|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Tak cieplutko, tak ładnie aż trudno uwierzyć, że to możliwe
![]() happys ba facet nie pies kości nie lubi fajnie, ze mąż o ciebie dba. A ja dzisiaj dałam sobie dyspensę na zakupach i zjadłam paka w KFC ale czasem człowiek musi sobie pofolgować, by nie zgnuśnieć![]() Oki a teraz pora na skakankę |
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie byłam w centrum na spacerku
i uwierzcie, że łaziłam po sklepach 4 h!!! to wszystko przez tą piękną pogodę
|
|
|
#1353 |
|
Zadomowienie
|
Uff, a za mną godzinne ćwiczenia
Ale się zmęczyłam dość Mam nadzieję, że jutro będę mieć zakwasy, ahh uwielbiam je![]() Znalazłam artykuł na temat ud i sposobu, w jaki można spalić tłuszcz z tej partii ciała Może Wam się przyda:http://www.tipy.pl/artykul_6192,jak-...szcz-z-ud.html
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
agusia artykuł przydatny
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Raczkowanie
|
agusia, trafiłaś akurat w moją największą zmorę (co zresztą pisałam kilka postów wyżej), także dziękuję stokrotnie!!
![]() Ja dziś mam turbo zakwasy, po tej wczorajszej jodze. Po długiej przerwie to potrafi człowieka wykończyć :P Ale czuję się radośnię, wiem, że moje ciało istnieje!
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Witam piękne!
![]() Ojj teraz to się człowiek cieszy jak są zakwasy a jak do szkoły na w-f się chodziło to się narzekało...;p heheSłuchajcie piękne powiedzcie mi co mam zrobić. Bo nie wiem jak teraz ćwiczyć żeby wagę utrzymać. Codziennie czy co 2 dzień?? Bo nie mam pojęcia. ;/ A zapomniałąm Wam wczoraj napisać, że jak byłam wczoraj na spacerku po sklepach to chciałam sobie kupić strój kąpielowy... Przymierzyłam 3 i myślałam, że się załamie... Normalnie jestem teraz płaska jak deska w piersiach... Przedtem miałam 85B... a teraz to już sama nie wiem jaki mam... ![]() No ale co najważniejsze to podobam się Mojemu Dawidowi mówi, że uwielbia Moje malutkie piersi...
|
|
|
#1357 |
|
Zadomowienie
|
pestka No ja też nie lubię za bardzo swoich ud
malinka Najważniejsze to podobać się sobie no i oczywiście swojemu facetowi, bo, nie okłamujmy się, jego zdanie się dla nas liczy A poza tym, Kochana, małe jest piękne!![]() ![]()
|
|
#1358 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za artykuł, na pewno się przyda ![]() malinka- to najlepiej sprawdzić stosując najpierw jeden wariant, potem drugi i obserwować efekty ![]() Co do cukru - tragedia Ja co prawda nie słodzę od... nie pamiętam kiedy ale do jakiegoś ciasta np. to jednak cukru sporo idzie. Przecież jak tak dalej pójdzie, to się w ogóle robienie czegokolwiek własnoręcznie nie będzie opłacało. Bo cukier drogi, prąd drogi. Ciekawe, co jeszcze zdrożeje
|
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
No z tym cukrem to jest masakra!
u nas tu kosztuje 65 centów! To wychodzi niecałe 3 zł! Stwierdziłam, że jak będę do mamy jeździła to będę jej woziła cukier, bo to jest porażka! U nas tam gdzie mama mieszka cukier kosztuje 5,5... to jest masakra!;/Kurde Agusia rozwaliłaś mnie tym tekstem z tym cyckiem normalnie do tej pory nie mogę się uspokoić ze śmiechu hihiNo właśnie nezka tak myślę, żeby spróbować i tak i tak;p
|
|
|
#1360 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- a mnie wkurza ta moja waga stoiii |
|
|
|
|
#1361 |
|
Raczkowanie
|
Moja waga wacha się od 62,5kg do 62kg
|
|
#1362 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o tak kiedyś się migałam od w-f i pamiętam jak dziś, że kiedyś będę specjalnie ćwiczyć to lepiej zacząć teraz. nie zaczęłam więc mam ważne, że podobasz się lubemu. ja bym ćwiczyła co drugi dzień i się pilnowała, żeby za dużo sobie nie pofolgować od razu Cytat:
no to gratuluję przekonałam się co do zielonej herbaty, posmakowała mi ta z pigwą bodajże. miałam nie jeść słodkiego ale dziś urodziny teścia więc nie mogłam się nie skusić a za tydzień mojego taty urodzinki więc będzie ciekawie z tymmoim postanowieniem Edytowane przez happys Czas edycji: 2011-03-13 o 22:14 |
||
|
|
|
|
#1363 |
|
Rozeznanie
|
happys - masz dzisiaj urodziny? W takim razie wszystkiego najlepszego, sukcesów w odchudzaniu i nie tylko
A przy takiej okazji możesz sobie odpuścić, w końcu urodziny tylko raz do roku są ![]() mili - gratuluję, ładnie Ci waga spada
|
|
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
ale ciołek ze mnie chodziło o teścia urodziny już poprawiam
|
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam dziewczyny ! no po dwoch miesiacach zaczal do mnie wg cokolwiek gadac. znaczy tak zawsze o wszystko byl problem, a ja go unikalam po tym zdarzeniu. ja nie wiem ale dziwne uczucia mam do niego, jak go widze to sie ciesze ze chociaz chodzi i mam go blisko. wiem zal musze jakos sobie z tym uporac i szukac innych obiektow westchnien. ogolnie to jest zastepca kierownika.. dziwne bardzo ze sie zapytal czy nadal jestem na niego zla, i wogole że ze mną porozmawial, a ja mu ze ma lepsze kolezanki , a on zaprzeczyl , i do tego ta gadka ze ja do konca nie jestem jego kolezanka, a potem poprawil że nie jestem kolezanką. ale też nie jestem gorsza ! kurde po co wogole zaczynal cos mowic, mam mętlik w glowie! A JESZCZE mam zmiany akurat teraz z nim! ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- no niestety, a najgorsze jest to ze miejsce jakie, ale tego juz nie powiem xd heh
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() malinka myślę, że najlepiej trenować na wyczucie. Jak masz ochotę itd. Wiadomo zdrowy rozsądek. No uważać by się nie przetrenować. ech zazdroszczę osiągnięcia celowej wagi. Mnie jeszcze daleko do tego. A po weekendzie strach wchodzić na wagę. Szczególnie po wczorajszej wizycie u babci. Ale nie moja wina, że babcia takie pyszności robi happys ja też lubię zieloną z pigwą i opuncją też. A ostatnio przekonuję się do czerwonej herbaty. Lepiej mi idzie od kiedy nie słodzę. A cena cukru, to rozbój, ale to wina mediów głównie gazet typu fakt, wywołali panikę, luzie zaczęli wykupywać, no to ceny tak nie podnieśli. nie rozumiem po co ludzie wykopują po tyle cukru? ostatnio widziałam jak z marketu rodzinka wywoziła pół koszyka cukru. A za kilka tygodni jak sprawa przycichnie nikt nie będzie pamiętał, że cukier taki drogi ![]() niunia pogubiłam się w tym co piszesz wyluzuj. Zajmij się pracą.
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
Agusia dzięki, też skorzystam z artykułu
![]() Przytyłam!! Nawet się nie ważę, nie chce się załamać, ale to widać. Znowu mam widoczne boczki i żołądek, a to wszystko przez tą głupią chorobę i siedzenie w domu.. załamka.. Od jutra wracam do życia, jestem prawie zdrowa. Wszystko muszę zacząć od początku.. ehh...
Edytowane przez Minionet Czas edycji: 2011-03-14 o 15:06 Powód: ... |
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Minionet tylko się nie poddawaj, uszy do góry!! Wiosna idzie więcej słońca więcej energii, więcej zdrowia i zobaczysz zaraz nadprogram spadnie. Ważne, że jesteś zdrowa.
Mnie dzisiaj też wzięło zwątpienie, po wczorajszej wizycie u babci dzisiejsze ważenie było auć bolesne ale za to dzisiaj na skakankę. Minioet walczymy razem? |
|
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
merry82 Ok, walczmy razem
Dzięki za wsparcie Ojj ja też wiem co oznacza wizyta u babci, dlatego dość długo już u niej nie byłam Ja dzisiaj wieczorkiem wzięłam się za ćwiczenia, ale tylko 20 min, więcej mi się nie chciało
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zadomowienie
|
minionet Nie przejmuj się, ja też przytyłam. Ale wiesz, powiem Ci tak: Im bardziej się przejmuję zbędnymi kilogramami, im bardziej mówię sobie, że MUSZĘ schudnąć... tym gorzej mi idzie. Trzeba się wyluzować, nie traktować odchudzania jako coś, co trzeba zrobić, bo inaczej świat się zawali. Chcemy schudnąć dlatego, żeby się lepiej poczuć, ale nie stawiajmy tego na 1 miejscu, bo z autopsji wiem, że to bardzo zły pomysł i przynosi odwrotne skutki
Dasz radę, z nami na pewnoniunia Pewnie wc? I też się już trochę pogubiłam w Twojej opowieści
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
agusiu masz racje, że jak zobaczy się boczki itd. to chce się szybko schudnąć, a w tedy jeszcze bardziej nie wychodzi.
Minionet od małych kroczków warto zaczynać. Ja jutro poćwiczę. Dzisiaj musiałam załatwić troche spraw, dopiero co wróciłam do domu i jestem zmęczona. A jutro skoro świt do pracy Muszę iść spać. Już kiedyś o tym pisałam, ale powtórzę by schudnąć i utrzymać wagę ważne jest by się wysypiać! Tylko wypoczęty organizm pracuje poprawnie. Dlatego mykam spać. Papa
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
Hejo,
ja ostatnio nie mogę się jakoś wyspać, a sypiam normalnie 7-8 godzin, a czasem jak zaśpię to 10-11. Masakra, nie rozumiem czego mój organizm chce ode mnie tym razem... :P Ja wczoraj wieczorem, spacerowałam po parkach z koleżanką ze dwie godziny: w ramach ćwiczeń Mówię Wam: wspaniały wczoraj był wieczór w Warszawie! Cudowny, ciepły, pachniało rozgrzewającą się ziemią. I te miodowe światła latarni! Szał!! A dziś szara rzeczywistość już :PZa to z okazji wiosny mam nowe postanowienie: przy KAŻDYM posiłku jeść warzywa. Do tej pory nie zawsze tak było. Czas pokolorować posiłki ![]() Miłego dnia!! minionet => nie łam się. Teraz pogoda jest ładniejsza, to na 100% będziesz częściej wychodzić: rower, rolki, spacery, jogging, co tam tylko lubisz) i szybko zrzucisz nadmiar
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie w wc nie heh nie powiem xd :P
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ćwiczenia i dieta mają być przyjemnością (no może dieta aż taka przyjemna nie będzie;p) no ale musimy chudnąć z ptzyjemnością
ja wiem, że teraz mi powiecie, że ja już osiągnęłam cel i łatwo mi mówić. Nie jest łatwo i ja to wiem, ale jak będziemy sobie wmawiały, że jesteśmy takie grube, że znowu boczki, że znowu to, tamto, to traci się ochote na ćwiczenia. I tak mamy być z siebie dumne, bo schudłyśmy po te kilka kg i to w zime!!! Gdzie w zime jest bardzo ciężko coś zrzucić. więc głowa do góry i uśmiech na buzi ma być![]() teraz idzie wiosna i będzie łatwiej będziemy częściej na powietrzu i będzie większa ochota na ruch![]() A ja mam postanowienie na post obiecałam sobie, że naucze się niemieckiego perfekt wkońcu mieszkam w Niemczech to by wypadało;p umiem, żeby sie dogadać ale ja bym chciała perfekt
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
ja się uczę włoskiego ale idzie mi to baarzdo powoli, za bardzo się rozleniwiłam
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzięki za wsparcie!
Co ja bym bez was zrobiła.. Biore się za siebie, kupiłam sobie dzisiaj okularki do pływania i w sobote na basen (wcześniej nie dam rady). A co myślicie o galaretce? Bardzo kaloryczna, czy czasami można sobie pozwolić?
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
minionet Galaretka raczej nie jest bardzo kaloryczna, więc można sobie od czasu do czasu pozwolić, tak mi się wydaje.
A ja się uczę angielskiego i francuskiego I w przyszłości chciałabym się nauczyć się jeszcze hiszpańskiego i włoskiego, hmm
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
No tak zaszczepiłam się przeciw grypie to dopadło mnie przeziębienie buu
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Rozeznanie
|
cypisek - z dwojga złego lepiej w tę stronę
![]() malinka - właśnie jak już osiągnęłaś cel, to najlepiej wiesz, co to znaczy odchudzać się ![]() A za mną dzisiaj cały dzień poza domem. Godznę spędziłam na siłowni (a co ) i nie pamiętam, żebym miała kiedyś tak dobry humor po ćwiczeniach. Poza tym jeszcze godzinka w autobusie i jestem padnięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

fajnie, ze mąż o ciebie dba.
ale czasem człowiek musi sobie pofolgować, by nie zgnuśnieć

ważne, że podobasz się lubemu.
Seks z szefem po pijaku?