|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Ciao belle
Pocierpku i Dario dziękujemy za pamięć ![]() U nas wszystko w porządku Kamilka rośnie jak na drożdżach i mama też strasznie już bryka nieraz po nocach spać nie mogę śmieję się,że ma to chyba po tatusiu bo on uwielbia chodzić po górach a ja tak średnio w czwartek byliśmy na badaniu serduszka czy wszystko jest o.k bo podczas usg genetycznego nie można było dokładnie ocenić ponieważ jestem przy kości a i do tego chyba trochę moim zdaniem sprzęt mieli nie dokładny bo na tym co byliśmy w czwartek to najwyższej jakości sprzęt do usg no ale i koszt tez nie mały bo aż 140€ ale przynajmniej jesteśmy spokojni,że wszystko o.k tylko,że mała obróciła się pupą do nas i miała pozycję siedzącą czyli miała główkę u góry a nóżki na dole i nie można było jej zrobić zdjęcia a tak bardzo chciałam mieć jej zdjęcie w 3-D Za Wszystkie staraczki cały czas mocno 3mam a tym co się udało GRATULUJĘ noi na szczęście zostawiam
|
#2942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że dzidzia wzorcowo się rozwija! Ciekawe, chłopczyk czy dziewczynka... ? ![]() Cytat:
Buziaki dla Was! Porywam jednego |
||||
|
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
A skoro 12 dzień, to dorzucam
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
tacca
za staranka i tinica to super ze wszystko w pozadku z fasolka, za torbiel aby sie wchlonela.cora to bedziecie miec niespodzianke jak mała szybciej na swiecie sie pojawi. paulinko udanego urlopu!!!! wczoraj pojechalismy do babci, ktora była w szpitalu bo ma nerki chore i nie chce leków brac, ale mama i ja porozmawialysmy i ma zaczac znowu brac. wczoraj rano tez była krótka rozmowa z kibelkiem, chyba teraz u mnie zaczną sie wymioty, a tak sie cieszyłam ze jakos udaje sie bez........ coraz wiecej ubran idzie w odstawke i trzeba rozejzec sie za nową garderobą i tu juz taka piekna pogoda sie robi za oknem |
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki!
Raźniej się przed kimś wypłakać... Cytat:
Moja babcia miała odwrotnie... Brała wszystkie leki jakie miała, a potem lądowała na detoksie... Ze starszymi ludźmi bywa czasem jak z dziećmi... Mam nadzieję, że z Twoją babcią będzie dobrze. Ach te uroki ciąży... Może to tylko jednorazowa "przyjemność" i mdłości nie będą dawać Ci się mocno we znaki... Pogoda już rzeczywiście piękna i oby tak już było... Zimie mówię stanowcze nie. Jak takie słonko piękne za oknem to jakoś raźniej na sercu... Strasznie mi się nie chce iść do pracy... Ale urlop trzeba oszczędzać. Może na coś się przydać. |
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z poranną kawą!
Słonko za oknem a do pracy jak się nie chciało tak się nie chce. ![]() Pewnie wieczorem się odezwę, bo dużo roboty... Przyjemnego poniedziałku Kochane Kobietki! |
|
|
|
#2947 |
|
Wtajemniczenie
|
Tacca rozumiem twój ból...Ja uspiłam nasza jamniczke 2 lata temu i wciąż nie moge się z tym pogodzić
Była strasznie chora,miała przerzuty raka dosłownie wszędzie-ratowalismy ja jak sie dało,ale w pewnym momencie nie miałao to już sensu.Nie mogła się biedaczka położyć,bo płyn z płuc podnosił i sie dusiła
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane ale cichutko tu dzisiaj...
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj szef do mnie: No pani Karolino, to kiedy pani podzieli los X (w sensie kiedy urodzę dziecko).
no cóż...
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie od weekendu siakoś cichutko
U mnie bez zmian. całe popołudnie przespałam a teraz wcinam twarożek z ogórkiem i szczypiorkiem mniam, mniam...
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie koniec @ i nowe staranka
![]() jutro mam wizytę u ginka, czas na cyto
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() Ja właściwie tylko na chwilkę, bo zmęczona jestem jak diabli ...wpadam prosić o zmianę terminu @ na 14.03.2011, cykl 28 ...to wredna zołza mnie zaskoczyła. Moje cykle trwają z reguły 34-35 dni, a ta przylazła sobie bez jakichkolwiek wcześniejszych objawów i plamień Kolorowych snów
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
cherubinka niech ta werdota pójdzie sobie kurcze no
![]() zawsze wypada w miesięcznice Rafiego zauważyłam a dziś kończymy pół roczku,a ta paskudnica niech spada
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sto lat dla Rafałka cherubinko aż to wredota oby ostatnia. Na nowy cykl karolca i dla Ciebie na staranka |
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny
Wpadłam się pożegnać i ucałować każdą z Was Jak wrócę to wszystko nadrobię i uzupełnię listę Trzymajcie się cieplutko i do zobaczonka za tydzień ![]() P.S mam nadzieję, że będą nowe fasolki
|
|
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() byłam wczoraj u ginki pół wieczoru przeryczałam dziś już troche lepiej ale nadal mam dołka....jajeczko 18mm ale kształt nie taki jak powinien i za małe jak na ten dzień, jutro mam przyjść na podgląd i po skierowanie na HSG ![]() tak panicznie sie tego boję masakra, pani mnie "pocieszyła", że może mnie bardziej boleć bo miałam CP i moge mieć niedrożne mam zażyć jakieś przeciwbólowe tabl, wolała bym już być w całkowitej narkozie! ale sie podobno nie da ![]() Kolejne co mnie podłamało to niby kolejny etap to inseminacja a jeśli jajowody będa niedrożne to invitro. Wkurzyłam się na nią olała moje wyniki moczu, badania nasienia TZ w porządku. Po HSG bedzie chyba czas na zmianę lekarza... Paulinko życzę Ci udanego pobytu w Polsce
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
Dra to już 6 miesięcy minęło
Wszystkiego dobrego dla RafałkaPaulinko miłego urlopiku w Polsce.Mam nadzieję,że załapiesz sie na ładna pogodę Karolca powodzenia w nowym cyklu! Alexa nie denerwuj się,hsg nie jest takie złe.Jesli moge cos polecic to ja wolałabym mieć laparoskopie-wszystko za jednym zamachem,no i pod całkowita narkozą.Wtedy takze udrażniają jajowody,a niedrożne jajowody wcale nie są powodem do przystapienia od razu do in vitro.Ja miała pozrastane jajowody,w sumie to od bardzo długie czasu nie miałam szans na zajście w ciążę a po jak wiesz po laparo sie udało i ponaprawiali.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#2958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wczoraj sie załamałam! tak strasznie się tego boję! Laparoskopowo miałam usuwaną cp 2.5 roku temu i było ok ale mogło się coś pozmieniać:/ jutro do niej pójdę i się zapytam co sądzi o laporoskopi. Cora powiedz mi Ty nie chodziłaś do żadnego lekrza z Bielska o ile dobrze pamiętam z okolic Oświęcimia?? kurcze dla mnie to za daleko Ty jesteś przykładem, że się udaje!! tylko, że znaleść odpowiedniego lekarza to jest problem!!
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Szerokiej drogi
Dziękuję dziewczyny za kciuki, przydadzą się ![]() Byłam dziś u ginka (cyto), załapałam się na USG docipne, powiedziała, że wszystko jest w porządku, czysto, elegancko i droga wolna, życzy powodzenia Wynik cyto za 3 tygodnie ![]() Generalnie nawet nie zapytałam przy okazji o to jak duży jest pęcherzyk (bo to już 10 dzień), jednak po jej słowach wnioskuję, ze chyba jest ok Dziś jadę do kuzyna i jego żony, zobaczę ich maleństwo (jutro będzie mieć tydzień ). Na samą myśl czuję wzruszenie
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
karolca no to trzymam kciuki
Super, ze wszystko ok
|
|
#2961 |
|
Zadomowienie
|
karolca pozostaja
za staranka i przesyłam cherebiunka dla ciebie tez ![]() oj dziewczynki chyba rozmowy z kibelkiem zagosciły u mnie prawie na stałe, wczoraj przed praca sobie porozmawialam i w pracy było mi nie dobrze no i oczywiscie kolacyjka tez poszła na dno. dzisiaj na szczescie jakos lepiej, jest mi nie dobrze ale jakos do kibelka mnie nie ciagnie
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulec coś późno cię te mdłości dopadły...współczuje
moja kolacja też wczoraj zawróciła, i to do zlewu w kuchni bo do łazienki nie doszłam, hehe. Ale juz jest o niebo lepiej ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Karolca są ![]() Alexa ja zaszłam w ciążę właśnie w cyklu, w którym miałam zaplanowane hsg także nie trać nadziei kochana
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję kochane
|
#2964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2965 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie nic nowego... Zostawiam pozdrowionka i kciukasy! |
|||||||
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa czekamy na info z podglądu
![]() Magdulec a co to się stało, że teraz spotkania z kibelkiem Cię dopadły ![]() My zaczynamy dziś 24tc |
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko pewnie przeczytasz to dopiero po powrocie ale
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN. SPEŁNIENIA SZCZEGÓLNIE TEGO JEDNEGO NAJWIĘKSZEGO MARZENIA
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Paulinko wiem, że teraz tego nie przeczytasz, ale życzę Ci udanego urlopu i dobrych wyników badań. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Alexa daj znać, jak tam podglądanko Trzymam kciukiNadia gratuluję 24 tygodnia Danika pisałaś, że udało Ci się zajść w ciążę w cyklu, w którym miałaś zaplanowane HSG. Ale czy miałaś wtedy zrobione to badanie? Magdulec współczuję ciążowych dolegliwości. Oby szybko minęły Cherubinko przykro mi, że małpa przyszła do Ciebie U mnie w poniedziałek test wyszedł negatywny. Luteina odstawiona i czekam na @
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia nie, jak poszłam na wizytę na której miałam miec hsg to juz byłam w ciazy i poszłam juz z wynikiem bety
śmieję się, że moje jajowody same postanowiły udowodnic, że są drożne
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

strasznie już bryka nieraz po nocach spać nie mogę
śmieję się,że ma to chyba po tatusiu bo on uwielbia chodzić po górach a ja tak średnio
w czwartek byliśmy na badaniu serduszka czy wszystko jest o.k bo podczas usg genetycznego nie można było dokładnie ocenić ponieważ jestem przy kości a i do tego chyba trochę moim zdaniem sprzęt mieli nie dokładny bo na tym co byliśmy w czwartek to najwyższej jakości sprzęt do usg no ale i koszt tez nie mały bo aż 140€
ale przynajmniej jesteśmy spokojni,że wszystko o.k tylko,że mała obróciła się pupą do nas i miała pozycję siedzącą czyli miała główkę u góry a nóżki na dole i nie można było jej zrobić zdjęcia
a tak bardzo chciałam mieć jej zdjęcie w 3-D
a tym co się udało GRATULUJĘ
noi na szczęście zostawiam 

a za nami jeszcze 2 pary, masakra...doktor od 7 rano przyjmował i nadal był skupiony, uśmiechnięty i miał siłę żartować. Ten facet jest chyba cyborgiem 

tak panicznie sie tego boję masakra, pani mnie "pocieszyła", że może mnie bardziej boleć bo miałam CP i moge mieć niedrożne mam zażyć jakieś przeciwbólowe tabl, wolała bym już być w całkowitej narkozie! ale sie podobno nie da
Super, ze wszystko ok