|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
w kacik dalam biala kredke nyx'a ![]() Cytat:
jutro postaram sie lepsze fotki zrobic ![]() dzieki ![]() Cytat:
|
|
#392 | |
|
BAN stały
|
Dziękuję
Cytat:
Na razie wiem tyle, że jest bez silikonu (przynajmniej tak było napisane na opakowaniu )-> Doczytałam, w składzie nie występuje ani razu słowo alcohol Chyba, że może kryć się pod jakąś inną nazwą.
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot ja mam tą odzywkę elseve i nie ma alko w składzie
|
#394 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a tutaj jest napisane że ma ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...sc.html&next=1 |
|
|
|
|
#395 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
I jestem ciekawa czy takie rzeczy na diecie jak serek topiony, wasa, musli i majonez są dozwolone?
|
||
|
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc dziewczyny
lecę spac, bo jutro pobudka o 5.15 buuu...
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może ktoś się zapędził i wkleił skład z tej psikanej wersji? nie mam pojęcia ![]() dobranoc
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-03-14 o 23:05 |
|
|
|
|
#398 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miałam paznokcie pomalować, ale mi nie wyszło, bo przyjechał TŻ. Jutro pomaluję może... albo jeszcze dzisiaj. Więc biegnę się myć Caate, śliczne włosy. Ja dzisiaj miałam mięciutkie, po afrykańskim błotku z Bielendy, uwielbiam tą odżywkę ) |
|
|
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
mirkaaa - mam paru kolegow wolnych, chcesz??
Bo bym chetnie poszla pobawic sie na jakims weselu Oczko robie, dopiero zaczynam ![]() Kalpana - aaale ja od oka jestem, naprawde. Twoj brzuch to trzeba dotknac (doslownie), osluchac, zrobic usg i byc moze gastroskopie, nie zrobie ci tego poprzez wizaz. I co to w ogole ma byc ze on Ci skierowania nie da? jest rodzinnym, skoro jak widac tabletki nie dzialaja to ma Ci dac to skierowanie do gastrologa zeby Ci mozna bylo zrobic ww badania. Tyle moge Ci poradzic.Zasada jest prosta - najpierw sie bada zeby wiadomo bylo co leczyc a nie najpierw sie leczy tabletkami zeby wykluczac po kolei choroby na ktore one nie dzialaja. Jak juz ma sie chociaz wstepna diagnoze to wtedy mozna modyfikowac leczenie wg potrzeb i samopoczucia pacjenta i jego stanu. A jaka masz w ogole wpisana diagnoze? buahhot i snow - ja dzis ogladalam ta serie l'oreal volume i szampon wydawalo mi sie ze nie mial alkoholu za to odzywka tak, na 2 miejscu w skladzie. W ogole jaka cena - 17,99 za 200 ml i szampon i odzywka. Zalamalam rece, jak na zwykle kosmetyki drogeryjne to drogo Aha - mowie o tej odzywce w tubie, psikanej nie sprawdzalam bo mnie nie interesowala ![]() Na 100% byl alkohol bo specjalnie na to zwrocilam uwage
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-14 o 23:17 |
|
|
|
#401 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widzialam w tej cenie w tesco i mnie normalnie zmiotlo
Mam prosbe - jak wyglada ta maska bingo o ktorej kiedys pisalyscie? Bo wlasnie specjalnie sie za nia rozgladalam po wszystkich polkach i nie bylo albo ja przeoczylam bo jest gdzies gleboko schowana w czelusciach polek ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tak na szybko i tylko ostatnie strony mam przeczytane, resztę w wolnym czasie Dziś byłam z Tż u jego mamy z okazji urodzin, które ma miec w środę a, że nie dalibyśmy wtedy rady to byliśmy dziś. I prezent się spodobał i fajnie czas upłynął więc super było Od Mamy Tż dostałam zamówienie na placek na niedzielę, ten sam co dziś dla niej upiekłam cieszy mnie takie uznanie mimo, że placek nie jest bardzo skomplikowany ![]() Poza tym oddałam do reklamacji torebkę bo poszewka się popruła, ciekawe czy ją uwzględnią... Widziałam też folder z butami z Wojasa, jedne takie ala trampki tyle tylko, że skórzane mi się strasznie spodobały ![]() Cytat:
dużo zdrowia dla mamy Alessandra dalej nie mamy wspólnych imion z Tż dla dzieci blondyneczko ja z tatą będą musiała pogadac by przygotował mój warzywnik, żeby mi pomógł Notabene dalej nie posialam szczypiorku mimo, że już ze 2 tyg. temu się za to miałam zabrać ![]() angelinmyheart trzymam kciuki za jutro za wyniki Elvii powodzenia ![]() BlackSwann cześć ![]() caate świetny makijaż ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Aha!! No i witam inne nowe Koleżanki
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Marthaaa, odpisala mi na PW, ze zyje i wszystko u niej dobrze, ale nie ma komputera i czasu na wizaz, ale odezwie sie wkrotce
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
mam do was pytanie
jeśli nie mam karty kredytowej tylko płatniczą, nie będę mogła kupować na ebay'u i płacić przez paypal?
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiłyście o podwyżkach cen - dziś Tż przy mnie kupował mały chleb w supermarkecie - ponad 3 zł kosztował ![]() Co do cukru to jak tak dalej pódzie trzeba się chyba będzie przerzucić na cukier trzcinowy, który i tak jest zdrowszy i chyba będzie dużo tańszy niz biały ![]() Co do butów - potrzebuje balerinek na wiosnę ale nie dość, że z kasą krucho to znaleźć buty na mnie to masakra nie dość, że wąska pięta, że kości, to jeszcze delikatna skóra ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
dziękuję, że dałaś znać
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece spac, zasiedzialam sie znowu ![]() dobranoc
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa1 nie znam się na tym totalnie
![]() Ogólnie to Was nadrobiłam ![]() Dziś podstawa, dobrej nocy Laski ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Aha!! Kalpana w Galerii Krakowskiej nie są same drogie sklepy - mam parę bluzek za ok. 30 zł kupionych więc nie aż tak drogo chociaż marzy mi się zara ale to chyba w innym wcieleniu
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
caate dzięki za odp
właśnie kliknęłam sobie samoopalacz xen-tan na ebayu ![]() lecę już spać, bo jutro nie wstane z rana
|
#410 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, przyjmiecie także mnie do swojego wspaniałego grona??
Podczytuję Was tu od pewnego czasu, ale już najwyższa pora wyjść z ukrycia![]() To może kilka słów o mnie... Wkrótce kończę 21 lat i w związku z tym postanowiłam bardziej o siebie zadbać. Dieta, więcej ruchu itd. Tydzień temu rozpoczęłam też kurację Diacneal'em. Z niecierpliwością czekam na pierwsze efekty
|
|
|
|
#412 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() martulinaify pewnie, że przyjmiemy
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję. Chyba na nią zapoluję, chociaż ostatni cień burjouris rozświetlający, który kupiłam też jest niezły
Zbieram się na kawkę do siostry, wpadnę po południu.
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Idzie wiosna, rozstałam się z chłopakiem i powoli zaczynam zmieniać swoje życie, więc trzeba również o siebie zadbać. Postanowiłam do Was napisać ![]() Zastanowiłam się, co chciałabym w sobie poprawić. I stworzyła mi się niezła lista: - obgryzam paznokcie i trzeba coś z tym zrobić, bo z takimi resztkami nie mam nawet co udać się do kosmetyczki. - po ziemie mam strasznie spękane pięty, aż wstyd ponadto paznokcie też nie są idealne- strasznie wysycha mi skóra i balsamy, kremy, olejki nie wiele pomagają. - zęby - pora zadbać o ich nieskazitelną biel ![]() - nie dawno przefarbowałam loki na czarno. Nie żałuję, choć mówią na mnie Mroczny Żniwiarz Ale zastanawiam się, czy nie powinnam jakoś ich podciąć, żeby ładniej się układały. Są dość krótki. bo do ramion i nie chcę skracać zbytnio z długości.- powinnam też ćwiczyć, jednak mieszkam w akademiku o dość niskim standardzie i ciężko to zrobić. - rozstępy na brzuchu i drobny cellulit na pupie ![]() - no i oczywiście wyrównać brwi (nie cierpię tego )Ma razie tyle przyszło mi do głowy
Nie podoba mi się świat, gdzie "właściwe" zdarza się tak rzadko, że uważamy je za "uprzejmość". -J.C 31/365 Edytowane przez wampir Czas edycji: 2011-03-15 o 09:14 |
|
|
|
#416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
caate ślicznie masz włosy i makijaż też. Tak długo Ci się utrzymał. ![]() BlackSwann witaj. Dziękuje. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() martulinaify witaj. wampir witaj. Twoja lista jest ciekawa. Chyba kilka z niej pomysłów ukradnę. ![]() A czym planujesz wybielać zęby? Ja to ostatnio siebie trochę zaniedbałam, ale dzisiaj mam zamiar wziąć się za spamowanie.
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2011-03-15 o 09:21 |
||
|
|
|
#417 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu rozstania ![]() Jeśli chodzi o obgryzanie paznokci, to też miałam kiedyś ten problem. Skończył się jak kupiłam odżywkę do paznokci Rimmel Nail Rescue. Miałam po niej szpony jak nigdy dotąd ![]() Ja na suchą skórę używam tylko i wyłącznie kosmetyków dla dzieci. Super nawilżają skórę, nie podrażniają, a mam bardzo wrażliwą. Znikają pięknie wszystkie krostki i złuszczony naskórek. Dzięki temu wreszcie pozbyłam się śladów po wrastających włosach na łydkach po depilatorze, bo peeling plus balsam nawilżający nie dawał rady. Do mycia używam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...oc.html&next=1 A do nawilżania tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ja.html&next=1 Też mieszkam w akademiku i nie mam ani możliwości ani czasu ćwiczyć, więc musze opracować jakąś dietę dzięki której schudnę, ale praktycznie bez ćwiczeń. |
|
|
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
witam
Moja corcie chyba bierze grypa jelitowa, mam nadzieje ze nie bedzie mocna jak narazie jest dobrze troszke tylko rozwolnienie ale bez wymiotow. Chyba pojade do lekarza. Ciagle cos....---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- anastazja wspolczuje Ja pomalowalam na czerwono paznokcie ale lakier trzyma 1 dzien od Joko---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- caate mi sie ta podoba http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html, a jak z Tztem lepiej ? kalpana ojej to straszne ![]() blackswann witaj ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- caate super ze z marthaa wszystko ok E.J warzywnik jest mega prosty napewno sobie poradzisz sama, poczytaj troche w necie---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- wampir witaj ja tez jak mam porozdwajane i wiem ze musze je sciac to zaraz obgryzam
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
BlackSwan Na pewno wezmę pod uwagę kosmetyki dla dzieci
Też właśnie mam problem z krostkami i naskórkiem . I poszukam ten odżywki dzisiaj, może i mi pomoże Właściwie ja nie chcę już chudnąć, bo i tak jestem, ale trochę podjadałam ostatnio (specjalnie, żeby nie być taka sucha ) i przydałoby się zacząć przerabiać ten tłuszcz na mięśnie.angelinmyheart Póki co, myślałam o zwykłej paście do zębów, ale jeśli to nic nie da, to pobawię się paskami wybielającymi. Chociaż mojemu zgryzowi przydałby się aparat, bo troszkę górna szczęka jest wysunięta... nie jakoś bardzo ,ale zaczyna mnie to irytować.
|
#420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dzisiaj mogłam troszku dłużej pospać ale i tak oczywiście wstałam po 8 :P Zaraz na pracownię masażu a z ręką dalej problem ![]() Cytat:
czekam caate w takim razie na fotki inne ![]() Cytat:
o to zdaj relację jak Tobie się podoba ja dziś się nim pomalowałam ale nie jestem pewna czy dobry odcień wzięłam... ale może dlatego że jestem zaspana i nic mi się dzis nie podoba martulinaify,wampir witam nowe koleżanki ![]() Ok no to wpadnę do Was później, miłego dnia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

witaj 
ale może przez światło tak... 

buuu...

jest rodzinnym, skoro jak widac tabletki nie dzialaja to ma Ci dac to skierowanie do gastrologa zeby Ci mozna bylo zrobic ww badania. Tyle moge Ci poradzic.

dużo zdrowia dla mamy 

ponadto paznokcie też nie są idealne