|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Catrice
takim bladzichem bladziochem to chyba nie jestem
![]() na razie używam Revlon CS 180sand beige. Nie wiem jak ten podkład Catrice sprawdzi się na tłustej cerze, nie chcę niepotrzebnie wydawać kasy, skoro tyle nowości kusi ehh te dylematy niezdecydowanej kobiety
|
|
|
#1682 |
|
Konto usunięte
|
Byłby dobry dla ciebie - ja jestem jak HM z Bourjois nr 51 czyli maksymalny, żółty bledzioch
CS 180 jest beżem, a ten z Catrice jest beżowy |
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak z kryciem tego podkładu?
|
|
|
|
#1684 |
|
Konto usunięte
|
Jak patrzyłam na łapie to jest bardziej kremowy i kryjący. Bourjois jest leisty, ale kryjący.
|
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Ten nowy podkład jest moim zdaniem słabo kryjący i raczej nie matuje. Powiedziałabym, że jest podobny do kremu tonującego. Krycie takie jak Bourjois HM.
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pojawiły się gdzieś w Polsce poczwórne cienie do powiek? W Niemczech już są: http://82inez.blogspot.com/ .
|
|
|
#1688 |
|
Wolę prosto!
|
wrzuciłam na bloga recenzje kilku produktów Catrice KLIK!
zainteresowanych zapraszam w skrócie powiem tak-podkład matujący świetny czuję, że to moje odkrycie roku będzie a mamy dopiero marzec pozostałe zakupy również udane, nie trafiłam na żadnego bubla
|
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Baaaaardzo dziękuję za pomoc i za poświęcony czas
|
|
|
#1690 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem też słabo kryje, ale ma taka satynową fakturę. Bosko sie go rozprowadza.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- dzisiaj kupiłam pryszczola powiem wam że u mnie na standardzie ceny były te niższe ale za to w systemie były wyższe, dzięki czemu kupiłam puder taniej
|
|
|
#1693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Oj tak. Zgadzam się
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Konto usunięte
|
Kocham bazę z Catrice
I łatwiej się nakłada Jest nie droga ma fajną konsystencję nie trzeba się męczyć ze słoiczkiem. Cienie wytrzymały do teraz od 8 rano. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-03-14 o 21:27 |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Czy możecie podać skład podkładu matującego?Zawiera silikony?
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zadomowienie
|
Na blogach często podają
![]() https://lh4.googleusercontent.com/-G...0/DSC01753.JPG https://lh3.googleusercontent.com/-v...0/DSC01752.JPG i jeszcze tu lepiej widać: https://lh3.googleusercontent.com/-B...0/DSCF1142.JPG https://lh4.googleusercontent.com/-9...0/DSCF1141.JPG Zawiera silikony ale to jest raczej cecha podkładów matujących reklamowanych jako beztłuszczowa konsystencja. Edytowane przez abercrombie&fitch Czas edycji: 2011-03-15 o 06:26 |
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Abercrombie
Dziękuję bardzo. Jednak nie dla mnie ten podkład,zawiera wysoko glicerynę,a mnie ona zapycha.
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczepiłam dziś o Nature w G. Kazmierz i się nieco zawiodłam
![]() Szafa Catrice jest przetrząśnięta Nie ma juz pedzelkow do eyelinera, eyelinera w sloiczku poza jednym otwartym i mazianym![]() Co najlepsze, z pozostałych kosmetyków Catrice zrobiona jest półeczka Wyprzedaz, a ceny tych kosmetyków nie różnią sie niczym od wczesniejszych. Fajna wyprzedaż Jest reszta szminek AM jakby ktoś szukał A pani z obsługi powiedziała ze byc moze cos przybedzie bo dostawe maja w środy i piątki.Ale kupiłam sobie na pocieszenie cienie z limitowanki UB Fleur de lis i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie dziś ceny wróciły do.. "normy", sprawdziłam w czytniku i nie zakupiłam nic, jakoś mnie odrzuciło
|
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj w końcu wybrałam się do Zabrza po Catrice. Szafa już przebrana
![]() Najbardziej zależało mi na podkładzie najjaśniejszym i oczywiście już nie było. Dopiero dostały dostawę ale pani sprawdziła dla mnie na zapleczu i nie było Wzięłam 020 (identyczny odcień jak najjaśniejsze podkłady Paese) i jest ok ale dokupię 010 i mieszanka tych dwóch będzie ok na teraz. Na lato 020 będzie super.Oprócz tego kupiłam ostatni pędzelek do eyelinera, eyeliner brązowy i bazę. Napalona byłam na poczwórne cienie których nadal nie było ale po pomazianiu testerów i tak odpuściłam. Słabo napigmentowane mi się wydawały. A... i kupiłam dziabnięty eyeliner Tamtejsze panie naturowe również mówią "katricze" Po pierwszych testach jestem zachwycona eyelinerem i pędzelkiem. Podkład i baza musi przejść dokładniejsze testy |
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paletki do smokey nie dane mi było nawet zobaczyć .Też się właśnie zastanawiam czemu w tak małych ilościach im to przychodzi. Pociesza mnie jedynie myśl, że za jakiś czas jak przejdzie szał na nowości będzie wszystko można pooglądać .Z tymi "wyprzedażami" to żenada, jak zawsze. Które kolory lakierów są wycofywane? Kojarzę, że Poison me, poison you, chyba Clay ton my hero i jeszcze sporo innych tylko właśnie jakich. Są jakieś kolorki warte kupienia zanim staną się nie do dostania? |
|
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę na to i czekam na jeden z odcieni różu Mogli sobie chociaż odpuścić napis "wyprzedaż" ![]() Oglądałam pojedyncze cienie i bardzo mi sie podobały ich kolory
|
|
|
|
|
|
#1705 |
|
Rozeznanie
|
Czy u Was też nie ma testerów do pojedynczych cieni?
Strasznie mnie to denerwuje bo nie można zobaczyć koloru |
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest jeszcze to, ale nie wiem na ile pewne: Don't feed the birds, Princess for a day, Bloody MAry to go, Let's talk about Barrie, The DEvil wears red, Wine-tastic, Poison me, poison you, let's mauve on, hot or not?, clay-ton my hero, blue's brother, it blue my mind, my best friend's tiara, I sea through you. zastanawiam się nad krwawą merry, ale czy nie będzie zbyt podobna do CA vampiric red?
|
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

Nie ma juz pedzelkow do eyelinera, eyelinera w sloiczku poza jednym otwartym i mazianym