|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Monitka, ja Ciebie rozumiem... bo tez wolę być wyspana. Jak się nie wyśpię, to jestem zakrecona i nerwowa. I potem odbija mi sie to niedospanie.
Jednakże patrząc na to z innej strony..taki dzien ma się raz w życiu.. i może jednak warto się przemęczyć (?). Sama nie wiem. Na razie mamy pozałatwiane wszystko bez poprawin. Pogadulkam z TŻem, z rodzicami i coś zdecydujemy ![]() ale przyznaję się, że poprostu zaczęłam ostatnio nad tym rozmyślać...bo tak mi szkoda tego, że to tak krótko..a taki piękny dzień! |
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
a i nie wiem jak u was jest to rozwiązane
przyjezdnych gości mamy mniej więcej 40-45 osób noclegi zamówiliśmy w takim tanim pensjonacie wypadałoby wszystkim w niedzielę dać chociaż śniadanie, a może i obiad i gdzieś ugościć w domu ciężko więc trzeba by wynająć jakąś salę.....więc dla mnie to z jednej strony wygodne - prześpią się, przyjadą na salę i dostaną jedzonko, które będzie non stop na stołach no a potem każdy może rozjeżdżać się o której chce o 17 czy o 21
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam lubie poprawiny, lubie te klimaty i dla mnie jeden dzień to zdecydowanie za malo
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś mogłam balowac do białego rana. Pamiętam jak się wychodziło z imprezy o 7ej rano..człowiek pospał 3-4h i leciał dalej.
a teraz .. godzina 2:00 a mi się już gęba drzeeeee ![]() obym chociaż do końca wytrwała na swoim weselu |
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tylko o to mi cały czas chodzitragedia się stanie jak pośpię 6h zamiast 8h ![]() mam kolejne 3 dni wolne i mogę spać do 13 codziennie
|
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem DELLku, ze szkoda i fajnie by bylo, aby ten dzien trwal jak najdluzej! Przemysl to, porozmawiajcie w rodzinie. Ale miej takze na uwadze fakt, ze poprawiny to juz nie wesele, i oczywiscie to dodatkowy dzien zabawy, ale w magiczny sposob nie wydluzy tego pieknego dnia, nie sprawi, ze nagle 28 maja trwac bedzie 48 godzin
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai u nas tez jest sporo przyjezdnych, i tez mamy dla nich noclegi. Ci z okolic jednak będą wracać do domów.
a na drugi dzien mamy dla nich śniadanio-obiad, więc o pustym żołądku nikogo nie mamy zamiaru wypuścić... ale tego raczej poprawinami nazwać nie można. |
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o to że na sali wyjdzie mnie taniej niż jakbym miała zamówić im gdzieś w restauracji wszystkim śniadanie i obiad |
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
będzie co ma być
![]() porozmawiam z bliskimi , poradzę się, i decyzja ostateczna zapadnie |
|
|
|
#340 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rozsadzanie gosci bedzie jakos tak rodzinami zeby sie raczej ludzie znali i zamierzam robic winietki sama Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moze ja bym swoje oddala te slubne bo sa za duze co? wreszcie nadrobilam wczoraj bylismy na tancach bylo super uczylisy sie salsy ![]() Tz tak sie wyglupial ze ja myslalam ze padne ze smiechu i z zalem stwierdzam ze jemu tanczenie lepiej wychodzi niz mi ja wszystko zapominam w tygodniu ![]() kupilam wkladki do butow slubnych za piety ale jeszcze nie sprawdzalam bo czasu mi brak ale najpierw musze wizaz nadrobic jak zapraszalismy jednych znajomych to powiedzieli ze przyjda a a sobote maja jedno wesele i w niedziele przychodza do nas na drugie tyle pisac mialam i skleroza ![]() a jutro poradnia 2spotkanie a w piatek protokol a i jeszce my dekoracje kosciola bedzie miec bo rano jest Ikomunia a pozniej nasz slub i jak chcemy mozemy da kase a jak nie to nie ale dla swietego spokoju dam co by kto pretensji nie ma 50zl wystarczy bo to bedzie na komunie i za tydzien mamy odpust wiec duzo ludzi sie skladac bedzie ![]() a jeszcze jedno bylismy w sobote dac ostatnie zaproszenbie i dalsza kuzynka sie mnie pyta czy bede jej swiadkiem na bierzmowaniu no to chyba tyle
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy noclegi w tym samym miejscu co sala weselna. Będą mieli do pokonania tylko parę schodów..na pięterko ![]() sniadanio-obiad na tej samej sali co wesele. Edytowane przez DELL Czas edycji: 2011-03-14 o 13:17 |
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#343 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rozsadzanie gosci bedzie jakos tak rodzinami zeby sie raczej ludzie znali i zamierzam robic winietki sama Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moze ja bym swoje oddala te slubne bo sa za duze co? wreszcie nadrobilam wczoraj bylismy na tancach bylo super uczylisy sie salsy ![]() Tz tak sie wyglupial ze ja myslalam ze padne ze smiechu i z zalem stwierdzam ze jemu tanczenie lepiej wychodzi niz mi ja wszystko zapominam w tygodniu ![]() kupilam wkladki do butow slubnych za piety ale jeszcze nie sprawdzalam bo czasu mi brak ale najpierw musze wizaz nadrobic jak zapraszalismy jednych znajomych to powiedzieli ze przyjda a a sobote maja jedno wesele i w niedziele przychodza do nas na drugie tyle pisac mialam i skleroza ![]() a jutro poradnia 2spotkanie a w piatek protokol a i jeszce my dekoracje kosciola bedzie miec bo rano jest Ikomunia a pozniej nasz slub i jak chcemy mozemy da kase a jak nie to nie ale dla swietego spokoju dam co by kto pretensji nie ma 50zl wystarczy bo to bedzie na komunie i za tydzien mamy odpust wiec duzo ludzi sie skladac bedzie ![]() a jeszcze jedno bylismy w sobote dac ostatnie zaproszenbie i dalsza kuzynka sie mnie pyta czy bede jej swiadkiem na bierzmowaniu no to chyba tyle a schudlam 2kilo
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Passion bo ja to muszę sobie wszystko przeliczyć i oszacować
![]() Cytat:
![]() Tyle,że właśnie nie wiadomo jak to będzie z przyjezdnymi (dopiero będziemy ich zapraszać) nie mam pomysłu na ulokowanie bo wszędzie wymeldunek jest o 12 |
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my przy stole siedzimy ze świadkami, a potem rodzice. to Wy wesele w niedziele macie??? bo juz sie pogubiłam ![]() ależ Wam się udało ze strojeniem kościoła! no i gicior, że tance udane!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ jak przyjezdza na weekend to godz 23 zazwyczaj juz śpimy ale autentycznie, śpie jak zabita.Cóż, dziewczynki, starzejemy się. Mi np już na dyskoteki nei chce sie chodzic, wolę takie dorosle imprezy w domu, z jedzonkiem np![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ewka, ![]()
|
|
|
|
|
#347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale siaraaaaa będzie.My to się brechaliśmy, że skrzynkę redbula zakupimy dla potrzebujących ten wymeldunek obowiązuje nawet przy gościach weselnych...? upewnij się... wiem, że jak rezerwujesz dla większej ilości gości, to wtedy wymeldunek jest przesuwany do późniejszych godzin. Zależy od pensjonatu, hotelu itp. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Brechamy się z tego, że już swój limit wyczerpaliśmy w czasach studenckich... i teraz trza odespać te hulanki tez preferujemy "domówki" niż dyskoteki... takie stare dobre małżeństwo |
|||
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej ej ale jak wszystko masz na tej samej sali i obiad to to przecież prawie jak poprawiny ![]() tylko puścić muzę z kompa i tyle kto będzie chciał to pojedzie po obiedzie, a kto nie to zostanie do wieczora |
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, ja tez ziewam juz okolo 2giej w nocy, chyba po kolacji w lokalu kawke sobie strzele i juz, bo jak nie to wstyd bedzie, ze panna mloda ziewa
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wesela kuzyna tak jakoś o 5 wróciłam mówią że para młoda nie musi być do ostatniego gościa i jeśli nie będą chcieli się rozejść to o 4,5 po prostu wyjdę |
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mozna powiedziec ze musicie isc bo noc poslubna czeka
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz może zostać jeden wujek czy sąsiad który będzie chciał się "dobić" więc nie widzę wtedy sensu siedzieć z nimi do 6 rano
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Na ostatnim weselu podobno po 6 wyszlismy
![]() ale to bylo takie fajne wesele że o tej 6 jeszcze sporo ludzi było ![]() mam nadzieję, że moje tez będzie takie fajne
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
my to też parkieciarze jesteśmy
![]() jednak na swoim weselichu, to chyba nie wypada tylko we dwoje tańczyć..jednak rodzinke trzeba obskoczyć ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
jak się bwaić to się bawić noo oby były takie i nasze wszystkich mjaóweczek!
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, gratuluje straconych kilogramow! Czy stosujesz jakas dietke czy tak po prostu zeszlo?
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Passion, bo potem porywana będziesz przez wujostwo!
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- zapomniałam Wam napisac, że zakupiłam sobie kwiatka ..takiego do wpięcia we włosy..idealny kolor do mojej sukni taki delikany... w domku zrobię foty i Wam wrzucę ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

w domu ciężko więc trzeba by wynająć jakąś salę.....

i tylko o to mi cały czas chodzi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ale autentycznie, śpie jak zabita.