Majowe Panny Młode - część IV - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 16:57   #841
magsik
Zadomowienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Nie malowałam się u niej, ale dostałam namiar od znajomej którą malowała na slub właśnie i była bardzo zadowolona też mieliśmy nauki w metanoi

uwierz mi, że nie potrzebujesz
O jak dobrze bo już miałam dzwonić do cioci pielęgniarki żeby mi coś załatwiła. Już mi się morda cieszy
magsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:17   #842
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Takaya świetne te w kwiatki Ale kurka też mam za grubaśne nogi
Izuś ooo to super,że sprawy posuwają się do przodu!!! A odcień panna to chyba i ja mam To taka śmietanka? Nie ecru nie białe ino pomiędzy?
Hehe no niezłe te słowa Teściowej niezłe
Co do białej perły-ja pytałam stomatolożkę i mówiła,że jasne,że mogę spróbować. Że się nic nie powinno dziać. I nie dzieje. Ząbki są troszku wrażliwsze. Ale co by wybieliło ino Na wrażliwość mam pastę A na szkliwo niby nie działa negatywnie
Ewcia aha Myśmy się konkretnie dopytywali A piosnka-fajna. Ale ja też chcę mieć polską! Zespół będzie nam śpiewać
Kuleczka to super Ach jakbym chciała żeby mi nie trza było cycnika Hehe muszę się wybrać i kupić w końcu! A piosnka-też się zastanawiam nad Magmą Wszystkie chwile... Nie wiem jaką weźmiemy

Badzia ale jak kupisz podszyty silikonem to nic nie będzie się przesuwać nie ma szans!
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:19   #843
magsik
Zadomowienie

Dziewczyny ja dziś pół dnia słuchałam piosenek i nie mogę się zdecydować. Chciałam zatańczyć walca wiedeńskiego, a teraz zastanawiam się nad angielskim

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

albo można cały sylikonowy
Stary 2011-03-16, 17:33   #844
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
O jak dobrze bo już miałam dzwonić do cioci pielęgniarki żeby mi coś załatwiła. Już mi się morda cieszy
jeśli zapisałaś się na weekendowy, to czeka Cie calutka sobota siedzenia tam.. część z księdzem jest jeszcze ok.. ale ta babka prowadząca drugą część niesamowicie zamula...
a tak karta cyklu to wcale nie jest potrzebna, babka na indywidualnym spotkaniu zapytała tylko czy już kiedyś stosowałam tą metodę objawowo-termiczną i jak powiedziałam, że nie to był koniec tematu

Joasiunia muszę się za czymś takim porozglądać.. ale jak mi się nie chceee!!

Edytowane przez badziabadzia
Czas edycji: 2011-03-16 o 17:34
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 17:53   #845
magsik
Zadomowienie

Cytat:
jeśli zapisałaś się na weekendowy, to czeka Cie calutka sobota siedzenia tam.. część z księdzem jest jeszcze ok.. ale ta babka prowadząca drugą część niesamowicie zamula...
a tak karta cyklu to wcale nie jest potrzebna, babka na indywidualnym spotkaniu zapytała tylko czy już kiedyś stosowałam tą metodę objawowo-termiczną i jak powiedziałam, że nie to był koniec tematu

Joasiunia muszę się za czymś takim porozglądać.. ale jak mi się nie chceee!!

A na koniec zdawaliście u księdza jakiś egzamin?
Stary 2011-03-16, 17:56   #846
Zakorzenienie

Badzia nooo ja też
Stary 2011-03-16, 18:05   #847
badziabadzia
Zakorzenienie

magsik nieee, nic takiego nie bylo.. ale jesli zapisałaś się też na te indywidualne spotkania (poradnia) to musisz się liczyć z ty, że oni ustawiają je w kolejności zapisów.. ja miałam szczęscie bo tylko 40 min czekaliśmy.. ale byli tacy co musieli do 22 siedzieć ;/
Joasiunia tylko trzeba się wybrać na rundkę po sklepach a tego to ja nie lubię

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 18:06   #848
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka1368 Pokaż wiadomość
dziewczeta ...zakochalam sie......
http://www.youtube.com/watch?v=vQEs5MZ5hGA
na pierwszy taniec boska;
Ewka, jak ja dawno nie słyszałam juz tej piosenki
zdecydowałas już? to będzie na pierwszy taniec??

Cytat:
kurcze, wszystkie są śliczne!! nawet nie jestem w stanie jednej wybrać
muszę mojemu tż-towi puścić, może któraś mu się spodoba, bo jak na razie to żadna z tych, które mu oferowałam nie uzyskała aprobaty
a sam coś zaproponował??
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 18:07   #849
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość

a sam coś zaproponował??
DELL to by było zbyt piękne
Stary 2011-03-16, 18:10   #850
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość
A co myślicie o tej piosence na pierwszy taniec : http://bomamciebie.wrzuta.pl/audio/2..._za_milosc_twa
Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość
obstawiam nr 2

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
DELL to by było zbyt piękne
achhh, no tak
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 18:19   #851
izzunja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasiunia:) Pokaż wiadomość
Takaya świetne te w kwiatki Ale kurka też mam za grubaśne nogi
Izuś ooo to super,że sprawy posuwają się do przodu!!! A odcień panna to chyba i ja mam To taka śmietanka? Nie ecru nie białe ino pomiędzy?
Hehe no niezłe te słowa Teściowej niezłe
Co do białej perły-ja pytałam stomatolożkę i mówiła,że jasne,że mogę spróbować. Że się nic nie powinno dziać. I nie dzieje. Ząbki są troszku wrażliwsze. Ale co by wybieliło ino Na wrażliwość mam pastę A na szkliwo niby nie działa negatywnie
Ewcia aha Myśmy się konkretnie dopytywali A piosnka-fajna. Ale ja też chcę mieć polską! Zespół będzie nam śpiewać
Kuleczka to super Ach jakbym chciała żeby mi nie trza było cycnika Hehe muszę się wybrać i kupić w końcu! A piosnka-też się zastanawiam nad Magmą Wszystkie chwile... Nie wiem jaką weźmiemy

Badzia ale jak kupisz podszyty silikonem to nic nie będzie się przesuwać nie ma szans!
Upolowałam księdza Tak jak się spodziewałam kazał mi przyjść w piątek, a mnie w piątek nie ma Po czym zwracał się do mnie per Marysiu i że niby nie chodzę do kościoła Ale to już były jego żarty. Do tego tekst czy mam dokumenty. Więc przezorna Izunia zabrała teczkę z dokumentami i wsadziła tam sobie 50 zł w razie"w". A księżulek mówi,a to daj te dokumenty to ja sobie je przejrzę i przyjdź jutro po 18 i zszachował mi teczkę Pewnie jak otworzy i zobaczy kaskę to bez problemu wypisze mi to pozwolenie

Asieńko dziękuję Ci bardzo za info o tej białej perle. Nic tylko zacząć stosować i czekać efektów A te pończoszki faktycznie mają taki kolorek pomiędzy. Mnie się podobają

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja dziś pół dnia słuchałam piosenek i nie mogę się zdecydować. Chciałam zatańczyć walca wiedeńskiego, a teraz zastanawiam się nad angielskim

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

albo można cały sylikonowy
Magsik wiesz ja niby kupiłam sobie biustonosz taki lekko koronkowy. Ale moja mami wpadła w taki szał zakupowy, że zasponsorowała mi właśnie taki silikonowy cały i taki że tył ma tylko silikonowy, co by nie było widać jakby lekko sukienka się osunęła. 21 marca ma być wysyłka więc jak się wstrzymasz to mogę Ci dać znać co i jak z takim całym silikonowym

03.06.2013 - Sebastianek

Edytowane przez izzunja
Czas edycji: 2011-03-16 o 18:21
izzunja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 18:20   #852
Amcizia
Rozeznanie

z tych polskich wszystkie chwile podobaja mi sie najbardziej, ale my mamy rubika most dwojga serc, ale mam DJ
i tez chcielismy polską, bo ja to lubie rozumiec o czym spiewają, a nie znam angielskiego, preferują włoski, i będziemy tanczyc wlac wiedeński, TZ właśnie zlazł program za pomocą którego ściaga filmiki z krokami z youtube, a ze mamy kurs tanca 5 stopni za soba, to pocwiczymy z tym co tam jest, a potem najwyzej umowimy sie z naszymi dawnymi instruktorami i nam pomogą układ dopracowac, i odpadnie nam uczenie sie kroków

Takaya dzieki, juz dodalam butki, nie wiem czemu nie załączył mi się ten plik, chyba był za duży, a kolczyki sa obok obrączek są takie nie duże, bo nie chce takich wielkich, bedę mieć złotą biżuterię, ponieważ nie wyobrażam sobie nie mieć mojego medalika, z którym nie rozstaje sie od 1 komunii św., widać go na zdjęciu w sukni troszkę, wiec i złote kolczyki, a pozostałych dodatków nie chce, dla mnie one akurat nie są ąż tak ważne, biorę to co mam w domu

i ja tez jem na co mam ochote i raz chudne raz tyje, smieja sie ze mnie ze w jednym dniu potrafie przytyc i schudnąć nic nie robiąc

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png

Amcizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 18:36   #853
badziabadzia
Zakorzenienie

Amcizia ja też skaczę z wagą.. ale dieta oparta na ptasim mleczku raczej nie pomoże schudnąć póki co tż mówi, że jestem chudziutka i nie mam czym się przejmować, szkoda, że ja to widzę trochę inaczej tak czy inaczej ogarnę się!!..kiedyś
Stary 2011-03-16, 18:56   #854
izzunja
Rozeznanie

A ja znowu lecę z wagą w dół i w sumie dopiero nie dawno się skapnęłam, że ubyło mi dwa kilo. A jem normalnie słodycze, owoce, pieczywo. Od kilku dni zamiast obiadków wcinam wafle ryżowe i na wieczór lekką kolacyjkę z tostów. No i od czasu do czasu jak jeszcze mam siłę wskakuję na stepper. Nie wiem czy to zasługa tego, czy może podświadomie sobie zakodowałam, że muszę schudnąć, bo ostatnio w kiecce się ledwo dopiełam Ale dobrze mi z tym i może wreszcie uda mi się zejść do upragnionej wagi

03.06.2013 - Sebastianek
Stary 2011-03-16, 18:58   #855
badziabadzia
Zakorzenienie

ja tak starsznie bym chciała do 5kg schudnąć... ajjj!! fajnie pomarzyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 19:01   #856
magsik
Zadomowienie

Ja bym chciała schudnąć dwa kilo, ale cały czas chce mi się jeść
Stary 2011-03-16, 19:02   #857
izzunja
Rozeznanie

No ja też z 3 kg mogłabym zejść ale znając moje zamiłowanie do jedzenia prędzej niż schudnięcia spodziewam się efektu jo-jo

03.06.2013 - Sebastianek
Stary 2011-03-16, 19:05   #858
magsik
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=a3HcZM7LWn8

a coś takiego?
Stary 2011-03-16, 19:20   #859
Amcizia
Rozeznanie

ja to raczej musze popracowac nad brzuszkiem, bo w sumie to nie mogę na grubość narzekać, w ogóle od czasów matury to ja non stop chudne, nic nie robie, a schudłam, na początku studiów nosilam 38 a teraz mam 34!!! pamietam, ze wtedy ciocia wziela mnie na zakupy zeby mi kupic nowe spodnie bo nie mogla patrzec jak wszystkie sa na mnie za szerokie i to grubo za szerokie normlanie ciezko kupic sobie jakas bluzke ktora by ladnie lezala a nie wisiala, bo mam maly biust, ogolnie tom grubej kosci, wiec w ramoniach i bioderkach raczej nigdy nie schudne, ale marzy mi sie plasciutki brzuszek, tylko jakos tak ciezko zabrac mi sie za cwiczenia, bo jednak troszke mu brakuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-16, 19:30   #860
badziabadzia
Zakorzenienie

ja brzuch to rzadko łapie.. w zasadzie wcale ale mam grubaśny łydki.. i przez to nie lubię pokazywać nóg.. za cholerę nie wiem jak z nich schudnąć!! macie jakieś sposoby?
Stary 2011-03-16, 20:06   #861
natalqa88
Raczkowanie

GG do natalqa88

Oj Kobietki ale zasuwacie W takim razie pragnę się przywitać w kolejnym wątku
Ja ogólnie mam ostatnio tyle na głowie, że nie mam nawet czasu wejść i coś napisać
Mogę jedynie pochwalić się tym, że w piątek odbieram już suknię i będzie wisiała w domku i czekała
Buziaki dla Was

PS. Witam wszystkie nowe Majówki!

Nasze zaręczyny odbyły się 15.08.2008 r.

Najważniejszy dzień w naszym życiu - 13.05.2011 r.
natalqa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 20:09   #862
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
DELLku jeszcze nic nie postanowione TZ musi wyrazic swoja opinie moze cos w sobote wybierzemy albo chociaz posluchamy

ja to mam i brzuch i uda "duze"
Stary 2011-03-16, 20:10   #863
Amcizia
Rozeznanie

ja w sumie brzucha specjalnie to nie mam, ale moglby byc taki ladny plaski ale ogolnie to moj wielki tylek, maly biust, wilki nochal i w ogóle cała się podobam mojemu TZowi i w sumie czym tu sie przejmowac, zwlaszcza ze wchodze w rozmiar 34

kupiłam sobie wczoraj butki na wiosne bede miec do sukienek na komunie i moze na poprawiny, dokladnie takie jak w linku, tylko ze granatowe, ale na stronie nie wiem czemu maja tylko czerwone
http://www.butyboti.pl/katalog/galan...-3455580000006

Badzia a probowalas rowerki, nozyce itd, no i plywanie, podobno te cwiczenia ladnie modeluj sylwetke, i ksztaltuja nozki, ale ogolnie z lydkami to raczej juz taka natura.

Edytowane przez Amcizia
Czas edycji: 2011-03-16 o 20:17
Stary 2011-03-16, 20:12   #864
natalqa88
Raczkowanie

GG do natalqa88

My ostatnio doszliśmy do porozumienia i zdecydowaliśmy, że będziemy tańczyć do piosenki Kobranocki "Wszystko to co mam". Mamy fajne wspomnienia z nią związane i poprosimy zespół żeby nam puścili z mp3, ponieważ stwierdziliśmy, że wersja oryginalna jest niezastąpiona
A potem to już niech zespół prowadzi wesele

Nasze zaręczyny odbyły się 15.08.2008 r.

Najważniejszy dzień w naszym życiu - 13.05.2011 r.
natalqa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 20:16   #865
monita01
Zakorzenienie

Hej dziewczyny. Wrocilam wlasnie z wybielania.... niby potrzebne sa dwie sesje, ale mi już za tą pierwszą nieźle złapalo, aż dentystka sie zdziwila Tylko teraz zabki pobolewaja (mają prawo byc nadwrazliwe 2 dni). Zapisałam się na drugą sesję na początku maja, coby mieć ładny świeży kolor. I dentystka powiedziała, że najbardziej zęby barwi herbata (zielona także), jest szkodliwsza dla kolorku niż kawa czy czerwone wino.... a więc chyba ograniczę na razie, eh....
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 20:19   #866
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wrocilam wlasnie z wybielania.... niby potrzebne sa dwie sesje, ale mi już za tą pierwszą nieźle złapalo, aż dentystka sie zdziwila Tylko teraz zabki pobolewaja (mają prawo byc nadwrazliwe 2 dni). Zapisałam się na drugą sesję na początku maja, coby mieć ładny świeży kolor. I dentystka powiedziała, że najbardziej zęby barwi herbata (zielona także), jest szkodliwsza dla kolorku niż kawa czy czerwone wino.... a więc chyba ograniczę na razie, eh....
o to super
a ile u Was taka przyjemnosc kosztuje?
Stary 2011-03-16, 20:21   #867
izzunja
Rozeznanie

Cytat:
ja brzuch to rzadko łapie.. w zasadzie wcale ale mam grubaśny łydki.. i przez to nie lubię pokazywać nóg.. za cholerę nie wiem jak z nich schudnąć!! macie jakieś sposoby?
Na pewno nie ćwicz na stepperze, bo to tylko je powiększy. Mój Tż już się śmieje, że mam bardziej umięśnione od niego, a ja coraz częściej mam problem z kupnem kozaków, bo nie chcą się zapiąć. Może w rower?

Cytat:
Napisane przez Amcizia Pokaż wiadomość
ja to raczej musze popracowac nad brzuszkiem, bo w sumie to nie mogę na grubość narzekać, w ogóle od czasów matury to ja non stop chudne, nic nie robie, a schudłam, na początku studiów nosilam 38 a teraz mam 34!!! pamietam, ze wtedy ciocia wziela mnie na zakupy zeby mi kupic nowe spodnie bo nie mogla patrzec jak wszystkie sa na mnie za szerokie i to grubo za szerokie normlanie ciezko kupic sobie jakas bluzke ktora by ladnie lezala a nie wisiala, bo mam maly biust, ogolnie tom grubej kosci, wiec w ramoniach i bioderkach raczej nigdy nie schudne, ale marzy mi sie plasciutki brzuszek, tylko jakos tak ciezko zabrac mi sie za cwiczenia, bo jednak troszke mu brakuje
Amcizia to Ty chudzinka jesteś jak nosisz 34. U mnie to zależy gdzie ciuchy kupuje Rozpiętość waha się od 34 do 38

03.06.2013 - Sebastianek
Stary 2011-03-16, 20:42   #868
Zakorzenienie

Monitko ale Ci fajnie jaaa zazdraszczam U nmas wybielanie w gabinecie-600 zł A ja tyle piję zielonej herbatki aaaaaaa...
Amcizia boskie te buciki I czerwień... mmm
Stary 2011-03-16, 20:45   #869
Amcizia
Rozeznanie

Izzunia no to 34 to we wszystkich sklepach z damska rozmiarówka i tych internetowych i tych zgodnie z jakimis tabelami wychodzi mi 34, ale w młodzieżówkach lub tam gdzie maja zaniżoną numeracje to 36, w sumie to z tymi rozmiarami jest jak z butami, zalezy jaka firma, to rozny numer ogolnie mam niczego sobie bioderka i maly biust wiec bywa ciekawie na zakupach ale skoro slubna 36 jest za duza to chyba cos jest na rzeczy

a wy tez szczuplutkie jestescie, i najwazniejsze to czyc sie z samym sobą we wlasnej skorze dobrze no i to ze sie naszym TZom podobamy takie a nie inne

Joasiunia te czerwone sa swietne ale ja ma granatowe, bo bardziej mi pasuja do sukienek, ogolnie uwielbiam niebieski, a czerwone to bym miala na raz wiec wybralam bardziej przydatny kolor i sa bardzo wygodne

Edytowane przez Amcizia
Czas edycji: 2011-03-16 o 20:48
Stary 2011-03-16, 21:13   #870
monita01
Zakorzenienie

Dziewczynki, zapłaciłam, jak na Hiszpanie, niedużo: 100 euro
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości