![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() no nie fiem ![]() ![]() ![]() ![]() dziś zjadałm pierwszy posiłek kótrego smak naprawdę czułąm - jajecznicę ![]() Betty - 2 pokoje na prawie 60 m? hmmm toż to dwa duzie muszą być mama ma 60 m mamy 3 takie spoko loko sredniawe za to nie wiem, na boga nie wiem i przez to zachodzę w głowę jak Polly na 48 (tak?) ma 3 pokoje ? moze to cud architektury jakiś na studiach pomieszkiwałąm w małych klitkach ale... a moze juz zapomniałąm jak małe były ![]() przebieram stópkami prawie jak na perfumy z tymi chatkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Deszcz pada ![]() edit-znalazłam ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-03-14 o 14:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam fajny program odchudzający:
Dzwoni facet do pewnej firmy i zamawia ich 5-dniowy pakiet „5 kilo w 5 dni“. Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed faciem stoi piersiasta blondyna troszkę ponad 20 lat i prócz butów Nike na nogach i tabliczki z napisem na szyi nie ma nic na sobie... Dziewczyna przedstawia się jako pracownica wspomnianej firmy i programu „5 kilo w 5 dni”. Na tabliczce stoi:„Jak mnie złapiesz, będę Twoja!" Facet rzuca się bez zastanowienia w pościg za blondyną. Po paru kilometrach i pewnych początkowych trudnościach, facet w końcu łapie blondynę i ma swoją radochę. Ta sama dziewczyna stoi pod jego drzwiami również w kolejne 4 dni i zabawa toczy się dalej. Piątego dnia facio staje na wagę i z zadowoleniem stwierdza, że rzeczywiście schudł 5 kilo! W takim razie facet znów dzwoni do firmy i zamawia sobie program „10 kilo w 5 dni” Następnego dnia dzwonek do drzwi: przed nim stoi zapierająca dech kobieta, najpiękniejsza i najbardziej sexy jaką w życiu widział. Na sobie nie ma nic oprócz butów sportowych Reebok, a na szyi tabliczkę z napisem: „Jak mnie złapiesz, będę Twoja!" Ta dziewczyna ma jednak taką super kondycję, że faciowi niełatwo jest ją złapać tak od razu i gonitwa trwa trochę dłużej. W końcu okazuje się jednak, że warta była każdego skurczu mięśni i każdej zadyszki i cały wysiłek zostaje nagrodzony. Historia powtarza się przez następne 4 dni i w końcu facet staje na wadze i jest całkowicie zadowolony: znowu schudł 10 kilo! W takim razie postanawia pójść na całość i dzwoni do tej firmy trzeci raz. Zamawia pakiet „25 kilo w 7 dni”. Pani przez telefon pyta: „Jest pan absolutnie pewny? To jest nasz najtrudniejszy program!” Facet jest jednak głęboko przekonany, że tego właśnie chce. „Całe lata nie czułem się tak wspaniale! ”Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi potężny, muskularnie zbudowany facet, 2 metry wzrostu... na sobie ma tylko różowe buty sportowe, a na szyi tabliczkę z napisem: „Jestem Francis. Jak Cię złapię, będziesz mój!” ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() fogle to chyba podobie mi się ta biała szafa z dzieckiego, nie to że coś sugeruję, ale jak i tak macie zamiar wychrzanić... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cut cut normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() mnie nikt lodu na brzuch nie dał....i nie kazali niespac? ![]()
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
![]() Gryxilepek widział? ![]() A mają filię fińską? ![]() Ale niedługo i tak będziem chudzi ![]() http://demotywatory.pl/2835936/Dzieki-kochanej-Polsce
#4812 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za informacje ![]() Cytat:
![]() Ad. 2 tu są te wzory, nr 1207 na dole http://moda.allegro.pl/bonartika-ser...507944369.html |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#4814 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Red - ale wzorów - ![]() ![]() cudne niektóre cudne - a irysy ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
taaa!
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A TŻ wszystko wystawia na allegro od złotówki z odbiorem osobistym żeby nie musieć targać po schodach i wydawać kasy na transport (u nas nie wolno pod śmietnikiem zostawiać). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem w szoku pozytywnym ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
![]() Przylizłam siem przyfitac nim mnie do trumny wsadza. Dzis zaliczam pierwsze popołudnie gdzie widze na oczy poprzez "zapuchniete" zatoki i temperatura pozwala mi na pozycje inna niz horyzontalna. I ide sprawdzić ile narozrabialiście od piątku.
#4821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obraz z kwiatami i liśćmi- nie ma sprawy- przecież ślimaków spod spodu nie widać ![]() Na serio- bardzo proszę, jestem w fazie dekoracyjnej, więc zapraszam Cytat:
![]()
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz musimy wystawić zamrażarkę mors od babci działającą - tylko tez ktos sam se musi odebrać Ju - powinien, zdecydowanie powinien kosztowac dużo - jest wyjątkowy i tez nakład pracy niemały ![]() niestety Mam szczela fochy ze ona aktualnie chce foto (ala ikea) ![]() kobieta - a ona zwłaszcza zmienną jest - w sumie, która nie ![]() edit: z obrazów akwarele włoskich uliczek z knajpkami - zatem ona "realistyczne, fotograficzne odwzorowania" - to nie zawracam gitary - szkoda bo kupic by kupila - za kilka stów planuje góra wydać i tak, ale szuka juz ponad rok aktualnie w środku ramy wisi egipski a'la papirus z wizerunkami faraonó itp kleopatr - wiecie taka masówka - ojciec zawsze sie smiał ze obraz "przedstawia pozegnanie gości" jest ohydny i brązowy jak wszystko bleeee Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo to se wydrukuję i powieszę ![]()
![]() |
#4824 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co ? i dziś nie będzie już chatek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i będę nosić na piersi ![]() (chociaż tyle, hmm ![]() u mnie nie ma co focić (jeden pokój) ani nie ma czym, bo aparatu ni mom ![]() (i w tym roku raczej nie kupię, bo kasy tyż za bardzo ni mom póki co ![]() Zajarałam się noffom reckom Sabb - czy Sodoma scent studio można se pomacać gdzieś w kraju nas wisłom? ![]() (chocia z drugiej strony, to z niektórymi tygrysami mam nie do końca drapieżne skojarzenia ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Flo, nie drąż tematu, może po tych filmach co to je bez głosu oglądał musi jeszcze raz ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam widok z okna na pewną instytucję ,jakbym im zaczęła robić zdjęcia, to mogli by po mnie przyjść ![]() ![]() ja mam jeden ![]() ![]() Cytat:
![]() Wkleiłabym moją norkę, ale ✂✂✂✂✂✂✂nik mam nieziemski ![]()
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Polsce- nie ma ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- UWAGA!!! Robię COŚ w piekarniku... Będą zdjęcia- wspierajcie mnie- gotuję raz na rok+ -
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam jeden i w dodatku nie mój tylko wynajęty. Lepiej Ci? Cytat:
![]() ![]() To chyba robią jak jest ryzyko krwotoku, tak na mój mały rozumek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Macie jakiś patent na wory pod oczami? ![]() Ach wstawanie o 5.00... Albo i trochę przed ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.