|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
bo już miałam dzwonić do cioci pielęgniarki żeby mi coś załatwiła. Już mi się morda cieszy
|
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya świetne te w kwiatki
Ale kurka też mam za grubaśne nogi Izuś ooo to super,że sprawy posuwają się do przodu!!! A odcień panna to chyba i ja mam To taka śmietanka? Nie ecru nie białe ino pomiędzy?![]() Hehe no niezłe te słowa Teściowej niezłe ![]() Co do białej perły-ja pytałam stomatolożkę i mówiła,że jasne,że mogę spróbować. Że się nic nie powinno dziać. I nie dzieje. Ząbki są troszku wrażliwsze. Ale co by wybieliło ino Na wrażliwość mam pastę A na szkliwo niby nie działa negatywnie![]() Ewcia aha Myśmy się konkretnie dopytywali A piosnka-fajna. Ale ja też chcę mieć polską! Zespół będzie nam śpiewać![]() Kuleczka to super Ach jakbym chciała żeby mi nie trza było cycnika Hehe muszę się wybrać i kupić w końcu! A piosnka-też się zastanawiam nad Magmą Wszystkie chwile... Nie wiem jaką weźmiemy![]() Badzia ale jak kupisz podszyty silikonem to nic nie będzie się przesuwać nie ma szans! |
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja dziś pół dnia słuchałam piosenek i nie mogę się zdecydować. Chciałam zatańczyć walca wiedeńskiego, a teraz zastanawiam się nad angielskim
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- albo można cały sylikonowy |
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak karta cyklu to wcale nie jest potrzebna, babka na indywidualnym spotkaniu zapytała tylko czy już kiedyś stosowałam tą metodę objawowo-termiczną i jak powiedziałam, że nie to był koniec tematu ![]() Joasiunia muszę się za czymś takim porozglądać.. ale jak mi się nie chceee!!
Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-03-16 o 17:34 |
|
|
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na koniec zdawaliście u księdza jakiś egzamin? |
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia nooo ja też
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
magsik nieee, nic takiego nie bylo.. ale jesli zapisałaś się też na te indywidualne spotkania (poradnia) to musisz się liczyć z ty, że oni ustawiają je w kolejności zapisów.. ja miałam szczęscie bo tylko 40 min czekaliśmy.. ale byli tacy co musieli do 22 siedzieć ;/
Joasiunia tylko trzeba się wybrać na rundkę po sklepach a tego to ja nie lubię |
|
|
|
#848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowałas już? to będzie na pierwszy taniec?? Cytat:
|
||
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- achhh, no tak
|
||
|
|
|
#851 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak jak się spodziewałam kazał mi przyjść w piątek, a mnie w piątek nie ma Ale to już były jego żarty. Do tego tekst czy mam dokumenty. Więc przezorna Izunia zabrała teczkę z dokumentami i wsadziła tam sobie 50 zł w razie"w". A księżulek mówi,a to daj te dokumenty to ja sobie je przejrzę i przyjdź jutro po 18 i zszachował mi teczkę Pewnie jak otworzy i zobaczy kaskę to bez problemu wypisze mi to pozwolenie Asieńko dziękuję Ci bardzo za info o tej białej perle. Nic tylko zacząć stosować i czekać efektów A te pończoszki faktycznie mają taki kolorek pomiędzy. Mnie się podobają ![]() Cytat:
Edytowane przez izzunja Czas edycji: 2011-03-16 o 18:21 |
||
|
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
z tych polskich wszystkie chwile podobaja mi sie najbardziej, ale my mamy rubika most dwojga serc, ale mam DJ
i tez chcielismy polską, bo ja to lubie rozumiec o czym spiewają, a nie znam angielskiego, preferują włoski, i będziemy tanczyc wlac wiedeński, TZ właśnie zlazł program za pomocą którego ściaga filmiki z krokami z youtube, a ze mamy kurs tanca 5 stopni za soba, to pocwiczymy z tym co tam jest, a potem najwyzej umowimy sie z naszymi dawnymi instruktorami i nam pomogą układ dopracowac, i odpadnie nam uczenie sie kroków ![]() Takaya dzieki, juz dodalam butki, nie wiem czemu nie załączył mi się ten plik, chyba był za duży, a kolczyki sa obok obrączek są takie nie duże, bo nie chce takich wielkich, bedę mieć złotą biżuterię, ponieważ nie wyobrażam sobie nie mieć mojego medalika, z którym nie rozstaje sie od 1 komunii św., widać go na zdjęciu w sukni troszkę, wiec i złote kolczyki, a pozostałych dodatków nie chce, dla mnie one akurat nie są ąż tak ważne, biorę to co mam w domu ![]() i ja tez jem na co mam ochote i raz chudne raz tyje, smieja sie ze mnie ze w jednym dniu potrafie przytyc i schudnąć nic nie robiąc
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Amcizia ja też skaczę z wagą.. ale dieta oparta na ptasim mleczku raczej nie pomoże schudnąć
póki co tż mówi, że jestem chudziutka i nie mam czym się przejmować, szkoda, że ja to widzę trochę inaczej
|
|
|
|
#854 |
|
Rozeznanie
|
A ja znowu lecę z wagą w dół
i w sumie dopiero nie dawno się skapnęłam, że ubyło mi dwa kilo. A jem normalnie słodycze, owoce, pieczywo. Od kilku dni zamiast obiadków wcinam wafle ryżowe i na wieczór lekką kolacyjkę z tostów. No i od czasu do czasu jak jeszcze mam siłę wskakuję na stepper. Nie wiem czy to zasługa tego, czy może podświadomie sobie zakodowałam, że muszę schudnąć, bo ostatnio w kiecce się ledwo dopiełam Ale dobrze mi z tym i może wreszcie uda mi się zejść do upragnionej wagi
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak starsznie bym chciała do 5kg schudnąć... ajjj!! fajnie pomarzyć
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chciała schudnąć dwa kilo, ale cały czas chce mi się jeść
|
|
|
|
#857 |
|
Rozeznanie
|
No ja też z 3 kg mogłabym zejść
ale znając moje zamiłowanie do jedzenia prędzej niż schudnięcia spodziewam się efektu jo-jo
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=a3HcZM7LWn8
a coś takiego? |
|
|
|
#859 |
|
Rozeznanie
|
ja to raczej musze popracowac nad brzuszkiem, bo w sumie to nie mogę na grubość narzekać, w ogóle od czasów matury to ja non stop chudne, nic nie robie, a schudłam, na początku studiów nosilam 38 a teraz mam 34!!! pamietam, ze wtedy ciocia wziela mnie na zakupy zeby mi kupic nowe spodnie bo nie mogla patrzec jak wszystkie sa na mnie za szerokie i to grubo za szerokie
normlanie ciezko kupic sobie jakas bluzke ktora by ladnie lezala a nie wisiala, bo mam maly biust, ogolnie tom grubej kosci, wiec w ramoniach i bioderkach raczej nigdy nie schudne, ale marzy mi sie plasciutki brzuszek, tylko jakos tak ciezko zabrac mi sie za cwiczenia, bo jednak troszke mu brakuje
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
ja brzuch to rzadko łapie.. w zasadzie wcale
ale mam grubaśny łydki.. i przez to nie lubię pokazywać nóg.. za cholerę nie wiem jak z nich schudnąć!! macie jakieś sposoby?
|
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
Oj Kobietki ale zasuwacie
W takim razie pragnę się przywitać w kolejnym wątku ![]() Ja ogólnie mam ostatnio tyle na głowie, że nie mam nawet czasu wejść i coś napisać ![]() Mogę jedynie pochwalić się tym, że w piątek odbieram już suknię i będzie wisiała w domku i czekała ![]() Buziaki dla Was PS. Witam wszystkie nowe Majówki!
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to mam i brzuch i uda "duze"
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
ja w sumie brzucha specjalnie to nie mam, ale moglby byc taki ladny plaski
ale ogolnie to moj wielki tylek, maly biust, wilki nochal i w ogóle cała się podobam mojemu TZowi i w sumie czym tu sie przejmowac, zwlaszcza ze wchodze w rozmiar 34 ![]() kupiłam sobie wczoraj butki na wiosne bede miec do sukienek na komunie i moze na poprawiny, dokladnie takie jak w linku, tylko ze granatowe, ale na stronie nie wiem czemu maja tylko czerwone ![]() http://www.butyboti.pl/katalog/galan...-3455580000006 Badzia a probowalas rowerki, nozyce itd, no i plywanie, podobno te cwiczenia ladnie modeluj sylwetke, i ksztaltuja nozki, ale ogolnie z lydkami to raczej juz taka natura.
zaręczyny 14 VIII 2010 ślub 21 V 2011 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png Edytowane przez Amcizia Czas edycji: 2011-03-16 o 20:17 |
|
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
My ostatnio doszliśmy do porozumienia i zdecydowaliśmy, że będziemy tańczyć do piosenki Kobranocki "Wszystko to co mam". Mamy fajne wspomnienia z nią związane i poprosimy zespół żeby nam puścili z mp3, ponieważ stwierdziliśmy, że wersja oryginalna jest niezastąpiona
A potem to już niech zespół prowadzi wesele
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Wrocilam wlasnie z wybielania.... niby potrzebne sa dwie sesje, ale mi już za tą pierwszą nieźle złapalo, aż dentystka sie zdziwila
Tylko teraz zabki pobolewaja (mają prawo byc nadwrazliwe 2 dni). Zapisałam się na drugą sesję na początku maja, coby mieć ładny świeży kolor. I dentystka powiedziała, że najbardziej zęby barwi herbata (zielona także), jest szkodliwsza dla kolorku niż kawa czy czerwone wino.... a więc chyba ograniczę na razie, eh....
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile u Was taka przyjemnosc kosztuje?
|
|
#867 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Rozpiętość waha się od 34 do 38
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko ale Ci fajnie jaaa zazdraszczam
U nmas wybielanie w gabinecie-600 zł A ja tyle piję zielonej herbatki aaaaaaa...![]() Amcizia boskie te buciki ![]() ![]()
|
|
|
|
#869 |
|
Rozeznanie
|
Izzunia no to 34 to we wszystkich sklepach z damska rozmiarówka i tych internetowych i tych zgodnie z jakimis tabelami wychodzi mi 34, ale w młodzieżówkach lub tam gdzie maja zaniżoną numeracje to 36, w sumie to z tymi rozmiarami jest jak z butami, zalezy jaka firma, to rozny numer
ogolnie mam niczego sobie bioderka i maly biust wiec bywa ciekawie na zakupach ale skoro slubna 36 jest za duza to chyba cos jest na rzeczy ![]() a wy tez szczuplutkie jestescie, i najwazniejsze to czyc sie z samym sobą we wlasnej skorze dobrze no i to ze sie naszym TZom podobamy takie a nie inne ![]() Joasiunia te czerwone sa swietne ale ja ma granatowe, bo bardziej mi pasuja do sukienek, ogolnie uwielbiam niebieski, a czerwone to bym miala na raz wiec wybralam bardziej przydatny kolor i sa bardzo wygodne
zaręczyny 14 VIII 2010 ślub 21 V 2011 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png Edytowane przez Amcizia Czas edycji: 2011-03-16 o 20:48 |
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, zapłaciłam, jak na Hiszpanie, niedużo: 100 euro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

też mieliśmy nauki w metanoi