|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
dziekuje Pysiu Misiu
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a waga niech nadal spada ! a cooo! Cytat:
![]() widzisz jak ladnie Ci idzie ze piekne komplemenciki dostajesz ![]() a zjadlas faktycznie malusio nosek do Gory wiem co znaczy stracic ukochana osobe!tam jest jej lepiej i pamietaj ze ZAWSZE BEDZIE PRZY TOBIE Cytat:
SUPER ZE NARESZCIE MASZ PRACE TAKA JAKA CHCIALAS ![]() Cytat:
i tak bedzie az uzyskasz to o czym marzysz jestm z CIEBIE Dumna i wiem ze bedzie tak dobrze jak jest MUSI BYC ![]() ![]() CMOK W CZOLKO I DO BOJU!Cytat:
bo dzieciaczki tak cierpia! NIECH MALUSZEK TWOJ SIE KURUJE! CIOCIA MARYSIA JEST SERDUSZKIEM Z WAMI
|
||||||||
|
|
|
#4622 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje jestescie Kochane
biedny tak meczy sie az 3pielegniarki zakladaly mu wenflon
|
#4623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najlepszego kochana ! jej same urodziny mamy teraz ja muszę do Bożego Narodzenia na swoje czekać ![]() pech ? moja mama to ma pecha do urodzin swoich teść zmarł w jej urodziny,a ojca pochowała w swoje urodziny.... kocham Cię Dziadziuś ;* a tym roku postanowiła dla odmiany przelecieć się samolotem, zapierała się dotychczas rękoma i nogami, że w życiu do niego nie wsiądzie... i co ? i się podobało wycieczka do Rzymu udana... |
|
|
|
|
#4624 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
super ! a waga faktycznie prawidlowa ja waze teraz 61 przy 171 i mowia mi ze chuda jestem ale jakos mi sie wierzyc nie chce ciesze sie ze jestes z Nami i ze dzielisz sie z nami tym co na serduchu lezy!Cytat:
nakopie wadze do tylka i zleci :P hehe ![]() Cytat:
przy tabletkach anty nie wiem co jest grane a Twoj brzuszek glaszcze niech przestanie bolec noo!
|
|||||||
|
|
|
#4625 |
|
Rozeznanie
|
METAL FISH!
ZDROWIA... ...życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. SZCZĘŚCIA... ...życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty - czym ono jest - odgadniesz. MIŁOŚCI... ...życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. STU LAT... ... w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście. Twój bagaż życiowy - mądrość- przykładem dla innych niech będzie. SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. RADOŚCI... ... też życzę Ci tyle, by Twoją twarz uśmiech zdobił. A jeśli się czasem zasmucisz, to tylko na krótką chwilę. WYTRWAŁOŚCI... ...życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwa bądź i odważna, by rzeczy dokonać wielu. STO LAT STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM ![]() ![]() :impreza: jeszcze raz jeszcze RAZ niech zyje zyje nam! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Noc zastała mnie na forum :P Dukan nie jest moja zmora! to jest dieta cud przecie =D Wy juz dobrze o tym wiecie! Kilogramy ubywaja choc i wzrosty nas zastaja wtedy mina wszystkim rzednie! lecz po wzroscie jest i spadek ale bacik dla otuchy na wszelki wypadek by waga sie uspokoila i sie na nas nie zloscila! bo chcemy uzyskac swoje wyniki i w lecie pokazac riki tiki ! Kazda ma swoje sposoby na otuche dla innej osoby ![]() Pandzia martwi sie o SYnka co w szpitalu lezy biedny chorowitek zdrowko mu sie nalezy ![]() wiec duzo zdrowka dla Olafka od Ciotek dukajacych niech jutro go zastanie dzien piekny i kwitnacy! Pati nasza szczescie ma w kieszeni bo dostala prace i zycie jej sie zmieni ![]() prace w swym zawodzie i to sie ceni jestesmy wiec z Toba nasza kochana z praca od poniedzialku zaczyna zmagania ! Metal Fish ma dzis urodziny a my swieto z nia uczcimy STo lat Moja droga i spadkow kilowych i bys miala do szczescia wiele powodow nowych ! ![]() Karolajna sie obkupila i zdjecia nam wrzucila teraz sie smakolykami zajada i nam ochotke wzmaga Zochawks nam ladnie melduje co teraz zobic planuje dzieli sie swymi rozmysleniami i przyszlymi dzialaniami co sobie chwalimy i za to bardzo mocno Ja Lubimy SweetPinki o 5 wstac musi i swiat ja do tego zmusi wiec to juz za 4 godziny a my jeszcze nie spimy WIEC niech wyspi sie choc troche i slodkie ma sny tego zycze ja ja jak i pewnie wy Renka ma zastoj a tego nie lubimy wiec wage jej szybko w dol pogonimy ma zleciec najszybciej i ja o to prosze niech Renka humoru dostanie potroszce Blanka nas kocha Bo waga jej spada! my tez ja Kochamy i sie z nia radujemy bo wiecej spadkow dla wszystkich chcemy Agusia cierpi na bolesny brzusio lecz to jej przejsc jak najszybciej musi! wiec mocno 3mamy kciuki bys rano sie obudzila i bol przegonila! Brombusia umeczona ale jutro juz mam nadzieje bedzie zadowolona ! duzo energii swojej Ci posylam bys z usmiechem na buzce sie obudzila! Justyna w katowicach slonce w ramiona swe łapala i nam odrobine swego ciepla dala! Izulka nad sluzba zdrowia sie uzala ma racje bo zla obsluga w szpitalach energie tez pozytywna rozsyla by noc dla nas byla mila Dominic sz ma szpital w domu ale nie zyczy tego nikomu a my zyczymy zdrowka Twojej rodzinie niech to przeklenstwo szybko minie a jedyyna na forum siedzi i cos o kazdej z Was tam bredzi ![]() ![]() i zyczy wszystkim slodkich snow bo dzis spotkamy sie za pare godzin znow buziaki Moje Dukanowe Potworki ! Moje Wy male Lobuzowe stworki! niech slodkie sny Wam sie dzis snia ! a jutrzejszy dzien obudzi Was usmiechem i DUkanowym echem! wstancie prawa nozka z lozeczka i hej hop w swiat podazajcie i pieknie dukajcie ! i pamietajcie o Glosach na KAROLE mamy juz ich tyle za ja pikole ! ale uzbierac musimy wiecej na nia glosikow by wygrala i radosc pokazala sie na jej buzi jak w slonecznym promyku! pomozmy spelnic jej marzenia bedzie wdzieczna nam do konca zycia bez watpienia!tym czasem i ja uciekam spac i juz wam nie bredze ! :P za jakies kilka godzin znow WAS NAWIEDZE! hihi
|
|
|
|
#4626 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeny... strasznie mi przykro Cytat:
Super!Cytat:
Serdecznie gratuluję Kochana Dziękuję bardzo!!!
|
|
#4627 |
|
Rozeznanie
|
Hejka Laseczki
![]() Ja juz gotowa i zwarta do roboty hehe za 15 minutek wychodze dlatego nie bylabym soba gdybym nie zajrzała jeszcze do Was... ![]() Waga dzisiaj pokazała malutki spadeczek bo tylko -0,2 kg, ale nie narzekam bo mała rzecz a cieszy Dzisiaj jade tylko na 4 h a pozniej prosto na rekrutacje do tej drugiej pracy buuu..dzisiaj mam małego stresa! mam ochote napic sie wielkiej mocnej mega slodkiej kawy (oczywiscie mysle o slodziku) hehe nie wiem skad takie smaki...ale tak jest! Trzymajcie sie Chudzinki! Chudnijcie ładnie...wpadne do Was popoludniu...muaaaa całuski
|
|
#4628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj Nadia, ale Ci lecitrzymam kciuki za nową pracę ![]() u mnie już prawię wzrost spadł - zostało jeszcze 0,1kg:P zbieram się na zajęcia, trzymajcie się ps. wiecie może gdzie jeszcze występuje Sussina Gold? w Almie nie ma, w Kauflandzie też nie widziałam w aptekach, których pytałam, też nie mieli...
|
|
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Metalku wszystkiego najlepszego kochana!
![]() Nadia gratuluję spadku - szalejesz. A to Twoja 1 dieta? Bo pamiętam, że u mnie za 1 razem też leciało szybciutko - 11kg/m-c ale chyba połowa z tego to woda była ![]() U mnie @ przyszła ale i tak spadek więc zostało mi jeszcze 300 nadwyżki więc nie jest źle. Dziś PW więc mama zamiar trochę poszaleć w kuchni. |
|
|
|
#4630 |
|
Rozeznanie
|
Metal Fish wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin !!!! spelnienia marzen, radosci i pieknego zycia !!!!
Marysiu ale mi humorek poprawiasz swoja tworczoscia radosna dzieki Kochana bede miala mily dzien skoro sie tak pieknie zaczal ![]() ja juz po owsianeczce tradycyjnej zbieram sie do pracy ...milego dnia ![]() Pandzia daj czadu w szpitalu i caluski dla Olafka
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#4631 | |
|
Zadomowienie
|
Metal Fish Wszystkiego najlepszego!!!
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Dzień dobry chudziunki!! ja już się zdenerwowałam bardzo na moją wagę.. myślałam, że po wczoraj będzie spadek a tu dupa;/ już mnie to irytuje no ale co muszę być twarda ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
powodzenia!! ![]() już mówiłam, że jesteś najlepsza
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Metal Fish wszystkiego najlepszego i najchudszego
U mnie spadek, w sumie juz 6 kg odkąd zaczęłam dukać ![]() Na tempo Nadii nie mam szans, ale i tak nie jest źle ![]() Miłego dnia Chudzinki i dużych spadków życzę
|
#4633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak nie to możesz przez internet zamówić I odebrać u nich na miejscu
|
|
#4634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4635 |
|
Rozeznanie
|
Metal Fish najlepszego
ja mam dopiero na 14 zajęcia i tak mi się strasznie spać chce... TŻ mnie obudził jak wychodził ![]() ![]() gratuluję spadków ![]()
|
|
|
|
#4636 |
|
Rozeznanie
|
I już po ważeniu, -0,4 w dół
|
#4637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() robiła któraś ten nowy czekoladowy serniczek? ślinka mi cieknie na samą myśl ![]() u mnie waga stoi, ale może to sprawka okresu..
|
|
|
#4638 |
|
Rozeznanie
|
Metal Fish - Wszystkiego najlepszego !
Ależ Ty młodziutka jesteś
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
u mnie tez spadek -0,5kg i to po warzywach! |
|
|
|
#4640 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mój głos na Karolkę też poszedł z całego serduszka życzę jej żeby wygrała i wiem, że tak się stanie!!!! Z takim wsparciem Dukanowym nie może być inaczej![]() Mój brzusio dziś już lepiej, to pewnie za sprawą wierszyka ![]() Dziś mnie pani pielęgniarka ukuła byłam na badaniach z rana i już nie mogę doczekać się wyników a tu dopiero po południu je dostanę, ehhhh---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet wiem , ze urodzinki byly wczoraj , ale dopiero teraz doczytalam
METAL Tobie tez wszystkiego , wszystkiego NAJ Dziewczyny ja chodze taka zakrecona Cholera wlasnie zaczol sie nowy rozdzial w naszym zyciu a ja wcale nie wiem czy jestem z tego zadowolona i czy poradze sobie ze wszystkim
|
#4642 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam kochane chudzinki
dziś znów owsianeczka na śniadanko, maluszek w przedszkolu, tourne po marketach zrobione, uzupełniłam zapasy, i chyba pójdę na vacu - ale moje chęci są zerowe ![]() Cytat:
Cytat:
, trzeba myśleć pozytywnie |
||
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
cześć i czołem.
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin tych wczorajszych i tych dzisiejszych ja dzis okres dostalam ,boli jak cholera:/ ale waga sie ruszyla az cale -0,1 kg :P biore sie za poprawe pracy inz ciag dalszy :/ tata w szpitalu, denerwuje sie razem z nim po 11 ma operacje :| milego dzionka dziewuszki
|
#4644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę że jesteś ten sam rocznik co ja 89 najlepszy oczywiście ![]() ja ostatnio zauważyłam że na warzywach lecę w dół a na P mam zastoje albo wzrosty
|
|
|
|
|
#4645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak wiosna będzie i beda nowalijki i bede sie nimi objadała, czy waga tez bedzie spadac, bo nie ukrywam, na PW nie jem za duzo warzyw, bo mi nie smakuja ![]() nie moge sie doczekac nowalijek
|
|
|
|
|
#4647 |
|
Raczkowanie
|
Metal fish-sto latek ..oraz zdrowka
|
|
|
|
#4648 |
|
Rozeznanie
|
łahaaa Ale jestem z siebie DUMNA Kupilam kurs na prawo jazdy na Snuperze !
za 699 zł DZIEN DOBRY ANIOLECZKI MOJE! ![]()
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to jest snuper
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jaka będzie uciecha jak zdasz
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

widzisz jak ladnie Ci idzie ze piekne komplemenciki dostajesz
juz nie moge sie doczekac...i nawet sie nie stresuje...[/COLOR]

może to małe pocieszenie ale staraj się cieszyć tym że w ogóle można być z dzieckiem w szpitalu - kiedyś wcale nie puszczali 
i teraz całą dobę nie powinnam ruszać się z łóżka - od kilku lat prześladuje mnie pech w dniu urodzin
ale mimo to spróbuję pójść na wykłady, może jakoś to przeżyję 
wolowinka ala gyros z sosem czosnowym...mam ochote na cos ostrego!