|
|
#1081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Czy któraś z Was ma już może Perceive Dew i może się wypowiedzieć o trwałości? Bo ja i mama chcemy sobie kupić
|
|
|
|
#1082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kwadratowa oj była fajna , ale niestety od jakiegoś czasu jej nie widzę w katalogu ![]() a mi po tej wygładzającej z włosiem się nie elektryzują , tylko po tej okrągłej z włosiem
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-15 o 13:25 Powód: lit |
|
|
|
|
#1083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pamietajcie. Używam również innych odżywek naprzemiennie np. zielona w żelu, Strong results olejek lawendowy i rzadko kuracje perłowa. To tez może mieć wpływ na rośnięcie. Ale potwierdzam przyspieszająca wzrost działa. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Był krem do NÓG jakiś chłodzący z mentolem chyba jakieś 2 lata temu ale szybko wycofali. A sól to nie -tylko kąpiel do stóp z solą z Epson. (chyba coś w ten deseń)
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
||||
|
|
|
#1084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o tu : #3663
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Szanowna Konsultantko,
W odpowiedzi na zapytanie wyjaśniamy, iż Pierścionek Beatrice jest już dostępny i zostanie dosłany w najbliższym zamówieniu. Ponadto w związku z długim oczekiwaniem na produkt na Pani konto został wprowadzony prezent przeprosinowy dla Klientki. Zostanie on dosłany w najbliższym Pani zamówieniu. Przepraszamy za niedogodności. Z pozdrowieniami, ********** Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Ciekawe czy dla mnie zostanie pierścionek, czy znowu będą braki i będę musiała czekać
|
|
|
|
#1086 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Mam Ungaro na następny miesiąc właśnie i tak się ucieszyłam, ze jest balsam w netto, bo lubię mieć balsam, żel, dezodorant do zapachu. Niestety avon zrezygnował z tego, kiedyś to było do wiekszości wód.
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzi na to, że rozmiarowo jest podobny do Violet Bardzo mnie to cieszy![]() Dziękuję za uświadomienie mnie |
|
|
|
|
#1088 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ciekawe czy rzeczywiści już ten pierścionek jest ![]() podoba mi się , ale zastanawiam się ciągle nad rozmiarem najbardziej pasowałoby mi coś pośredniego np 7 ale nie ma , więc może wezmę 8 ? ![]() katniewojt masz może błyszczyk 3kolorowy? i np mogłabyś go "włożyć" w pierscionek Beatrice i zobaczyć ile luzu będzie ? czy coś takiego(na fotkach rozm.8 wydaje się być strasznie duzy ) albo jesli możesz zmierz obwód pierścionka w środku ? bo Ty masz rozm.8 tego pierścionka i może na mnie też 8 byłaby akurat ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
są trwałe może z 6-7 godzin? ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
spokojnie , zostawię tylko nie wiem jak inne KK czy się nie "rzucą" ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
proszę bardzo też zamierzam kupić sobie ten portfel i torebkę (Kristina)
|
||||
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1090 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-03-15 o 13:43 |
||
|
|
|
#1091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm szary czemu nie ![]() ja bym zamówiła szarą przerzucam się na jaśniejsze torby ![]() aktualnie zastanawiam się nad torebką Kristina z kat. 6 lub Melissa ale jeszcze to sobie przemyślę
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko muszę dorwać Mamuśkę, bo to jej i nie wiem, gdzie go wsadziła... Ruszam w teren na poszukiwania!
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na poczatku nie byłam przekonana do Perceive Dew ale się przekonałam i zostawiłam je sobie będę ich używać dgy zrobi sie cieplej , przynajmniej nie będą duszące ![]() Slip Into już mam na wykończeniu i zastąpię je Ungaro lub Perceive Dew |
|
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
karinka124 już wymyśliłam i zrealizowałam swój pomysł
Zaraz umieszczę zdjęcia na katalogowym![]() Założyłam pierścionek na psikadełko od mgiełki do ciała
|
|
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Napiszcie mi proszę informację odnośnie poczwórnych cieni
Cienie Purple Haze mają 3 odcienie fioletu a ten czwarty to szary czy szary wpadający w zieleń? , bo ze zdjęć nie mogę wyczaić ![]() Cienie Lace Electric to 3 odcienie fioletu i biały ? I jeszcze jakby ktoś wiedział to te dwie paletki są miękkie czy twarde raczej? Potrzebuję dobrać dla klientki i zgłupialam Edytowane przez melisska Czas edycji: 2011-03-15 o 13:57 Powód: za szybko wysłane |
|
|
|
#1096 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Za to nie znoszę Pełni RzęsCytat:
Cytat:
![]() Też nie mój gust Ale mamie się podobają, już nawet kończy jej się buteleczka![]() Też tak macie, że zostawiacie sobie buteleczki po avonowskich perfumach, czy to tylko ja mam takie skrzywienie? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1097 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(a wczoraj mi wyznała że jej wadą jest to że szybko jej się nudzą zapachy)
Edytowane przez mistress88 Czas edycji: 2011-03-15 o 14:19 |
|||
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
co do Perceive Dew to ja jakos nie mogę się przekonać, wzięłam w ciemno z oferty demo... może tak jak piszecie na cieplejsze dni będzie dobra. wzięłam też ten mini spray Eternal Magic i jestem zakochana w tym zapachu
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Jaki mamy opust na torebki?
|
|
|
|
#1100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a no cos tam wymysliłam to jak wymyslisz to daj znac i z góry dziękuję |
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny piszecie o rzeczach z k5, kiedy można z niego składać zamówienia? dopiero jak zacznie obowiązywać?
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1103 | |
|
Wtajemniczenie
|
20% ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
o to zaraz looknę na katalogowy |
|
|
|
|
#1104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak tylko, że ja nigdy nie mam klientek na takie drogie perfumy chyba, że zrobiłabym im duży rabat to może A teraz mam II problem bo myślę jeszcze o Perceive Dew i co by tu wybrać? Wiosna idzie
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
ps do torby batycki brakuje mi 201zł :P to już z k5 będę musiała zamówić za tyle
![]() juhuuu przepraszam za zadawanie pytań, czasem dość głupich ;p odnajdę się w końcu. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie :P
|
#1106 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Przyczajenie
|
Czy któras z Was ma torebkę Julia?
kat 5 str 12 ![]()
|
|
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie chyba tak też zrobię, ale w takim razie mam jeszcze jedno pytanie czy te dew przypominają te klasyczne czy jest to zupełnie inna kategoria?
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

Nie mogłam się przyzwyczaić i wymieniłam go na Violet od nas

Wychodzi na to, że rozmiarowo jest podobny do Violet

A teraz mam II problem bo myślę jeszcze o Perceive Dew i co by tu wybrać? Wiosna idzie