomierzonny, posprawdzane wszystko, pięknie rośnie Waży 656g podobno wiecej niż powinien i ma długaśne nogi Mężuś wyszedl z pracy i zachwycony patrzył w monitor i się bez przerwy uśmiechał
Z mamusią też wszystko dobrze więc mozemy sobie spokojnie żyć
Uwaga Uwaga idzie wojna Kolejny chłopiec

Zanka w końcu mozesz Nas wpisać na listę Bedzie Marcel A i wiek mozesz mi zmienic bo już mi stuknęło 29

A i wiecie co tp według @ mam na 15.07 a według dzisiejszego USG na 06.07 wiec chyba ten nasz robalek faktycznie za szybko rośnie bo według tego w 13 tygodniu miałam ternim na 13.07 a tu taki przeskok Ale ja sie trzymam terminu wedłg @

To teraz mogę szalec i kupować w końcu chłopięce ubranka
gratulacje synka to się chłopak spisał z tym rozstawianiem nózek no i najwazniejsze, że pięknie i zdrowo rośnie
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:14   #3465
Zmalowana
Zakorzenienie

Margaret gratuluję udanej wizyty i Synia

Tak ciepło na dworze jejkuu

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:18   #3466
zanka205
Zakorzenienie

margaret gratuluję synka

trzymam kciuki za najbliższe wizyty

ja dziś idę po skierowanie na to echo serduszka małej
miłego dnia życzę

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:21   #3467
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejny chłopiec
Super wieści, gratuluje udanej wizyty i witam kolejnego synalka

Ja za tydzien we wtorek ide na usg i juz tupie nogami bo nie moge sie doczekac!!!

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:24   #3468
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
To zazdroszczę to jak ubierasz leginsy to do kostki czy do łydek?

~~*~~

Trochę wiosny przesyłam na forum
Piękne krokusiki
ja noszę do kostki
śliczne kwiatki

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Super wieści, gratuluje udanej wizyty i witam kolejnego synalka

Ja za tydzien we wtorek ide na usg i juz tupie nogami bo nie moge sie doczekac!!!
ja idę w poniedziałek i wreszcie poznam płeć
Stary 2011-03-14, 12:24   #3469
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Witam się poniedziałkowo

Cały weekend Was podczytywałam, ale na pisanie jakoś czasu nie było
W sobotę urządziliśmy sobie z mężem porządki wiosenne i w szafie zrobiliśmy 3 wolne półki dla maleństwa
A wczoraj lenistwo - długi spacer, zakupy, a później tv

Wiecie co wczoraj jak po kąpieli zaczęłam smarować brzuszek kremem na rozstępy przed lustrem to przeżyłam szok. Normalnie rozstęp na rozstępie Pomimo tego, że od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży to pierwsze 3 m-ce smarowałam brzuch oliwką, a później kremem Pharmaceris M Foliacti ( jestem po 3 opakowaniach ) i to nic nie pomaga... Jakbym w ogóle nie smarowała... Wczoraj na all zamówiłam jeszcze sobie Mustele.

A poza tym dzisiaj planuję wyjątkowo sobie, a nie dzidziusiowi kupić kilka rzeczy na allegro. Wczoraj jak przyszła piękna wiosenna pogoda to nie miałam co założyć. W swoją kurtkę wiosenną się nie mieszczę... Tylko nie mam zupełnie na siebie pomysłu na wiosnę, co kupić żeby było tanio i praktycznie...

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:24   #3470
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
gratulacje synka to się chłopak spisał z tym rozstawianiem nózek no i najwazniejsze, że pięknie i zdrowo rośnie
Hehe nie bardzo chciał rozlożyć nóżek ale ginka go postukała głowica i sie obrucił

Kolina mam zdjęcia, ale skaner podłaczony do stacjionarnego kompa a on coś szwankuje i nie mam jak zeskanować

dziubek79 kciuki zaciskam na pewno wszystko będzie dobrze

Dziękuję wszystkim za gratulacje

A i dostałam skierowanie na glukozę i od razu 75

Zmalowana u Nas też pięknie Zaniedługo idę na spacerek bo obiada dzisiaj nie musze robic bo mam z wczoraj
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-03-14, 12:28   #3471
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Witam się poniedziałkowo

Cały weekend Was podczytywałam, ale na pisanie jakoś czasu nie było
W sobotę urządziliśmy sobie z mężem porządki wiosenne i w szafie zrobiliśmy 3 wolne półki dla maleństwa
A wczoraj lenistwo - długi spacer, zakupy, a później tv

Wiecie co wczoraj jak po kąpieli zaczęłam smarować brzuszek kremem na rozstępy przed lustrem to przeżyłam szok. Normalnie rozstęp na rozstępie Pomimo tego, że od kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży to pierwsze 3 m-ce smarowałam brzuch oliwką, a później kremem Pharmaceris M Foliacti ( jestem po 3 opakowaniach ) i to nic nie pomaga... Jakbym w ogóle nie smarowała... Wczoraj na all zamówiłam jeszcze sobie Mustele.

A poza tym dzisiaj planuję wyjątkowo sobie, a nie dzidziusiowi kupić kilka rzeczy na allegro. Wczoraj jak przyszła piękna wiosenna pogoda to nie miałam co założyć. W swoją kurtkę wiosenną się nie mieszczę... Tylko nie mam zupełnie na siebie pomysłu na wiosnę, co kupić żeby było tanio i praktycznie...
ja na tym etapie ciązy mam b.duzo rozstepow wiecej niz poprzednio przez cala ciaze codziennie uzywam krem i nic nie daje
u mnie rozstepy sa dziedziczne.
Stary 2011-03-14, 12:29   #3472
Natka_
Zakorzenienie

margaret gratulacje synka

No własnie każdy ma jakieś swoje oczekiwania co do wózka, każda musi indywidualnie podjąć decyzję. Mozna poczytac podowiadywac się, ale kazdy wózek ma wady i zalety, dla jednej te wady bedą dyskwalifikujące a dla drugiej nie bedą mialy znaczenia, to naturalne. Ja sie jeszcze z idealnym nie spotkałam a oglądalam juz ich ogroooooom Najlepiej iść zobaczyć, kupic, jesli nie spelni oczekiwan to sprzedac i probowac innych
Ja np. na początku byłam wręcz zdecydowana na buzza, a teraz juz nawet nie biorę go pod uwagę dlatego, że wydaje się malo stabilny, rączka jakos tak lata, to male kolko z przodu mnie przeraza w zimie, widzialam jak sasiadka walczyla na spacerze :/ tragedia. Wózek jest bardzo ładny, ale niestety nie dla mnie.
Koleżanka ma quinny speedi sx, mały ma 5 m-cy i sprzedaje cały komplet, bo nie spełniał jej oczekiwań, niestabilny, wywrotny, spacerowka nie obraca się. Teraz kupuje jakis 4kolowy.
Mutsy- narzekaja na małą spacerówkę.
Navidation mi się osobiśnie nie podoboba design.
My zastanawialismy sie też nad brevi ovo, ale gówniate wykończenie i taki "rozklekotany".
Naprawde ciężko jest wybrać cos dobrego, dlatego najlpeiej jechac zapytac sprzedawce, pomacac i w ogole, przejechac się, zlozyc itd
Stary 2011-03-14, 12:33   #3473
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

NatkaMutsy nie ma małej spacerówki mój prawie 2 latek się bez problemu mieści a znajoma 2,5 latka wozi
mogę ci w klubie pokazać mojego synka w Mutsy jak miał ok 15 mies.

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2011-03-14 o 12:39
Stary 2011-03-14, 12:34   #3474
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Jak masz skłonnosci do rozstępów to pewnie nawet jakbyś przeleżała całą ciążę w wannie z kremem na rozstępy to i tak by Ci się pojawiły Niestety jedne sa szczęsciarami i nie maja wcale a inne mimo stosowania kremów mają pelny pakiet Ja na szczęscie na brzuchu jeszcze nie mam ale pewnie sie pojawią Słyszałam od kilku mam że nie ma co się cieszyć że się nie ma bo one nawet po porodzie mogą się dopiero pojawić
Stary 2011-03-14, 12:37   #3475
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Mutsy nie ma małej spacerówki mój prawie 2 latek się bez problemu mieści a znajoma 2,5 latka wozi
To nie moja opinia, tylko ludzi którzy używaja tego wózka. Dlatego mówie jedne mówią tak inne inaczej, dlatego trzeba samemu iść zobaczyc, bo sama opinia nic nie da
Stary 2011-03-14, 12:41   #3476
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje!!!!

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:53   #3477
SweetAngel1984
Zadomowienie

margaret82 - GRATKI klask i: witaj w gronie synusiów mamusi

madziulka17 - ja mam okropne rozstepy po dojrzewaniu...tych ciazowych jeszcze nie widac ale jak maja byc to beda i my nic na to nie poradzimy......

Sloneczko555xxx - zdróweczka

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-03-14 o 13:16
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:00   #3478
brumek
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Jesteście niezastąpione

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Brumek my mamy ułatwione zadanie bo rodzimy latem.
No właśnie niby latem, ale u mnie to będzie już koniec sierpnia, więc wcale nie musi być ani ciepło, ani ładnie. Pamiętam takie sierpnie, że po 12 stpni w dzień max było Dlatego cały czas się zastanawiam, czy się szykować bardziej na takie typowo letnie bodziaki z krótkim rękawkiem, czy raczej już takie z długim i jakieś bluzy... Jak myślisz?

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
wlasnie kupouje termometr- cena mnie nie przeraza a w aptece kupie dzis (no bo wczoraj gdzies mi przepadl i mam tylko taki stary zwykly) dodatkowo zwykly pod pache elektroniczny z gietka koncowka http://allegro.pl/termometr-na-podcz...499623594.html
Fajny!!! Tylko ja myślałam, że taki termometr to 80-100 zł będzie kosztował Na pewno on jest porządny, dobrze mierzy i nie przekłamuje?

Cytat:
Marcel cudne imię

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja dziewczyny wylądowałam w piątek w szpitalu na zakaźnym oddziale, mam grypę i mnie zatrzymali, już nie miałam siły sama walczyć z gorączką
współczuję kochana

Cytat:
lemmorka a Nam akurat lekarka poleciła Fridę My wcześniej nosek nawilżamy s.fizjolo.
no właśnie mi też znajoma pediatra mówiła, że gruszka jest do niczego, bo tylko się dziecko umęczy a i tak nic nie odciągnie prawie...

Cytat:
Napisane przez kmat Pokaż wiadomość
4.W pierwszym rozmiarze jaki masz na myśli 56? jeżeli tak to pojedyńcze sztuki 2-3 w zupełności wystarczy, lepiej więcej 62 (koło 7 sztuk). Pajacyki wogóle 56 bym nie kupowała jak urodzą się nasze maluchy będzie ciepło ja mojego synka w upały trzymałam tylko w bodziaku i skarpetkach. zaczełabym od rozmiaru 62 - w sumie tak koło 6 sztuk, fajne sa też półspiochy. Pajacyka ja używyłam na noc więc tak koło 4-6 sztuk minimum
nie, na 56 to ja chyba wcale nie będę kupować. najmniejsze będę miec na 62

Edytowane przez brumek
Czas edycji: 2011-03-14 o 13:31
brumek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:22   #3479
zanetaa88
Zakorzenienie

Margaret Ooo czytam i czytam i przeoczyłam
Gratuluje siusiaczka Ja mam nadzieję, że jak pójdę 25 marca to się dowiem kto jest moim lokatorem
Marcel mam kuzyna Marcela i taki mały słodki rozrabiaka, kiedyś siedzi na allegro i na pytanie co robi odp " szukam fajnego autka, który mógłby mi przynieść mikołaj " wiec pokazałam mu te tańsze, żeby rodzice ewentualnie mogli zafundować to powiedział : " te mi się nie podobają, jestem duży więc chce duże autko "
Ach fajne takie siusiaczki

A chciałaś siiusiaczka?

Stary 2011-03-14, 13:29   #3480
JustPi
Rozeznanie

Cytat:
Hehe nie bardzo chciał rozlożyć nóżek ale ginka go postukała głowica i sie obrucił
przynajmniej dobrze, że zareagował na stukanie moja mała wstydnisia, jak ostatnio na usg lekarz chciał na 3d przełączyć, żeby buźkę ładnie było widać, to się zasłaniała jedną rączką, to właśnie głowicą po brzuchu oberwałam, a co moje dziecko zrobiło na takie zaczepki? zasłoniła się również drugą rączką

brumek na chłodniejsze dni to moim zdaniem zestaw bodziak z krótkim + pajac jest dobrym rozwiązaniem. Body z krótkimi rękawkami to cały rok się przydają
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości