|
|
#1111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
na katalogowym są jej fotki tutaj : #2026 ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
zupełnie inne no i trwałe
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Przyczajenie
|
Oo,dziękuję
|
|
|
|
#1113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny, czy na katalogowym są zdjęcia torebki Maryam?
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
są twarde, ale dobrze nabierają się na aplikator i co najważniejsze nie kruszą się nawet w opakowaniu- tak jak bywało to w poprzednich wersjach naszych cieni Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-03-15 o 15:22 |
||
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
macie jakieś skojarzenia?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1118 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak myślałam.. Cytat:
![]() Mi dzisiaj ma przyjść paczka.. Już dawno powinna być
|
|
#1119 |
|
Spiritus Movens
|
Witajcie dziewczynki
Wczoraj miałam Święto paczki pierwsze z kat 04.Torebka Magdalena - boska Ma ładny kształt, najlepiej wygląda dobrze napakowana, jest ładnie odszyta, tzn. nie widać żeby szwy miały zaraz puścić (co zdarzyło mi się w innej avonowskiej torebce - Dorothy, gdzie po tygodniu puściły 2 szwy )Zamknięcie też OK, cieszę się że nie ma zamka, bo zmniejszyło by to jej pakowność, zapinana jest na 1 zatrzask, pasek na froncie ładnie usztywniony i z podszewką, więc się szybko nie wyrwie. Do ideału brakuje mi jakaś wewnętrzna mała kieszonka, na komórkę, bo muszę jej szukać gdy dzwoni, no ale nie będę już zbytnio wymyślać Ogólnie - torebka jest super! Błyszczyk Golden Peach to jeden z najładniejszych kolorów błyszczyków jakie aktualnie posiadam Złote drobinki, które w sobie zawiera, są bardzo drobne, i nie wędrują po buzi ![]() Poza tym zamówiłam próbki podkładu rozświetlająco-nawilżającego i będę wkrótce testować Poza "prezentami" za sprzedaż Anew i Solutions (tusz i krem z AHA) które na poczekaniu wczoraj sprzedałam (tzn. zamieniłam dziś na nową bluzkę i chustę ) nic więcej dla siebie nie zamówiłam i to mnie ogromnie cieszy, bo taki miałam plan ![]() Co do zapasu flakoników perfum, ja mam aktualnie otwarte tylko 2 : Rare Gold i Spotlight ![]() Slip Into, jeszcze zafoliowane, czekają na klientkę, która da za niego najwięcej i znów pójdę na ciuchowe zakupy
|
#1120 | |
|
patrysina
|
Cytat:
za to perfumy Bond to nawet kijem nie ruszę bo tak mi śmierdzą fuj widać co nos to inny ulubiony zapach |
|
|
|
|
#1121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale konsystensje ma świetną -właśnie jak jogurcik super się wchłania i super Tak jak dla mnie seria granat mango to przeżytek i już nudna, bo klientki non stop zamawiają :P, tak zapach tego mleczka wlasnie powalił mnie
|
|
|
|
|
#1122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Produkują etui na karty kredytowe, wizytówki, parasolki, torebki abyśmy profesjonalnie wyglądały a na próbki etui nie ![]() Cytat:
Kiedyś sobie kupię, bo na razie mam za dużo tych flakoników
|
||
|
|
|
#1123 |
|
Zadomowienie
|
jak Ci się spotlight sprawuje? trzyma zapach? w ogóle w miarę jest ten zapach? bo mam w torbie i nie wiem czy otwierać i czy sprzedać, bo część zachwala, a na KWC niektórzy piszą że zapach taki płaski i nie wiem :/
|
|
|
|
#1124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stąd Wanilia i Jeżyna to moje ulubione <3 ! To był cudowny zapach, mam nadzieję, że pojawią się kiedyś w netto. Z tego zamierzam też zamówić też samą Wanilie. A Granat i Mango był jednym z moim ulubionych zapachów, póki nie poleciłam go klientkom i mają go wszyscy. U mnie duże parcie też na Truskawkę i Guawę, kupię każdą ilość i zejdzie. A mi ten zapach kompletnie nie pasuje Wam też się tak ta truskaweczka podoba?ale ja głupia jestem. zaraz wysmaruję do Avonu zapytanie czy przywrócą mój balsamik
wzrost: 162 cm waga:60 kg - 58 - 56 - 54 - 52 - 50 - 48 - 46 kg. nie jem słodyczy od: 14.03.2011 ![]() zrobię szpagat! Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna. Edytowane przez xantialorenz Czas edycji: 2011-03-15 o 16:01 |
|
|
|
|
#1125 |
|
Spiritus Movens
|
Ach, zapomniałam zapytać: czy któraś z Was pamięta takie cudo jak Odżywczy Balsam Do Ust Nadający Połysk "Witalność Natury" z Liiv Botanicals?
Wczoraj jedna z moich klientek przypomniała sobie o nim i chciała zamówić. Poszperałam w moim avoniaku i znalazłam, że ostatnio były dostępne na wyprzedażowych stronach kat 10/2010, i ona wtedy właśnie wzięła 2 szt. Podobno był to super balsam, nawilżał najbardziej wysuszone, spękane usta. Sama chętnie bym go teraz wypróbowała. Wystosowałam zapytanie o niego na strefie, i odpisali, że w tym roku nie planują jego powrotu, ale moją sugestię przekażą do Działu Marketingu, bo bardzo cenią sobie takie uwagi ![]() I drugie pytanie: czy którejś z Was zdarzyło się doczekać powrotu jakiegoś wycofanego produktu po uprzednim zapytaniu o niego w strefie? Czy ten Dział Marketingu, do którego trafiają nasze prośby w ogóle istnieje?
|
#1126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jeżynę i wanilię Mogliby go przywrócić![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jaki efekt na ustach? tego się nie spodziewałam bo wszystkie odcienie tych błyszczyków są gładkie, mało przezroczyste, ciekawe jak dwa pozostałe odcienie, Champagne będzie pewnie bężem? A Watermelon jakiś ciepły odcień różu....dzięki karinka ![]() Może ktoś widział pozostałe odcienie? ![]() A te nowe potrójne cienie Onyx Quartz są fajne? Trwałe i kryjące?
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2011-03-15 o 17:42 |
|
|
|
|
#1128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Smerfetka pamiętasz miałaś zamawiać te saszetki na próbki z oferty dla liderów? Zamówiłaś? Własnie robiłam domówienie w strefie i strona zaczęła mi się mulic, a teraz mam cos takiego... Due to technical problem, the error has been occured click here Kusicie mnie Dew-kami. Miałam nic sobie nie zamawiać, już prawie wytrwałam....
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a czy jest w Avonie jakaś pianka do układania włosów, którą z czystym sumieniem mogłybyście polecić?
|
#1130 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Jest to woda toaletowa, nie perfumowana, ale sądząc po cenie (jest z tej wyższej półki w katalogu) to spodziewałam się jednak większej trwałości. Chusta, którą noszę do bluzek, jednego dnia psiknięta na drugi dzień całkowicie już nie pachnie, a z kolei gdy psiknę ją Rare Gold to pachnie kilka dni. Przymierzam się za sprawą opinii Sarunieczki do Far Away Dreams ale nie wiem czy brzoskwinia, gardenia i drewno sandałowe w jednej kompozycji przypadną mi do gustu. Nigdy nie miałam perfum o takim składzie
|
|
#1131 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
:cmo k:Cytat:
tyle że w życiu bym go nie kupiła za cenę w katalogu
|
|||||||
|
|
|
#1132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie napisałam do nich w sprawie tej linii zapachowej. Jak mi go nie przywrócą to.. Ma być chociaż w netto. I już! Jakby był od razu bym z 10 sztuk sobie zamówiła
|
|
#1133 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
nie wiem jak pachnie gardenia szczerze mówiąc,ja na pewno czuję lekką brzoskwinkę,nie soczystą ale taką ciepłą,łagodną.Te perfumki są takie ciepłe i kremowe,nie wiem jak opisać dokładniej Mają coś w sobie![]() Przyjaciółka mi pozazdrościła i zamawia sobie teraz u mnie |
|
|
|
|
#1134 |
|
Zadomowienie
|
to może i ja powiem co zamówilam:
- perceive dew - tak jak pisałam, narazie nie jestem przekonana, zapach bardzo świeży i powiedziałabym letni, jeszcze nie wiem jak z trwalością - mini spray Eternal Magic - zakochalam się w zapachu, trwały - róż Soft Plum - bardzo ładny kolor, dobra pigmentacja, nie ma duzych drobinek - podkład rozś-Antys. Ivory - dobrze się rozprowadza, krycie ok, cera wyglada świeżo - mineralny krem do rąk SSS "Diamentowa poświata" - dobrze nawilża, wygładza, zapach może być - matujący krem do twarzy SPF 20 i sztyf SPF 30 Avon Sun - jeszcze nie używałam ![]() - mgiełka Róża i Brzoskwinia z OS, ładny zapach ogólnie mam fiola na punkcie mgiełek i kupuję jak głupia a potem rozdaję ![]() chyba tyle. mogłam zaszaleć bo spore zamowienie się zebrało. w 5 będzie ciężko bo słaby katalog...---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- hm możliwe no strasznie mi się kojarzą z czymś ![]() a co do Far Away Dreams - dla mnie to taki sensualny zapach, odpowiedni na randkę albo jakieś romantyczne wyjście bardzo lubię ten zapach
|
#1135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I na mnie trzyma prawie cały dzień, a mój szalik to już w ogóle nim przesiąkł
|
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym - ogórek ogórek ogórek ..... mi ten zapach wogóle się nie podoba ![]() Cytat:
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-15 o 16:32 |
||
|
|
|
#1137 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Ja ogromnie ciekawa jestem tego zapachu, naprawdę, i ogromnie żałuję że nie ma jego próbek ![]() A czy ta brzoskwinia tak bardzo słodko pachnie, czy tylko trochę? Skoro jest wymieniona na pierwszym miejscu to na pewno ją czuć, ale czy jest słodka? Mój mężuś nie lubi gdy mam słodkie perfumy, i dlatego ciągle się waham.
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. mi kiedyś odpisali abym śledziła netto i kolejne katalogi ![]() kiedyś moja liderka mówiła, że nie raz jeden one prosiły, aby prezenty były kosztowniejsze a nie takie badziewne (miała na myśli czerwoną kosmetyczkę do Czerwonych perfum Lacroix- nie wiem , czy ją pamiętacie, ale była to taka wstrętna cerata czerwona, a wg opisu była to kosmetyczka o wartości chyba 70zł) |
|
|
|
|
#1139 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po każdym szamponie chyba i tak łupież może wrócić bo skóra się "przyzwyczaja" do danego kosmetyku. ostatnio dobrze na mnie działał właśnie taki niebieski elseve przeciwłupieżowy...Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

czy te dew przypominają te klasyczne czy jest to zupełnie inna kategoria? 

Wam też się tak ta truskaweczka podoba?
Ma być chociaż w netto. I już!