|
|
#1171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- a wtedy to ja juz zbieralam zamow na kat swiateczny czyli 16 lub 17 to duzo pozniej od k12 w ktorym program sie zakonczyl juz myslalam ze wogole nie dostane
|
|
#1172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no taki brokat i drobinki , ja tylko na szybko go widzialam , a jaki efekt na ustach to nie wiem hm w kat. 5 na str 110 przy tych nowych odcieniach napisali : "Nowe połyskujące odcienie" a w kat. 4 napisali : "ponętny blask doprawiony roziskrzonymi drobinkami " ![]() jaki będzie Champagne nie wiem a co do cieni to niestety nie pomogę bo nie miałam
|
|
|
|
|
#1173 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Schodzi mi strasznie szybko ![]() Cytat:
Ja zamówiłam w tej wersji Pur Blancę i też ma jakąś śmieszną zatyczkę... Jakby ją ktoś zgniótł palcami... I przez to ciągle spada...
Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze... Edytowane przez tiny_dorcia Czas edycji: 2011-03-15 o 19:47 |
||
|
|
|
#1174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kusisz tą wodą a co do szamponu też mogę używać tylko tego co i Ty a najbardziej ten zielony 2 w1 przy innych szamponach problem powraca ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() tez zostawiam trochę ml w buteleczcei chowam do pudła
|
||
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
ziarnko piasku
Tak peel-off |
|
|
|
#1176 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawiązać supełkiem część paska ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
tak masz rację ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
ale jesli zamówisz ją w kat.5 i przekroczysz 35% to zapłacisz prawie tyle samo co w demo
|
|||
|
|
|
#1177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
Ok. Przyszła mi paczka
Mogę komentować i zdawać relację.W prezencie szampon 750 ml mango i imbir - do odstawki lub dla moich mężczyzn, bo dla mnie i mojej mamy kompletnie się nie nadaje. I tusz do rzęs superpodkręcajacy z drobinkami - jeszcze go nie otwierałam i nie wiem czy w ogóle to zrobię. Po kolei: błyszczyk powiększający usta Pink Pucker - jakiś taki półprzezroczysty, dziwny. dla mnie nie ma koloru i na moich ustach nic nie daje. ![]() konturówka do ust Mystery Mauve - na zdjęciu typowy róż, w rzeczywistości jakiś taki popielaty. brudny róż, taki pod brąz podchodzący - jak dla mnie to na plus. ![]() olejek złocisty i diamentowa poświata jak dla mnie pachną tak samą a różnią się jedynie kolorem drobinek. Ogólnie niezły, lubię takie pierdoły ![]() pierścionek Priya - dokładnie taki jak na zdjęciu, mi się nie podoba, ale mojej mamie bardzo kolczyki Marina - duże zaskoczenie, pozytywne w dodatku. Jak na biżuterię Avon, postarali się. Jest taka jak w katalogu (ale 6, nie 7). Ładna. mgiełka cytrynowa - jak na razie czuję tylko alkohol. cytryna ledwo wyczuwalna, jakiś niewypał - przynajmniej na chwilę obecną.mgiełka Fiołek i Liczi - cudo, trwalsze i pachnące od poprzedniczki. żel pod prysznic Waterfall - taki zapach owocowy? Może trochę kwiatów.. Nie wiem czemu kojarzy mi się z żelem Tropical a w ogóle tego zapachu nie pamiętam Ostry jak na żel. Mi się podoba. ![]() mleczko 3w1 - niby hypoalergiczny, a oczy czerwone jak choler* . I śmierdzi niesamowicie. Nie dla mnie. ![]() torebka Hannah - niezła, sporych rozmiarów (myślałam, że jest mniejsza), no i w katalogu miała kolor taki czarno-brązowy, prawda? A tu ma taki.. rdzawo-brązowy? Nie wiem jak to nazwać. Mamie się podoba. no i lakier neonowy do paznokci Vivid Violet - nie pokażę Wam, bo nie mam jak. Odcień ciekawy, ale mi się bardziej podobała Violetta. Ten jest taki.. cieplejszy. Jak na paznokciach się prezentuje, jeszcze nie wiem. ![]() aa. i okulary Angelica i Ellie - bardzo ładne, nie za duże, powiedziałabym nawet, że wyglądają lepiej niż w katalogu. ![]() i woda Scentini Plum Twist - sezonówka, baaaardzo bardzo słodka. Lubię słodkie zapachy, ale jak dla mnie ten jest taki cukierkowaty. Mówię mu nie . ![]() I tak kilka pytań jeszcze. Patrzałam na perełki brązujące. Wcześniej zamawiałam je jakieś rok temu, nawet ponad i wydawało mi się, że ich jest bardzo dużo. Teraz jak spojrzałam, to tam moze 1/4 tego pudełeczka. Trochę więcej niż ja mam obecnie. Zmniejszyli ilość tych perelek czy mi się tylko wydaje? ![]() I do dziewczyn z okręgu prognozującego: program Batycki obowiązuje w katalogach 4-7, tak? To czemu ja mam liczone na fakturze dopiero od 5? Nie ma problemu, i tak już osiągnęłam te 1600 zł w 5 i 6, ale to chyba nie tak powinno być.. Mogę zamawiać tą torbę w 7 czy nie? I jeszcze jedno. Maseczka naprawcza przyszła mi otwarta i cała rozlana? Gdzie mogę to zgłosić? Nigdy wczesniej nie miałam żadnych problemów..
wzrost: 162 cm waga:60 kg - 58 - 56 - 54 - 52 - 50 - 48 - 46 kg. nie jem słodyczy od: 14.03.2011 ![]() zrobię szpagat! Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna. Edytowane przez xantialorenz Czas edycji: 2011-03-15 o 20:22 |
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa no chyba że ![]() ale czasem się nie spodziewamy a tu duze zamówienia dają nam klientki może tym razem będzie tak u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- katniewojt jeszcze raz dziękuję za fotki pierścionka na katalogowym więc myślę że rozm.8 będzie pasował na mój palec
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Kurczę ciągle poprawiam Avon Wish List do 05 a tu zamawiam dopiero za 2 tyg.więc pewnie zmian będzie jeszcze sporo a w dodatku po oględzinach domowych widzę że wszystko już mam a zamówić coś trzeba więc w piątce skupię się głównie na lakierach do paznokci,bo tego mam mało,biżu,może torba jakaś
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pachnie Spotlight? Mam ją jeszcze zafoliowaną
|
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
też mam zafoliowaną ale chyba otworzę. looknij sobie na opinie na KWC
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
|
Spotlight - ja w pierwszym niuchu czuję korzeń pietruszki
taki swieżo obrany serio... wypsikałam całe te perfumy ale trochę się męczyłam, jedna koleżanka powiedziała że ładnie pachnę ale ja za bardzo zapachu nei lubiłam
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
wg mnie są świeże, takie mydlane
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- składałam dzisiaj zamówienie z kat. 04, żółte kropki przy: 1.mus do ciała Tajski kwiat lotosu 2.śródziemnomorski krem do ciała z oliwką z oferty demo 3.krem do twarzy Reversalist na noc szare kropki przy: 1.komplet biżuterii Keira (netto) 2.krem Dojrzałe piękno (netto) 3.serum witaminowe Źródło energii (netto) |
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Spotligt trwały jest?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mi także przyjdą te kolczyki... Gratulację z okazji przekroczenia progu
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1192 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki bo dłuższej przerwie
co do pytania to przed wczoraj przyszedł mi spotlight i szczerze powiedziawszy heh ja go wogóle nie czuje ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
to jak narazie mój numer jeden jeżeli chodzi o ten kat hihi
|
|
#1194 |
|
Raczkowanie
|
Proszę Was nie bądźcie złe za to pytanie. Pomóżcie. Otóż chodzi o to, że miałam już jedno zamówienie na k4 za 809 zł. Mam teraz domówienie na około 150 zł. Ach grzech nie podskoczyć do 1000 zł. Więc sobie coś dobiorę. Ale teraz to pytanie - jeśli coś zamówię a będzie nie dostępne to czy będzie się liczyło do bazy opustu na te 35 % czy nie. Bo nie chcę przekraczać za dużo tego 1000. (Wiem, że netto się może nie wliczyć). Chodzi mi o normalne katalogowe kosmetyki.
![]() I jeszcze jedno, jak już te 1000 zł wyrobię to z tego co się orientuje jest woda toaletowa ale jak się ona nazywa no i kiedy ją muszę sobie zamówić - teraz przy składaniu jeszcze z k4 czy jak będę składać z k5. Mam nadzieję, że nie zamotałam.
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro zabieram na uczelnię diamentowe konturówki, bo znajoma chce je zobaczyć Mam nadzieję, że będzie z nimi tak jak z wodami Ice Sheers Wzięłam w czwartek na uczelnię wszystkie 3 i mam już 2 zamówienia na nie, a 3 dziewczyny zastanawiają się nad tym, którą wybrać
|
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najczęściej skutkuje wiem z autopsji
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie ta złota seria też kusi - szczególnie cienie ![]() Cytat:
tą wodę z lojalnościówki, czyli za zamówienie powyżej 1tyś zamawiasz w kolejnym katalogu, czyli 05
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
jeżeli będą to rzeczy z katalogu, które nie mają oznaczenia "do wyczerpania zapasów" to podwyższą Ci bazę
tą wodę z lojalnościówki, czyli za zamówienie powyżej 1tyś zamawiasz w kolejnym katalogu, czyli 05 Dziękuję |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jamapi;25745618]no właśnie zastanawiałam się - gdzie się podziewasz
mnie ta złota seria też kusi - szczególnie cienie ![]() /QUOTE] A w pracy się kochana podziewałam, robiłam nad godziny ![]() A ja Ci powiem zaczyna podobać mi się ta złota seria np mam okazje teraz testować krędke , i naprawde jest cudowna co najważniejsze trwała i nawet widzę te drobinki " złota " , teraz idą do mnie cienie hihi
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

, a jaki efekt na ustach? tego się nie spodziewałam bo wszystkie odcienie tych błyszczyków są gładkie, mało przezroczyste, ciekawe jak dwa pozostałe odcienie, Champagne będzie pewnie bężem? A Watermelon jakiś ciepły odcień różu....