|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie stresuj się, trzymam kciuki żeby się udało![]() dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie ja pofarbowałam włosy i wykąpałam się, zrobiłam peeling, wyregulowałam brwi i zrobiłam hennę |
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie czasem tak. Nie wiem, jak Was.
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam dosłownie na chwileczkę
Przed chwilą w końcu zaczęłam ćwiczenia - 8min ABS + 8min BUNS + takie ćwiczenia na nóżki: http://www.youtube.com/watch?v=hnC6Iv6PYJI i jestem mega padnięta, no normalnie zero kondycji, jestem przerażona, jakby to któryś z moich byłych trenerów tanecznych zobaczył to bym opiernicz z góry na dół dostała.... Ale to oznacza iż Ola się totalnie rozleniwiła i teraz musi się za siebie wziąć porządnie i ćwiczyć regularnie, tak właśnie A co myślicie o tych ćwiczeniach z filmiku, pomogą coś, dobre są? Może znacie się bardziej niż ja na takich ćwiczeniach. Bo ja chcę wysmuklić nóżki, tak żeby szczuplejsze były, zwłaszcza w udach i nie chcę żeby mi się rozrosły, umięśniły bardzo itd. Dzisiejsze SPAmowanie: - 2x Merz Spezial - dużo mineralki Włosy: - zero prostowania i suszenia - odżywka w spray'u Lekkie i Mocne, Pantene Twarz: - 2x micel Bourjois - krem Alantan Plus będzie: - mycie buźki żelem do HI, Oceanic AA - peeling kremowy, Avon - maseczka oczyszczająca z kwasem salicylowym 0,5%, Avon (właśnie mi dziś przyszła, mam nadzieję, że pomoże )- żel aloesowy, GorVita + olejek pichtowy punktowo na noc - maść z wit.A, Hasco-Lek na usta i żel pod oczy i na powieki, Flos-Lek na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam odżywczy, Oriflame - żel wyszczuplająco-rozgrzewający, Ziaja - krem do stóp, Avon - co jakiś czas w ciągu dnia Bambino na dłonie - na noc maść z wit.A na dłonie i stopy Także idę teraz zająć się buźką i oglądnę M jak Miłość a potem nauki ciąg dalszy...
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
MArthaaaa Ostatnia aktywność: 2011-02-16 20:49 moze coś sie stało? Albo ma szlaban? Troche martwie się o nią
|
|
#336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() loluska szybkiego powrotu do zdrowia bylam dzis z TZtem po ta torebke, spodobala mi sie w RI juz bylam w stanie ja kupic, gdyby nie byla taaaaka wielka i szmaciana od spodu w kwiatki za 249zl... pozniej pojechalismy do takiej hali i tam znalazlam piekna hermeska i sie zakochalam w tych torebkach przymierzylam ta pierwsza co Wam pokazywalam za 199zl z all, to jednak mi nie wygodnie na ramie ja miec, wiec juz odpada, bo boli reka od niej, jest za gruba a za krotkie ucho ma... wiec teraz od nowa przeszukuje all i kupie cos, musze wreszcie, bo oszaleje! ale to bedzie hermeska na bank
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ale mi dzis glowa peka ![]() Wrocilam wlasnie z apteki gdzie odebralam moje witaminki body max plus, od jutra 6 miesieczna kuracja I mam Tisane do ust, mam nadzieje ze pomoze ![]() Dziewczyny, nie wiem co zrobic - dostalam w prezencie perfumy caroliny herrery 60 ml 212 woman - sprawa jest taka ze ja ich nie cierpie (wachalam w perfumerii nie raz i zawsze ale to zawsze mam po nich bol glowy, po prostu jestem bardzo uwrazliwiona na niektore zapachy) ale za to kocham 212 sexy. Mojej Mamie sie ryplo a oddac ich nie moze. Co ja mam z nimi zrobic? Na allegro sprzedac? Ja ich na 100% nie bede uzywac. Poradzcie ![]() Anastazja - bardzo mi przykro z powodu Twojej Mamy, mam nadzieje ze bedzie z dnia na dzien coraz lepiej ![]() Alessandra - co do ust to u mnie carmex nie dziala, bambino nie dziala Mam nadzieje ze Tisane mnie poratuje ![]() A co do imion dla dzieci to Amelia mi sie bardzo zle medycznie kojarzy ale reszta ladna ![]() Ja jeszcze nie mam wybranych i podejrzewam ze dluuugo nei bede miec ![]() Loluska - duzo zdrowka ![]() Aaaaa no i witam wszystkie nowe dziewczyny z ktorymi sie jeszcze nie znam Wiecie ze mi sie 2 pacjentow poplakalo? Ale ze szczescia Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-14 o 20:33 |
|
|
|
#338 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jesli chodzi o torebke, to pokaz jak kupisz |
||
|
|
|
#339 | ||
|
CABIN CREW
|
sie nie śmiej- ja nie mogę dnia bez wizażu mieć... serio... tylko do domu przychodzę i od razu włączam komputer i wizaz....
![]() _Alessandra nie robiłam tych ćwiczeń na nogi więc nie wiem.... ale daj znać jak będą efekty... a i zdaj relację z tej maseczki avonu z kwasem salicyl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ehh... tez marzę o hermesce.. ale obiecałam sobie że w tym miesiącu chcę 200 zł zaoszczędzić, więc raczej nie kupię....
|
|
|
#340 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a co do pogrubionego, to pięknie
|
|
|
|
|
#341 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
no widzisz jak pacjentów uszczęśliwiasz
|
|
|
#342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ok? ja mam czasami tak, że jestem totalnie padnięta psychicznie i przydałoby się coś z tym zrobić...a z perfumami, to na Twoim miejscu wystawiłabym je na all
|
|
|
|
|
#344 | ||
|
BAN stały
|
Hej pieknoty
U mnie dzisiaj mega ciezki dzien, niedawno wrocilam z wykladow do domu i jestem poprostu wypompowana.. Jedyna rzecza ktora mnie pociesza to to ze mialam dzisiaj 4h pracowni kosmetycznej i okazało sie ze przyszły zamowione rzeczy z Charmine Rose a wraz z nimi moj ukochany peeling z kwasami Takze w tej kwestii jestem usatysfakcjonowana Wstapilam tez do rosa jak wracalm do domu bo skonczyl mi sie lakier do wlosów i zel do mycia twarzy, kupilam tez henne bo mi sie skonczyla. Generalnie dopiero poczatek tygodnia a juz odczuwam brak sił ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam pytanko odnosnie tej mgielki, dlugo jej uzywasz? Sprawdza sie? Ja obecnie mam cala butle wody brzozowej i uwazam ze jest beznadziejna.. ![]() Co do rzes, to powiem tak: wszytsko zalezy od profesjonalizmu osoby robiacej rzesy. Niestety spotkalam sie z takim "partaczeniem roboty" ze glowa mala, sa dziewczyny ktore zupelnie sie do tego nie nadaja do tego ida po najmniejszej lini oporu, wcale sie nie przykladaja i pozniej w efekcie klietka ma zniszczone i posklejane rzesy. Plus zle przygotowanie rzes i kiepskiej jakosci produkty. Wniosek jest jeden trzeba chodzic do zaufanych, sprawdzonych osob i patrzec na cene jezeli jest zbyt niska to odrazu wiadomo ze ktos pracuje na niefirmowych produktach, wtedy taka osobe radze omijac szerokim lukiem, bo fakt fakt biedy mozna sobie narobic, ale uwierz mi sie jest tez masa osob ktore maja o tym pojecie i podchodza do tematu profesjonalnie. Wtedy takie rzesy mozesz robic sobie bez przerwy przez kilka lat i nie powinno byc zadnego uszczerbku na rzesach ![]() A nawet jesli dla wlasnej pewnosci zawsze mozna zrobic deklikatna kuracje na rzesy powcierac jakies olejki, capivit, olej jojoba czy wiele innych specyfikow, a jest tego sporo ![]() Takze to chyba tyle w tym temacie ![]() Cytat:
![]() Ja tez niestety nie wiedzialam, w czasach licealnych dopiero kształtowal mi sie swiatopoglad i osobowosc w zyciu nie przypuszczalabym ze bede kiedykolwiek marzyc o medycynie, ale pomarzyc zawsze mozna w obecniej chwili tylko to mi pozostalo
|
||
|
|
|
#345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no, ja to tak bardziej dyskretnie robię ![]() Anastazja86 ojej, strasznie mi przykro Aless, widzę, że ćwiczenia zaliczone dziś i ominął cię potężny klaps w dupsko dla dziewczynki jak na razie podobają mi się imiona: Weronika, Julia i Estella a dla chłopca to nie wiem to na pewno musi być piękne uczucie Ja też jestem uzależniona od wizażu
|
|
#346 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie nie lubie allegro, tzn lubie byc tylko kupujacym
![]() Raz chcialam sprzedac ksiazke ze studiow ktora w sumie do niczego mi nie byla potrzeba no i nic, tylko za wystawienie musialam zaplacic wiec jeszcze bylam stratna Macie jakies rady jak wystawiac? ![]() SamaraNW - pewnie ze napisze, podobno po 2 tyg regularnego brania maja byc efekty, zobacze ![]() I doskonale Cie rozumiem ja sie teraz czuje normalnie przewlekle psychnicznie zmeczona.A co do pacjentow - to bylo bardzo bardzo mile uczucie ![]() Mirkaaa - a co sie stalo ze zaczelas o niej marzyc?
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-14 o 20:48 |
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widziałam dużo negatywnych opinii na jej temat, więc pewnie nie u każdego się sprawdza
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah najlepiej wystaw na all, albo popytaj koleżanek. Nawet może lepiej to drugie, bo na all może nie być chętnych akurat.... Chociaż warto spróbować
|
|
|
|
#350 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
więc nie wiem jak nawet coś wystawić... umyłam włosy i ogarnęłam brwi... kurczę zawsze jak jestem u rodziców to się zaniedbuję bo mam tu za mało kosmetyków a na 3 dni nigdy nie chce mi się wszystkiego wieźć... no i jem za dużo
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#353 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitka ja zawsze w weekendy jem dużo
żeby chociaż to było jakieś porządne jedzenie, ale nie, wcinam chipsy, czekolady, pizze i inne świństwa a później staję na wadze i patrzę jak cyferki rosną coraz bardziej w góre
|
#354 | |
|
CABIN CREW
|
zara to jaskina zła- za każdym razem jak tam jestem to napalę się na jakieś buty....
![]() Cytat:
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja trzymaj się
|
|
|
|
#358 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
I tez chetnie zapoznam sie z jakimis radami dotyczajacymi sprzedazy na allegro... ![]() Wiesz co zaczelo sie tak niepozornie na uczelni i od przedmiotów najpierw od anatomii pozniej na ratownictwie medycznym zauwazylam u siebie jakas wewnetrzna sile pomagania drugiem czlowiekowi. Ciekawiło mnie zawsze co od czego sie dzieje, na wiele zmian w organizmie czlowieka szukalam takiego fachwego wytlumaczenia. Lubilam zawsze wiedziec jak dbac o zdrowie co robic a czego nie i generalnie ta tematyka mnie interesuje, teraz to trakuje juz jak hobby i taka odskocznie. Lubie poczytac zaglebic sie w ta tematyke, tak to wyglada ![]() Wlasnie zorientowalam sie po Twoich postach ze jestes lekarzem, takze coz moge wiecej powiedz jak nie to ze Ci cholernie zazdrosze ![]() U mnie juz nie te lata, juz za bardzo ukierunkowalam sie w tym co robie, ze tak delikatnie mowiac siedze juz w tym po uszy Ale za to nie pogardzilabym mezem doktorem ale bym go wtedy katowala Wiecznie zadawalabym mu pytania a on pewnie w domu mial by ze mna jeszcze gorzej niz w pracy Cytat:
![]() Ja mimo wszytsko napewno zakupiei sama przetestuje juz mnie od jakiegos czasu wola..
|
||
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
No to wróciłam z łazienki teraz smarowanie mi zostało
![]() Jestem coraz bardziej zadowolona z wyglądu swoich rąk i pazurki pomału mi rosną już niedługo strzelę sobie jakiś fajny kolor
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwilzam woda, umyta twarz nia 'szoruje' tak delikatnie ![]() nie wiem co zrobic z tymi torebkami, zadecydujcie za mnie ![]() po glowie mi chodzi ta skorzana, stac mnie na nia, ale nie wiem czy warto tyle kasy wydawac i czerwony kolor, nie zawsz bedzie mi pasowac... ale cos czuje ze pojade jutro po nia a tak to na all, moge sobie te dwie kupic, ktore mi sie podobaja: http://allegro.pl/torebka-kuferek-ak...498842517.html mimo iz ma zloto, podoba mi sie to polaczenie i ktoras z tych: http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html http://allegro.pl/torebka-japan-styl...507946386.html http://allegro.pl/ekstra-torebka-gwi...487598518.html waham sie tak, bo jak kupie tansza, to moge jechac z TZtem na week do Krk, a jak kupie ta za 390zl, to mnie nie stac, ale do Krk zawsze mozemy pozniej pojechac, a torebke czas jakas kupic, dlatego tak zdecydowac sie nie moge ![]() zaraz dodam jakis moj make up dzienniak, zeby nie bylo ze tylko Was wykorzystuje mnie tez dzisiaj Talullah co jakis czas glowa boli i przestaje... nie zastanawialas sie, ze to moze od yasmienelle? ja odkad je odstawilam, juz nie mam takich bolow 4dniowych, jak mialam
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-14 o 21:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

Ale to oznacza iż Ola się totalnie rozleniwiła i teraz musi się za siebie wziąć porządnie i ćwiczyć regularnie, tak właśnie
)

)

Mam nadzieje ze Tisane mnie poratuje 

widzę, że ćwiczenia zaliczone dziś i ominął cię potężny klaps w dupsko