|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
.
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
ale. przykre jest to, ze jestes w zwiazku 6LAT i nie potrafisz zapytac wlasnego faceta o wspolna przyszlosc. mnie sie to w glowie nie miesci.
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
![]() A jak się na nim zemściłaś??
|
|
|
#243 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tłumaczysz to strachem przed tym, iż on uzna to za narzucanie się? Po 6 latach narzucanie się? Z tej mąki chleba nie będzie, już teraz można to powiedzieć. Nawet jeżeli jakoś wyprosisz te deklaracje, to się wcześniej, czy później posypie, bo komunikacja leży, kwiczy i nie wiem co jeszcze. Plus brak szczerości, strach przed wymaganiem czegokolwiek, przed życiem na własną rękę. Nie, nie rozumiem Twojego stanu, dla mnie to coś nienormalnego. Poza tym co? Facet ma mieć plany, a Ty bezwolna służka, która czeka aż Pan coś zadecyduje? Ty nie masz planów w życiu?
|
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Nieważne jakie plany, niech to nawet będzie kupienie wspólnego chomika - buzię otworzyć i odezwać się, wyrazić swoje zdanie i zapytać jak on to widzi. A nie płakanie w monitor. Partner powinien być najbliższym, zaufanym człowiekiem, a nie kimś przed kim się chowa po kątach i trzęsie, że zostawi, gdy usłyszy "chciałabym...". |
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja revenge https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=75 tutaj wlasciwie potrzebowalam wejsc do jego archiwum tylko po to zeby miec czarno na bialym (zapisalam mu te jego rozmowe na pulpicie i nazwalam plik "jestes zalosnym klamca"), bo nie jestem glupia i domyslilam sie że sobie w kulki leci. potrzebny mi byl dowod rzeczowy ![]() taka zemsta mimo wszystko bardzo godna polecenia - zadnego żalu, żadnych lez po palancie - tylko niesamowita satysfakcja i wysmienity nastroj przez dluugi czas. |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
kilianna dziekuje za takie posumowanie od serca
Doris1981 wydaje mi sie ze chcialabys zeby kazdy zyl wg Twoich zasad. A jak ktos popelni blad w zyciu lub 'nie tak pojdzie" jest w Twoich oczach dzieciakiem. Niestety niezawsze tak wychodzi jakby sie chcialo.Kazdemu jakos inaczej uklada sie zycie. Nie jestem juz nastolatka (jak rozwazala Doris). I teraz wlasnie po 6 latach bycia razem mam wlasne plany i marzenia. Rozmawiamy ze soba tylko moze nie tak w czasie dokonanym , np wezmiemy slub. Wiem moze to jest bład , ale teraz zrozumialam ze najwazniejsza jest rozmowa i spolne decyzje .
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Super pato ! Więc życzę duuużo odwagi
. Byś mogła walczyć o swoje.
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Całkowicie zgadzam się
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2011-03-15 o 17:13 |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapewne Twoje zycie jest cudowne i zaplanowane co do minuty -przeciez jak napisalam zyjemy tak jak chcemy .
Koniec tematu
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie jest i często piszę o czymś co mnie boli i co mi nie wychodzi. Nie próbuj się na mnie wyżywać za to, że facet niedomyślny, a Ty nie potrafisz mu wprost powiedzieć co czujesz i myślisz. Proszę uprzejmie.
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
.
. Edytowane przez Sweet Chocolate Czas edycji: 2012-10-24 o 19:53 |
|
|
|
|
#254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mało słyszy się o tak stanowczych kobietach. Większość uznaje pogląd, że miłość wszystko wybaczy |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ja sie na tobie wyzywam? Rowniez prosze uprzejmnie do mnie i do innych (wczesniej juz byl poruszany ten temat)
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piszesz dziewczyno nie na temat - bo to wątek o numerach jakie faceci wykręcają kobietom, a Ty opowiadasz swoją z pupy historię o tym jak to Ci źle i niedobrze bo facet mimo że jest całkiem w porządku bezczelnie Ci się nie oświadczył. A Ty jesteś gotowa do małżeństwa, ale żeby pogadać o Waszej przyszłości już nie. ŻAŁOSNE I gdy Doris1981 zamiast kazać Ci przestac zasmiecac jej wątek zainteresowała się Twoim problem masz jeszcze do niej jakieś pretensje .Dla Wizażanek z chcicą ślubną jest kilka wątków, ale nie na tym podforum. |
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. I mądra babka.
|
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zachowalas twarz, a jego godnosc zostala gdzies w okolicy jądra ziemi. żałosny typek. |
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#265 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Cytat:
Takiego fajnego gościa zostawiłaś, oj niemądra niewiasto. |
||
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Tak m.in. mówi do mnie facet, z którym się spotykam
![]() 1. gdybym poznał cię gdy miałaś 18 lat, straciłbym dla ciebie głowę ![]() 2. Czy gdy byłaś młodsza (mam 31, on 4 lata więcej), twoje usta były bardziej gładkie? 3. po seksie - miałaś orgazm łechtaczkowy czy pochwowy? 4. wiesz, że nie potrafię się nie spóźniać - taki już jestem! 5. w czasie kłótni: Ja wiem, że mnie kochasz, ale chciałbym wiedzieć lepiej.! Żałuję, że nie zapisuję sobie wszystkich jego perełek. Ogólnie boki zrywać
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja mam zeszyt z tekstami mojego bylego! on: Kruchy (jego kolega-przyp.red.) powiedzial, ze jestes beznadziejna. ja: przeciez mnie nie zna on: .. z wyglądu on: Wladek (kolejny kolega) powiedzial, ze dalby ci 6/10 i nie obejrzalby sie za toba na ulicy. on: albo sie zgodzisz na seks, albo nie bedziemy sie w ogóle dotykac! on: wymyslilas juz, jak masz odzyskac moje zaufanie? (X- moje imię) (sms po zerwaniu): jesteś be i zrobiłaś mi kuku. bądź w porządku wobec tej dobrej X, która się w tobie wyłączyła. był wysoki jak brzoza i głupi jak koza... :d |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale przeczytajcie tytuł wątku
![]() Chyba pomylił się wam z innym.
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak czytam te Wasze historie i myslę czasem, o mój boże jakie nawine ![]() ale zaraz zaraz cos mi sie przypomnialo jeśli kompletnie nie na temat to przepraszam![]() mój pierwszy chlopak po jakis tam miesiącach "chodzenia" postanwoił się zwierzyć, że jak mnie pierwszy raz zobaczył to osranym kijem by mnie nei dotknął milasek![]() taki szczery chlopak był, że stwierdził, że gdyby mial więcej kasy to na pewno nie byłby ze mną o naiwności ![]() stare czasy, ale ale, są normalnie na tym świecie |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Czytam ten wątek i też napiszę. Sytuacja miła miejsce calkiem niedawno. Oczywiście nie jest to maga straszny numer, teraz się z tego śmieję, ale wtedy miałam ochotę go zabić, bo narobił mi strasznego wstydu.
Poznałam faceta, miło nam się rozmawiało, w jakimś sensie mnie nawet zauroczył. Postanowiłam się z nim spotkać, ale po spotkaniu stwierdziam, że to jednak nie to. W przeciwnieństwie do niego, bo z jego strony była to już wielka miłość. Ja starając się być delikatna, powiedziałam mu jakieś bzdety, że nie chce się angażować, nie moge mu nic obiecać i takie tam farmazony Dzwonił, pisał, ale ja konsekwentnie unikałam jakiegokolwiek kontaktu. No i jakiś czas temu jestem sobie ze znajomymi na mieście. Po jakimś koncercie siedzimy sobie w macu i oczywiście wielkie miasto, a ja musze go spotkać ![]() Jakiś czas temu znowu miałam okazję spotkać pana terapeutę, ale tym razem nie oferował mi już żadnej pomocy
Edytowane przez b_blue Czas edycji: 2011-03-18 o 20:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

Tłumaczysz to strachem przed tym, iż on uzna to za narzucanie się? Po 6 latach narzucanie się? Z tej mąki chleba nie będzie, już teraz można to powiedzieć. Nawet jeżeli jakoś wyprosisz te deklaracje, to się wcześniej, czy później posypie, bo komunikacja leży, kwiczy i nie wiem co jeszcze. Plus brak szczerości, strach przed wymaganiem czegokolwiek, przed życiem na własną rękę. Nie, nie rozumiem Twojego stanu, dla mnie to coś nienormalnego. Poza tym co? Facet ma mieć plany, a Ty bezwolna służka, która czeka aż Pan coś zadecyduje? Ty nie masz planów w życiu?
. 

. Byś mogła walczyć o swoje.

.
mało słyszy się o tak stanowczych kobietach. Większość uznaje pogląd, że miłość wszystko wybaczy
Trzeba było ratować tę wielką miłość, przecież takiej drugi raz się już nie spotka

milasek![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)