|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Dzisiaj jak mój mąż szedł wieczorem do domu, to mało brakło a jakiś pijany pacan by w niego wjechał, bo mu się przysnęło za kierownicą! Dobrze że zaczął hamować, bo nie wiem jakby to się skończyło
Boże, takim powinni od razu zabierać prawo jazdy!---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Caate mnie się z tych torebek najbardziej ta podoba http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html |
|
|
|
#362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) mi mowila ze zaluje ze nie poszla na lekarski? ![]() Ja w sumie na poczatku LO juz wiedzialam co chce ![]() Ale meza lekarza to bym w zyciu nie chciala, nawet jakby mi za to zaplacili Caate - u mnie to nie od yasminelle Biore je juz dosc dlugo i nie zauwazylam zwiazku z bolem glowy a nimi, jak ich nie bralam to tez mialam taki bol, dosc charakterystyczny, mam po prostu problemy z kregoslupem w odcinku szyjnym, nawet sobie zrobilam rtg A-P i boczne i normalnie wyszla tragedia ![]() I raczej nic sie z tym nie da zrobic ![]() Kalpana - ale przysnelo mu sie bo byl pijany? Czy taki zmeczony? Bo jak pijany to uwazam ze prawo jazdy nalezy zabierac i dozywotni zakaz prowadzenia a jak zmeczony no to coz, nie powinno sie prowadzic jak sie jest spiacym ale zyjemy w takim masakrycznym kraju ze ludzie pracuja po mase godzin na dobe i czasami ciezko nie jechac autem nie zmeczonym. Dobrze ze sie nic nie stalo
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-14 o 21:46 |
|
|
|
|
#363 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten z ofert demo w odcieniu różowym (nie pamiętam nazwy) :P jest to mój pierwszy róż ![]() caate kurcze zastanów się czy warto na torebkę wydawać tyle kasy, wydaje mi się że 390 to trochę przesada, wolałabym sobie kupić za ta kasę 3 różne, no ale twoja decyzja. Z tych co wkleiłaś to jak dla mnie http://allegro.pl/stylowa-torebka-gw...506798245.html ta jest taka znośna, ale żadna mnie nie powaliła, ta czerwona w ogóle mi się nie podoba ![]() Talullah dziękuję ![]() mirkaaa mgiełki zaczęłam używać od niedawna więc na efekty jeszcze trochę za wcześnie Zdam relację przy dłuższym użyciu I dziękuję za odpowiedź odnośnie rzęs Pisałyście o imionach dla dzieci no więc moje typy: dla dziewczynki: nie będe oryginalna ale również Maja Amelka, Antosia, Haniaa dla chłopca nie wiem byłam z Tż na godzinnym spacerku i zaraz wpadam do łazienki a potem juz słodkie spanie, więc dobranoc
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie miałam pojechać z TŻ do Krakowa i nie wyszło Nam
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ale mi sie nic nie chce ...
|
#367 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
hahahaha ![]() a co do meza, to wiesz co? ja bym wszytsko oddala ![]() No ja to tez jestem na uniwerku medycznym takze mam stycznosc nie powiem ![]() A moge zapytac jaka specjalizacja? Cytat:
![]() Co do imion dla dzieci to dla chłopca podoba mi sie kilka: Mateusz, Daniel, Oskar a dla dziewczynki: Wanessa i Nel
|
||
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Talullah mam do Ciebie pytanie, związane ze zdrowiem... Co jakiś czas boli mnie żołądek, lekarze tylko faszerują mnie tabletkami, chociaż sami nie wiedzą, czy one pomogą, bo nie wiedzą co mi dokładnie jest. Straciłam ochotę chodzić do lekarza rodzinnego, bo tylko sobie bardziej psuję żołądek tymi lekami, które nic nie dają Chciałam skierowanie do gastrologa, bo wydaje mi się, że to jelita, ale doktorek mi nie dał, bo powiedział, że na razie będziemy próbować lekami leczyć, a dopiero potem jak nie pomoże, to da mi skierowaniePrzepraszam, bo nie powinnam wątku zaśmiecać
|
|
|
|
|
#369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie lubie takich kierowcow, albo jak sa krotkie swiatla, a korek jest a oni tak mozolnie ruszaja ze skrzyzowania ze tylko dwa auta przejada ![]() Cytat:
wiem, ze gusta sa rozne, ale czasami warto pytac, tymbardziej ze to nie mala kasa, wciaz mam metlik, bo po prostu jak zobaczylam tamta torebke to bylo jedno wielkie 'wooow' i ciagle mi w glowie ![]() a ja potrafie wiele rzeczy sobie odmowic, dla tej jednej.... a wlasnie u mnie z imionami, to wolalabym chlopca, podobaja mi sie imiona Kuba, Tomek, Sebastian ![]() z dziewczynkami to gorzej, jakos sie nie zastanawialam ![]() dzisiaj z TZtem jak jechalismy na zkaupy to w radiu mowili, ze kobiety lubia seks bo kojarzy im sie on z posiadaniem dzieci ale widze, z emu sie zmienia postawa, sam stal i usmiechal sie do tych dzieciakow w wozku ktore sie darly na pol sklepu, ale takie smieszne byly mowie Wam, a jedno dziecko do mnie rece wyciagalo, chyba mu sie mamy pomylilyCytat:
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz, że zyskasz wielu obserwujących z tak niską ceną startową a dwa, że przez 9dni zawsze ktoś się namyśli, napali, potem na koniec licytacji zrobi wszystko żeby wygrać no i najlepiej zrób swoje real fotki możesz też napisać, że jak cena dobije do iluś tam zrobisz przesyłkę gratis ![]() Caate mi się też ostatnia najbardziej podoba
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate najbardziej mi się ostatnia podoba, ale reszta w ogóle mi w oko nie wpadła
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziekuje dziewczyny, klikne chyba na ta pierwsza czarna w linku bede miala na wyjazd do Krk, a jak nie to kupie sobie za to buciki na wiosne wklejam moj dzisiejszy makijaz, przepraszam za wyglad zdjec, ale robilam przed chwila, a malowalam sie o 10rano, poprawilam na szybko tylko usta tym blyszcyzkiem z Gosha, musze w dzien Wam pokazac go bo pieknie sie blyszczy
|
|
#373 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny, czy można do Was dołączyć?
![]() Postanowiłam ostatnio, że wraz z nadejściem wiosny zacznę o siebie porządnie dbać. A ta dzisiejsza pogoda natchnęła mnie do tego podwójnie Poza tym jestem przed okresem i mam dni paszteta, więc stwierdziłam, że zamiast biadolić to się porządnie za siebie wezmę. Mam już nawet wstępny plan i zrobiłam dziś zakupy w rossmannie, ale może nie będę Was zanudzać, póki nie powiecie mi czy przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() Pozdrawiam!
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i włoski też śliczne już jaśniejsze dużo Cytat:
|
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
BlackSwann jasne witaj
![]() Caate śliczne masz włosy
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Caate makijaż jak zawsze śliczny I błyszczyk bardzo fajnie wygląda ![]() Lecę już spać, jutro znowu pobudka o 5.30 |
|
|
|
|
#378 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
to po revlonie, jak wyprostuje zawsze takie sa Cytat:
mialam nie wstawiac makijazu, ale za to, ze Wam truje tak z torebkami, to chcialam byc mila i cos pokazac od siebie ![]() Za brwi przepraszam, ale skonczyla mi sie kredka, a henny dawno nie robilam to cieniem tym co na powiekach przejechalam po brwiach, pierwszy raz w zyciu, pedzelkiem od eyelinera ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Caate,
mnie się dwie ostatnie podobają najbardziej. Idę spać po długim i męczącym dniu.
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie mogę się na nie napatrzeć
![]() ![]() edit. i zapomniałam jeszcze o makijazu normalnie oczy bomba
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-03-14 o 22:36 |
|
|
|
#381 |
|
BAN stały
|
Dziękuję za miłe przyjęcie
Nie wiem jeszcze jakie macie plany urodowe, ale ja postanowiłam dziś kilka rzeczy: - walczę cały czas z bliznami potrądzikowymi i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej ![]() -zakupiłam balsam antycellulitowy, żeby go wreszcie regularnie używać - zamierzam też używać co kilka dni balsamu brązującego, bo straszny bladzioch ze mnie - kupiłam ten nowy ujędrniający szampon Elseve i mam nadzieję, że poprawi się ich wygląd - na poprawę humoru i przywitanie wiosny kupiłam różowy lakier do paznokci i cielisty błyszczyk do ust z drobinkami ![]() - zamierzam też regularnie łykać witaminy oraz pić czerwoną herbatę Powiedzcie mi moje drogie, czy któraś z Was orientuje się w temacie zdrowego odżywania i diet?
|
|
|
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
BlackSwann jaki balsamik antycellulitowy sobie kupilas?
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Caate, makijaż jak zwykle super. Jakiego cienia użyłaś, żeby tak oko rozświetlić? ten jasny?
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanudzaj ile wlezie witaj ![]() caate na tych zdjęciach, kolorek wydaje się mi byc podobny do tego którego miałaś ale może przez światło tak... w makijażu bardzo ci korzystnie haniu słodkich snów, czekamy na zdjęcia ![]() dobranoc
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#388 |
|
BAN stały
|
Czekoladowa ten -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1
Mam jeszcze w domu resztkę tego Ziaji rozgrzewającego, na kwc jest na pierwszym miejscu, ale chciałam spróbować czegoś innego, choć już go kiedyś używałam
|
|
|
|
#389 | |
|
Zadomowienie
|
Przypisuję się pod to pytanie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
A Twój balsam pomaga??
|
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Hej BlackSwan jeśli chodzi o diety, to śmiało pytaj.
Co do imion dla dzieci to mi się podobają Emilia Aleksandra i Tomasz Adrian. Caate, żadna z tych torebek mi się nie podoba. Alles Ja ćwiczyłam 8min abs, legs i buns i efekty były nawet, nawet. Jednak dla mnie lepsze było Insanity.
Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2011-03-14 o 22:50 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Boże, takim powinni od razu zabierać prawo jazdy!

w odcieniu różowym (nie pamiętam nazwy) :P jest to mój pierwszy róż