Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 17:09   #721
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

NA RATUNEK SŁABYM PAZNOKCIOM

Łamią się, kruszą albo rozdwajają? Wystarczy wybrać odpowiedni preparat pielęgnacyjny, by znów były lśniące, twarde i mocne.
GDY ŁATWO SIĘ ŁAMIĄ
Dzieje się tak, gdy w twojej diecie brakuje cynku, krzemu, magnezu i witamin. Płytki, choć grube, są mało elastyczne. Dlatego łamią się nawet przy lekkim ich wygięciu.
Jak im pomóc? Przede wszystkim wzbogać dietę w brakujące elementy. Kup preparaty wzmacniające lub uelastyczniające płytkę paznokciową. Pierwsze zawierają wapń, magnez i teflon. Drugie – lycre.
Sugestia: Lakier wzmacniający do delikatnych i łamliwych paznokci.
KIEDY SIĘ ROZWARSTWIAJĄ
To skutek niewłaściwej pielęgnacji: używania zmywaczy z acetonem i skracania płytek metalowym lub gruboziarnistym pilnikiem, który szarpie brzegi paznokcia.
Jak im pomóc? Używaj pilników papierowych lub ceramicznych. Po skróceniu paznokci, wygładź ich brzegi polerką i pokryj preparatem, który trwale połączy warstwy płytki. Do zmywania lakieru używaj preparatu bez acetonu.
Sugestia: Odżywka ochronna.
JEŚLI NIE CHCĄ ROSNĄĆ
Są miękkie i delikatne. Wystarczy zahaczyć nimi przy zapinaniu guzika czy suwaka, by tworzyły się na nich zadziorki. Dlatego ciągle musisz je skracać. Jak im pomóc? Wybieraj preparaty utwardzające paznokcie i przyspieszające ich wzrost. Najskuteczniejsze są odżywki z minerałami. Nakłada się je codziennie przez 3–7 dni, warstwa na warstwę, i zmywa dopiero 8. dnia.
Sugestia: Odżywka utwardzająca.
POJAWIŁY SIE NA NICH ROWKI
To skutek upływu czasu. Z wiekiem paznokcie stają się grubsze i – jak skóra – coraz bardziej suche. Dlatego na ich powierzchni pojawiają się bruzdy.
Jak im pomóc? Stosuj preparaty natłuszczające i nawilżające płytki. Nie zaszkodzi im też polerowanie. Głębsze bruzdy wypełni preparat wygładzający. Stosuj go jak odżywkę – raz w tygodniu nanoś dwie warstwy preparatu.
Sugestia: Kuracja przeciw starzeniu paznokci.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:18   #722
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny idę was nadrabiać

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:21   #723
Soph
Zakorzenienie

hej

ja dziś spędziłam dzień z TŻ i na zakupach
znalazłam sukienke, ale niestety nic z Zarowych rzeczy które
mam upatrzone nie było...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:23   #724
marta 85
Wtajemniczenie

JAK NAKŁADAĆ PODKŁAD

Matuje, liftinguje, rozświetla, koi i chroni skórę. Pod warunkiem że wiesz, jak go dobrać i stosować.
Trzy kroki
1. Ilość
Zrób małe kropki z podkładu na czole, brodzie, nosie i policzkach. To ilość idealna do wykonania całego make-upu. Jeśli przesadzisz, efekt będzie teatralny.
2. Aplikacja
Używając całych palców, wcześniej lekko rozgrzanych (pocieranie), rozsmaruj podkład ruchami poziomymi na boki twarzy.
3. Korekta
Patyczkiem albo wacikiem kosmetycznym delikatnie przetrzyj brwi. Między włoskami często osadza się nadmiar podkładu.
Krótki kurs nakładania podkładu
Podkład aplikuj na krem. Skóra powinna być dobrze nawilżona – wtedy make-up ładnie się z nią stopi.
Wcześniej zrób peeling, szczególnie jeśli masz tendencje do suchej łuszczącej się skóry w okolicy nosa i czoła.
Wstrząśnij tubką lub flakonikiem. Niektóre podkłady lubią się rozwarstwiać (zwłaszcza te na bazie oleju).
Uwaga z ilością! Wylej odrobinę podkładu na wierzchnią warstwę dłoni. Stąd palcem nanieś go na twarz.
Rozsmaruj podkład palcami na całej twarzy. Rób to ruchami skierowanymi na zewnątrz i w dół.
Nigdy nie wcieraj go ku górze – to uniesie delikatne włoski porastające skórę.
Gąbeczki używaj do „wciskania” podkładu w skórę. Ta metoda dobrze sprawdza się zwłaszcza przy kompaktach. Aplikowanie podkładu płaskim pędzlem umożliwia punktowe tuszowanie miejsc, które najbardziej tego potrzebują, np. naczynek obok skrzydełek nosa czy krostek na skroniach.
Aplikacja sztyftu jest prosta. Narysuj nim kropki na twarzy i potem rozetrzyj je dłonią. Te podkłady dosyć mocno kryją.
Podkładem w spreju spryskaj twarz z odległości 15 cm, rozetrzyj dłońmi i wytrzyj nadmiar podkładu z brwi i linii włosów.
Supersztuczki podkładowe
Korektor na podkład! To jest właściwa kolejność nakładania tych kosmetyków. Płynnego korektora pod oczy używaj zamiast podkładu.
Nakładaj podkład na powieki i usta. To świetna baza pod cienie do powiek i szminkę (nie powinien to jednak być fluid matujący). Omiń usta, jeśli zamierzasz użyć błyszczyku.
Zbyt gęsty lub zbyt ciemny podkład zmieszaj z lekkim kremem nawilżającym. Dzięki temu nawet zimą będziesz mogła użyć swojego letniego make-upu.
Wacikiem nasączonym tonikiem przetrzyj linię włosów u nasady czoła oraz brwi po nałożeniu podkładu. Unikniesz ryzyka pojawienia się ciemniejszych żółtych smug.
U kobiet około trzydziestki cera gwałtownie się zmienia – zaczyna się przetłuszczać albo, przeciwnie, nagle staje się bardzo sucha. Kiedy zmienią się potrzeby Twojej cery, jak najszybciej zmień podkład.
Przestaw się na lekkie kremy tonujące, jeśli masz opaloną albo ładną cerę, która nie wymaga maskowania.
Kosmetyki „long lasting” nie są związane z rodzajem podkładu ani typem skóry. Dzięki zawartości silikonowych cząsteczek tworzą na skórze trwałą siateczkę.

Stary 2011-03-16, 17:25   #725
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny Tak dawno mnie tu nie było, a już nowa część.
Zabieram się za nadrabianie.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:29   #726
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

eee malutko było do czytania

widzę, że poszukujecie balerinek tak jak ja widziałam dzisiaj takie śliczne czarne w drobne kwiatuszki chyba sobie je chapne, bo ciągle o nich myślę odkąd wróciłam do domu i też przydałyby mi się jakieś ogromne zakupy

Stary 2011-03-16, 17:30   #727
loluska
Zakorzenienie

Hej piękne tylko na chwilę was zostawić i już tyle stron :P Jejku jaka zmęczona dziś jestem.. i kurde trochę załamana Pisałam Wam kiedyś że zrobił mi się guzek na pięcie i tak sobie z nim chodziłam jakieś dwa lata do czasu aż zaczął przeszkadzać no i byłam dziś ze zdjęciem u ortopedy i co? Kość jest za duża i uciska mi na ścięgno Achillesa przez co tworzy się stan zapalny... kość nadaję się do dłutowania. Na razie się nie zgodziłam bo nie pozwolę sobie na luki w zajęciach i nie zrezygnuję z wakacyjnej pracy Jak coś to dopiero w sierpniu jeśli objawy się pogorszą ;/

caate

pytałam już wcześniej ale nei zauważyłam odp, mam nadzieję że nie przeoczyłam Jak skakanka wpływa na brzuszek i pupe? Bo chętnie bym poskakała ale nie chcę by tyłek mi zmalał...

Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
to i ja sie melduje tutaj
..szalona mamuśka
pozdrawiam i życzę miłego dzionka
cześć jak się czuje szczęśliwa mama? jak poród??

Kitka
głowa do góry każdy m,a czasem gorszy dzień ale fajnie że z K się wyjaśniło

karolcia198506
to mi trochę możesz oddać biustu aby z B zrobiło się pełne C Dlaczego wolałabyś mniejsze?

_Alessandra

hm... u mnie jest taka sprawa że w dzieciństwie miałam dosyć poważny wypadek samochodowy i prawdopodobnie stąd moje problemy z kręgosłupem ;/

Tak piszecie o TŻ Ja poza moim świata nie widze od prawie 4 lat A poznaliśmy sie jako dzieciaki:P Zaledwie po 16 lat, na zakończenie gim zorganizowane było ognisko tak prywatnie, no i w trakcie trwania, Tż zaprosił mnie na "koleżeński spacer" używając dosłownie tego wyrażenia, żebym za dużo sobie nie myślała, dla mnie było to zabawne bo 6 lat razem do podst i gim chodziliśmy i zamieniliśmy tyle słów ze sobą że na palcach można by policzyć więc to KOLEŻEŃSki było jak najbardziej na miejscu No i tak się świetnie rozmawiało, naprawdę nie wiem czy w takim wieku można powiedzieć, ale czuło się "to coś" w powietrzu później był taniec pod gwieździstym niebem w ramach tego że nigdy na szkolnych dyskotekach mnie do tańca nie poprosił i tak to się zaczęło... kilka dni po ognisku wyjechał do pracy za granicę na dwa miesiące kontakt praktycznie się urwał ale obiecał mi że przywiezie mi kamyczki z kilku najpiękniejszych miejsc, i tak po powrocie zorganizował imprezkę na którą byłam zaproszona i znowu spacerek Chciał zrobić na mnie wrażenie i chodził na boso po kałużach Za bardzo czasu nie liczyliśmy, późno się robiło, na burzę się zbierało a my dalej spacerujemy :P No i tak jakoś się wygłupialiśmy że wywróciłam się na niego no jak w filmie był nasz pierwszy pocałunek przy grzmotach i w deszczu ale żeby nie było zbyt romantycznie to przerwał nam mój tatuś telefonem, krzycząc że taka burza a mnie dalej w domu nie ma... no i tak to się zaczęło i się szczęśliwie toczy :P Oby juz na zawsze

ale się rozpisałam

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:31   #728
Kalpana
Zakorzenienie

Ramoncia napisz coś więcej o tych ściereczkach, jeśli możesz

Dziewczyny, doradźcie jakieś dobre serum i krem na wyszczuplenie/ujędrnienie. Wpadły mi w oko w Naturze z Eveline, ale było tego dużo i nie wiedziałam na które się zdecydować. A na KWC opinie baaaardzo różne....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:35   #729
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

loluska jaka piękna historia

Stary 2011-03-16, 17:36   #730
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Ja lubię koty są takie mięciutkie, spokojniejsze od psa, fajnie potrafią wygrzać, uspokoić ale przez obecnego psa nie mogę mieć kota

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

ehh... zazdroszczę.. pewnie trafiłaś na tego właściwego...
a ja dziś czuję że dla nas nie ma przyszłości..
Kitka nie mów tak popatrz ile już przeszliście razem, ile już wytrzymaliście będzie dobrze teraz jest gorzej ale będzie lepiej też ostatnio miałam z Tż dziwny kryzys ale jest już ok.
I tak jak Dziewczyny juz pisały - przed okresem jest większe rozdrażnienie, szukanie dziury w całym więc na czas okresu musisz jakoś odpuścić K.

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
W Plusie jest taki Fun scan, trzeba się zalogować i wybrać miejce gdzie sie mieszka, potem oni przysyłają smsa z osobami z okolic, ( w sumie juz nie pamietam dokładnie o co tam chodzi ale mniej więcej tak ) TŻ napisał do mnie i jesteśmy do dziś a mieszka w miejscowości obok, mieliśmy wspólnych znajomych a się nie znaliśmy

W sumie to jak przez internet, nigdy nie sądziłam że tak kogoś poznam bo na około było pełno chłopaków
Jak słodko
Ja z moim Tż się poznaliśmy przez neta, przez pewną stronkę internetową

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
My tez sie poznalismy tak dziwnie, bo przez internet zaczelismy rozmawiac w nocy i nastepnego dnia sie spotkalismy, nie wiem do dzisiaj jak on mnie do tego namowil, ze ja sie zgodzilam na to
Miał dobre argumenty fajna historia

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ale naskrobalyscie a ja chora!!! Moja corcia juz zdrowieje a ja ledwo zyje, zaraz ide pod kocyk wezme polopiryne i sobie poleze puki corcia spi.

A co do filmiku w oczekiwaniu na sobote to tam jest pokazana miejscowosc impreza koneck zauwazylyscie to bardzo blisko mojej rodzinnej miejscowosci i tez tam jezdzilam na imprezy za malolata
Współczuje duużo zdrowia

Cytat:

widze, ze wiekszosc zwlekala z obecnym TZtem, po jakims czasie sie schodziliscie dopiero
Ja z Tż około pół roku byliśmy przyjaciółmi bo w tym czasie byłam z kim innym... ech co to była za historia

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2011-03-16 o 17:43
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:37   #731
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej piękne tylko na chwilę was zostawić i już tyle stron :P Jejku jaka zmęczona dziś jestem.. i kurde trochę załamana Pisałam Wam kiedyś że zrobił mi się guzek na pięcie i tak sobie z nim chodziłam jakieś dwa lata do czasu aż zaczął przeszkadzać no i byłam dziś ze zdjęciem u ortopedy i co? Kość jest za duża i uciska mi na ścięgno Achillesa przez co tworzy się stan zapalny... kość nadaję się do dłutowania. Na razie się nie zgodziłam bo nie pozwolę sobie na luki w zajęciach i nie zrezygnuję z wakacyjnej pracy Jak coś to dopiero w sierpniu jeśli objawy się pogorszą ;/

Tak piszecie o TŻ Ja poza moim świata nie widze od prawie 4 lat A poznaliśmy sie jako dzieciaki:P Zaledwie po 16 lat, na zakończenie gim zorganizowane było ognisko tak prywatnie, no i w trakcie trwania, Tż zaprosił mnie na "koleżeński spacer" używając dosłownie tego wyrażenia, żebym za dużo sobie nie myślała, dla mnie było to zabawne bo 6 lat razem do podst i gim chodziliśmy i zamieniliśmy tyle słów ze sobą że na palcach można by policzyć więc to KOLEŻEŃSki było jak najbardziej na miejscu No i tak się świetnie rozmawiało, naprawdę nie wiem czy w takim wieku można powiedzieć, ale czuło się "to coś" w powietrzu później był taniec pod gwieździstym niebem w ramach tego że nigdy na szkolnych dyskotekach mnie do tańca nie poprosił i tak to się zaczęło... kilka dni po ognisku wyjechał do pracy za granicę na dwa miesiące kontakt praktycznie się urwał ale obiecał mi że przywiezie mi kamyczki z kilku najpiękniejszych miejsc, i tak po powrocie zorganizował imprezkę na którą byłam zaproszona i znowu spacerek Chciał zrobić na mnie wrażenie i chodził na boso po kałużach Za bardzo czasu nie liczyliśmy, późno się robiło, na burzę się zbierało a my dalej spacerujemy :P No i tak jakoś się wygłupialiśmy że wywróciłam się na niego no jak w filmie był nasz pierwszy pocałunek przy grzmotach i w deszczu ale żeby nie było zbyt romantycznie to przerwał nam mój tatuś telefonem, krzycząc że taka burza a mnie dalej w domu nie ma... no i tak to się zaczęło i się szczęśliwie toczy :P Oby juz na zawsze

ale się rozpisałam
Duużo zdrowia A historia mmm super jest coś takiego

Stary 2011-03-16, 17:44   #732
ekomonika
Zakorzenienie

Loluska - jaka historia
Ja już muszę lecieć
papa
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:45   #733
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
eee malutko było do czytania

widzę, że poszukujecie balerinek tak jak ja widziałam dzisiaj takie śliczne czarne w drobne kwiatuszki chyba sobie je chapne, bo ciągle o nich myślę odkąd wróciłam do domu i też przydałyby mi się jakieś ogromne zakupy
ja już mam swoje wymarzone baleriny
będę chodzić w 2 parach o ile nie kupię więcej

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-16, 17:50   #734
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
loluska jaka piękna historia
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Duużo zdrowia A historia mmm super jest coś takiego

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Loluska - jaka historia
Ja już muszę lecieć
papa

historia historią oby końca nie miała ...

Zaraz właśnie ma przyjechać wiec uciekam boi nauki mam dużo

http://www.joemonster.org/filmy/3364..._wiekszy_kozak
luknijcie ;/

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2011-03-16 o 17:53
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:56   #735
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja torebkę sprzątam metodą odwróc, wywal wszystko na podłogę i weź co ci jest potrzebne

Jako, że pracując noszę dokumenty, netbooka itd, to już nie mam miejsca na zbędne śmieci.

I od jakiegoś czasu nie biorę już od nikogo ulotek, bo potem tylko śmieci w torebce. Mam tak dość ulotek, że to koniec. A niestety Katowice to ulotkowa stolica polski
ja wiem cos o tym, jak ide przez glowna ulice wzdluz to caly wor moznaby nazbierac ale mam taka metode ze zawsze biore ulotki i wyrzucam do nastepnego napotkanego kosza(jak widze tych ludzi ktorzy tak zarabiaja to nie moge odmowic, tym bardziej ze doslownie nic mi sie nie dzieje jak wezme i wyrzuce a im zawsze cos ubedzie)
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
kupuję też często na onlyher
tam też są śliczności i w naszych rozmiarach, tylko już trochę droższe.
wlasnie jesli chodzi o staniki to przypomnialo mi sie ze mam jeden z H&M i jest swietny:wygodny, dlugo wytrzymal, moge naprawde polecic tylko nie wiem czy tak maja wszystkie czy dobrze trafilam zreszta kupilam na promocji za 20zl, i tak mysle ze zaopatrze sie tam jeszcze w kilka jak trafie na promocje bo jestem naprawde zadowolona.
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
a ja poznałam mojego Tż na dyskotece hehe po tygodniu byliśmy już razem
ja tez, tzn pojechalam z kolezankami na impreze i jedna z kolezanek miala zalatwic kierowce, no i ten kierowca to obecnie moj narzeczony naprawde, i tez chyba dopiero potem po miesiacu sie spotkalismy ale ja absolutnie nie myslalam o nim jako o potencjalnym choplaku, tylko tak kolezensko! ale jakos sie tak potoczylo ze mu sie udalo mnie przekonac i teraz sobie nie wyobrazam zycia bez niego...

u mnie zimnoo dzis okropnie i jutro ma byc jeszcze gorzej, weekend w deszczu a dopiero w poniedzialek chyba troche slonca i znow deszcz

co do zakupow to tez mi sie marzy kilka rzeczy np. platformy nude(szczerze w zadnym sklepie nie widzialam za rozsadna cene, tylko na necie widze ale nie zaryzykuje bo mam wymagajace stopy), torebke taka Birkin Bag jak Kim kilka butow na wysokich obcasach(tego nigdy za wiele), okulary przeciwsloneczne kolejne, jakies wieksze naszyjniki, i kilka marynarek w roznych kolorach ja bym mogla tak wymyslac w nieskonczonosc, nie wspominajac o kosmetykach ktore by mi sie przydaly...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (64,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 536_1.jpg (54,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Hermes_Birkin_Bag_in_Gris_Tourterelle.jpg (18,6 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-03-16, 17:56   #736
asicuha
Wtajemniczenie

W końcu Was nadrobiłam
Zaczął się temat o Tż
więc ja z moim to Chodziliśmy razem do liceum, przez póltora roku nie zamieniliśmy ze sobą praktycznie słowa, ale wtedy też miałam innego faceta. Ale jak zerwałam z poprzednim, to tak się jakoś potoczyło od imprezy do imprezy (czas 18) najpierw były wspólne spacerki, , co raz lepiej nam sie rozmawiało. Potem przeszliśmy do korepetycji z fizyki, bo nie mogłam zaczaić i po kilku spotkaniach u Niego w domu nastąpiła kolejna impreza na której to już zaczeliśmy być ze sobą bliżej no i tak już od 4 lat, a od półtora roku zaręczeni i za pół roku ślub <love>

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 18:00   #737
Soph
Zakorzenienie

co myślicie o tej sukience?
jest jeszcze granatowa i pudroworóżowa, ale w tej chyba
najlepiej mi było
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DXLA45_83773_13060_66_7518.jpg (24,9 KB, 25 załadowań)

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-16, 18:03   #738
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Soph boska sukienka gdzie taka jest????

Widzę, że dużo dziewczyn z wątku chodzi w marynarkach a ja ich nie lubię.... kiedyś Tż sie nawet śmiał, że moją obsesją są swetry

Stary 2011-03-16, 18:06   #739
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Soph boska sukienka gdzie taka jest????

Widzę, że dużo dziewczyn z wątku chodzi w marynarkach a ja ich nie lubię.... kiedyś Tż sie nawet śmiał, że moją obsesją są swetry
H&M
myślicie, że kolor jest ok?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-16, 18:10   #740
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja niestety nie umiem doradzić ewentualnie jakbym Cię w niej zobaczyła to bym coś więcej wiedziała a tak to mi ciężko

Szkoda, że nie mam kasy bo też widziałam dziś ładną sukienkę, taką łączoną - góra w kwiatki a dół gładki

Ale kolor mi się podoba taki uniwersalny

Stary 2011-03-16, 18:11   #741
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cytat:
Jakie oglądacie seriale ? (:
- Pierwsza miłość,
- Na wspólnej,
- Plotkara,

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
WRAZ z nowym wątkiem wnosze pozew o wprowadzenie na wątku "konstruktywnej" krytyki. Bo zobaczcie jak to jest: każda każdej słodzi a w głebi ducha widzi, że coś jest nie tak (mam nadzięję że wiecie o co chodzi tzn co mam na myśli). Nie jest to moje widzi misię ale spójrzcie.. jak mamy dążyć do idealnego wyglądu? Same nie zawsze widzimy wady, albo to że coś może źle wyglądać. I nie chodzi mi tu oto, aby każdy się krytykował tylko odrobina szczerości by sie przydała czasami
Zgadzam się w 100%

Cytat:
dianulaa - zgadzam się
snow - boże... Twój TŻ jest świetny ! Krzysio Ibisz, powiadasz ? Toż to nasz skarb narodowy ! Zauważyłyście , że on młodnieje z wiekiem ? Jak on to robi ? Przecież botoksu na pewno nie używa ! A jak on wygląda ! Tak męsko ! "Ciekawy przypadek Krzysztofa Ibisza" z wiekiem młodnieje
Przepraszam, musiałam wyładować swoje frustracje na tym biednym człowieku
Co macie w swojej torebce ?

Prosto w serce, czasem oglądam
- perfumy
- chusteczki higieniczne
- portfel
- legitymację
- telefon
- kalendarz
- kosmetyczkę: puder, podpaski, wazelina, lusterko, szczotka, błyszczyk
- krem do rąk
- słuchawki do telefonu
i inne niepotrzebne rzeczy..

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
wkleiłam też swoje kudełki do albumu
wysyłam zaproszenie

Idę na Pierwszą miłość potem dokończę nadrabianie.

Edytowane przez Niezapominajka 89
Czas edycji: 2011-03-16 o 18:12
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 18:12   #742
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
W końcu Was nadrobiłam
Zaczął się temat o Tż
więc ja z moim to Chodziliśmy razem do liceum, przez póltora roku nie zamieniliśmy ze sobą praktycznie słowa, ale wtedy też miałam innego faceta. Ale jak zerwałam z poprzednim, to tak się jakoś potoczyło od imprezy do imprezy (czas 18) najpierw były wspólne spacerki, , co raz lepiej nam sie rozmawiało. Potem przeszliśmy do korepetycji z fizyki, bo nie mogłam zaczaić i po kilku spotkaniach u Niego w domu nastąpiła kolejna impreza na której to już zaczeliśmy być ze sobą bliżej no i tak już od 4 lat, a od półtora roku zaręczeni i za pół roku ślub <love>
TŻ to temat rzeka

To za pół roku będziemy oglądały fotki

Stary 2011-03-16, 18:13   #743
Soph
Zakorzenienie

co do TŻtów- swojego znam prawie 5 lat

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-16, 18:24   #744
Anastazja86
Zakorzenienie

Loluska- piękna historia

Soph- świetna kiecka i kolor cudny

Ramoncia- powiedz coś więcej o tej ściereczce z mikrofibry

ja się depilowałam nie ma Tż bo jest w pracy to zajmuję się sobą
niedługo idę na spamowanko do wanny, muszę z waxem trochę posiedzieć
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 18:25   #745
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje U mnie 26 maja będzie 5 lat zrobimy sobie romantyczny weekend i gdzieś pojedziemy muszę już zacząć myśleć gdzie

Stary 2011-03-16, 18:28   #746
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
H&M
myślicie, że kolor jest ok?
albo granatowa sama nie wiem, ostatnio kupilam sobie w takim kolorze jak w zalaczniku tunike i zebralam sporo komplementow za ile jest?

loluska, swietna historia, jakie romantico
nasz pierwszy pocalunek byl pod drzewem z wyrytym sercem i TZ butem na alejce namalowal linie, droga do tej alejki prowadzila, przez aleje drzew, TZ zawsze nazywa to miejsce jak z filmu, bo drzewa u gory sie tak lacza, ze robia daszek, a sa wysokosci tak 2m, swietna sprawa no i wg mnie to najpiekniejszy park we Wro, uwielbiam go, gdyby nie to, ze pozniej w tym samym miejscu rozstalismy sie z TZtem, wiec mam mieszane uczucia teraz...

skakanka rzezbi cialo-uszczupla,ujedrnia, zbija pupe, boczki, brzuch, moze powiekszyc lydki i rece, wydaje mi sie ze odpowiedzialam na to pytanie, moze nie dodalam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 18:31   #747
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Gratulacje U mnie 26 maja będzie 5 lat zrobimy sobie romantyczny weekend i gdzieś pojedziemy muszę już zacząć myśleć gdzie
Cytat:
gratuluję Dziewczyny tak długich stażów

Stary 2011-03-16, 18:34   #748
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja wiem cos o tym, jak ide przez glowna ulice wzdluz to caly wor moznaby nazbierac ale mam taka metode ze zawsze biore ulotki i wyrzucam do nastepnego napotkanego kosza(jak widze tych ludzi ktorzy tak zarabiaja to nie moge odmowic, tym bardziej ze doslownie nic mi sie nie dzieje jak wezme i wyrzuce a im zawsze cos ubedzie)

wlasnie jesli chodzi o staniki to przypomnialo mi sie ze mam jeden z H&M i jest swietny:wygodny, dlugo wytrzymal, moge naprawde polecic tylko nie wiem czy tak maja wszystkie czy dobrze trafilam zreszta kupilam na promocji za 20zl, i tak mysle ze zaopatrze sie tam jeszcze w kilka jak trafie na promocje bo jestem naprawde zadowolona.

ja tez, tzn pojechalam z kolezankami na impreze i jedna z kolezanek miala zalatwic kierowce, no i ten kierowca to obecnie moj narzeczony naprawde, i tez chyba dopiero potem po miesiacu sie spotkalismy ale ja absolutnie nie myslalam o nim jako o potencjalnym choplaku, tylko tak kolezensko! ale jakos sie tak potoczylo ze mu sie udalo mnie przekonac i teraz sobie nie wyobrazam zycia bez niego...

u mnie zimnoo dzis okropnie i jutro ma byc jeszcze gorzej, weekend w deszczu a dopiero w poniedzialek chyba troche slonca i znow deszcz

co do zakupow to tez mi sie marzy kilka rzeczy np. platformy nude(szczerze w zadnym sklepie nie widzialam za rozsadna cene, tylko na necie widze ale nie zaryzykuje bo mam wymagajace stopy), torebke taka Birkin Bag jak Kim kilka butow na wysokich obcasach(tego nigdy za wiele), okulary przeciwsloneczne kolejne, jakies wieksze naszyjniki, i kilka marynarek w roznych kolorach ja bym mogla tak wymyslac w nieskonczonosc, nie wspominajac o kosmetykach ktore by mi sie przydaly...

ta druga, to jest inna od tej pierwszej, sama o niej myslalam, ale duzo kumpli nazwalo jak jak po babci czasami doradzic sie facetow, to jest najgorszy blad... kupilam wlasnie ostatnio taka w stylu pierwszej tylko z imitacja skory krokodyla, bo niestety u nas te z gladkiej skory sa sprowadzane z Chin, a co za tym idzie ladne na ich foto, niekoniecznie w realu... a szkoda

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

My mamy tez 5lat 24kwietnia i nie mam pojecia co wymysle, szczegolnie ze wtedy bede miala duzo stresu i nauki
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 18:36   #749
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

My mamy tez 5lat 24kwietnia i nie mam pojecia co wymysle, szczegolnie ze wtedy bede miala duzo stresu i nauki
Tez gratuluje

Nie wiem czemu ale zaczełam się troszku czuć niewidzialna ostatnio...

Miłego wieczorku

Stary 2011-03-16, 18:39   #750
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ja z moim tż znamy się od zerówki 28 lipca będą dopiero 3 lata naszego związku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości