|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Witajcie
![]() Widzę temat zwierzaków Pochwalę się moimi dwiema sztukami, diabły wcielone, urwisy Starszy Czesław ( tak moje psy mają ludzkie imiona, na co wpływu nie miałam. ) w tym roku skończy już 11 lat, mimo wieku nadal jest bardzo pogodny i nadal ma iskierki w oczach No i młodsze moje psie-Filip yorkishire,( na zdjęciu z różową spinką niecałe 9 miesięcy miał ) lat niecałe 3, łobuz straszny, wszędzie go pełno U mnie nic ciekawego się z wagą nie dzieje.. urosła sobie. Jakoś to przeżyję, już troszkę spadło tego mega wzrostu. Apetytu nie mam nadal Ochoty na pichcenie też brak.. Na szczęście przeziębienie odpuściło.
Gosia. .sam sobie narysuj świat. coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap. Edytowane przez ch0colate Czas edycji: 2011-03-14 o 19:56 |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
A takie
http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=1355 Tylko dałam więcej słodzika, bo ja lubię słodkie. No i w przepisie zapomniała autorka o żółtkach, które oczywiście dodaje się do masy ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Chocolate Czesiek i Filip to fajne chłopaki ![]() I byłabym zapomniała o Matce Założycielce ![]() Na zdjęciach widać różnicę i to sporą, nie powiedziałabym że 10 kg może tak zmienić buzię, ślicznie
|
#4503 |
|
Rozeznanie
|
Hejka dziewczynki
![]() Ja dzis niestety dopiero teraz... Jestem padnieta...zaraz zmykam do lozka a jutro znowu o 4,30 pobudka! Niestety dzis lekko przyspalam i dzisiaj rano nawet sie nie zwazylam...wiec nie wiem co i jak ale waga po całym dniu jedzenia wskazuje taka wartosc jak wczoraj rano wiec pewnie byl spadek ![]() Trzymajcie sie Kochane! Gratuluje Wam wszystkich spadków... tych dzisiejszych i juz tych jutrzejszych ![]() Obiecuje ze jutro zasiade przed lapkiem i ponadrabiam Was troszke... aaaa i zapomniałam Wam napisac ze w srode mam spotkanie w sprawie pracy, wiec moze zmienie ta ktora mam teraz na lepsza i mniej meczaca hehe ![]() Trzymajcie kciuki jak cos ![]() Buziaczki Kochane ![]() slodkich snow
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-03-14 o 20:42 |
|
|
|
#4504 | |
|
Wtajemniczenie
|
po drodze od lekarza zaopatrzyłam się w innym lidlu
więc jutro robię ciacho!Cytat:
![]() a i koleżance, która ma 3 kg do zrzucenia - dieta raczej nie wyszczupli Ci samych ud najpierw leci od góry, ja straciłam ponad 11 cm w biuście, a w udach po 6:P więc nie ma tak kolorowo - na lepszy wygląd ud, najlepiej ćwiczyć. i MŻ, Dukana chyba nie warto:Pjem tatara
|
|
|
#4505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chyba jutro je sprobuje zrobic bo serniczki na zimno mi nie wyszly bo jakis dziwny ser mialam :/myka spac bo padam :/ milej nocki ![]() PS. potwierdzam, ze filip i czesiek to fajne chlopaki a najlepiej jak sa na smyczy i z dala od wody
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki
![]() Dziękuję za słowa otuchy Zobaczymy, co jutro rano pokaże Pani W. ![]() ![]() Ja właśnie wróciłam z wieczornej wizyty. Zaraz wszamię pieczonego indyczka i otręby z gorącym mleczkiem ![]() Do napisania jutro ![]() Buzia!
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Babka z salonu mi odpisała że ma całkowite do mnie zaufanie a jak będzie trzeba to przerobimy to i owo od początku
Umówiłam się z nią na jutro... tzn jeszcze mi nie odpisała, jeśli do rana nie da znaku to będę rano dzownić
|
#4508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to przypomnisz sobie z nia to co zapomnialas i bedzie w sam raz pozazdroscic
|
|
#4509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale szczerze - mniej = wygodniej
|
|
|
#4512 |
|
Raczkowanie
|
Nio to smutno z tym biuscikiem ja się mocno martwie
jak nie nadwaga to kolejny kompleks.Ktos jest z katowic??? Jutro sie wybieram tam z mama do okulisty na kwalifikacje do przeszczepu rogówki,dobry ten szpital kolejowy na panewickiej????
|
|
#4513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja mieszkam w Katowicach - właśnie niedaleko tego szpitala... a nie próbowałyście dostać się do kliniki okulistycznej na ul. Ceglanej? chwalą ją ludzie - znana jest dość. mój dziadek ma tam mieć operację zaćmy ale jeszcze jest przed więc nie mogę opisać jak się nim tam zajęli |
|
|
|
|
#4514 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wiec moze nie bedzie tak zle
|
|
#4515 |
|
Rozeznanie
|
a moja psinka na szczęście się znalazła
ja robiłam dziś pizzę w skali do 10 pkt daje jej 3.... no cóż mam tu kiczowaty piekarnik.... bez termoobiegu i wyszło tak, że dół się spiekł a góra dalej nieupieczona ale się nie poddaję ![]() drożdżówki ![]() mi się marzy ciastko francuskie... |
|
|
|
#4516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A OKULISTA Z ŁODZI POLECIL TAM JECHAC NA KONSULTACJEJESZCZE MAM PYTANKO JEST TAM GDZIES DEICHMANN NIEDALEKO BO POLUJE NA BUTY W DUŻYM ROZMIARZE,PRZY OKAZJI BYM ZAJRZAŁA
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Chcialam tylko napisac , ze dzisiaj przebieglam 5 km po prawie 2 miesiacach przerwy i myslalam ze , WYKITUJE Musze wziac sie ostro za siebie bo z traka kondycja to bede mogla tylko po mazyc o pol maratonie
|
#4518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam ten sam problem ![]() zawsze buciki muszę albo rozchodzić albo coś... dlatego najbardziej lubię sportowe z Diversa bo są tak jakby miękkie i szybko się dopasowują do mojej gigant stopy laseczki ratujcie! znalazłam budyń w kuchni ale nie wiem czy mogę go sobie ugotować, a oto jego skład: skrobia kukurydziana, skrobia modyfikowana, skrobia ziemniaczana, węglan wapnia, aromat, barwniki ![]()
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Rozeznanie
|
Hej moje Kochaniutkie!!!!! Dopiero skończyłam nadrabiać czytanie Was, sporo naprodukowałyście
ledwie daje rade usiedzieć przed lapem, dzisiejszy dzień dał mi strasznie w kość![]() Paati89 trzymam mocno za Ciebie kciuki, dasz sobie ze wszystkim świetnie radę bo jesteś ambitna, a to już połowa sukcesu Ślinianki mi się uaktywniły gdy popatrzyłam na te słodkie pyszności, ehhhhh wy wredne kusicielki:P Niestety zmykam już bo jutrzejszy dzień da mi równie dobrze popalić jak dzisiejszy. Obiecuję jednak, że zabawię dłużej z Wami jak tylko znajdę dłuższą chwilkę. Kolorowych snów życzę Wam wszystkim!!!!
|
#4520 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:ja generalnie przebiegam średnio 100m |
|
|
|
|
#4521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj duzy,mój jest ogromny 43/44
|
|
|
#4522 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Paati mam nadzieje , ze kotek juz sie lepiej czuje
![]() tchnienie trzymaj sie nie daj sie , pokusy trzeba zwalczac
|
#4524 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i nawet poćwiczyłam brzuszki, parę ćwiczeń z ciężarkami i na nogi:P po 20 powtórzeń, haha więcej nie daję rady;P
|
|
|
#4525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paati GRATULACJE i nie martw sie na pewno sobie poradzisz ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4526 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jaka gebe miałam :Pw ogole dziewczyny sama jestem w szoku ze tak mi sie buzia zmienila :szok: Brombusia w ogole to posylam Wam wszystkim buziaki ![]() ![]() ![]() ja wlasnie z pracki Wrocilam ![]() hehe a co DO GLOSOW KAROLCI MOWILAM ZE SETKI SPOKOJNIE DOBOJEMY jak Marysia dziala to nie ma UJA WE WSI! KAROLLLLCIA JUZ 140 hihia co do mojej wagi to niestety mam wzrost sam z siebie a nic nie zrobilam :P ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- o kurde PAKA Pati :) ale suuuuuuuper juhuu ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
no zazdrosc ludzka nie zna granic moja siostra i tak zawsze bedzie dla mnie Mistrzem nie dlatego ze siostra a dlatego ze serce w to wklada ! przy okazji podrzuce Ci jej strone z makijazami to zobaczysz hihi
|
||
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie naszła ochota na budyń ! O jaaaaa
![]() Ale przy moich zastojach boję sie go pałaszować
|
#4528 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
Justyna zaden problem jestes w tak szacownym gronie jak Paris Hilton
nie martw sie wielka stopa Kochana pewnie przy tym jestes wysoka i noga wyglada proporcjonalnie a poza tym jesli plywasz to zazdraszczam predkosci Otylia m.in. dzieki temu ze ma wielkie stopy zdobywa tak swietne wyniki w plywaniu
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#4530 |
|
Konto usunięte
|
nawet nie przypominaj o tym cieście... ja ubóstwiam
tak za nim tęsknię co ja bym dała za francuskie ciastko ![]() deichmann jest w centrum. a ten szpital na ligocie a to trochę takie peryferje :/ ale jak przyjedziesz pociągiem to akurat niedaleko będzie deichmann - kiedyś prosto z dworca się prawie na niego wychodziło, teraz z racji przebudowy trzeba dworzec obejść ale jest bliziutko. chyba że będziesz autem to podjedź sobie do centrum - jak to u lekarzy bywa mama pewnie kilka godzin tam spędzi więc spokojnie zdąrzysz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Starszy Czesław ( tak moje psy mają ludzkie imiona, na co wpływu nie miałam. ) w tym roku skończy już 11 lat, mimo wieku nadal jest bardzo pogodny i nadal ma iskierki w oczach
Ochoty na pichcenie też brak.. Na szczęście przeziębienie odpuściło.

A OKULISTA Z ŁODZI POLECIL TAM JECHAC NA KONSULTACJE
klask i: