Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 14:37   #3901
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Oliweczka, moniczka, sweetangel i reszta lublinianek- organizujemy spotkanie na ciachu i plotach?

jacieee też zapowiada się zwolnienie ? :/
Ja się piszę

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:38   #3902
BABONIK
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

WIECIE MOJA BABCIA wie najlepiej ma już 97lat nie jedno widziała,nie jedno słyszała Kolina wersja z "ch" tez jest niezła

dobra zbieram się do wyjścia

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:40   #3903
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Zmalowana tak jak pisały dziewczyny olej gnojka i tyle, jak juz bedzie dzidzia to DNA i alimenty, a z praca to jakos bedzie, bo musi byc. Ja nawet nie wiem czy na macierzynski przedluza mi umowe, czy bede musiala isc do urzedu po zasiłek.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:43   #3904
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
No ja właśnie też smarowałam i nic to nie dało, brzuch na razie bez rozstępów się uchował, ale cyce niet. Ale tż mi dziś powiedział, że dla niego i tak są najpiękniejsze Potrafi być czasem kochany
Karolinee rośnie Ci ten brzuszek Mój biust też cały w rozstępach ostatnio mój Tż powiedział mi że mam sie nie przejmować bo i tak tylko on go ogląda
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:52   #3905
sygine
Zadomowienie

Agula i Słoneczko dobrze że już w domu jesteście i wszystko u was w porządku!!!
Zmalowana jak słyszę o takich idiotach to mnie krew zalewa Masz rację i bądź wredna z tym pierścionkiem i wynikami - niech się męczy z tłumaczeniami!!!

A ja mam doła bo się z moim P. pokłóciłam Z babcią rozmawiałam, bo się strasznie czuje i podejrzewa że ma półpasiec, więc mamę mam do niej zawieść żeby chociaż jej jakieś zakupy podrzuciła, a mój mąż wyzywa mnie od niepoważnych Wiem że to zaraźliwe i nawet nie będę do babci wchodzić, tylko mamę zawiozę i przywiozę z powrotem (babcia mieszka sama 25 km od nas), ale on już ma pretensje
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:53   #3906
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
A czy jego żona wie tego już nie wiem. Bo w sumie wszystko co mi mówił było kłamstwem. Ale pracuje też w tej firmie więc napewno ze 'słyszenia' wie. Znając życie tak wszystko ładnie opowiedział, że wierzy jemu.
Ale jak dostane wyniki DNA i uznanie go za ojca to dostanie kopię i ona i jego rzeczy też z pierścionkiem włącznie. Wiem, że to wredne, ale niech nie ma kolorowo gnojek :/

Brawo dobra postawa! tak trzymać!

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
" jak się ktoś C I P K Ą urodził,to SŁOWIKIEM nie zdechnie"

krakowianki,szykuję się ja muszę wyjsc o 15tej z domu,żeby na 17ta dojechac
tekst mega

Miłego spotkanka. Dobrze wam, że Wy tak w kupie

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:55   #3907
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Hej Brzucholki

U mnie w sumie kiepsko. Co chwilę dochodzą do mnie jakieś wieści o Dawcy. Dzisiaj się dowiedziałam, że go specjalnie wrobiłam w ciąże, a on taki biedny i tak ma pełno problemów. I racze już pewne że po macierzyńskim mnie zwolnią. Szczerze powiedziawszy mam już dość.
Zmalowana
U mnie też bywalo ciężko . Okropna praca jeszcze gorszy Tż Prace balam sie rzucić bo nie znajde nowej i sie męczyłam . Aż w końcu rzuciłam prace i bardzo szybko znalazłam nową sto razy lepszą . Tża też zostawiłam i pogodziłam się z tym że bede sama byłam dużo starsza od Ciebie . Ale bardzo szybko znalazłam nowego Tża i wzięliśmy ślub Tak więc głowa do góry wszystko zmieni sie na lepsze
Agula dobrze że wszystko ok
Sloneczko teraz odpoczywaj w domku
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 14:56   #3908
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Jeszcze chwilka itez uciekam z pracy na nasz spotkanie...denerwuje sie

Zmalowana dupek pozostanie dupkiem, a co do pracy, to jest dokladnie tak jak Ci juz poradzono, jak zlozysz podanie o obnizenie wymiaru pracy, to przez rok jestes chroniona. Tak wiec nie zapomnij o tym! i w odpowiednim czasie dzialaj!

Agula super, ze z Wami wszystko dobrze!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:20   #3909
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Dodatkowo rozstępy także brzuch nie wygląda ładnie
Jeżeli chodzi o włosy i paznokcie to włosy wypadają jak wypadały, a paznokcie jakoś się osłabiły - łamią się i dodatkowo zadzierają mi się skórki
Cera również się pogorszyła - przetłuszcza mi się i ciągle coś wyskakuje.
a ja rozstępów ani śladu - odpukać - brzusio gładki chociaż smaruje raz na kilka dni oliwką z Johnsona w żelu albo zwykłym balsamem do ciała. Wczoraj w Rossmannie kupiłam w promocji taki Wellness&Beauty Bodymilk passiflora i Morela za 4,29złw promocji i się cała wybalsamowałam na wieczór, a jak pachniałam bosski zapach ma ten balsam.

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:31   #3910
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Oliweczka, moniczka, sweetangel i reszta lublinianek- organizujemy spotkanie na ciachu i plotach?
O tyyy a mnie to już ominęłaś
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Ja się piszę
Ja też się piszę

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

eee tam, zakupy w lumpku nie takie kosztowne, więc może aż tak bardzo nie nadwyrężą Waszego portfela ja wczoraj mamie kupiłam jeszcze przy okazji taką ładną bluzeczkę zółciutką z Atmosphere a w poniedziałek sobie kilka fajnych koszulek po 1zł bo była wyprzedaż przed wtorkiem kiedy rzucają nowy towar.[COLOR="Silver"]
:
Hehe gdyby to się tylko zakończyło na lumpkach to by było dobrze
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:31   #3911
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Ja się piszę
bardzo chetnie ale narazie jestem chora............ te plecy....... moze na poczatku kwietnia????

a dupkiem sie nie przejmuj .............

a co do pracy to ja tez juz tylko czekam......pracuje na umowe o zastepstwo i ta panna ma zamiar wrocic lada dzien wiec mimo to ze jestem w ciazy umowa mi sie rozwiaze jak ona wroci
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:33   #3912
sygine
Zadomowienie

No i sprawa sama się wyjaśniła a mąż niepotrzebnie miał pretensje Do babci skoczy kuzynka i we wszystkim pomoże a my najwyżej w piątek pojedziemy

Ja na razie odpukać na brzuchu rozstępów nie mam, a na cycach to od okresu dojrzewania mam rowy marsjańskie, a teraz jak się biust zrobił ogromnych rozmiarów, to nawet i te rowy się jakoś wyprostowały Smaruję się oliwką babydream dla ciężarówek z rossmana i dodatkowo używam olejku pod prysznic a nie żelu I pachnę jak niemowlę prawie
Stary 2011-03-16, 15:37   #3913
meszsares
Zadomowienie

Zmalowana - hmm czyli umowe masz do konca grudnia tego roku... To faktycznie komplikuje sprawe, bo to o czym pisalam dotyczy umow na czas nieokreslony szkoda...
jacieeee - podowiaduj sie dobrze jak to bedzie z ta likwidacja, bo moze nie wszystko stracone, kurcze. Jak znajde chwilke to poczytam o takich przypadkach moze sie cos poradzi.. Ech, znam ten bol - kredyty na glowie, dzieci i na dokladke utrata pracy...
Baboniku - cmok cmok jestes kochana! nie wiem czy tu mozna o takich rzeczach pisac czy to nie zabroniona autoreklama ale jak rusze z interesem to zaryzykuje i sie pochwale, a co

A tak w ogole to Krakowianki - zazdraszczam spotkania! ja tez chce i moze bym sie nawet do Kraka karnela, ale zaistnial problem logistyczny
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 15:53   #3914
brunetka2000
Zakorzenienie

Zamalowana nie przejmuj się tym chamiskiem, jak coś możesz na mnie zawsze liczyć
a jego jak dopadnę to mu jajeczka poobrywam i zostanie impotentem do końca życia (sorki za bezpośredniość )
Stary 2011-03-16, 15:59   #3915
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Zamalowana nie przejmuj się tym chamiskiem, jak coś możesz na mnie zawsze liczyć
a jego jak dopadnę to mu jajeczka poobrywam i zostanie impotentem do końca życia (sorki za bezpośredniość )
brunetka.....ja ci pomogę uwielbiam zajmowac sie takimi sprawami....bo ja wogle jestem jak to moja mam mowi podła, mściwa, wredna i kłótliwa....cała ja wiec służę pomocą no to i do dzieła
Stary 2011-03-16, 16:00   #3916
agulaaabar
Zakorzenienie

Hej moje brzuchatki kochane

Normalnie czytałam wszystko z sercem na ramieniu.... ale zapiszę sobie w tel nr do dziewczyn, do Babonika i Zanki, mam nadzieje, że sie nie pogniewacie i w razie czego bede pisac

Żeby było smieszniej smsa od Zanki dostałam ok godz 15 dopiero!! co za sieć....

No pojechalismy jednak wczoraj, dla pewności, no ale jak się okazało wszystko ok, mogło to być przez nerwy - dzień wczesniej się mooocno pokłocilismy z mężem..... klótnia była z jednej strony potrzebna bo wiele się wyjasnilo, ale niestety źle się skończyło.... dzidzia chyba chciała wyrazić swoje zdanie
Mam odpoczywać, brac magnez i luteine, plamien zadnych nie było, więc ok.

Dzisiaj od rana nawet nie zdązylam odpalić kompa, dopiero po telefonie Babonika - w kurtce i butach bo wychodzilismy już z domu później gotowałam z mężem obiad - pierwszy raz w życiu żurek i wyszedł pyyycha i jeszcze sernika na zimno - tzn ja siedzialam i dyrygowałam... mąż pojechał na spotkanie a ja mam czas na wizaż

normalnie mąż byl w szoku, jak mu powiedziałam, że ten tel to od Was

Zmalowana no co za dupek cholerny!! a tymi wynikami DNA to bym mu całą klatkę obkleiła i wysłala do całej rodziny, kretyn jeden

Tyyyle miałam Wam napisać i nie wiem teraz co której......

A jak przyjechaliśmy do domu wieczorkiem, połozyłam się do lóżka... mała tak mi dała popalić, pierwszy raz mi tak brzuch falował cudnie kopniaki już bardzo mocne, a to dopiero 20 t i widać je golym okiem, rano jak jej tatuś buziaka chciał na dzień dobry dać, to dostal kopa centralnie w nos!!!

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:00   #3917
sygine
Zadomowienie

I ja się dołączam do wszelkich batów, kopniaków i złośliwości

A i pochwalę się moim dzisiejszym zakupem - pierwszym ciuszkowym Mężuś aż miał łzy w oczach i cała złość mu od razu minęła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3160005.jpg (89,9 KB, 49 załadowań)

Edytowane przez sygine
Czas edycji: 2011-03-16 o 16:08
Stary 2011-03-16, 16:07   #3918
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Zmalowana no co za dupek cholerny!! a tymi wynikami DNA to bym mu całą klatkę obkleiła i wysłala do całej rodziny, kretyn jeden
o to to - zarabisty pomysl! popieram!
Agulaa - szanuj swoje nerwy, dzidzia teraz tak bedzie za kazdym razem reagowac na stres - tylko latwo powiedziec "szanuj", a zycie i tak czasem pokazuje rogi Super, ze wszystko OK!
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:16   #3919
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość

A i pochwalę się moim dzisiejszym zakupem - pierwszym ciuszkowym Mężuś aż miał łzy w oczach i cała złość mu od razu minęła
Jakie cudne gdzie je kopiłaś?
Stary 2011-03-16, 16:19   #3920
sygine
Zadomowienie

W Lesznie, gdzie mieszkam, ale podam producenta, to może u siebie znajdziesz albo na all Modna Maja ze Szczecina
Stary 2011-03-16, 16:25   #3921
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
a mam pytanie - czy to tez od regionu nie zalezy? bo wiem ze np. w USA najczestsza przyczyna alergii sa wlasnie orzechy, a w Europie laktoza... te badania sa z USA wiec moze dla nas malo miarodajne...

w pasie mam 100 cm, waze 73 cm, dziecko jest mniejsze niz powinno ale miesci sie w normie, tetno 140, mam troche podwyzszone cisnienie ale nie szaleje. i na 100% DZIEWCZYNKA. wieczorem wrzuce filmik jak obrobie.

bank komorek macierzystych - nie daje. to naciaganie kasy. wiekszosc tego typu placowek to prywatne, jak splajtuja to krew leci do zlewu, do tego moga zle pobrac i tak nic nie masz. poza tym sa juz pierwsze wyniki - pozytywne - pobierania komorek macierzyxtych z tłuszczu na "boczkach" w celu leczenia bialaczki. komorki macierzyste rzadko sluza wlasnie dawcy, czesciej komu innemu, sens maja banki komorek dzialajace jak punkty krwiodawstwa czy banki szpiku kostnego... ale to moja opinia. nikt tez nie daje gwarancji ze krew po odmrozeniu bedzie sie do czegos np. po 20 latach nadawala...

babonik - moje nadal sypia w dzien, nawet do 4h a ma prawie 3 lata...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:26   #3922
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:

Piękny ten Twój zakup. Nie dziwię się tatusiowi że się wzruszył

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:27   #3923
Swimmerka
Przyczajenie

Nie no dziewczyny, takie spotkanie to fajna rzecz. Oby wam się wszystko udało ! Pozdrawiam
Swimmerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:30   #3924
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Jakie cudne gdzie je kopiłaś?
a ty kolezanko to do lekarza sie nie wybierasz...hę ?
Stary 2011-03-16, 16:34   #3925
agulaaabar
Zakorzenienie

monia gratulacje córci!! bo tu normalnie zatrzęsienie facetów nam się zrobiło

Zapomniałam sie pochwalić... przyszły mi próbki pampersów - wrzucałam kiedyś linka, którejś na poczte wysyłałam w jednej paczce 8 szt, a że zamówiłam 6 paczek to mam 48szt pampersów za darmola

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:35   #3926
mamad1
Zadomowienie

Agula fajnie, że wszystko już w porządku
Zmalowana na pewno wszystko się poukłada. Ja niby mam pracę na czas nieokreślony, ale na pewno już do niej nie wrócę, bo to 100 km od Krakowa i też trzeba będzie pomyśleć o czymś innym.
Sygine śliczny komplecik
Krakowianki miłego spotkania życzę. Żałuję, że nie mogę dziś do Was dołączyć.

I więcej nie pamiętam, co miałam napisać...
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:36   #3927
Natka_
Zakorzenienie

Agula dobrze, że wszystko dobrze, nie stresować się i nie denerwować małej

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
w pasie mam 100 cm, waze 73 cm, dziecko jest mniejsze niz powinno ale miesci sie w normie, tetno 140, mam troche podwyzszone cisnienie ale nie szaleje. i na 100% DZIEWCZYNKA. wieczorem wrzuce filmik jak obrobie.
gratuluję córeczki
Będziesz miala parkę

sygine piękne to
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 16:37   #3928
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
no właśnie! bo jestem ciekawa czy mi się przeczucie spełni
Stary 2011-03-16, 16:42   #3929
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
Tak tak u lekarza dzisiaj już byłam. Wyszła mi jakaś bakteria w posiewie , ale leki dostałam. Tętno dzidziusia słyszałam A teraz szykuje się bo mam na 17:40 na USG. Idę do tego samego lekarza co Zmalowana wiec szybko mnie nie przyjmie Jak wejdę o 22 to będzie dobrze
Stary 2011-03-16, 16:42   #3930
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:

Śliczny, sama bym coś takiego kupiła

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Hej moje brzuchatki kochane

Normalnie czytałam wszystko z sercem na ramieniu.... ale zapiszę sobie w tel nr do dziewczyn, do Babonika i Zanki, mam nadzieje, że sie nie pogniewacie i w razie czego bede pisac

Żeby było smieszniej smsa od Zanki dostałam ok godz 15 dopiero!! co za sieć....

No pojechalismy jednak wczoraj, dla pewności, no ale jak się okazało wszystko ok, mogło to być przez nerwy - dzień wczesniej się mooocno pokłocilismy z mężem..... klótnia była z jednej strony potrzebna bo wiele się wyjasnilo, ale niestety źle się skończyło.... dzidzia chyba chciała wyrazić swoje zdanie
Mam odpoczywać, brac magnez i luteine, plamien zadnych nie było, więc ok.

Dzisiaj od rana nawet nie zdązylam odpalić kompa, dopiero po telefonie Babonika - w kurtce i butach bo wychodzilismy już z domu później gotowałam z mężem obiad - pierwszy raz w życiu żurek i wyszedł pyyycha i jeszcze sernika na zimno - tzn ja siedzialam i dyrygowałam... mąż pojechał na spotkanie a ja mam czas na wizaż

normalnie mąż byl w szoku, jak mu powiedziałam, że ten tel to od Was

Tyyyle miałam Wam napisać i nie wiem teraz co której......

A jak przyjechaliśmy do domu wieczorkiem, połozyłam się do lóżka... mała tak mi dała popalić, pierwszy raz mi tak brzuch falował cudnie kopniaki już bardzo mocne, a to dopiero 20 t i widać je golym okiem, rano jak jej tatuś buziaka chciał na dzień dobry dać, to dostal kopa centralnie w nos!!!
A my tu się wszystkie martwiłyśmy ale dobrze, że wsio ok

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
a mam pytanie - crzezy to tez od regionu nie zalezy? bo wiem ze np. w USA najczestsza przyczyna alergii sa wlasnie orzechy, a w Europie laktoza... te badania sa z USA wiec moze dla nas malo miarodajne...

bank komorek macierzystych - nie daje. to naciaganie kasy. wiekszosc tego typu placowek to prywatne, jak splajtuja to krew leci do zlewu, do tego moga zle pobrac i tak nic nie masz. poza tym sa juz pierwsze wyniki - pozytywne - pobierania komorek macierzyxtych z tłuszczu na "boczkach" w celu leczenia bialaczki. komorki macierzyste rzadko sluza wlasnie dawcy, czesciej komu innemu, sens maja banki komorek dzialajace jak punkty krwiodawstwa czy banki szpiku kostnego... ale to moja opinia. nikt tez nie daje gwarancji ze krew po odmrozeniu bedzie sie do czegos np. po 20 latach nadawala...

babonik - moje nadal sypia w dzien, nawet do 4h a ma prawie 3 lata...

Gratuluję dziewczynki Oby było ich więcej, bo faktycznie chłopów tu mnóstwo

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości