![]() |
#4921 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Oj no czemu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo wódy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Kurna, zapomniałam o jajach. Wstawiłam je jakieś półtorej godziny temu. Będą zielone
![]()
#4923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() absolutnie pięknie powiedziane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | ||
Zakorzenienie
|
ni mam po czym mieć czegujś na sumieniu
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- to tyż ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra, uwaga, masochistki jak są tu jeszcze jakieś (oprócz mnie? ![]() ![]() http://www.shutterblast.net/gallerie...2-IMG_3303.jpg To toto zdjęcie, rzez które kiedyś spać nie mogłam, vrr.... ![]() Oczywiście przez te, hm, oczy ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-14 o 21:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nienawidzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nawet nie to, że niemiłe czyt. spocone, to po prostu tak jakby kurczak albo zając się do mnie tulił. I króciutkie włosy mnie w dotyku zniechęcają, w ogóle mam awersję do odsłoniętych karków (nie mówię o pakerach zwanych karkami), do chudych szyjek, że nie wspomnę o cienkich wąsikach. Wypisz, wymalują zające/kurczaki ![]() EDIT: ciekawe co na to psycholog ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-03-14 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak ja bym otwierała flaszkę kupioną w ciemno ![]() O, jak ja to lubię, tul mnie, tul ![]() głaszcz mnie, glaszcz ![]() Cytat:
![]() Red, chyba ci sami nam się NIE podobają Cytat:
![]() Nieczuła jestem na takich pikrzaków ![]()
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sensie sama z siebei - ![]() jestem w fazie testów - jeszcze nie używam globalnie a z noskiem to mi nie obce - moze jutro boleć bardziej - ale wystarczy tak jak pisałaś nie dotykać Cytat:
no i ten gorąc buchający i te gorące uszy - i puls co dudni w uszach - gópi cowiek gópi Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 21:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Mhmmm, zimni i bardzo sztywni
![]() ![]() Zmykam pooglądać sobie faceta z bardzo dużym kalibrem. Brudny Harry się zaczyna ![]() Acha - herbata very pyszniasta okazała się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- ![]() że też na cerę zwróciłaś uwagę ![]() Ale na brzuchu ma mniej tuszczu ode mnie, grr ![]() To niesparwiedliwe ![]() Rejcz , ja tyż czerwieniejem, ![]() grr łokropecznie, cza by grubą tapetą się tynkować ![]()
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |||||
grozi wypollizowaniem
|
chyba nie ma niestety
![]() nom nom...wlasnie...ochłonąc chcialam..grzesznych mysli sie pozbyc ![]() ![]() Cytat:
no tak :yyy: to tylko na filmach jest wszystko takie fajne i łatwe ![]() ![]() no ale w sumie juz uch nie uczysz? ![]() to w sumie co by było? ![]() Cytat:
na drugiej? ![]() ![]() powiedz powiedx i napisz jak to było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ja od kiedy piguły zarzuciłam to tez sie siebie boje ![]() ![]()
![]() |
#4941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
herbatka - gut ![]() a Miciel juz procenta od Teekane wydaje na prochy ![]() ![]() ten mój puls to jak perkusja jakaś - jak bęben - okropność - mówią ze nad tym można popracować ale wydaje mi się to komiczne - ja to olewam juz ale np obawiam sie nadinterpretacji bo kupuje majtki w Reserved - podchodiz znajomy - i gadka szmatka ( nomen omen) i ja czuje napływający kolor po czubek głowy - jakby ktos zagotował wino i wlał do mnie - i wiem ze on to widzi - i widze ze coś "se mysli" a ja nic sobie nie pomyslalam tylko zleksza mnie skręmpowało ale bez żadnych powodów - żadnych - to cheba należy leczyc ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
a znając wyobraźnie osiedlowego radia europa - byłby gwałt na nieletnim ( mimo ze 20 i 21 ) topili by mnie w rzece - tak to widzeu ![]() baby by udziergały Szkarłatną literę - wiem co mówię bo som tu takie co miały przyjemność - tylko one akurat bierą wszystko bez wyjątku jak leci i raczej takich z opisu Red - ale czy zasługują na potępienie ?? ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-14 o 22:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a mnie się nie chce, nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam obleśnom miniówe i płetwiasty obów...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Żeby nie było, paradoksalnie lubię u facetów miękkie dłuższe włosy i chłopięcą urodę - ale żeby postura była drwala, o. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | ||
Zakorzenienie
|
no bo jak ja byłam tak po 20 zaraz to generalnie moje wybory życiowo-sercowe były dość dziwne więc stąd mój wniosek, że w tym wieku to jeszcze nic mądrego w tej materii się nie umie wymyślić
![]() może to przeglądarki wina? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pierwszy wstęp do Wielkanocy ![]() Nie nadążam za Wami, idę się myć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() kurde...moje miasteczko, małe miasteczko,śmierdzącą rzeczką przecięte wpół ![]() ![]() Cytat:
![]() co do wyborów i itd to eeeeeeeeeee.....ja pozanałam małża przed 17 urodzinami ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.