|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Podsunę pomysł małżowi i zobaczymy. Bo wydaje mi się, że to zdrowsze. Lol, o ile w ogóle frytki można rozpatrywać w kategoriach czegoś zdrowszego
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
raz na jakiś czas nas nie zabije, a patrząc co dzieje sie na swiecie, nie będę sobie odmawiac
![]() domowe frytki są o niebo lepsze
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
To fakt nie ma to,jak samemu soie zrobić frytki.Chcialam iść na łatwizne i kupiłam gotowce do zrobienie w piekarniku i były wlaśnie takie bezsmakowe. :/
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
ja robie we frytkownicy, z piekarnika są bez smaku, wiec ze duzo tłuszczu ale co tam
|
#35 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z sosem ketchupowo-majonezowym też dobre,właśnie kebab tak dzisiaj tzn niedawno jadłam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To fakt,też mnie bardzooo cieszy że wątek się rozrasta ![]() Wow,to gdzie ty mieszkasz jeśli można wiedzieć?? ![]() No widzisz,mąż Cię przekonał i jest super.Tak trzymać ![]() Za kciuki dziękuje,ale za powodzenia nie-wiadomo dlaczego Choć u nas te starania nie nazwałabym staraniem,aleee......a nóż widelec ![]() Wiecie co,chyba mi-nam dzisiaj zjeśc było dobre frytki czy kebaba.Frytki jak pisałam były bezsmakowe,a kebab mąż kupił owszem ale był suchy,jak dla mnie zbyt "dobrze" przypieczony. Grrr ,ale zjadłam A propo frytek jeszcze,przypomniało mi się,że mam tą przypraw do frytek i ziemniaków,rychło w czas Bez też,żeby nie było.Z bazylią nie jadłam jeszcze.[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2571656 1]Hej wszystkim dzisiaj mam rocznice 2 lata po ślubie [/QUOTE]Witaj ![]() Cytat:
Noi napewno też z rodziną spędzimy,zamówi się torta itp ![]() No właśnie,ja też jestem tego zdania że niewazne czy jest się rok,5 czy 20 lat po ślubie.Warto dbać o małżeństwo,to obydwóch osób się tyczy-męża i żony. My również pół roku,a przed ślubem bylismy 3 lata razem. Mieszkamy od 3. Jakoś tak Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-14 o 19:57 |
||||
|
|
|
#36 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ogolnie to teraz mielismy troche zamieszania ze sprzedaza autka i kupnem innego, wiadomo to szukanie, spotkania, meczacy kupcy itd![]() co do kebaba to uwielbiam, wrecz jestem uzalezniona ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
my pewnie nie bedziemy obchodzic 1 rocznicy znajac zycie
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
jakos tak rocznice mijają bez echa - przyzwyczaiłam sie
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze mozesz to zmienic jak chcesz
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
jak wczesniej przypomnę to ok, ale wtedy to jest takie hm...bez zaskoczenia
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
A my zawsze rocznice "bycia ze sobą" świętowaliśmy w jakiś sposób. To znaczy ustalone mamy że nie kupujemy sobie żadnych prezentów (ekhem.. ale kwiaty to się nie wliczają w ten zakaz;p) tylko właśnie coś razem robimy. Albo teatr albo ulubiona nasza knajpka czy kolacja w domu. Zresztą tak samo w walentynki. Żadnych prezentów tylko wspólnie spędzony czas.
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
u nas wyjscia na kolacje odpadają
kino tez.Naparwde nie ma tragedii, po prostu bedzie to zwyły dzien, ja tego nie przeżywam
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=evelineau;25721463]
jak to jest ze niektorzy sa szczesliwi w zwiazku a niektorzy nie? powodow napewno jest duzo: niedopasowanie, slub pod wplywem chwili, za wczesnie itd [/QUOOTE]Też tak sądze choć znawcą nie jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No tak troche załatwiania mieliście,a jakie planujecie autko kupić??? To możemy rece podac,też musze uważać co jem bo niestety ale mam wrażliwy żołądek-jelita etc.Raz zjadłam kebaba z innej knajpy,to mnie brzuch po nim bolał.
|
||
|
|
|
#45 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Tylko właśnie mam pco i przy tej chorobie mogę mieć problem z zajściem w ciążę i gdzieś mi to w głowie siedzi. Może w przyszłym roku powrócimy do tematu. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jestem Gosia, we wrześniu miną 3 lata od ślubu
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem antydzieciata, nie chcę mieć, nie zamierzam i nie lubię. Też nie obchodziliśmy ![]() Coś o tym wiem, ani rocznice, ani święta, ani nic... ![]() Cytat:
Jak będziesz chciała, to powiesz Witaj Gosiu ![]() Ja wróciłam z pracy, nogi mnie bolą strasznie
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
a moze zeby było nam łątwiej zróbmy podsumowanie żonek na pierwszej stronie. Imie, miejsce zam., staż małżeński, dzieci, itp???
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Dlaczego niektórym jest dobrze a innym źle? hmmm... ja sądzę że jak ludzie się kochają, i szanują to już połowa sukcesu. A jak jeszcze nauczą się żyć ze sobą (tzn akceptować wady drugiwj strony i szanować zalety) - to już mamy dobry związek
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja tak napisałam względnie , ale to nie znaczy że ja jakaś nieszczęśliwa jestem. Tylko jakoś tak w życiu mi się składa, ze jak z czegoś się za bardzo cieszę to mi się to pieprzy. Więc mam taki swój dystansik do wszystkiego co mnie otacza. Taki jestem typ. to coś o mnie- generalnie jestem wybuchową aparatką, "gęba" mi się nie zamyka, lubię być wśród ludzi i z ludźmi. Z tym że jestem bardzo szczera i bezpośrednia- takich też mam przyjaciół. Uważam że to co mam powiedzieć najlepiej powiedzieć a nie dusić tego w sobie. ie znoszę obgadywania i plotkowania, staram się mówić bezpośrednio osobie która mnie wkurza co mi na sercu leży. Mam obsesję na punkcie wagi- jakoś mi się tak marzy żeby zawsze być szczupłą i jest to ciężkie bo lubię jeść. mój mąż ma taki sam charakter jak ja, więc jak się "spieramy" to ho, ho... Alez się wywnętrzyłam
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dodam ze uogolniam oczywiscie. Narobilyscie mi smaka frytkami, wiec za jakies 20 minut ja bede wcinac (z piekarnika, )
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja chyba psychicznie nieprzygotowana ![]() Chyba lubię mój nowy styl życia - trochę więcej pieniążków, podróży (mąż też obcokrajowiec, najeździliśmy się sporo - najpierw na randki po różnych krajach, potem tu, w Stanach). Taki się ze mnie zrobił niespokojny duch Może jak się wewnętrznie uspokoję ![]() Oj, jak ja nie znoszę musztardy! I bardzo dobrze!
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Szczęśliwa mężatka, docieraliśmy się tak około rok. Nie mieszkaliśmy razem przed ślubem. Przez pierwszy rok było ostro, "talerze latały". Dziś tylko czasem
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj Gosiu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jakbym czytala o sobie-piąteczka Zaś mąż mój to ostoja,ma cierpliwośc,chociaż czasami mu puszcza,ale rzadko. Jak ja się wkurzam,to mąż jest moim osobistym uspakajaczem. ![]() Cytat:
I masz aż tak cieplutko Wczoraj było 13,ale tak czy siak było bardzo przyjemnie ![]() Cytat:
O prosze,to "ostro" było na początku ![]() Dobra czas spać.
|
||||||
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za 2-3 tygodnie będzie tu ponad 30 stopni i ja będę umierać znów z przegrzania Mam to po mamie, ona też jest zimnolubna. To jest zdecydowanie NIE dla mnie Acz tak 20 stopni to akurat. No a ja znowu online jestem a wszyscy śpią, biedna ja
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja wiem.... u nas zawsze tak było, wiec nie mam za czym tęsknić
![]() jak fajnie jak mąż ma urlop i okna pomyje i obiad zrobi
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wstałam, szykuję się do pracy, małżon jeszcze śpi. Temu to dobrze ![]() Dzień dobry dziewczyny
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za przywitanie
Cytat:
Ale trzeba o siebie dbać szczególnie w czasie ciąży i po ciąży ![]() a kobietki sobie często odpuszczają w ten czas a później juz im trudno wrócić do formy. zaczynają sie męża wstydzić.. koniec seksu itp.. i zaczynają sie problemy. czytałam tez o kryzysie 3 roku.. Nas na szczęście ominęło ![]() Grunt to nie wpaść w rutynę no i ja uważam ze codzienne przytulanie jest bardzo ważne...i mile słowa.. pozdrawiam |
|
|
|
|
#59 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#60 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ja to raczej typ wybuchowy i nerwowy. Od razu lubię powiedzieć co mi na sercu leży i się pogodzić. Nie lubię od tego uciekać. Mój małż wcześniej też ucinał rozmowę i się po prostu nie odzywał. Doprowadzało mnie to do furii. Ale teraz staramy się w miare od razu rozmawiać (choć nie zawsze jest spokojnie:P). ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
) i milion spraw do załatwienia. I właśnie ostatnio mam jakiś gorszy humor bo staram się gdzieś zdrowo odżywiać (z ruchem wciąż ciężko bo właśnie mało czasu) a tłuszczyku i tak przybywa. Wiosna nadchodzi a ja panikuję .W sumie w czwartek wyjeżdżam na prawie dwa tygodnie ale jak tylko wrócę to chciałabym (mam nadzieję że mi się uda) trochę poruszać, dietka no i oczywiście porządki przedswiąteczne ![]() Już nie mówiąc, że w angielskim się opusciłam. Na studiach miałam kontakt z jezykiem a teraz nagle nic. Eh tylko jak wydluzyc dobe? ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

,ale zjadłam
A propo frytek jeszcze,przypomniało mi się,że mam tą przypraw do frytek i ziemniaków,rychło w czas

.Ostatnio jesteśmy na etapie "pracy" nad potomkiem, mój mąż bardzo chce mieć dziecko,w zasadzie to On mnie przekonał do tej decyzji. Teraz pragniemy tego oboje równie mocno. Mój facet jest opiekuńczy, odpowiedzialny, ma świetny kontakt z dziećmi i pomyślałam też, że to doskonały moment dla nas. Oboje mamy stałą pracę,KOCHAMY SIĘ,chcemy mieć dzidziusia i mam nadzieję, że się uda. Choć może na zapas ,ale się jednak martwię, bo moje dwie koleżanki w pracy mają bardzo duże problemy od kilku lat z zajściem w ciążę. Trzymajcie kciuki
おはよう! 

jakbym czytala o sobie-piąteczka