Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-15, 19:43   #1171
in bloom
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
powinna Ci go przekazać OMS
Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Liderka powiedziałą mi że przychodzi mniej więcej katalog po tym jak oni się zorientują że powinnaś go dostać. Ale nie wiem czy do OMS czy do domu go dostaniemy.
a ja niestety nie dostalam szybciej na pozion drugi weszlam gdzies tak w maju (mowie o edycji zeszlorocznej) a perly z apart dostalam dopiero po zakonczeniu calkowitym tego programu czyli po kat 13 a nawet pozniej bo u mnie spotkanie bylo ostatniego dnia listopada

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

a wtedy to ja juz zbieralam zamow na kat swiateczny czyli 16 lub 17 to duzo pozniej od k12 w ktorym program sie zakonczyl juz myslalam ze wogole nie dostane
Stary 2011-03-15, 19:44   #1172
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
hmm, z drobinkami?, a jaki efekt na ustach? tego się nie spodziewałam bo wszystkie odcienie tych błyszczyków są gładkie, mało przezroczyste, ciekawe jak dwa pozostałe odcienie, Champagne będzie pewnie bężem? A Watermelon jakiś ciepły odcień różu....
dzięki karinka

Może ktoś widział pozostałe odcienie?

A te nowe potrójne cienie Onyx Quartz są fajne? Trwałe i kryjące?

no taki brokat i drobinki , ja tylko na szybko go widzialam , a jaki efekt na ustach to nie wiem
hm w kat. 5 na str 110 przy tych nowych odcieniach napisali : "Nowe połyskujące odcienie" a w kat. 4 napisali : "ponętny blask doprawiony roziskrzonymi drobinkami "

jaki będzie Champagne nie wiem ale Watermelon to będzie bardziej czerwony bo w kat.4 na str 138 ta dziewczyna ze zdjęcia jest opisana : "błyszczyk do ust watermelon " i widać czerwony kolor ale to pewnie zalezy od ust

a co do cieni to niestety nie pomogę bo nie miałam
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:45   #1173
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Ach, zapomniałam zapytać: czy któraś z Was pamięta takie cudo jak Odżywczy Balsam Do Ust Nadający Połysk "Witalność Natury" z Liiv Botanicals?

Wczoraj jedna z moich klientek przypomniała sobie o nim i chciała zamówić. Poszperałam w moim avoniaku i znalazłam, że ostatnio były dostępne na wyprzedażowych stronach kat 10/2010, i ona wtedy właśnie wzięła 2 szt. Podobno był to super balsam, nawilżał najbardziej wysuszone, spękane usta.
Sama chętnie bym go teraz wypróbowała. Wystosowałam zapytanie o niego na strefie, i odpisali, że w tym roku nie planują jego powrotu, ale moją sugestię przekażą do Działu Marketingu, bo bardzo cenią sobie takie uwagi

I drugie pytanie: czy którejś z Was zdarzyło się doczekać powrotu jakiegoś wycofanego produktu po uprzednim zapytaniu o niego w strefie?
Czy ten Dział Marketingu, do którego trafiają nasze prośby w ogóle istnieje?
Ja też uwielbiam ten balsam/błyszczyk do ust Właśnie z tej oferty wyprzedażowej zrobiłam zapas (chyba po 10,90 był) i właśnie otworzyłam ostatnie opakowanie Schodzi mi strasznie szybko

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
to może i ja powiem co zamówilam:
- perceive dew - tak jak pisałam, narazie nie jestem przekonana, zapach bardzo świeży i powiedziałabym letni, jeszcze nie wiem jak z trwalością
- mini spray Eternal Magic - zakochalam się w zapachu, trwały jednak jest minus - zatyczka tego sprayu jest beznadziejna i zniekształcona, nie wiem czy to tylko mi się trafiło takie opakowanie czy Wy tez macie może taki problem?
- róż Soft Plum - bardzo ładny kolor, dobra pigmentacja, nie ma duzych drobinek
- podkład rozś-Antys. Ivory - dobrze się rozprowadza, krycie ok, cera wyglada świeżo
- mineralny krem do rąk SSS "Diamentowa poświata" - dobrze nawilża, wygładza, zapach może być
- matujący krem do twarzy SPF 20 i sztyf SPF 30 Avon Sun - jeszcze nie używałam
- mgiełka Róża i Brzoskwinia z OS, ładny zapach ogólnie mam fiola na punkcie mgiełek i kupuję jak głupia a potem rozdaję

chyba tyle. mogłam zaszaleć bo spore zamowienie się zebrało. w 5 będzie ciężko bo słaby katalog...

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

hm możliwe no strasznie mi się kojarzą z czymś

a co do Far Away Dreams - dla mnie to taki sensualny zapach, odpowiedni na randkę albo jakieś romantyczne wyjście bardzo lubię ten zapach

Ja zamówiłam w tej wersji Pur Blancę i też ma jakąś śmieszną zatyczkę... Jakby ją ktoś zgniótł palcami... I przez to ciągle spada...

Edytowane przez tiny_dorcia
Czas edycji: 2011-03-15 o 19:47
tiny_dorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 19:48   #1174
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Nie,nie są słodkie,czuję po psiknięciu przez moment taką słodycz,ale kojarzy mi się raczej z miodem,potem zanika i zapach jest taki kremowy upieram się ciągle przy tym kremie bo najbardziej tak mi się kojarzą,nie są ani świeże,ani korzenne,ani cytrusowe,tylko własnie kremowepamętam że dziewczyny mi tu zachwalały na forum i wzięłam 'na ślepo' i zakochałam się,oby i Tobie przypadły do gustu a do mnie możesz wpaść kiedy chcesz,nawet bez perfum ja nad morzem będę w wakacje

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Ja wyleczyłam leczniczym,i teraz mogę stosować tylko H&Sh.,każdy inny szampon,nawet przeciwłupieżowy,ale innej firmy za jakiś czas powoduje swędzenie skóry głowy i takie jakby strupki tłuste między włosami brrr

kusisz tą wodą hehe

a co do szamponu też mogę używać tylko tego co i Ty a najbardziej ten zielony 2 w1 przy innych szamponach problem powraca

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
To Ty szybko wypsikujesz je .. ja chyba jakoś wolniej.... ale np zostawiam z 5ml na dnie buteleczki i razem z buteleczką przechowuję w kartoniku w garderobie- jak ktoś zapyta to mam gotowy tester z produktu
a no jakoś tak wyszło
tez zostawiam trochę ml w buteleczcei chowam do pudła
Stary 2011-03-15, 19:51   #1175
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

ziarnko piasku
Tak peel-off
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:00   #1176
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
A jak skróciłaś ten pasek bo dla mnie też jest za długa i tak myślę co z tym zrobić

zawiązać supełkiem część paska

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
to był super balsam, też byłam z niego zadowolona

mi się wydaje, że pisali o powrocie "na życzenie klientek" przy Rare Pearls

tak masz rację była taka informacja przy Rarce

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

właśnie się skapnęłam że PD chyba można z demo 1 sztukę? a chciałyśmy i ja i mama ale w sumie ona pierwsza chciała więc jak mi się spodoba to sobie wezmę drożej z katalogu ech ;(

no niestety tylko po 1 szt z demo
ale jesli zamówisz ją w kat.5 i przekroczysz 35% to zapłacisz prawie tyle samo co w demo tzn. o kilka gr mniej
Stary 2011-03-15, 20:08   #1177
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
no niestety tylko po 1 szt z demo
ale jesli zamówisz ją w kat.5 i przekroczysz 35% to zapłacisz prawie tyle samo co w demo tzn. o kilka gr mniej
kobieto ja ledwo kiedy przekraczam 500 zł, w k4 tylko poszalałam a raczej klientki dopisały i było 800 zł

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:10   #1178
xantialorenz
Raczkowanie

Ok. Przyszła mi paczka Mogę komentować i zdawać relację.

W prezencie szampon 750 ml mango i imbir - do odstawki lub dla moich mężczyzn, bo dla mnie i mojej mamy kompletnie się nie nadaje. I tusz do rzęs superpodkręcajacy z drobinkami - jeszcze go nie otwierałam i nie wiem czy w ogóle to zrobię.

Po kolei:
błyszczyk powiększający usta Pink Pucker - jakiś taki półprzezroczysty, dziwny. dla mnie nie ma koloru i na moich ustach nic nie daje.
konturówka do ust Mystery Mauve - na zdjęciu typowy róż, w rzeczywistości jakiś taki popielaty. brudny róż, taki pod brąz podchodzący - jak dla mnie to na plus.
olejek złocisty i diamentowa poświata jak dla mnie pachną tak samą a różnią się jedynie kolorem drobinek. Ogólnie niezły, lubię takie pierdoły
pierścionek Priya - dokładnie taki jak na zdjęciu, mi się nie podoba, ale mojej mamie bardzo
kolczyki Marina - duże zaskoczenie, pozytywne w dodatku. Jak na biżuterię Avon, postarali się. Jest taka jak w katalogu (ale 6, nie 7). Ładna.
mgiełka cytrynowa - jak na razie czuję tylko alkohol. cytryna ledwo wyczuwalna, jakiś niewypał - przynajmniej na chwilę obecną.
mgiełka Fiołek i Liczi - cudo, trwalsze i pachnące od poprzedniczki.
żel pod prysznic Waterfall - taki zapach owocowy? Może trochę kwiatów.. Nie wiem czemu kojarzy mi się z żelem Tropical a w ogóle tego zapachu nie pamiętam Ostry jak na żel. Mi się podoba.
mleczko 3w1 - niby hypoalergiczny, a oczy czerwone jak choler* . I śmierdzi niesamowicie. Nie dla mnie.
torebka Hannah - niezła, sporych rozmiarów (myślałam, że jest mniejsza), no i w katalogu miała kolor taki czarno-brązowy, prawda? A tu ma taki.. rdzawo-brązowy? Nie wiem jak to nazwać. Mamie się podoba.
no i lakier neonowy do paznokci Vivid Violet - nie pokażę Wam, bo nie mam jak. Odcień ciekawy, ale mi się bardziej podobała Violetta. Ten jest taki.. cieplejszy. Jak na paznokciach się prezentuje, jeszcze nie wiem.
aa. i okulary Angelica i Ellie - bardzo ładne, nie za duże, powiedziałabym nawet, że wyglądają lepiej niż w katalogu.
i woda Scentini Plum Twist - sezonówka, baaaardzo bardzo słodka. Lubię słodkie zapachy, ale jak dla mnie ten jest taki cukierkowaty. Mówię mu nie .

I tak kilka pytań jeszcze. Patrzałam na perełki brązujące. Wcześniej zamawiałam je jakieś rok temu, nawet ponad i wydawało mi się, że ich jest bardzo dużo. Teraz jak spojrzałam, to tam moze 1/4 tego pudełeczka. Trochę więcej niż ja mam obecnie. Zmniejszyli ilość tych perelek czy mi się tylko wydaje?

I do dziewczyn z okręgu prognozującego: program Batycki obowiązuje w katalogach 4-7, tak? To czemu ja mam liczone na fakturze dopiero od 5? Nie ma problemu, i tak już osiągnęłam te 1600 zł w 5 i 6, ale to chyba nie tak powinno być.. Mogę zamawiać tą torbę w 7 czy nie?

I jeszcze jedno. Maseczka naprawcza przyszła mi otwarta i cała rozlana? Gdzie mogę to zgłosić? Nigdy wczesniej nie miałam żadnych problemów..

nie jem słodyczy od: 14.03.2011
zrobię szpagat!

Niech będzie zgoda ognia i lodu: płomiennie obojętna.

Edytowane przez xantialorenz
Czas edycji: 2011-03-15 o 20:22
xantialorenz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:11   #1179
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
A i pokłony Tej która porównała Perceive Dew do Sunny Skies- dla mnie identyczny. Pięknie pachnie!
Oj nie mogę się zgodzić . Nie pachną identycznie. Sunny Skies nie lubiłam natomiast Perceive Dew bardzo mi się podobają
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:12   #1180
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
a ja niestety nie dostalam szybciej na pozion drugi weszlam gdzies tak w maju (mowie o edycji zeszlorocznej) a perly z apart dostalam dopiero po zakonczeniu calkowitym tego programu czyli po kat 13 a nawet pozniej bo u mnie spotkanie bylo ostatniego dnia listopada

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

a wtedy to ja juz zbieralam zamow na kat swiateczny czyli 16 lub 17 to duzo pozniej od k12 w ktorym program sie zakonczyl juz myslalam ze wogole nie dostane
dokładnie tak jak in bloom pisze- dopiero po zakończeniu edycji, u mnie jest to na spotkaniu wigilijnym
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:23   #1181
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
kobieto ja ledwo kiedy przekraczam 500 zł, w k4 tylko poszalałam a raczej klientki dopisały i było 800 zł

aaa no chyba że
ale czasem się nie spodziewamy a tu duze zamówienia dają nam klientki może tym razem będzie tak u Ciebie

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

katniewojt jeszcze raz dziękuję za fotki pierścionka na katalogowym zakładałam też swój pierścionek na mgiełkę i nawet tak samo wygląda więc myślę że rozm.8 będzie pasował na mój palec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 20:30   #1182
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Sarunieczka, Ty pytałaś, lawendy w tej serii ja bynajmniej nie wyczuwam tylko jasmin, ale zapach jest bardzo miły
oo to by było fajnie,bo nie cierpię zapachu lawendy,jaśmin lubię

Kurczę ciągle poprawiam Avon Wish List do 05 a tu zamawiam dopiero za 2 tyg.więc pewnie zmian będzie jeszcze sporo a w dodatku po oględzinach domowych widzę że wszystko już mam a zamówić coś trzeba więc w piątce skupię się głównie na lakierach do paznokci,bo tego mam mało,biżu,może torba jakaś
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:30   #1183
karinka124
Wtajemniczenie

LadyMK na katalogowym wystarczyło przeszukać wątek
zdjęcia torebki Brookie tam są wstawiłam na katalogowym linki : #2198 (i mam nadzieję ,że nie dostanę za to ostrzeżenia na katalogowym )
Stary 2011-03-15, 20:32   #1184
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xantialorenz Pokaż wiadomość
I do dziewczyn z okręgu prognozującego: program Batycki obowiązuje w katalogach 4-7, tak? To czemu ja mam liczone na fakturze dopiero od 5? Nie ma problemu, i tak już osiągnęłam te 1600 zł w 5 i 6, ale to chyba nie tak powinno być.. Mogę zamawiać tą torbę w 7 czy nie?

I jeszcze jedno. Maseczka naprawcza przyszła mi otwarta i cała rozlana? Gdzie mogę to zgłosić? Nigdy wczesniej nie miałam żadnych problemów..
bo dla trendujących przecież ten program zaczynał się w katalogu 5. a dla nationala w k3

Stary 2011-03-15, 20:35   #1185
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki

Co do zapasu flakoników perfum, ja mam aktualnie otwarte tylko 2 : Rare Gold i Spotlight
Slip Into, jeszcze zafoliowane, czekają na klientkę, która da za niego najwięcej i znów pójdę na ciuchowe zakupy
Jak pachnie Spotlight? Mam ją jeszcze zafoliowaną
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:40   #1186
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
też mam zafoliowaną ale chyba otworzę. looknij sobie na opinie na KWC

Stary 2011-03-15, 20:40   #1187
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Spotlight - ja w pierwszym niuchu czuję korzeń pietruszki taki swieżo obrany serio... wypsikałam całe te perfumy ale trochę się męczyłam, jedna koleżanka powiedziała że ładnie pachnę ale ja za bardzo zapachu nei lubiłam
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:41   #1188
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

Cytat:
wg mnie są świeże, takie mydlane

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

składałam dzisiaj zamówienie z kat. 04, żółte kropki przy:
1.mus do ciała Tajski kwiat lotosu
2.śródziemnomorski krem do ciała z oliwką z oferty demo
3.krem do twarzy Reversalist na noc
szare kropki przy:
1.komplet biżuterii Keira (netto)
2.krem Dojrzałe piękno (netto)
3.serum witaminowe Źródło energii (netto)
izolda0805 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:42   #1189
agusiowata
Zakorzenienie

Spotligt trwały jest?
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:47   #1190
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem robiłam zamówienie i dziś dostałam fakturkę: WCZEŚNIEJSZE BRAKI DOŁĄCZONE DO BIEŻĄCEGO ZAMÓWIENIA
KOLCZYKI BEATRICE

BTW. Pierwszy raz przekroczyłam magiczny próg 1000zł

Mam nadzieję, że mi także przyjdą te kolczyki... Gratulację z okazji przekroczenia progu
Stary 2011-03-15, 20:50   #1191
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Spotligt trwały jest?
Raczej nie..
A zapach jak dla mnie.. całkiem całkiem.. choć niestety nie pachnie niczym konkretnie, tylko jakby chemiczny..
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 20:57   #1192
bamboszko
Raczkowanie

Cytat:
jak Ci się spotlight sprawuje? trzyma zapach? w ogóle w miarę jest ten zapach? bo mam w torbie i nie wiem czy otwierać i czy sprzedać, bo część zachwala, a na KWC niektórzy piszą że zapach taki płaski i nie wiem :/
Chyba mam skoszony zmysł węchu, ale dla mnie pachnie jak Pur Blanca

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
zupełnie inne, do złudzenia przypominają mi jakiś znajomy zapach ale nie mogę sobie uświadomić jaki macie jakieś skojarzenia?
Na pierwszy węch-Meadow Dew z naszego Avonowego tria wód w 'walcowatych' buteleczkach-Simple Elements
bamboszko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:03   #1193
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Spotligt trwały jest?
cześć dziewczynki bo dłuższej przerwie
co do pytania to przed wczoraj przyszedł mi spotlight i szczerze powiedziawszy heh ja go wogóle nie czuje

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
oo to by było fajnie,bo nie cierpię zapachu lawendy,jaśmin lubię

Kurczę ciągle poprawiam Avon Wish List do 05 a tu zamawiam dopiero za 2 tyg.więc pewnie zmian będzie jeszcze sporo a w dodatku po oględzinach domowych widzę że wszystko już mam a zamówić coś trzeba więc w piątce skupię się głównie na lakierach do paznokci,bo tego mam mało,biżu,może torba jakaś
ja kochana musze w kat 5 kupić sobie kosmetyków kolorowych ze złotem za 65 zł aby dostać ten zestaw pędzli to jak narazie mój numer jeden jeżeli chodzi o ten kat hihi

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:05   #1194
Ewelinagol
Raczkowanie

Proszę Was nie bądźcie złe za to pytanie. Pomóżcie. Otóż chodzi o to, że miałam już jedno zamówienie na k4 za 809 zł. Mam teraz domówienie na około 150 zł. Ach grzech nie podskoczyć do 1000 zł. Więc sobie coś dobiorę. Ale teraz to pytanie - jeśli coś zamówię a będzie nie dostępne to czy będzie się liczyło do bazy opustu na te 35 % czy nie. Bo nie chcę przekraczać za dużo tego 1000. (Wiem, że netto się może nie wliczyć). Chodzi mi o normalne katalogowe kosmetyki.
I jeszcze jedno, jak już te 1000 zł wyrobię to z tego co się orientuje jest woda toaletowa ale jak się ona nazywa no i kiedy ją muszę sobie zamówić - teraz przy składaniu jeszcze z k4 czy jak będę składać z k5. Mam nadzieję, że nie zamotałam.
Ewelinagol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:07   #1195
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

katniewojt jeszcze raz dziękuję za fotki pierścionka na katalogowym zakładałam też swój pierścionek na mgiełkę i nawet tak samo wygląda więc myślę że rozm.8 będzie pasował na mój palec
Cieszę się, że mogłam pomóc
Jutro zabieram na uczelnię diamentowe konturówki, bo znajoma chce je zobaczyć Mam nadzieję, że będzie z nimi tak jak z wodami Ice Sheers Wzięłam w czwartek na uczelnię wszystkie 3 i mam już 2 zamówienia na nie, a 3 dziewczyny zastanawiają się nad tym, którą wybrać
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:11   #1196
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Cieszę się, że mogłam pomóc
Jutro zabieram na uczelnię diamentowe konturówki, bo znajoma chce je zobaczyć Mam nadzieję, że będzie z nimi tak jak z wodami Ice Sheers Wzięłam w czwartek na uczelnię wszystkie 3 i mam już 2 zamówienia na nie, a 3 dziewczyny zastanawiają się nad tym, którą wybrać
I to się właśnie nazywa cudowna sprzedaż bezpośrednia najczęściej skutkuje wiem z autopsji

Maleństwo moje
Stary 2011-03-15, 21:13   #1197
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki bo dłuższej przerwie
co do pytania to przed wczoraj przyszedł mi spotlight i szczerze powiedziawszy heh ja go wogóle nie czuje

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

ja kochana musze w kat 5 kupić sobie kosmetyków kolorowych ze złotem za 65 zł aby dostać ten zestaw pędzli to jak narazie mój numer jeden jeżeli chodzi o ten kat hihi
no właśnie zastanawiałam się - gdzie się podziewasz

mnie ta złota seria też kusi - szczególnie cienie tylko na cholerę mi kolejne ..... ale wiem, ze katalog będzie kiepski, więc klientki mi nie zasponsorują

Cytat:
Napisane przez Ewelinagol Pokaż wiadomość
Proszę Was nie bądźcie złe za to pytanie. Pomóżcie. Otóż chodzi o to, że miałam już jedno zamówienie na k4 za 809 zł. Mam teraz domówienie na około 150 zł. Ach grzech nie podskoczyć do 1000 zł. Więc sobie coś dobiorę. Ale teraz to pytanie - jeśli coś zamówię a będzie nie dostępne to czy będzie się liczyło do bazy opustu na te 35 % czy nie. Bo nie chcę przekraczać za dużo tego 1000. (Wiem, że netto się może nie wliczyć). Chodzi mi o normalne katalogowe kosmetyki.
I jeszcze jedno, jak już te 1000 zł wyrobię to z tego co się orientuje jest woda toaletowa ale jak się ona nazywa no i kiedy ją muszę sobie zamówić - teraz przy składaniu jeszcze z k4 czy jak będę składać z k5. Mam nadzieję, że nie zamotałam.
jeżeli będą to rzeczy z katalogu, które nie mają oznaczenia "do wyczerpania zapasów" to podwyższą Ci bazę

tą wodę z lojalnościówki, czyli za zamówienie powyżej 1tyś zamawiasz w kolejnym katalogu, czyli 05

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 21:17   #1198
Ewelinagol
Raczkowanie

jeżeli będą to rzeczy z katalogu, które nie mają oznaczenia "do wyczerpania zapasów" to podwyższą Ci bazę

tą wodę z lojalnościówki, czyli za zamówienie powyżej 1tyś zamawiasz w kolejnym katalogu, czyli 05 [/QUOTE]

Dziękuję
Ewelinagol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-15, 21:18   #1199
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

[QUOTE=jamapi;25745618]no właśnie zastanawiałam się - gdzie się podziewasz

mnie ta złota seria też kusi - szczególnie cienie tylko na cholerę mi kolejne ..... ale wiem, ze katalog będzie kiepski, więc klientki mi nie zasponsorują

/QUOTE]

A w pracy się kochana podziewałam, robiłam nad godziny

A ja Ci powiem zaczyna podobać mi się ta złota seria np mam okazje teraz testować krędke , i naprawde jest cudowna co najważniejsze trwała i nawet widzę te drobinki " złota " , teraz idą do mnie cienie hihi

Maleństwo moje
Stary 2011-03-15, 21:24   #1200
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wyleczyłam leczniczym,i teraz mogę stosować tylko H&Sh.,każdy inny szampon,nawet przeciwłupieżowy,ale innej firmy za jakiś czas powoduje swędzenie skóry głowy i takie jakby strupki tłuste między włosami brrr
U mnie w domu wszyscy mają straszny łupież po H&Sch. Ja lubię Clear. Ale Avonowe też czasem używam
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości