Majowe Panny Młode - część IV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 21:24   #871
Amcizia
Rozeznanie

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Monitko to w porownaniu z kwota podana przez Joasię to nawet przyzwoicie po przeliczeniu na zlotówki tez bym chciala sobie zrobic cos takiego, ale coz poki co mnie nie stac, wiec chyba poprosze fotografa o wybielenie usmiechu w photoshopie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png

Amcizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:38   #872
Joasiunia:)
Zakorzenienie

GG do Joasiunia:)
Smile Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Monitko nooo to fajnie Ja mam nadzieję,że mi biała perełka cosik zadziała Moje dwa popsute ząbki stały się mega wrażliwe Hehe Ale 20 marca idę je zrobić

No nic spadam do wyrka. Jutro rano śmigamy na mszę za sąsiadkę. Jutro ma mieć operowanego tego guza w głowie! Jejkuuuuuu żeby wszystko było dobrze!!!

Buziaki dobranoc
Joasiunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:08   #873
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Witajcie kobietki
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:25   #874
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Dla jeszcze niezdecydowanych Pań polecam salon Agnes (mają tam super suknie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot126.jpg (36,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot127.jpg (23,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot129.jpg (19,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot128.jpg (41,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot130.jpg (16,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot131.jpg (17,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot134.jpg (19,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot133.jpg (35,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot132.jpg (16,7 KB, 3 załadowań)
Stary 2011-03-17, 07:26   #875
magsik
Zadomowienie

Wstawać śpiochy
magsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:26   #876
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Passion coś podobnego do tych kolczyków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ScreenShot125.jpg (21,5 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-03-17, 07:29   #877
badziabadzia
Zakorzenienie

Hejo Dziewczynki
Cytat:
Napisane przez Amcizia Pokaż wiadomość
kupiłam sobie wczoraj butki na wiosne bede miec do sukienek na komunie i moze na poprawiny, dokladnie takie jak w linku, tylko ze granatowe, ale na stronie nie wiem czemu maja tylko czerwone
http://www.butyboti.pl/katalog/galan...-3455580000006

Badzia a probowalas rowerki, nozyce itd, no i plywanie, podobno te cwiczenia ladnie modeluj sylwetke, i ksztaltuja nozki, ale ogolnie z lydkami to raczej juz taka natura.
śliczne te buciki, wydaje mi się, że granatowe będą nawet ładniejsze
aj.. ja już wszystkiego próbowałam.. nawet jak schudne parę kilo to na górze robi sie kościotrup a te łydziska zostają ale mam właśnie plan żeby kupić sobie rower i jeździć na wycieczki z tż-tem może coś da...
Cytat:
Napisane przez monita01 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Wrocilam wlasnie z wybielania.... niby potrzebne sa dwie sesje, ale mi już za tą pierwszą nieźle złapalo, aż dentystka sie zdziwila Tylko teraz zabki pobolewaja (mają prawo byc nadwrazliwe 2 dni). Zapisałam się na drugą sesję na początku maja, coby mieć ładny świeży kolor. I dentystka powiedziała, że najbardziej zęby barwi herbata (zielona także), jest szkodliwsza dla kolorku niż kawa czy czerwone wino.... a więc chyba ograniczę na razie, eh....
super, że od razu Ci chwyta ja pije niesamowite ilości kawy i herbaty.. i po moich zębach to widać :/
Cytat:
Napisane przez izzunja Pokaż wiadomość
Na pewno nie ćwicz na stepperze, bo to tylko je powiększy. Mój Tż już się śmieje, że mam bardziej umięśnione od niego, a ja coraz częściej mam problem z kupnem kozaków, bo nie chcą się zapiąć. Może w rower?
no może właśnie rower ale będzie musiał trochę poczekać bo mam taki jeden upatrzony a on kosztuje ponad 1000 zł więc musi poczekać do ślubu bo na razie fundusze są kruche
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:38   #878
Dark lady
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
Dark to, że widział ją na zdjęciu nie oznacza, że zapamiętał jak wygląda z resztą suknia zawsze inaczej wygląda na żywo niż z katalogu no a na ukochanej osobie to w ogóle
Ja na twoim miejscu nie rezygnowałabym z niej tylko dlatego, że widział ją na zdjęciu. Ja różne rzeczy podtykam TŻtowi do oceny pod nos mówi "ładne" albo "no! super!" a później nie pamięta jak to wyglądało

A czemu masz spięcie w domu? Mama mówi Ci,że za bardzo kombinujesz?
Powiem Ci tak KONIECZNIE MUSISZ ją przymierzyć bo to 100%ułatwi Ci decyzję, w ogóle super jakbyś mogła przymierzyć dwie (jedna po drugiej) ta obecną i da drugą Jeśli zrezygnujesz teraz z drugiej sukni będziesz sie zadręczać aż do maja a tak przymierzysz i albo stwierdzisz, że twoja to jest THE ONE albo że jednak ta druga bardziej Ci się podoba. Zwłaszcza, ze babeczki z salonu chcą ją dla Ciebie sprowadzić, nie uważają że wydziwisz, marudzisz czy kombinujesz, chcą byś była zadowolona
Takaya sprawa wygląda tak, że sukienka jest w innym salonie niż ta moja i jeśli zamienię to przepada mi cała kasa, którą wpłaciłam. Nowa kiecka też do tanich nie należy bo kosztuje 2900. Poza tym mamie podoba się bardziej ta moja a ta wcale i uważa że kręcę i za dużo siedzę w internecie. Ja też zastanawiam się na tą wymianą bo jedna wszystkie dodatki mam pod obecną suknię i kolor może nie pasować do nowej. Z tej racji nie wiem czy jest sens mierzyć tą drugą bo raczej i tak jej nie wymienię, w końcu ta co mam teraz jest taka trochę inna pośród setek bardzo podobnych do siebie sukienek, a ta druga jest raczej wśród powtarzających się styli. Sama nie wiem, mam mętlik w głowie i szkoda mi kasy.

Cytat:
A u nas 72 dni... jejku jak to zleci

A co do gości to u nas też cisza. Ci co mieli potwierdzić potwierdzili przy wręczaniu zaproszeń, a do reszty to czuję, że będzie trzeba się pofatygować

Wiem kobietki, że któraś z Was używa/ła białej perły. Mam pytanie czy ona nie wpływa jakoś negatywnie na szkliwo? Bo przyznam szczerze, że te moje zębiska to takie raczej kruchutkie są i boję się żeby mi ich do reszty nie wypaliło W domu wszyscy przewrażliwieni na ich punkcie i wysyłają mnie najpierw na konsultacje do pani stomatolog czy aby na pewno mogę jej użyć, a szczerze mówiąc to trochę mi się nie chce latać

Ja biustonosz muszę mieć obowiązkowo, bo niestety biustem nie grzeszę W sensie tym, że mało co tam jest dlatego pewniej się czuję mając go na sobie mimo, że będę mieć gorset.
Ja używałam białej perły gdzieś 1,5 roku temu i nic złego się nie stało

Cytat:
Napisane przez kuleczka777 Pokaż wiadomość
Ewka super piosenka, a ja niestety muszę mieć polską piosenkę bo zespół będzie spiewał i nie wiem co mam wybrać zaczyna mnie to wszystko przerażać jeszcze tyle do załatwienia.

Jeszcze chce żeby mi TŻ zrobił projekt ulotki to nie bo musimy razem zrobić bo sam mi nie zrobi, a ja nie mam czasu żeby siedzieć i robić a sama nie potrafię . Wogóle nie wiem po co mu jestem potrzebna do tego jak ja nie umiem robić tego. Jeszcze sobie wymyślił że w sobote pojedzie do brata i wróci w niedziele dopiero i to nie wiem o której jestem zla na niego bo są inne sprawy ważniejsze a jemu się zachciewa jeździć
Jeśli chcesz to podeślij pliki i zaprojektuję ci ulotkę najpóźniej w weekend.

Któraś z was chciała prezentację, też mogę się tym zająć ale muszę wiedzieć czego oczekuje.

Jestem zła na siebie za tą kieckę i naprawdę nie wiem co z nią robić. Czy moja obecna jest brzydka i źle w niej wyglądam, bo ja już siebie nie rozumiem, krętacz i tyle...

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Dziewczyny, na łydki nie wolno roweru! Będą jeszcze bardziej masywne! Wiem od osób, które w ten sposób sobie łydki pogrubiły i nie mogą ich zrzucić!

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:44   #879
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!

Takaya sprawa wygląda tak, że sukienka jest w innym salonie niż ta moja i jeśli zamienię to przepada mi cała kasa, którą wpłaciłam. Nowa kiecka też do tanich nie należy bo kosztuje 2900. Poza tym mamie podoba się bardziej ta moja a ta wcale i uważa że kręcę i za dużo siedzę w internecie. Ja też zastanawiam się na tą wymianą bo jedna wszystkie dodatki mam pod obecną suknię i kolor może nie pasować do nowej. Z tej racji nie wiem czy jest sens mierzyć tą drugą bo raczej i tak jej nie wymienię, w końcu ta co mam teraz jest taka trochę inna pośród setek bardzo podobnych do siebie sukienek, a ta druga jest raczej wśród powtarzających się styli. Sama nie wiem, mam mętlik w głowie i szkoda mi kasy.

Ja używałam białej perły gdzieś 1,5 roku temu i nic złego się nie stało

Jeśli chcesz to podeślij pliki i zaprojektuję ci ulotkę najpóźniej w weekend.

Któraś z was chciała prezentację, też mogę się tym zająć ale muszę wiedzieć czego oczekuje.

Jestem zła na siebie za tą kieckę i naprawdę nie wiem co z nią robić. Czy moja obecna jest brzydka i źle w niej wyglądam, bo ja już siebie nie rozumiem, krętacz i tyle...

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Dziewczyny, na łydki nie wolno roweru! Będą jeszcze bardziej masywne! Wiem od osób, które w ten sposób sobie łydki pogrubiły i nie mogą ich zrzucić!

a wyślij mi foto tej swojej kiecki
Stary 2011-03-17, 07:47   #880
Dark lady
Zakorzenienie

Betty moją sukienkę możesz obejrzeć na liście "suknie majówek" widocznej pod postami Takai.

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-03-17, 07:54   #881
monita01
Zakorzenienie

Dziendobry, tu ja: bialozeba Monita He, he, a tak na serio to bol zebow jest, w nocy nie moglam przez to usnac: musilamam wziac prochy. Dzis jest lepiej, bo bola mnie tylko dolne zeby, gora spoko. Mam nadzieje, ze jutro juz po tej nadwrazliwosci nie bedzie sladu.

A dzis moja mama umowila sie z kolezanka na szukanie kieckij na wesele (juz jakies widziala i bardzo jej sie podobaly), wiec jestem bardzo podekscytowana! Ma robic zdjecia i mi wszystko przeslac!
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:57   #882
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Passion coś podobnego do tych kolczyków
oooo fajne

Cześć

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
!
witak białozęba
Stary 2011-03-17, 07:58   #883
badziabadzia
Zakorzenienie

Dark ja to już nie patrze na żadne kiecki.. bo też ostatnio zaczęłam zastanawiać się czy moja to ta jedyna... nawet do tej swojej nie zaglądam!!
ale wiesz co.. wcześniej oglądalam na TLC taki program "salon sukien slubnych". tam pare razy zdarzyło się, że dziewczyny rezygnowały z wybranych sukienek i przychodziły po inne ale zawsze kończył się na tym, że i tak brały te pierwsze
i myślę, że z nami też tak jest mamy jakieś tam wątpliwości, ale sukienki, które wybrałyśmy przecież nas zachwyciły z resztą, to nie sukienka jest najważniejsza ale nasze nastawienie!! Wyglądasz w swojej oszałamiająco!! a w dniu slubu, z biży, fryzurką, makijażem będziesz wyglądać jeszcze piękniej
Stary 2011-03-17, 08:05   #884
Dark lady
Zakorzenienie

Hmm, to może jednak nie pójdę mierzyć . Też starałam się nie oglądać, ale ta mnie zaatakowała w witrynie salonu .

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

No i Badzia bardzo dziękuję za tak miłe słowa. Myślę że mój problem leży w tym że jestem bardzo samokrytyczna i nie widzę siebie jako zgrabnej, ładnej dziewczyny a jako taką która ma dużo wad i tylko je widzę (że niby grubo wyglądam, że mam brzydkie "paszki", że biust źle wygląda itp. itd.). No i ja nigdy nie poczułam wobec żadnej kiecki że to ta jedyna.

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-03-17, 08:08   #885
badziabadzia
Zakorzenienie

Dark ja też (i myślę, że prawie każda pm-ka) widzę tylko swoje wady każda z nas chce wyglądać w tym dniu najpiękniej i stąd te wszystkie wątpliwości.. ale my BEDZIEMY wyglądać najpiękniej!! zauroczymy po raz kolejny naszych tż-tów i będziemy żyć długo i szczęśliwie

zajrzyjcie do linka jakie to romantyczne <3
http://www.joemonster.org/filmy/3365...na_czatruletce

Edytowane przez badziabadzia
Czas edycji: 2011-03-17 o 08:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 08:14   #886
monicca1989
Zakorzenienie

Czy wszystkie byłyście już u pierwszej spowiedzi przedślubnej?
Bo ja mam ślub 7 a jeszcze nie byłam. Miałam iść w lutym ale byłam w szpitalu potem długo na L4, teraz wróciłam do pracy i w końcu muszę iść, czy kśiądz może mi coś poweidzieć że tak późno? Z tego co wiem pierwsza powinna być na 3 miesiące przed ślubem...
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:18   #887
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Bo ja mam ślub 7 a jeszcze nie byłam. Miałam iść w lutym ale byłam w szpitalu potem długo na L4, teraz wróciłam do pracy i w końcu muszę iść, czy kśiądz może mi coś poweidzieć że tak późno? Z tego co wiem pierwsza powinna być na 3 miesiące przed ślubem...
mi zostało mniej niż 2 miesiace i też jeszcze nie byłam
Stary 2011-03-17, 08:21   #888
DELL
Zakorzenienie

Siema Lachoneczki
wczoraj bylismy na spisaniu protokołu i powiem Wam, że było MEGASYMPATYCZNIE!
ksiądz poprostu uroczy (ten mój ulubiony, co ma głos taki, że każda babka wymięka )

odpowiadaliśmy "tak" lub "nie". W miedzyczasie tłumaczył nam sporo skąd takie pytania, na co i po co. Porpstu niepotrzebnie miałam swoje obawy, że coś będzie nie tak.

Cytat:
Upolowałam księdza Tak jak się spodziewałam kazał mi przyjść w piątek, a mnie w piątek nie ma Po czym zwracał się do mnie per Marysiu i że niby nie chodzę do kościoła Ale to już były jego żarty. Do tego tekst czy mam dokumenty. Więc przezorna Izunia zabrała teczkę z dokumentami i wsadziła tam sobie 50 zł w razie"w". A księżulek mówi,a to daj te dokumenty to ja sobie je przejrzę i przyjdź jutro po 18 i zszachował mi teczkę Pewnie jak otworzy i zobaczy kaskę to bez problemu wypisze mi to pozwolenie
Izzunja, bedzie ok. Ksiądz na pewno teraz Ci to pozwolenie da

Cytat:
Napisane przez Amcizia Pokaż wiadomość
z tych polskich wszystkie chwile podobaja mi sie najbardziej, ale my mamy rubika most dwojga serc, ale mam DJ
i tez chcielismy polską, bo ja to lubie rozumiec o czym spiewają, a nie znam angielskiego, preferują włoski, i będziemy tanczyc wlac wiedeński, TZ właśnie zlazł program za pomocą którego ściaga filmiki z krokami z youtube, a ze mamy kurs tanca 5 stopni za soba, to pocwiczymy z tym co tam jest, a potem najwyzej umowimy sie z naszymi dawnymi instruktorami i nam pomogą układ dopracowac, i odpadnie nam uczenie sie kroków
Amcizia

Cytat:
Napisane przez natalqa88 Pokaż wiadomość
Oj Kobietki ale zasuwacie W takim razie pragnę się przywitać w kolejnym wątku
Ja ogólnie mam ostatnio tyle na głowie, że nie mam nawet czasu wejść i coś napisać
Mogę jedynie pochwalić się tym, że w piątek odbieram już suknię i będzie wisiała w domku i czekała
Buziaki dla Was
Natalqa

Cytat:
Hej dziewczyny. Wrocilam wlasnie z wybielania.... niby potrzebne sa dwie sesje, ale mi już za tą pierwszą nieźle złapalo, aż dentystka sie zdziwila Tylko teraz zabki pobolewaja (mają prawo byc nadwrazliwe 2 dni). Zapisałam się na drugą sesję na początku maja, coby mieć ładny świeży kolor. I dentystka powiedziała, że najbardziej zęby barwi herbata (zielona także), jest szkodliwsza dla kolorku niż kawa czy czerwone wino.... a więc chyba ograniczę na razie, eh....
Teraz jestes Monitka białozębna!
ale superancko, że jesteś już zadowolona po pierwszej wizycie
achh, te herbatki... a ja tak lubię dobrą herbatę

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
ale my BEDZIEMY wyglądać najpiękniej!! zauroczymy po raz kolejny naszych tż-tów i będziemy żyć długo i szczęśliwie
Badzia, tak własnie będzie!!
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:23   #889
passion80
Zakorzenienie

też jeszcze nie bylam u mnie ksiądz powiedzial że juz można iść, druga to tak dzień dwa przed lsubem. Ale że trzeba min 3 miesiące przed nie slyszalam.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez DELL Pokaż wiadomość
Siema Lachoneczki
wczoraj bylismy na spisaniu protokołu i powiem Wam, że było MEGASYMPATYCZNIE!
ksiądz poprostu uroczy (ten mój ulubiony, co ma głos taki, że każda babka wymięka )

odpowiadaliśmy "tak" lub "nie". W miedzyczasie tłumaczył nam sporo skąd takie pytania, na co i po co. Porpstu niepotrzebnie miałam swoje obawy, że coś będzie nie tak.
siema
ale fajnie z tym księdzem aż sie milo czyta takie cuś
no i ten głos, wyobraziłam sobie
Stary 2011-03-17, 08:24   #890
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
też jeszcze nie bylam u mnie ksiądz powiedzial że juz można iść, druga to tak dzień dwa przed lsubem. Ale że trzeba min 3 miesiące przed nie slyszalam.
u nas w indeksach jest napisane, że tydzień po spisaniu protokołu max trzeba iść na pierwszą spowiedź

DELL nasz ksiądz wyglądał jak mafioso i tż-ta tak urzekł, że od razu go zapytał czy nie zechciał by nam ślubu poprowadzić

Czas edycji: 2011-03-17 o 08:25
Stary 2011-03-17, 08:24   #891
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Monicca, nam ksiądz wczoraj powiedziałam, że na pierwszą spowiedż mamy iść już na dniach. A następną mamy mieć 3 dni przed ślubem.
Stary 2011-03-17, 08:29   #892
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
u nas w indeksach jest napisane, że tydzień po spisaniu protokołu max trzeba iść na pierwszą spowiedź

DELL nasz ksiądz wyglądał jak mafioso i tż-ta tak urzekł, że od razu go zapytał czy nie zechciał by nam ślubu poprowadzić
indeksach
zgodzil sie?
Stary 2011-03-17, 08:30   #893
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai, w lokalu, do którego chodzisz na solarium nie mają specjalnych środków ochronnych w sprzedaży?
z tego co się zdążyłam zorientować to nie można przed opalaniem smarowac się innymi środkami ochronnymi niż te, które są z przeznaczeniem TYLKO na opalanie w solarium.
mają tylko przyśpieszacze
wiem że nie można nic innego

Cytat:
też sobie nie żaluję oczywiście, nie jem fast foodow codzinnie jakbym miała ochotę ale nie odmawiam, słodycze, ciasto, no jem wszystko. Już Wam sie chwaliłam że raz wytrzymalam na diecie pół dnia
ja też wolę jeść wszystko a z umiarem i ćwiczyć

Cytat:
ja też bez niczego już nawet zaliczyłam jeden seans
ja chyba ze cztery

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
dokładnie

powiem wam ja na siłowni powiedziałam które partie ciała chcę ćwiczyć i trenerka dobrała mi ćwiczenia oraz program
najlepiej poradzić się kogoś kto jest zorientowany

Cytat:
nie byliśmy bo powiedział że mamy zrobić to miesiąc przed lub w czasie rekolekcji
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:33   #894
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
zajrzyjcie do linka jakie to romantyczne <3
http://www.joemonster.org/filmy/3365...na_czatruletce
ale fajnie chłopaki zaśpiewali. No i pomysł tez fajoski, choc ja wolę oswiadczyny w realu, twarzą w twarz. Nie wyobrażam sobie nawet innych oświadczyn, niż te które mi mój TŻ zorganizował

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
łojjjjj, mafioso
i jak będzie Wam udzielał ślubu?
Stary 2011-03-17, 08:37   #895
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
indeksach
zgodzil sie?
zgodził
my mamy indeksy narzeczonych tam jest miejsce na pospisy ze spowiedzi, z poradni i takie tam

Ta'i ja może dziś pójdę drugi raz teraz chcę tylko trochę sobie wyrównać kolorki od połowy kwietnia zacznę może bardziej systematycznie chodzić tak ze 3 razy żeby się dopalic

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
ale fajnie chłopaki zaśpiewali. No i pomysł tez fajoski, choc ja wolę oswiadczyny w realu, twarzą w twarz. Nie wyobrażam sobie nawet innych oświadczyn, niż te które mi mój TŻ zorganizował
moj tż mi się przy świetle księżyca oświadczył.. było romantycznie tym bardziej, że się nie spodziewałam
Cytat:
łojjjjj, mafioso
i jak będzie Wam udzielał ślubu?
taaa ma takie delikatnie kręcone włoski i nie taki młodziak tylko już po 30-stce raczej normalnie jak z "ojca chrzestnego:
Stary 2011-03-17, 08:41   #896
monita01
Zakorzenienie

My mamy miec spowiedz 3 dni przed slubem, i w sumie wymagana jest tylko ta, ale ja chyba przejde sie do kosciola obok nas i poprosze ksiedza o pomoc Nigdy sie nie spowiadalam w Hiszpanii I wogole nie wiem, jak to zrobic. Ale stres.... Wyspowiadalabym sie teraz jakos w tym miesiacu i potem te 3 dni przed slubem.
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:45   #897
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Ta'i ja może dziś pójdę drugi raz teraz chcę tylko trochę sobie wyrównać kolorki od połowy kwietnia zacznę może bardziej systematycznie chodzić tak ze 3 razy żeby się dopalic
ja chyba jutro
widać już ślad gdzie były gacie także ciut mnie musnęło

a ja też zaręczyn nie zapomnę
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:48   #898
magsik
Zadomowienie

Cytat:
zgodził
my mamy indeksy narzeczonych tam jest miejsce na pospisy ze spowiedzi, z poradni i takie tam

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

moj tż mi się przy świetle księżyca oświadczył.. było romantycznie tym bardziej, że się nie spodziewałam

taaa ma takie delikatnie kręcone włoski i nie taki młodziak tylko już po 30-stce raczej normalnie jak z "ojca chrzestnego:
TŻ już był, a ja cały czas to odwlekam.
magsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:50   #899
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Dzisiaj zgłosiła sie do mnie dziewczyna, robi makijaże - ma nie wielkie doświadczenie ale za 110 zł zrobi próbny i ślubny

http://www.maxmodels.pl/gosiak_wizaz.html

co sądzicie? warto czy nie warto?
Stary 2011-03-17, 08:55   #900
badziabadzia
Zakorzenienie

monita dobrze robisz, takie przygotowanie na pewno Ci pomoże bo wiadomo co kraj to obyczaj..
Ta'i ja nie mam żadnych kontrastów bo obiecałam tż opalanie bottomless
Betty może spróbuj chociaż próbny, może akurat Ci się spodoba

Czas edycji: 2011-03-17 o 08:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości