Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 14:55   #1111
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez izis669 Pokaż wiadomość
Czy któras z Was ma torebkę Julia?
kat 5 str 12

na katalogowym są jej fotki tutaj : #2026

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez watam Pokaż wiadomość

Właśnie chyba tak też zrobię, ale w takim razie mam jeszcze jedno pytanie czy te dew przypominają te klasyczne czy jest to zupełnie inna kategoria?

zupełnie inne te nowe są cytrusowe ,świeże, fajne no i trwałe
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 14:56   #1112
izis669
Przyczajenie

Oo,dziękuję
izis669 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:01   #1113
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Napiszcie mi proszę informację odnośnie poczwórnych cieni
Cienie Purple Haze mają 3 odcienie fioletu a ten czwarty to szary czy szary wpadający w zieleń? , bo ze zdjęć nie mogę wyczaić

Cienie Lace Electric to 3 odcienie fioletu i biały ?

I jeszcze jakby ktoś wiedział to te dwie paletki są miękkie czy twarde raczej? Potrzebuję dobrać dla klientki i zgłupialam
W Lace Electric są 2 odcienie fioletu, biały i grafitowy taki jak najciemniejszy w poczwórnych smokey eyes. Są dosyć twarde ale dobrze się rozprowadzają, dają bardzo intensywny kolor.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:09   #1114
Aurealia
Raczkowanie

Hey dziewczyny, czy na katalogowym są zdjęcia torebki Maryam?
Stary 2011-03-15, 15:21   #1115
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
na poczatku nie byłam przekonana do Perceive Dew ale się przekonałam i zostawiłam je sobie będę ich używać dgy zrobi sie cieplej , przynajmniej nie będą duszące

Slip Into już mam na wykończeniu i zastąpię je Ungaro lub Perceive Dew
To Ty szybko wypsikujesz je .. ja chyba jakoś wolniej.... ale np zostawiam z 5ml na dnie buteleczki i razem z buteleczką przechowuję w kartoniku w garderobie- jak ktoś zapyta to mam gotowy tester z produktu

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Napiszcie mi proszę informację odnośnie poczwórnych cieni
Cienie Purple Haze mają 3 odcienie fioletu a ten czwarty to szary czy szary wpadający w zieleń? , bo ze zdjęć nie mogę wyczaić
I jeszcze jakby ktoś wiedział to te dwie paletki są miękkie czy twarde raczej? Potrzebuję dobrać dla klientki i zgłupialam
w Purple Haze są 3 odcienie fioletu i stalowy, ciemny stalowy kolor, który można wykorzystać też do efektu "przydymionego oka (smokey eye)"
są twarde, ale dobrze nabierają się na aplikator i co najważniejsze nie kruszą się nawet w opakowaniu- tak jak bywało to w poprzednich wersjach naszych cieni

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-03-15 o 15:22
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:21   #1116
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie że wprowadzili nowe odcienie błyszczyków soczystych z CT - moje ulubione błyszczyki tylko te kolory były takie sobie, widziałyście te nowe odcienie? Jak wypadają w porównaniu do zdjęć w katalogu?
mnie z tych nowych zainteresował kolor Champagne
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:23   #1117
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez watam Pokaż wiadomość

Właśnie chyba tak też zrobię, ale w takim razie mam jeszcze jedno pytanie czy te dew przypominają te klasyczne czy jest to zupełnie inna kategoria?
zupełnie inne, do złudzenia przypominają mi jakiś znajomy zapach ale nie mogę sobie uświadomić jaki macie jakieś skojarzenia?

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:33   #1118
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mart89 Pokaż wiadomość
a czy któraś z Was używała juz nowych matowych lakierów? i jak daja rade;p??
Nie, u mnie się kompletnie nie sprawdziły. Zresztą i tak chyba je wycofano już ze sprzedaży, nie masz czego żałować.

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość

nie zle to sobie liczysz program trwa od do i to jest regula nie ma ze tobie policza 17katalogow od chwili wstapienia ty po prostu bedziesz miala liczone od k3 do k14 i w ciagu tych katalogow musisz kupic kosmetyki na min 12000 dla pierwszego poziomu 17000dla drugiego poziomu itd a dopiero od nastepnego roku bedziesz mogla zbierac przez 17katalogow
Dziękuję. Tak myślałam..

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Witam

Tak się nie mogłam doczekać.. i juz przyszedł miły Pan..!
Prezenty: szampon naturals 750 ml mango imbir, tusz curlicious diamond.. idą do zapasów, po naturalsie łapię łupież

I brak kremu do stóp waniliowego ;( produkcja zakończona. Ostro się rzuciły dziewuchy.. :P zwykłe okkręgi nie mają na niego szans.. ^^ a szkoda bo liczyłam na niego

A tak z reszty..
nowy różowy olejek SSS- super! ładnie pachnie ,nawilżanie chyba średnie.ale ogólnie na plus
seria limonkowa do stóp - krem jakiś taki rzadki,peeling male drobinki a spray pachnąć pachnie, ale też trochę alkoholem podjeżdża - zawiera go w składzie.
mgiełka cytrynowa - pierwsze wrażenie,tak jak w katalogu, e pachnie jak odświeżaacz do wc no ale cytrynka to cytrynka cytryną pachnie
mleczko granat mango - bardzo leciutkie, kojarzy mi się z jakimś kosmetykiem Avonu tylko nie mogę przypomnieć sobie z jakim.. ale super

No i dostałam do każdego katalogu minikataloog i do swojego również Czyli aż 21 razem Zdziwiłam się trochę.. bo zawsze mało tych mini katalogów dawali..:P

O, a te mleczka może przypominają taką jogurtową serię z Avon Naturals? Bardzo bym chciała.
Mi dzisiaj ma przyjść paczka.. Już dawno powinna być

nie jem słodyczy od: 14.03.2011
zrobię szpagat!

Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna.
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:36   #1119
Kairra
Spiritus Movens

Witajcie dziewczynki

Wczoraj miałam Święto paczki pierwsze z kat 04.

Torebka Magdalena - boska kolor szaro-niebieski musiałam sobie tylko pasek skrócić, bo dosyć mała jestem
Ma ładny kształt, najlepiej wygląda dobrze napakowana, jest ładnie odszyta, tzn. nie widać żeby szwy miały zaraz puścić (co zdarzyło mi się w innej avonowskiej torebce - Dorothy, gdzie po tygodniu puściły 2 szwy )
Zamknięcie też OK, cieszę się że nie ma zamka, bo zmniejszyło by to jej pakowność, zapinana jest na 1 zatrzask, pasek na froncie ładnie usztywniony i z podszewką, więc się szybko nie wyrwie. Do ideału brakuje mi jakaś wewnętrzna mała kieszonka, na komórkę, bo muszę jej szukać gdy dzwoni, no ale nie będę już zbytnio wymyślać
Ogólnie - torebka jest super!

Błyszczyk Golden Peach to jeden z najładniejszych kolorów błyszczyków jakie aktualnie posiadam Kolor taki brzoskwiniowy, pokryty delikatną złotą poświatą, naprawdę cudny, kusi do całowania
Złote drobinki, które w sobie zawiera, są bardzo drobne, i nie wędrują po buzi

Poza tym zamówiłam próbki podkładu rozświetlająco-nawilżającego i będę wkrótce testować Jak mi podpasuje to zamówię z kat 06 (bo jest wtedy za 21,90zł).

Poza "prezentami" za sprzedaż Anew i Solutions (tusz i krem z AHA) które na poczekaniu wczoraj sprzedałam (tzn. zamieniłam dziś na nową bluzkę i chustę ) nic więcej dla siebie nie zamówiłam i to mnie ogromnie cieszy, bo taki miałam plan

Co do zapasu flakoników perfum, ja mam aktualnie otwarte tylko 2 : Rare Gold i Spotlight
Slip Into, jeszcze zafoliowane, czekają na klientkę, która da za niego najwięcej i znów pójdę na ciuchowe zakupy
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:38   #1120
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Klientka zamówiła Aromadisiac, nie wiem jak można się tym psiukać
Za to balsam perfumowany Bond z netto - cudny i chyba ładniejszy niż same perfumy
Później wrzucę fotki kuferka z logo
nie wiem o co chodzi ja bardzo lubię Aromadisiac piękny zapach taki lekko słodki trochę kadzidełkowy za to perfumy Bond to nawet kijem nie ruszę bo tak mi śmierdzą fuj
widać co nos to inny ulubiony zapach
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:42   #1121
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
Nie, u mnie się kompletnie nie sprawdziły. Zresztą i tak chyba je wycofano już ze sprzedaży, nie masz czego żałować.

Dziękuję. Tak myślałam..

O, a te mleczka może przypominają taką jogurtową serię z Avon Naturals? Bardzo bym chciała.

Mi dzisiaj ma przyjść paczka.. Już dawno powinna być
W sumie to nie wiem, bo nie przypominam sobie tamtych

ale konsystensje ma świetną -właśnie jak jogurcik super się wchłania i super Tak jak dla mnie seria granat mango to przeżytek i już nudna, bo klientki non stop zamawiają :P, tak zapach tego mleczka wlasnie powalił mnie
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 15:45   #1122
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:

a tak nawiązujac do oferty logo to szkoda .że jednak u nas nie ma tych etui na próbki #1742 a tak się cieszyłam,że i u nas to będzie
Mogliby w końcu wyprodukować jakieś etui...
Produkują etui na karty kredytowe, wizytówki, parasolki, torebki abyśmy profesjonalnie wyglądały a na próbki etui nie

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
nie wiem o co chodzi ja bardzo lubię Aromadisiac piękny zapach taki lekko słodki trochę kadzidełkowy za to perfumy Bond to nawet kijem nie ruszę bo tak mi śmierdzą fuj
widać co nos to inny ulubiony zapach
Ja także lubię Aromadisiac Kiedyś sobie kupię, bo na razie mam za dużo tych flakoników
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:47   #1123
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Co do zapasu flakoników perfum, ja mam aktualnie otwarte tylko 2 : Rare Gold i Spotlight
Slip Into, jeszcze zafoliowane, czekają na klientkę, która da za niego najwięcej i znów pójdę na ciuchowe zakupy
jak Ci się spotlight sprawuje? trzyma zapach? w ogóle w miarę jest ten zapach? bo mam w torbie i nie wiem czy otwierać i czy sprzedać, bo część zachwala, a na KWC niektórzy piszą że zapach taki płaski i nie wiem :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 15:51   #1124
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
W sumie to nie wiem, bo nie przypominam sobie tamtych

ale konsystensje ma świetną -właśnie jak jogurcik super się wchłania i super Tak jak dla mnie seria granat mango to przeżytek i już nudna, bo klientki non stop zamawiają :P, tak zapach tego mleczka wlasnie powalił mnie
Była taka cudna, tu masz link: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...m-do-ciala.htm .
Stąd Wanilia i Jeżyna to moje ulubione <3 ! To był cudowny zapach, mam nadzieję, że pojawią się kiedyś w netto.

Z tego zamierzam też zamówić też samą Wanilie.

A Granat i Mango był jednym z moim ulubionych zapachów, póki nie poleciłam go klientkom i mają go wszyscy.
U mnie duże parcie też na Truskawkę i Guawę, kupię każdą ilość i zejdzie. A mi ten zapach kompletnie nie pasuje Wam też się tak ta truskaweczka podoba?

ale ja głupia jestem. zaraz wysmaruję do Avonu zapytanie czy przywrócą mój balsamik

zrobię szpagat!

Edytowane przez xantialorenz
Czas edycji: 2011-03-15 o 16:01
Stary 2011-03-15, 15:58   #1125
Kairra
Spiritus Movens

Ach, zapomniałam zapytać: czy któraś z Was pamięta takie cudo jak Odżywczy Balsam Do Ust Nadający Połysk "Witalność Natury" z Liiv Botanicals?

Wczoraj jedna z moich klientek przypomniała sobie o nim i chciała zamówić. Poszperałam w moim avoniaku i znalazłam, że ostatnio były dostępne na wyprzedażowych stronach kat 10/2010, i ona wtedy właśnie wzięła 2 szt. Podobno był to super balsam, nawilżał najbardziej wysuszone, spękane usta.
Sama chętnie bym go teraz wypróbowała. Wystosowałam zapytanie o niego na strefie, i odpisali, że w tym roku nie planują jego powrotu, ale moją sugestię przekażą do Działu Marketingu, bo bardzo cenią sobie takie uwagi

I drugie pytanie: czy którejś z Was zdarzyło się doczekać powrotu jakiegoś wycofanego produktu po uprzednim zapytaniu o niego w strefie?
Czy ten Dział Marketingu, do którego trafiają nasze prośby w ogóle istnieje?
Stary 2011-03-15, 16:03   #1126
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
Była taka cudna, tu masz link: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...m-do-ciala.htm .
Stąd Wanilia i Jeżyna to moje ulubione <3 ! To był cudowny zapach, mam nadzieję, że pojawią się kiedyś w netto.

Z tego zamierzam też zamówić też samą Wanilie.

A Granat i Mango był jednym z moim ulubionych zapachów, póki nie poleciłam go klientkom i mają go wszyscy.
U mnie duże parcie też na Truskawkę i Guawę, kupię każdą ilość i zejdzie. A mi ten zapach kompletnie nie pasuje Wam też się tak ta truskaweczka podoba?
Truskaweczka? Ja jej tam nie wyczuwam miałam kompletnie inne wyobrażenie tego zapachu... Dobrze, że nic z tej serii nie kupiłam

Pamiętam jeżynę i wanilię Miałam tylko mgiełkę, ale zapach był piękny, chociaż ciut za słodki Mogliby go przywrócić

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Ach, zapomniałam zapytać: czy któraś z Was pamięta takie cudo jak Odżywczy Balsam Do Ust Nadający Połysk "Witalność Natury" z Liiv Botanicals?

Wczoraj jedna z moich klientek przypomniała sobie o nim i chciała zamówić. Poszperałam w moim avoniaku i znalazłam, że ostatnio były dostępne na wyprzedażowych stronach kat 10/2010, i ona wtedy właśnie wzięła 2 szt. Podobno był to super balsam, nawilżał najbardziej wysuszone, spękane usta.
Sama chętnie bym go teraz wypróbowała. Wystosowałam zapytanie o niego na strefie, i odpisali, że w tym roku nie planują jego powrotu, ale moją sugestię przekażą do Działu Marketingu, bo bardzo cenią sobie takie uwagi

I drugie pytanie: czy którejś z Was zdarzyło się doczekać powrotu jakiegoś wycofanego produktu po uprzednim zapytaniu o niego w strefie?
Nigdy nie wystosowałam do nich takiej prośby Pamiętam, że czasem (bardzo, bardzo rzadko) pojawiły się produkty w katalogu z napisem "powrót na życzenie klientem" Jeśli się nie mylę, to Rare Gold powróciły właśnie na takiej zasadzie
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:07   #1127
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
moja klientka zamawiała nowy odcień tego błyszczyka Diamond Dust , na obrazku wydawał się być różowy a w tubce jest jakby biało/przezroczysty z brokatem i drobinkami
hmm, z drobinkami?, a jaki efekt na ustach? tego się nie spodziewałam bo wszystkie odcienie tych błyszczyków są gładkie, mało przezroczyste, ciekawe jak dwa pozostałe odcienie, Champagne będzie pewnie bężem? A Watermelon jakiś ciepły odcień różu....
dzięki karinka

Może ktoś widział pozostałe odcienie?

A te nowe potrójne cienie Onyx Quartz są fajne? Trwałe i kryjące?

Edytowane przez gothika
Czas edycji: 2011-03-15 o 17:42
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:10   #1128
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Mogliby w końcu wyprodukować jakieś etui...
Produkują etui na karty kredytowe, wizytówki, parasolki, torebki abyśmy profesjonalnie wyglądały a na próbki etui nie
No właśnie, chyba trzeba będzie zrobić pospolite ruszenie i napisać do nich co o tym sadzimy.
Smerfetka pamiętasz miałaś zamawiać te saszetki na próbki z oferty dla liderów? Zamówiłaś?

Własnie robiłam domówienie w strefie i strona zaczęła mi się mulic, a teraz mam cos takiego... Due to technical problem, the error has been occured click here
Kusicie mnie Dew-kami. Miałam nic sobie nie zamawiać, już prawie wytrwałam....

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:12   #1129
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Dziewczyny, a czy jest w Avonie jakaś pianka do układania włosów, którą z czystym sumieniem mogłybyście polecić?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 16:12   #1130
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
jak Ci się spotlight sprawuje? trzyma zapach? w ogóle w miarę jest ten zapach? bo mam w torbie i nie wiem czy otwierać i czy sprzedać, bo część zachwala, a na KWC niektórzy piszą że zapach taki płaski i nie wiem :/
Spotlight ma piękny zapach, ale co do trwałości jest kiepski.
Jest to woda toaletowa, nie perfumowana, ale sądząc po cenie (jest z tej wyższej półki w katalogu) to spodziewałam się jednak większej trwałości.
Chusta, którą noszę do bluzek, jednego dnia psiknięta na drugi dzień całkowicie już nie pachnie, a z kolei gdy psiknę ją Rare Gold to pachnie kilka dni.

Przymierzam się za sprawą opinii Sarunieczki do Far Away Dreams ale nie wiem czy brzoskwinia, gardenia i drewno sandałowe w jednej kompozycji przypadną mi do gustu. Nigdy nie miałam perfum o takim składzie
Stary 2011-03-15, 16:15   #1131
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Avonki. Po 3 letniej przerwie wracam do Avonu oraz do was. Widzę że forum trwa i rozwija się i bardzo mnie to cieszy. Napewno będę częstym bywalcem tutaj i służę pomocą
Witamy,3 lata to kupa czasu,pewnie same nieznajome Ci kobitki,dlaczemu Cię nie było tak długo?

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi które tusze do rzęs polecacie??

Ja sama nie używam żadnego tuszu z Avonu, ponieważ próbowałam 3 i zawsze wracałam do Rimela...
Extend i Super Full,ale ogólnie wolę tusze innej firmy

Cytat:
Dziewczyny, czy miała któraś przeciwłupieżowy szampon z Naturalsa? bo ostatnio zamówiłam w jakiejś promocji wiązanej za grosze, nie wiem czy to użyć czy zostawić na prezent. Od pewnego czasu mimo codziennego mycia i dokładnego spłukiwania codziennie mnie swędzi głowa masakrycznie :/
Kochana jeśli Cię swędzi głowa to tylko szampon leczniczy z apteki,dopiero jak szampon Ci wyleczy skórę głowy,kup coś przeciwłupieżowego,wiem co mówię,bo sama to przeżyłamJak będziesz chciała to polecę Ci coś na privie

Cytat:
I powiedzcie mi dziewczyny, jak dostajecie papierową fakturkę, to jest darmowa i w strefie elektroniczną również macie? Bo tu mi właśnie przyszła na tą panienkę i zastanawiam się czy sobie nie ustawić też papierowej fakturki
Tak,ja najpierw sobie elektroniczną czytam w necie,i papierowa mi przychodzi w paczce,jakoś lubię papierek mieć w ręce

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
zupełnie inne, do złudzenia przypominają mi jakiś znajomy zapach ale nie mogę sobie uświadomić jaki macie jakieś skojarzenia?
Perceive Dew przypominają mi I Love Love Moschino

Cytat:
Błyszczyk Golden Peach to jeden z najładniejszych kolorów błyszczyków jakie aktualnie posiadam Kolor taki brzoskwiniowy, pokryty delikatną złotą poświatą, naprawdę cudny, kusi do całowania
Złote drobinki, które w sobie zawiera, są bardzo drobne, i nie wędrują po buzi
Kochana zrób fotkę bo jestem nim zainteresowana:cmo k:

Cytat:
Lubię Spotlight,to taki neutralny zapaszek,nie ma nic w sobie cudownego,taki lekki na lato,przyjemny,nie duszący,ale lubię go tyle że w życiu bym go nie kupiła za cenę w katalogu a zapach średnio trwały
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:18   #1132
xantialorenz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Truskaweczka? Ja jej tam nie wyczuwam miałam kompletnie inne wyobrażenie tego zapachu... Dobrze, że nic z tej serii nie kupiłam

Pamiętam jeżynę i wanilię Miałam tylko mgiełkę, ale zapach był piękny, chociaż ciut za słodki Mogliby go przywrócić

--
Tak, choć uwielbiam truskawki te do jedzenia w zapachu zupełnie mi nie odpowiadają.

Właśnie napisałam do nich w sprawie tej linii zapachowej. Jak mi go nie przywrócą to.. Ma być chociaż w netto. I już!
Jakby był od razu bym z 10 sztuk sobie zamówiła

zrobię szpagat!

Stary 2011-03-15, 16:19   #1133
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Przymierzam się za sprawą opinii Sarunieczki do Far Away Dreams ale nie wiem czy brzoskwinia, gardenia i drewno sandałowe w jednej kompozycji przypadną mi do gustu. Nigdy nie miałam perfum o takim składzie
Mam nadzieję że Ci się spodobają i nie będzie na mnie nie wiem jak pachnie gardenia szczerze mówiąc,ja na pewno czuję lekką brzoskwinkę,nie soczystą ale taką ciepłą,łagodną.Te perfumki są takie ciepłe i kremowe,nie wiem jak opisać dokładniejMają coś w sobie
Przyjaciółka mi pozazdrościła i zamawia sobie teraz u mnie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:25   #1134
zlotqo
Zadomowienie

to może i ja powiem co zamówilam:
- perceive dew - tak jak pisałam, narazie nie jestem przekonana, zapach bardzo świeży i powiedziałabym letni, jeszcze nie wiem jak z trwalością
- mini spray Eternal Magic - zakochalam się w zapachu, trwały jednak jest minus - zatyczka tego sprayu jest beznadziejna i zniekształcona, nie wiem czy to tylko mi się trafiło takie opakowanie czy Wy tez macie może taki problem?
- róż Soft Plum - bardzo ładny kolor, dobra pigmentacja, nie ma duzych drobinek
- podkład rozś-Antys. Ivory - dobrze się rozprowadza, krycie ok, cera wyglada świeżo
- mineralny krem do rąk SSS "Diamentowa poświata" - dobrze nawilża, wygładza, zapach może być
- matujący krem do twarzy SPF 20 i sztyf SPF 30 Avon Sun - jeszcze nie używałam
- mgiełka Róża i Brzoskwinia z OS, ładny zapach ogólnie mam fiola na punkcie mgiełek i kupuję jak głupia a potem rozdaję

chyba tyle. mogłam zaszaleć bo spore zamowienie się zebrało. w 5 będzie ciężko bo słaby katalog...

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

Perceive Dew przypominają mi I Love Love Moschino
hm możliwe no strasznie mi się kojarzą z czymś

a co do Far Away Dreams - dla mnie to taki sensualny zapach, odpowiedni na randkę albo jakieś romantyczne wyjście bardzo lubię ten zapach

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:28   #1135
punk666girl
Zadomowienie

Cytat:
Spotlight przypomina mi Always - śliczny jest I na mnie trzyma prawie cały dzień, a mój szalik to już w ogóle nim przesiąkł
Stary 2011-03-15, 16:31   #1136
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
mi tez coś przypominają,ale nie wiem co

poza tym - ogórek ogórek ogórek ..... mi ten zapach wogóle się nie podoba jak będę chciała tak pachnieć, to wysmaruję się mizerią

Cytat:
pamiętam bardzo go lubiłam

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-03-15 o 16:32
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:31   #1137
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Mam nadzieję że Ci się spodobają i nie będzie na mnie nie wiem jak pachnie gardenia szczerze mówiąc,ja na pewno czuję lekką brzoskwinkę,nie soczystą ale taką ciepłą,łagodną.Te perfumki są takie ciepłe i kremowe,nie wiem jak opisać dokładniejMają coś w sobie
Przyjaciółka mi pozazdrościła i zamawia sobie teraz u mnie
Nie Kochana, nie będzie na Ciebie jedyne czego możesz się spodziewać jeśli mi się nie spodobają to to... że wyślę je do Ciebie ekspresem
Ja ogromnie ciekawa jestem tego zapachu, naprawdę, i ogromnie żałuję że nie ma jego próbek
A czy ta brzoskwinia tak bardzo słodko pachnie, czy tylko trochę? Skoro jest wymieniona na pierwszym miejscu to na pewno ją czuć, ale czy jest słodka? Mój mężuś nie lubi gdy mam słodkie perfumy, i dlatego ciągle się waham.
Stary 2011-03-15, 16:34   #1138
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

myślę że nasze prośby trafiają tam w wiadome miejsce, czyli do folderu "kosz"
.. mi kiedyś odpisali abym śledziła netto i kolejne katalogi
kiedyś moja liderka mówiła, że nie raz jeden one prosiły, aby prezenty były kosztowniejsze a nie takie badziewne (miała na myśli czerwoną kosmetyczkę do Czerwonych perfum Lacroix- nie wiem , czy ją pamiętacie, ale była to taka wstrętna cerata czerwona, a wg opisu była to kosmetyczka o wartości chyba 70zł)
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:45   #1139
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Ja już wcześniej pisałam, że pachną jak Gosh She
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 16:45   #1140
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Kochana jeśli Cię swędzi głowa to tylko szampon leczniczy z apteki,dopiero jak szampon Ci wyleczy skórę głowy,kup coś przeciwłupieżowego,wiem co mówię,bo sama to przeżyłamJak będziesz chciała to polecę Ci coś na privie

Lubię Spotlight,to taki neutralny zapaszek,nie ma nic w sobie cudownego,taki lekki na lato,przyjemny,nie duszący,ale lubię go tyle że w życiu bym go nie kupiła za cenę w katalogu a zapach średnio trwały
ja używałam i nizoralu i różnych drogich szamponów kiedyś i różnie to bywało po każdym szamponie chyba i tak łupież może wrócić bo skóra się "przyzwyczaja" do danego kosmetyku. ostatnio dobrze na mnie działał właśnie taki niebieski elseve przeciwłupieżowy...

Cytat:
Napisane przez punk666girl Pokaż wiadomość
Spotlight przypomina mi Always - śliczny jest I na mnie trzyma prawie cały dzień, a mój szalik to już w ogóle nim przesiąkł
o, to może jednak sobie otworzę

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości