![]() |
#4831 | ||||||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() ![]() Bardzo mi się podoba ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Koleżanka w szampańskim nastroju, jak widzę? ![]() Niestety, obawiam się, że mnie ani pani, ani pan z dowcipu nie zmobilizowaliby do morderczego biegu, no sorry ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Straciłem wszystkie zdjęcia z kompa, ✂✂✂✂a!!! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak jest czas się bawić, to okłady z lodu, takie okularki zelowe z lodówki albo torebki z zaparzonej herbaty
![]() |
#4833 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
vesenka ma - na zsk receptura
albo : pisane przez vesenka Podstawą kremu jest ta baza . 1 łyżeczka bazy + jedna łyżeczka oleju (u mnie wymieszany śliwkowy, z pestek malin i żurawinowy+1 kropla witaminyE) + 3 łyżeczki fazy wodnej (2 duże krople żelu hiarulonowego+5 kropli liposomów tych + malutka szczypta kofeiny + hydrolat, u mnie lipowy, tyle,żeby w sumie fazy wodnej było 3 łyżeczki) Wszystko wymerdać w słoiczku (na zsk piszą,że starczy wstrząsnąć) |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Korektor maskuje sińce które mam permanentnie w wewn. kącikach niezależnie od ilości snu, ale wory są zdecydowanie 3D, żaden nie da rady ![]() Hejka ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oj tam,szybko uzupełnisz kolekcję
![]() ![]() ![]() ![]() a tak serio-bezpowrotnie straciłeś ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba będę walczyć jak Ju - byłąm w lodówce a tam ser FETA pachnący jak skarpeta z datą do wczoraj - teraz szukam w necie pomysłu z czym go zapiec, w sensie jakąś fete zapiekankową zapiekankę fetową se urzadzic - pasuje do karczochów i oliwek a ni mom - do sklepu w mym stanie się nie dotoczę no way ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 18:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hetfield mojej siostrze odzyskał prawie wszystkie zdjęcia z aparatu (brat niechcący zrobił Ctrl+A+Del)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo moje ulubione ziemniaki z fetą ![]()
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szpinakowo miało być - ale zamrożon - więc sie przyda na inną okazję teraz kcę zużyc to co mam juz świeże - i wymyśliłam ze pomidory plus koncentrat/pulpa + czosnek+ cebula+ zioła zrobie sos do makaronu ugotuje makaron przykryje fetą i zapiekę ![]() będzie zapiekane spaghetti o i pietruchę ziel dodam oliwek brak ![]() ale dzięki powyższe zakodowałam na - następne szybkie akcje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tadaaaam!!! Zapiek na spos wł zapiek.jpg Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4843 | ||
Zakorzenienie
|
tak chyba w końcu zrobimy
![]() masakra ![]() Cytat:
![]() ![]() oby ![]() ![]() musi się dać odzyskać, nie trać nadziei Zjadłabym coś ale nie wiem co ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() o np takie coś bym zjadła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
|
Cytat:
![]() Pożarłabym coś takiego. Niestety nie mam w czym zapiec ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
a to odwrotnie niż przy diecie (i spalaniu opon
![]() Tru przy worach 3D niestety nie pomogę - marny ze mnie grafik komputerowy ![]() ![]() Nadrabiam zaległości ffisashowe i mię zdziwiło wielce, że znajoma (ta od piłki) planuje hajtanko we wrześniu ![]() ![]() ![]() ![]()
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozpoznaję mrożonkowy wsad ![]() ![]() smacznego i roszponka i pestki dyni - no no |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
przeczytałam małzonkowy wsad ![]() tez poznałam-po marchewce ![]()
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
![]() Bedę to robić- potrawa typu kupa- zmieszać razem i do formy ![]() Lepiszcze- rozbełtane jajko, sos z serka Twój smak ale przyprawić mogłabym lepiej ![]()
#4849 | |
|
Cytat:
![]() A odnośnie znajomej - cóż, widocznie bycie zonką uzależnia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4851 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja mam w czym,ale nie mam co
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
i wracać do dom na 19? średnio wesoło było
![]() ![]() wpadłam tylko zajrzeć, czy coś o mnie piszą i tęsknią, a tam wybieranie sukni przy ogólnym aplauzie. No cóż - nie będę im przerywać potworumowego entuzjazmu i się odzywać ze swoimi ostrożnościami, realistycznym krytycyzmem i powątpiewaniem, czy tłumaczenie, że "myślę o zaplanowaniu ślubu, bo mieszkamy ze sobą 4 miesiące i jest nam dobrze" to dla mnie wystarczający argument ![]() Sama, jeśli już mi się kiedyś tak przydarzy, to wolałabym odczekać te 2-3 lata, żeby naprawdę kogoś dobrze poznać w różnych sytuacjach, nauczyć się zaufania i zobaczyć, czy nadal będzie dobrze, jak już miną te pierwsze euforyczne lata zakochania i zauroczenia (które zazwyczaj u mnie trwają ok. 2 lat) więc jeszcze co najmniej z rok będziecie musieli znosić vretowe avatary ![]() chyba, że mi się pojawi w tym czasie jakieś realne super mienso i uwiedzie, ale to tam mało prawdopodobne, że nawet nie biorę takiej ewentualności pod uwagę ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
|
To szkoda, ze na drugim końcu Polski mieszkasz
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A czego już próbowaliście? -> ![]() ![]() ![]() Nie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko już nie mam miejsca w piwnicy i na strychu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No możliwe, bo kasa jest na koncie, a w zeszłym tyg TŻ wysłał ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
grozi wypollizowaniem
|
maja nie masz litosći
![]() ![]() ![]() ![]()
#4856 |
Zakorzenienie
|
na razie tylko łypię na nich dzikim wzrokiem w windzie. Mogli by się sami domyślić. Zając niedługo
![]() ![]() Nie mam doświadczenia w takich sprawach ![]()
#4857 | ||
|
Yyyy, to faktycznie, podziękował
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale co by tu nie mówic - w miłości regułą jest brak reguł. Ludzie się ciągle zmieniają, codziennie po troszeczku, więc nawet harmonijne mieszkanie przez pierwsze 2-3 lata nie gwarantuje, że za kolejne 3 będzie okej ![]() Moi rodzice zaręczyli się po trzech miesiącach, pobrali po ośmiu, córcię mieli po niecałym półtora roku ![]() Co nie zmienia faktu, że żonka jest zapewne uzależniona od bycia żonką i tyle ![]() Cytat:
![]() Znalazłam mój ulubiony, sliwkowy soczek, a tak długo go nie widziałam w żadnym sklepie, że się bałam, że go już nie robią. Pierwszy raz nalałam go do kubka zamiast żłopać prosto z kartonu i ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-03-14 o 19:56 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |||
Zakorzenienie
|
a co to jest?
![]() oj, tam, tam, ale żeby zaraz tak szybko ![]() po roku, to może chuopa bym dopiero dopuściła ![]() ale ja to nieufny dzikus jezdem ![]() ![]() ale wiem co czujesz ![]() (a nie mam owu... ![]() Za to Twój avek potrafi wtedy ostudzić ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no już, już prawie że nasz, swojski barowy un ci jezd ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 19:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Ómarty jestem dzisiaj:sciana:
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
to moje łoblukiwanie coś mało skuteczne jest
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.