Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-14, 11:36   #871
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
na ten mały kremi ułatwiający zasypianie to uważaj - napisane jest żeby posmarować nim skronie więc tak zrobiłam, następnego dnia obudziłam się z mega pryszczami serio, to były mega wielkie, ropne cysty trochę mi zajęło doprowadzanie twarzy do porządku. Weź lepiej ten spray do pościeli. Aha, ten kremik prawie w ogóle nie pachnie :/
Dzieki Ci moja droga za info bo i tak mam pryszczyce na twarzy wiec nie chce miec jeszcze wiecej. Tak wiec wezme spray chociaz mam jeszcze dwa to moze dwa zele:p
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:11   #872
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

potwierdzam , ten krem cieszy się powodzeniem i jest dobry
no i właśnie mi przypomniałaś że muszę go znów zamówić
ja w kat.3 zamówiłam zestaw 3 kosmetyków do paznokci (olejek lawendowy, odżywka przyspieszająca wzrost i kuracja perłowa) a to dlatego, że koleżanka z kat.4 chciała tą perłową kurację wzięłam cały zestaw- tanio mnie wyszedł po opuście ale jeszcze nie używałam tych specyfików
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:15   #873
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Na katalogowy wrzuciłam zdjęcia szminki Anew w kolorze Tea-Lightful. Miałam wrzucić już dawno, gdy tylko dostałam paczkę, na prośbę Sarunieczki, ale jakoś mi zeszło...
Stary 2011-03-14, 12:15   #874
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
1) mam nadzieję,że nie wykupią naszych lakierów

2) dobre pytanie ja mam ten peeling ale jeszcze go nie używałam

3) ja skórki moczę w ciepłej wodzie np z mydłem , później odpycham je kopytkiem , a później wycinam cążkami do wycinania skórek

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

to szkoda
a nie wiecie czy ten kuferek później będzie oddzielnie w sprzedaży ? bo spodobało mi się zdjęcie kuferka wstawionego przez tonię #2171
i chciałabym też sobie go zamówić (mimo że mam sporo różnych kosmetyczek/kuferków )
No a ja właśnie miałam zamówienia z 4 na kosmetyki anew i mogłam zamówić ten kuferek ale stwierdziłam że nie potrzebuje bo mam dużo kosmetyczek a jak zobaczyłam jego zdjęcia na katalogowym to teraz żałuję strasznie
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:21   #875
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
No a ja właśnie miałam zamówienia z 4 na kosmetyki anew i mogłam zamówić ten kuferek ale stwierdziłam że nie potrzebuje bo mam dużo kosmetyczek a jak zobaczyłam jego zdjęcia na katalogowym to teraz żałuję strasznie
rzeczywiście fajny jest ale wg. mnie ze względu na kolor jest mało praktyczny
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:22   #876
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Możesz zadzwonić do avonu i poprosić ich żeby dopisali Ci do następnego zamówienie
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:23   #877
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
cała seria jabłkowa była jakiś czas temu w sprzedaży
możliwe, weszłam do avon'u dopiero w 3 katalogu.. Dzięki za odp.

A wiecie może, czy dostępne są jeszcze pudry w kompakcie? Chciałam zamówić Medium w 7, ale ciągle słyszę, że nie przychodzą i podobno ich produkcja została zakończona.
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 12:32   #878
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

ja pisałam do Avonu i napisali że skoro spełniłam warunki tej oferty to dopiszą mi do zamówienia kuferek
szkoda że zasługuję tylko na 1 wolałabym 2 ale może jeszcze ktoś coś zamówi z Anew

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
rzeczywiście fajny jest ale wg. mnie ze względu na kolor jest mało praktyczny

e tam kolor zawsze można umyć , gdy się pobrudzi

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
możliwe, weszłam do avon'u dopiero w 3 katalogu.. Dzięki za odp.

A wiecie może, czy dostępne są jeszcze pudry w kompakcie? Chciałam zamówić Medium w 7, ale ciągle słyszę, że nie przychodzą i podobno ich produkcja została zakończona.

hmm w kat. 4 na str 142 są Podkłady w kompakcie "idealna gładkość" za 21,90 kolor Medium 39941

a i niestety szara kropa :/ więc nici z zakupu

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-14 o 12:39 Powód: lit
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:33   #879
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Na katalogowy wrzuciłam zdjęcia szminki Anew w kolorze Tea-Lightful. Miałam wrzucić już dawno, gdy tylko dostałam paczkę, na prośbę Sarunieczki, ale jakoś mi zeszło...
Och, na pierwszym zdjęciu masz usta jak Scarlett Johanson a szmineczka ładna

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:42   #880
dudi83
Raczkowanie

Mi też lakier Red Wine po niecałym dniu schodzi, głownie mam poodpryskiwane końcówki. A szkoda bo to mój ulubiony odcień czerwieni.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:43   #881
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Yorki Dziękuję, ja w życiu bym nie wpadła na takie porównanie... A szmineczka jest na prawdę świetna, bo mam takie miękkie usta po niej (nawet jak kolor już zejdzie) i nie mam problemów z pękaniem, co często mi się zdarza (zwłaszcza przy wietrznej pogodzie...)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 12:46   #882
ankoro
Wtajemniczenie

Kochaniutkie potrzebuję pomocy. Czy balsamy do ust z netto , te po 3,90 są wszystkie bezbarwne, czy któryś jest jasnoróżowy?
Stary 2011-03-14, 12:50   #883
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Cieszę się, że zamieściłaś zdjęcia Moja Mamuśka kupuje ją w II terminie z katalogu 4 i teraz zastanawia się nad 2 sztukami, bo jest do wyczerpania zapasów
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:52   #884
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
hmm w kat. 4 na str 142 są Podkłady w kompakcie "idealna gładkość" za 21,90 kolor Medium 39941

a i niestety szara kropa :/ więc nici z zakupu
to u mnie w 7 tym bardziej nie będzie . a taką miałam na niego ochotę..
śnił mi się nawet ostatnio
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 12:53   #885
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

dziewczyny chyba trzeba zarządzić jakies przerwy w pisaniu, bo po weekendzie kiedy jestem w szkole cięzko mi was nadrobic !! ;p

Perceive dew cieszy sie popularnościa wsród moich kolezanek aczkolwiek nie wiem czy bede miala na niego zamówienie.
Stary 2011-03-14, 12:58   #886
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Ja zawsze używałam przyspieszacza w sprayu na lakier i było ok. Ostatnio użyłam kropli z ios i masakra, bardzo długo lakier wysychał
ja go właśnie zamówiłam po waszych sugestiach mam nadzieję że się nie zawiodę
krople też mnie nie zachwyciły
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:03   #887
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Unhappy Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Mi też lakier Red Wine po niecałym dniu schodzi, głownie mam poodpryskiwane końcówki. A szkoda bo to mój ulubiony odcień czerwieni.
a molowałaś utrwalaczem pod lakier i na lakier-ja maluję i trzyma mi się 1 tydzień
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:07   #888
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Czy można zwracać produkty z oferty netto?? Jeśli tak to czy tusz do rzęs może być bez tego opakowania??
Można, dziewczyny tu już zwracały. Tylko zaznacz nieprzyswajalność/ uczulenie coś w tym stylu. Nie, że się nie podoba.

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
e to wystarczy i dla nas:D ja mam decadence z tych brokatowych, i fakt długo schnie, nawet palce w zimie przez okno wystawiałam u mnie dosyć długo się trzymał, ale ja dawałam minimum dwie warstwy

dziewczyny, a ten rozgrzewający peeling do skórek z netto5 działa? bo ja usuwam rydełkiem skórki (czy jak to się tam zwie), i nie dość że dobrze nie usunie, zadziorki zostają to jeszcze płytkę rysuję

jak usuwacie skórki w mało inwazyjny sposób i żeby to potem ładnie wyglądało?
Bo te brokatowe czy z drobinkami są trwałe
co do peelingu do skórek, ja go nie lubiłam. Jak zalazł na paznokcie, to zostawiał taką gumową, tępą warstwę, której nie mogłam zmyć. Oddałam go.
Też używam radełka, nie mam innego sposobu na pozbycie się skórek. Odsuniecie ich patyczkiem nie pomaga, przecież i tak są długie, więc trzeba z nimi coś zrobić.
Stary 2011-03-14, 13:07   #889
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
możesz reklamację złożyć i Ci doślą w następnym. Ja często tak robie, bo dopiero później się "ogarnę" z promocjami i prosze o "reklamacyjne dopisanie towaru z oferty motywacyjnej, której nie wykorzystałam"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 13:16   #890
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Też używam radełka, nie mam innego sposobu na pozbycie się skórek. Odsuniecie ich patyczkiem nie pomaga, przecież i tak są długie, więc trzeba z nimi coś zrobić.
Ja w ogóle nie usuwam. Jak już to używam kremu do skórek i się zmiękczają. A odkąd używam częściej kremu do rąk to w sumie nie mam nawet co usuwać.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:17   #891
Agnieszka987
Zakorzenienie

dziewczyny, a ten rozgrzewający peeling do skórek z netto5 działa? bo ja usuwam rydełkiem skórki (czy jak to się tam zwie), i nie dość że dobrze nie usunie, zadziorki zostają to jeszcze płytkę rysuję

Ja miałam ten piling i go raczej nie polecam. Skórki i tak były, ciężko go zmyć, na końcu używałam jako piling do rąk i stóp bo dobrze rozgrzewał;P
Moczę w ciepłej wodzie paznokcie z dodatkiem cytryny *(jak nie mam skaleczeń) lub żelu pod prysznic,oliwki. Potem odpycham patyczkiem i wycinam cążkami i jest ok. jak są przesuszone to wazelina. (Miałam krem do skórek nie był najgorszy ale wg mnie lepiej jednak nawilża wazelina) No i codziennie krem do rąk to skórki są miękciejsze;P
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:51   #892
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
e to wystarczy i dla nas ja mam decadence z tych brokatowych, i fakt długo schnie, nawet palce w zimie przez okno wystawiałam u mnie dosyć długo się trzymał, ale ja dawałam minimum dwie warstwy

wczoraj pazurki pomalowałam tym shine mirror, kiedyś był, i paskudnie wygląda na moich nierównych paznokciach jego zaletą jest to, że błyskawicznie schnie, ale równie błyskawicznie kolor schodzi, ściera się, mimo że mam ze 4 warstwy, a pod nim 2 niebieskiej odżywki

Ten peeling jest ok. Klientki go lubią. ja mam 1 i używam jak sobie przypomnę. A trzeba codziennie żeby działął.Zmiękcza skórki i można ręcznikiem odsunąć.
Cytat:
ja w kat.3 zamówiłam zestaw 3 kosmetyków do paznokci (olejek lawendowy, odżywka przyspieszająca wzrost i kuracja perłowa) a to dlatego, że koleżanka z kat.4 chciała tą perłową kurację wzięłam cały zestaw- tanio mnie wyszedł po opuście ale jeszcze nie używałam tych specyfików
Ożduwka przyspieszająca wrost paznokci re-we-la-cja. mój nr 1. Perłowa wonieje jak smok lakierem i pokrywa dość mizernie coś a la francuski.lawendowy używam po pilingującym skórki na cały paznokieć. W miarę ok.

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość

Ja miałam ten piling i go raczej nie polecam. Skórki i tak były, ciężko go zmyć, na końcu używałam jako piling do rąk i stóp bo dobrze rozgrzewał;P
Moczę w ciepłej wodzie paznokcie z dodatkiem cytryny *(jak nie mam skaleczeń) lub żelu pod prysznic,oliwki. Potem odpycham patyczkiem i wycinam cążkami i jest ok. jak są przesuszone to wazelina. (Miałam krem do skórek nie był najgorszy ale wg mnie lepiej jednak nawilża wazelina) No i codziennie krem do rąk to skórki są miękciejsze;P
No krem do rąk to podstawa.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:53   #893
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zmiekczone skorki usuwam drewninym patyczkiem. A czasami jak ogladam TV to przy okazji odsuwam paznokciami. Nie wiem czy to dobrze czy nie. Ale paznokcie mi sie w ten sposob nie rysuja.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 13:53   #894
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Ja kremu do skórek używam raz w tygodniu... Wtedy odsuwam skórki, ale nie radełkiem, tylko paznokciami, tak mi wygodniej... Jako, że dzień w dzień maluję paznokcie przed kolejnym kolorem moczę dłonie i też odchylam paznokciami... Robię to codziennie, również po każdym myciu dłoni przy suszeniu ręcznikiem przy paznokciach jadę nim do góry, tak jakbym chciała wytrzeć te skórki... I nie mam z nimi problemu, praktycznie ich nie mam, bo robię to cały czas..
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 14:03   #895
Agnieszka987
Zakorzenienie

Czy ta odżywka przyspeszająca wzrost paznkcia na serio przyspesza jego wzrost czy bardziej odzywia? Bo jak złamie mi się paznokieć (czest to się dzieje) to chcę żeby jak najszybciej urosnął i obciąć to ułamane:P I jak długo trwa odrośnięcie paznokcia jak np się za krótko obetnie? proszę o odp;P
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 14:10   #896
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
dziewczyny chyba trzeba zarządzić jakies przerwy w pisaniu, bo po weekendzie kiedy jestem w szkole cięzko mi was nadrobic !! ;p
e tam, wydaje mi się że w tym wątku coś słabo jest bywały lepsze maratony

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
co do peelingu do skórek, ja go nie lubiłam. Jak zalazł na paznokcie, to zostawiał taką gumową, tępą warstwę, której nie mogłam zmyć. Oddałam go.
to chyba jednak sobie daruję

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Ożduwka przyspieszająca wrost paznokci re-we-la-cja. mój nr 1.
faktycznie szybciej rosną?

Cytat:
Ja kremu do skórek używam raz w tygodniu... Wtedy odsuwam skórki, ale nie radełkiem, tylko paznokciami, tak mi wygodniej... Jako, że dzień w dzień maluję paznokcie przed kolejnym kolorem moczę dłonie i też odchylam paznokciami... Robię to codziennie, również po każdym myciu dłoni przy suszeniu ręcznikiem przy paznokciach jadę nim do góry, tak jakbym chciała wytrzeć te skórki... I nie mam z nimi problemu, praktycznie ich nie mam, bo robię to cały czas..
dobry pomysł z tym "wycieraniem skórek", zastosuję
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 14:15   #897
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Ta Twoja metoda jest najlepsza, niestety jak w każdej metodzie, aby działała potrzebna jest systematyczność. U mnie to najgorzej z tą systematycznością właśnie. Jak kiedyś systematycznie wcierałam sam krem do rak i odsuwałam paznokciem to nie miałam problemu- po prostu nie było skórek. Teraz wycinam radełkiem raz w tygodniu, na szkoleniu mówili że to najgorsza metoda, bo odcięte skórki pierwsze co robią to rosną i to w dodatku szybciej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-14, 14:17   #898
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
Perceive dew cieszy sie popularnościa wsród moich kolezanek aczkolwiek nie wiem czy bede miala na niego zamówienie.
U mnie też
Szkoda, że nie ma na niego programu motywacyjnego, bo mam już zamówienie na 3 sztuki
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 14:23   #899
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Kochaniutkie potrzebuję pomocy. Czy balsamy do ust z netto , te po 3,90 są wszystkie bezbarwne, czy któryś jest jasnoróżowy?
to zależy o którym netto mówisz bo i w 4 i w 5 są po 3,90

te z netto 4 nr 14 i 15 sa białe a na ustach lekko widoczne a nr 16 chyba był rózowy a te z netto 5 dają lekki kolorek , najbardziej widoczny jest Berry
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-14, 14:43   #900
martynka899
Raczkowanie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

A jak się stosuje ten peeling do skórek tzn jak długo się go trzyma itp? Bo na moim nie ma polskiego opisu :/ dzięki za odpowiedź
martynka899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości