|
|
#871 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeszcze nie używałam tych specyfików
|
|
|
|
|
#873 |
|
Raczkowanie
|
Na katalogowy wrzuciłam zdjęcia szminki Anew w kolorze Tea-Lightful. Miałam wrzucić już dawno, gdy tylko dostałam paczkę, na prośbę Sarunieczki, ale jakoś mi zeszło...
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
rzeczywiście fajny jest ale wg. mnie ze względu na kolor jest mało praktyczny
|
|
|
|
#876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#877 |
|
Raczkowanie
|
możliwe, weszłam do avon'u dopiero w 3 katalogu.. Dzięki za odp.
![]() A wiecie może, czy dostępne są jeszcze pudry w kompakcie? Chciałam zamówić Medium w 7, ale ciągle słyszę, że nie przychodzą i podobno ich produkcja została zakończona.
|
|
|
|
#878 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja pisałam do Avonu i napisali że skoro spełniłam warunki tej oferty to dopiszą mi do zamówienia kuferek szkoda że zasługuję tylko na 1 wolałabym 2 ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
e tam kolor ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
hmm w kat. 4 na str 142 są Podkłady w kompakcie "idealna gładkość" za 21,90 a i niestety szara kropa :/ więc nici z zakupu Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-14 o 12:39 Powód: lit |
|||
|
|
|
#879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
|
Mi też lakier Red Wine po niecałym dniu schodzi, głownie mam poodpryskiwane końcówki. A szkoda bo to mój ulubiony odcień czerwieni.
|
|
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Yorki Dziękuję, ja w życiu bym nie wpadła na takie porównanie...
A szmineczka jest na prawdę świetna, bo mam takie miękkie usta po niej (nawet jak kolor już zejdzie) i nie mam problemów z pękaniem, co często mi się zdarza (zwłaszcza przy wietrznej pogodzie...)
|
#882 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochaniutkie potrzebuję pomocy. Czy balsamy do ust z netto , te po 3,90 są wszystkie bezbarwne, czy któryś jest jasnoróżowy?
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#885 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny chyba trzeba zarządzić jakies przerwy w pisaniu, bo po weekendzie kiedy jestem w szkole cięzko mi was nadrobic !! ;p
Perceive dew cieszy sie popularnościa wsród moich kolezanek aczkolwiek nie wiem czy bede miala na niego zamówienie.
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#887 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#888 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
co do peelingu do skórek, ja go nie lubiłam. Jak zalazł na paznokcie, to zostawiał taką gumową, tępą warstwę, której nie mogłam zmyć. Oddałam go. Też używam radełka, nie mam innego sposobu na pozbycie się skórek. Odsuniecie ich patyczkiem nie pomaga, przecież i tak są długie, więc trzeba z nimi coś zrobić.
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
możesz reklamację złożyć i Ci doślą w następnym. Ja często tak robie, bo dopiero później się "ogarnę" z promocjami i prosze o "reklamacyjne dopisanie towaru z oferty motywacyjnej, której nie wykorzystałam"
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie usuwam. Jak już to używam kremu do skórek i się zmiękczają. A odkąd używam częściej kremu do rąk to w sumie nie mam nawet co usuwać.
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a ten rozgrzewający peeling do skórek z netto5 działa? bo ja usuwam rydełkiem skórki (czy jak to się tam zwie), i nie dość że dobrze nie usunie, zadziorki zostają to jeszcze płytkę rysuję
![]() jak usuwacie skórki w mało inwazyjny sposób i żeby to potem ładnie wyglądało? ![]() Ja miałam ten piling i go raczej nie polecam. Skórki i tak były, ciężko go zmyć, na końcu używałam jako piling do rąk i stóp bo dobrze rozgrzewał;P Moczę w ciepłej wodzie paznokcie z dodatkiem cytryny *(jak nie mam skaleczeń) lub żelu pod prysznic,oliwki. Potem odpycham patyczkiem i wycinam cążkami i jest ok. jak są przesuszone to wazelina. (Miałam krem do skórek nie był najgorszy ale wg mnie lepiej jednak nawilża wazelina) No i codziennie krem do rąk to skórki są miękciejsze;P |
|
|
|
#892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmiekczone skorki usuwam drewninym patyczkiem. A czasami jak ogladam TV to przy okazji odsuwam paznokciami. Nie wiem czy to dobrze czy nie. Ale paznokcie mi sie w ten sposob nie rysuja.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kremu do skórek używam raz w tygodniu... Wtedy odsuwam skórki, ale nie radełkiem, tylko paznokciami, tak mi wygodniej... Jako, że dzień w dzień maluję paznokcie przed kolejnym kolorem moczę dłonie i też odchylam paznokciami... Robię to codziennie, również po każdym myciu dłoni przy suszeniu ręcznikiem przy paznokciach jadę nim do góry, tak jakbym chciała wytrzeć te skórki... I nie mam z nimi problemu, praktycznie ich nie mam, bo robię to cały czas..
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ta odżywka przyspeszająca wzrost paznkcia na serio przyspesza jego wzrost czy bardziej odzywia? Bo jak złamie mi się paznokieć (czest to się dzieje) to chcę żeby jak najszybciej urosnął i obciąć to ułamane:P I jak długo trwa odrośnięcie paznokcia jak np się za krótko obetnie? proszę o odp;P
|
|
|
|
#896 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() faktycznie szybciej rosną? Cytat:
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że nie ma na niego programu motywacyjnego, bo mam już zamówienie na 3 sztuki
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo i w 4 i w 5 są po 3,90te z netto 4 nr 14 i 15 sa białe a na ustach lekko widoczne a nr 16 chyba był rózowy a te z netto 5 dają lekki kolorek , najbardziej widoczny jest Berry |
|
|
|
|
#900 |
|
Raczkowanie
|
A jak się stosuje ten peeling do skórek tzn jak długo się go trzyma itp? Bo na moim nie ma polskiego opisu :/ dzięki za odpowiedź
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

serio, to były mega wielkie, ropne cysty
trochę mi zajęło doprowadzanie twarzy do porządku. Weź lepiej ten spray do pościeli. Aha, ten kremik prawie w ogóle nie pachnie :/
i jest dobry