|
|
#3991 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
I? To jest domyślny opis, gdy ma się NK Talk.
|
|
#3992 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie, wizyta u psychologa trwa godzinę, wystarczy zrezygnować z godziny wizażu dziennie, myślę, że się opłaca ![]() Cytat:
Po prostu musisz znaleźć swój sposób na przeżywanie swoich emocji.Cytat:
![]() Cytat:
Po wypłacie kupię sobie jakieś za✂✂✂iste szpileczki ![]() Cytat:
Jakoś dużo fałszu tu wyczuwam trzecim uchem... To jest chyba jedyny wątek, w którym można rzeczywiście przeczytać szczere wypowiedzi, może dlatego, że jak ktoś cierpi, to nie ma siły na fantazjowanie.Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3993 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuchy!
Ja tylko na chwilę podzielić się wrażeniami. Właśnie wróciłam z imprezy . Poznałam naprawdę fajnego faceta, niestety jest jeden problem - ma dziewczynę. Ma też kolejną wadę, otóż jemu chyba fakt posiadania dziewczyny nie przeszkadza , niestety mi przeszkadza baaaaardzo bo cudzy facet to świętość, więc nic z tego nie będzie. Poza tym to blondyn (nie znoszę blondynów), a o dziwo i tak mi się spodobał. Chodzący testosteron, tak jak lubię . Straszny szowinista, ale taki pełen niezrozumiałego uroku. Nic to! Idę spać, jutro na szczęście tylko zajęcia na uczelni. Dobranoc! |
|
|
|
#3994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tej tendencji, o któej piszesz jakos nie zauważyłam, za mało czasu tu spędzam. ![]() Włąśnie dlatego lubię ten wątek, za rozsądne rady, wypowiedzi bez ściemniania, bez wymąrdzania się. Mam cały kalendarz zapisany waszymi poradami i mądrościami. ![]() Cytat:
Cytat:
/nie odzywam sie do ciebie. Juz widzę jak mój portfel popełnia samobójstwo Juniorka, myślałaś o zmianie pracy? Nie żebym znów marudziła, ale już wysiadam psychicznie w mojej. Straszny zastój jest w spedycji i transporcie. ![]() Pomarudzilimy sobie wcziraj nawzajem z M do poduszki, jak nam źle.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
|
|
|
#3995 |
|
Raczkowanie
|
i aż kolana sie uginają przed takim urokiem
:P aczkolwiek to chyba najgorszy typ faceta...tylko strasznie współczuję tej jego dziewczynie... A ja zajrzałam tu z rana i tyle żeście napisały, że nie zdążę wszystkiego przejrzeć przed wyjściem..., ale kolejny dzień zaczynam z myślą, że teraz to ta druga dzwoni do mojego ex z poranną pobudką... i to jej mówi na dzień dobry, że ją kocha. Nie lubię poranków, nie lubie zaczynać kolejnego dnia z myślą o nim,
|
#3996 |
|
Rozeznanie
|
czy Malla ma fb? czy ja znalazlam MALLE? ;> na tle gor? ;>
to Ty to Ty?;>
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zero kultury. ![]() Cytat:
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
hej..cisza dzis na pokładzie..
W ogole nie za fajna pogoda dzis..
|
|
#3999 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry kochane
Cytat:
![]() Kochał Cię widocznie tak samo bardzo jak mój, skoro poleciał do innej ![]() Nie zawracaj sobie nim głowy, bo i po co, niech będą szczęśliwi, byle by się nie rozmnażali ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Eee opowiadasz. Słoneczko świeci i cieplutko jest ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
miłość po grób, tyle planów, wspólne rzeczy miszkanie i pstryk koniec bajki![]() Co do pogrubionego, zadawałam sobie takie same pytania, wiesz oni nas NIE KOCHALI bo gdyby tak było, nie pozwoliliby żebyśmy przez nich cierpiały, płakały, chcieli by naszego szczęścia. Ja po pół roku od rozstania usłyszałam "ciebie chciałem na zawsze", jasne tak mnie chciał, że mnie zostawił, nie zawalczył, tylko potraktował jak szmatę ![]() Siaa wysłałam pw
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-16 o 10:42 |
||
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ehh jak to z dziewczynami mowilysmy -jak bylysmy na zajeciach + 15 i slonce swiecilo a jak konczylysmy to ciemno juz..a nastepne dni bedzie zimno )
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiejsza pogoda tylko potęguje mój paskudny nastrój. Jutro mam wizytę u psychiatry... wiążę z nią wielkie nadzieje... |
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#4003 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ta wiosna, o której wszyscy marzą ![]() Czekamy na sprawozdanie
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-16 o 11:43 |
||
|
|
|
#4004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczerze![]() Język sobie ćwiczę w chamskich dogadywaniach ![]() A po dzisiejszej rozmowie z kierusem się towarzystwo uspokoiło... No ja wczoraj 700 zł z ręki oddałam mamie za mieszkanie i za to,że mi pożyczyła na chrzciny... Nawet nie chcę wiedziec ile mi zostało... Ale 30 zł za kieckę
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niezwykle wkurzające, użytkowniczki wizażu mają na wszystko jedną dobrą radę: NALEŻY SIĘ ROZSTAĆ. Spojrzał na inną=zdrada, nie wyrzucił śmieci=brak szacunku, poszedł na impreze z kolegami=na pewno zdradza, jak mógł Cię nie wziąć to niedopuszcalne, wrócił pijany=alkoholik i ma problem Wiadomo sytuacje są różne i czasami naprawdę trzeba się rozstać, ale nieraz to po prostu jest wielkie wyolbżymianie. Niestety nie ma ludzi idealnych, nie ma. Nawet najlepszy powie coś głupiego, przeklnie w nerwach, czy upije się na imprezie. Wiele rzeczy można wypracować rozmową itd. czasami mamy do czynienia z dobrym człowiekiem, który popełnia jakieś błedy, można spróbować go naprowadzić, kazdy zasługuje na szanse. Jak czytam niektóre wątki to śmiać mi sie chce, pewnie połowa nawet nie wie co robią ich faceci. Wiem jak to jest u niektórych moich kolegów, okłamują swoje dziewczyny (to złe wiadomo) w błahych sprawach, np nie przyznają sie, że idą z kolegami na piwo bo zaraz będzie awantura, że niewiadomo co tam robi, i takim sposobem chcą tego uniknąć. Kochają dziewczyny, chcą z nimi być ale nie chcą niepotrzebnych awantur. Niestety kłamstwo ma krotkie nogi, dziewczyny w końcu się dowiedzą i...... trzeba bedzie sie rozstać
|
|
#4007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wypalona - no widzisz, chociaż odezwał się, chociaż przejrzał, kij mu w oko z tymi wyznaniami, ale przynajmniej masz potwierdzenie tego, że facet naprawdę żałuję i pewną z tego satysfakcję. Ale z jednym bym się nie zgodziła, z tym że mówisz, że nas nie kochali, ja naprawdę przez te 4 lata widziałam w jego oczach miłość i jestem pewna, że mnie kochał i Twój Ciebie na pewno też... po prostu pojawiło się coś na drodze czyt. sucz, która była inna, nie lepsza, ale po prostu inna i nie była Tobą, a kiedy ma się kogoś na co dzień to ten ktoś nie jest taki fajny jak ktoś kogo się nie ma i jest niedostępny w jakimś znaczeniu. Ja tak to sobie tłumaczę. Wiem jedno, że chciałabym żeby on kiedyś się obudził i poczuł co stracił, żeby żałował, żeby cierpiał, żeby myślał o tej z którą teraz jest, że ona nie jest taka jak ja i że tęskni za mną... Ale ciężko oczekiwać tego jeśli tamta pomaga mu w zapominaniu o mnie... Moja przyjaciółka powiedziała, że on tak naprawdę nie chciał mnie stracić, że zafascynował się tamtą klientką i kiedy już zauważył że powrotu nie ma i nie będzie, wybrał ją... i że na pewno podświadomie żałuje tego i jest mu głupio. |
|
|
|
|
#4008 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie ma to jak karmić się złudzeniami.
|
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() Śliczna pogoda dzisiaj i wioosna już Opadła mi już trochę złość na niego i teraz czuję coś o wiele, wiele gorszego, bo tesknie i ciągle chce mi się płakać ostatnio, ledwo to powstrzymuje. Co dziwne nie wiem czy bym chciała żeby wrócił, czy bym umiała żyć z nim po tym wszystkim ale zlość mi już częściowo opadła, nie umiem się tak wkurzyć jak np miesiąc temu...ale nie chcę też tęsknić a tęsknię naprawdę...w ogóle możliwe takie coś jest?!![]() To wszystko przez to że widzę go codziennie...bo przeżywam to każdego dnia na nowo i na nowo...nie umiem tak sama z siebie przestać zwracać na niego uwagę
|
|
|
|
#4010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz w tym wątku zostać na zawsze? Przecież wiadomo, że będziesz przez niego cierpieć, bo jak może być inaczej skoro -nie przeszkadza mu posiadanie dziewczyny -jest szowinistą -typ casanovy Mnie odrzucają tacy faceci, nie wiem dlaczego, ale NA SZCZĘŚCIE. Cytat:
O losie ![]() Cytat:
) ludzie się też z takich powodów nie rozstają. Np obecnie mój ulubiony wątek - laska przytyła 10kg a facet raczył jej delikatnie uświadomić, że wcześniej była szczuplejsza, ale mimo to wciąż mu się podoba.A 90% pisze - zostaw go! Ja się nie dziwię, że potem kobiety mają opinię histeryczek, którym nic nie można powiedzieć
|
|||
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny pisalam tu kilka razy...przez 1,5 miesiaca probowalam odzyskac eksa, stracilam go na wlasne zyczenie, chodzilismy na tance..zylam od wtorku do czwartku, od czwartku do wtorku. po kazdych tancach placz i depresja zprzez kolejne dni, czekanie na smsa, na jakikowliek kontakt. wczoraj zrezygnowalam z tancow, zrobilam jzu wszsytko aby go odzyskac, nie udalo sie a ja musze sie przestac katowac spotkaniami z eksem. bylo mi cholernie trudno podjac taka decyzje, ale nie ma co sie liudzic, zreszta wczoraj mi powiedzail ze jzu nei bedziemy razem. boli
szkoda tez mi pol oku nauki tanca, ale nie mam wyboru...podziwiam niektore z was za to jak radzicie sobei po rzostaniu. u mnei minelo jzu tyle czasu i nadal nie moge sobie poradzic
|
|
|
|
#4012 | |
|
Rozeznanie
|
Ktosinka może źle napisałam ok kochali, ale nie na tyle żeby być z nami na zawsze. Ja niestety tak właśnie kochałam/kocham
ale wiem że zasługuję na prawdziwego dwujajowego faceta A Ty nie życz swojemu źle, bo przecież skoro go kochasz chcesz żeby był szczęśliwy. Wiem jak to brzmi, bo myślałaś że z Tobą spędzi resztę życia i że to Ty dasz mu to szczęście, ale widocznie inna kobieta ma go uszczęśliwić. Życie jest podłe, ale dużo się nauczyłyśmy i zasługujemy na to żeby nas kochano, tak jak my kochamy![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
a za chwilę tęsknimy i tak cholernie nam tych eksów brakuje. Jak przestaniesz go widywać codziennie to będzie lepiej, łebek do góry
|
|
|
#4013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, że zrezygnowałaś z tych tańców. Jak wcześniej czytałam Twoje posty to naprawdę Cię podziwiam, że dalaś radę spotykać się z nim...no ale wiadomo-chciałaś go odzyskać...ja wsumie też pisałam do niego jak chciałam go spowrotem, a potem okazało sie że nic z tego i poddałam się, bo już nie miałam siły walczyć...Ja czuję że już też nie będziemy razem i też boli jak cholera...Ale przecież musimy się trzymać jakoś, bo całe życie przed nami i chyba nie chcemy go zmarnować płacząc ciągle za jedną osobą? ![]() |
|
|
|
|
#4014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Wypalona - nie umiem powiedzieć czy go kocham po prawie 3 miesiącach nie bycia ze sobą, ale umiem powiedzieć że tęsknię i że mi go brakuje i że kochałam go jak nikogo... czy kocham teraz? nie wiem. kochałam osobę która już nie istnieje. rusza mnie wszystko gdy go widzę, bo widzę swoją ukochaną osobę, ale środek już nie ten. dlatego widzisz - nie umiem życzyć mu szczęścia z kimś innym, to na pewno zazdrość. ale czy to można nazwać miłością? chyba nie... nie wiem jak można nazwać to co teraz do niego czuję... nie umiem się cieszyć jego szczęściem w swojej krzywdzie... być może jest to egoistyczne. chciałabym żeby był szczęśliwy, zawsze zdrowy, żeby nic złego mu się nie przydarzyło w życiu, ale żeby nie był zakochany. głupie ;|
Malla - tego nikt niestety nie wie i nikt się nie dowie już, a mnie to już zawsze będzie męczyć... Ona przypuściła to na podstawie tego jak się zachowywał, co mówił, ona go znała dłużej ode mnie i obserwowała nasz związek od początku aż do samego końca... Wiedziała o wszystkim, stąd wysnuła takie przypuszczenia, które oczywiście nie muszą właśnie być takie jak powiedziała... Edytowane przez ktosinka Czas edycji: 2011-03-16 o 15:55 |
|
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
Ale ta tęsknota caly czas jest i mam wrażenie że rośnie z dnia na dzień. Jeszcze dojdzie do tego, że będe go błagać żeby wrócił...a raczej nie mam ochoty tego robić po takim czasie...
|
|
|
|
#4017 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo i tak wiem że ta dup.daja długo z jednym nie wytrzyma![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#4018 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie mijają prawie 3 miechy i jak na początku było spoko, tak teraz każdy dzień daje mi w kość. Ile byłaś ze swoim? Jestem pełna podziwu do tego, że potrafisz mu życzyć szczęścia i niech sobie robi co tam chce. Ja tak nie umiem, nadal przeżywam... |
|
|
|
|
#4019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie to rozstanie wiele nauczyło, zmieniłam się i zmieniłam swoje podejście do życia. Wyciągnęłam wnioski z tej lekcji jaką eks mi zafundował, pogodziłam się z tym że nie będziemy już razem i może dlatego potrafię mu życzyć jak najlepiej Pomaga mi też świadomość że zawsze byłam wobec niego uczciwa, że potrafiłam zrezygnować z czegoś dla siebie, żeby jemu sprawić radość. Nigdy go nie zwyzywałam i nie pozwoliłam złego słowa na niego powiedzieć, chociaż mu się należało. Najbardziej zabolało mnie jak nazwał mnie szmatą, tego nigdy mu nie zapomnę.
|
|
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

Ubrałam sobie moje nowe cudne szpileczki, śmigam na autobus, oczywiście zwiał mi przed nosem, później na zajęciach tylko czułam jak mnie strasznie stopy bolą, ledwo do domu wróciłam
Jakoś dużo fałszu tu wyczuwam trzecim uchem... To jest chyba jedyny wątek, w którym można rzeczywiście przeczytać szczere wypowiedzi, może dlatego, że jak ktoś cierpi, to nie ma siły na fantazjowanie.
/nie odzywam sie do ciebie. Juz widzę jak mój portfel popełnia samobójstwo 

(30/30)
i ciągle chce mi się płakać ostatnio, ledwo to powstrzymuje. Co dziwne nie wiem czy bym chciała żeby wrócił, czy bym umiała żyć z nim po tym wszystkim ale zlość mi już częściowo opadła, nie umiem się tak wkurzyć jak np miesiąc temu...ale nie chcę też tęsknić
Chcesz w tym wątku zostać na zawsze? Przecież wiadomo, że będziesz przez niego cierpieć, bo jak może być inaczej skoro