Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 07:26   #4051
Kolina
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Kolinko, znów powtórzę, że u nas wszystko tak samo: termin, płeć malucha itp itd
Jak czytam że dziewczyny tak wcześnie czuły, to mnie skręca z zazdrości Ja nawet żadnego łaskotania ani bulgotania nie czułam dotąd A szczupła jestem, więc chyba nawet szybciej powinno się to stać? Nie żeby mnie to niepokoiło, bo sami lekarze mówią, że raczej koło 20 tyg, się czuje I raz, ale po prostu już bym chciała
kolo 20 wiec tuz tuz musimy jeszcze troche wytrzymac
ja tez szczupla jestem i myslalam ze wczesniej poczuje
nic, czekamy

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
A oto i Ala

1) pokazuje paluszka rodzicom
2) ssie paluszka
gratuluje
zdjecia super, rozczulajace to z paluszkiem w buzi

dzis obudzilam sie wczesniej, paskudna pogoda u nas, szaro, buro tak jesiennie i chyba wiatr mocniejszy wieje bo slysze jak w dach podmuchy uderzaja
brrrrrrrr, nie lubie takiej pogody

glodna jestem a tu nic zjesc nie moge przed badaniem

wczoraj dlugo rozmawialam z moja siostra, ona w uk mieszka, przegladalysmy angielskie strony, tam ciuszki i wiele akcesoriow dla maluszka sa tansze niz u nas
musze zrobic liste i czesc zakupow ona mi zrobi - moja mama koncem maja do niej leci, to przywiezie
Stary 2011-03-17, 07:27   #4052
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Witajcie z rana Już nie mogę spać choć tak późno wróciłam
Wstawiam filmik jeszcze mojego wiercioszka

http://img43.imageshack.us/i/90cq.mp4/

Co do samej wizyty jestem zachwycona tym lekarzem chociaż weszłam do niego gdzieś koło 22:40, a wyszłam 23:30. Wspaniały specjalista, pokazywał każdą część dzidzi oddzielnie Pomierzył wszystko i wynika z tego, że wszystko jest w porządku. Wód płodowych mam dużo, łożysko na swoim miejscu. Tylko powiedział, że z jego pomiarów poród wychodzi 20-23 lipca Zapytał sie czy mamy pendriva i wszystkie filmy i niektóre zdjęcia nam zgrał Chyba mam obsesje na ich punkcie bo cały czas je oglądam
Mój mąż stał i nawet się nie odzywał był tak wpatrzony w ten monitor, że nawet nie zobaczył jak mi łzy zaczęły lecieć
Powiedzcie co sądzicie o zmianie lekarza w 22 tygodniu????

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-03-17 o 07:36
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:37   #4053
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Ja tez dziekuje dziewczynom za spotkanie! Bylo super i mam niedosyt niestety, ale tak jak Stapelka pisala, zostawilam dziewczyny o 19, tyle, ze ja z domu wyszlam rano o 6, wrocilam o 20, chcialam dac jeszcze moim dziewczynkom buziaka na dobranoc. Przy okazji postawilam Wiktorii banki, bo cos ja zaczyna brac. Czuje, ze sie opieka szykuje.
Mam nadzieje, ze na tym jednym spotkaniu nie przestaniemy... a z Ania to nawet wspolna "rodzine" znalazlysmy, jaki ten swiat maly.

Brunetka i Monia gratuluje dziewczynek! Cos czuje, ze teraz czas na plec piekna...

Ja dzisiaj mam wizyte, ale bez usg, wiec plci nadal nie poznam. Choc wczoraj moj tata stwierdzil, ze bedzie chlopak, zapomnialam zapytac po czym wnosi No ale po tym jego stwierdzeniu jestem prawie pewna, ze dziewczynkaa, bo tak samo stwierdzil jak bylam w ciazy z Wiktoria.

Alez jestem niewyspana...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:38   #4054
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
...

Kolina- piękny nowy avatarek ja też mam niestety problemy z kręgosłupem
dziekuje
kregoslup to dokuczliwa sprawa, mnie duzo basen pomogl, jednak nie pozbylam sie problemu calkowicie, trzeba uwazac i jakos mozna z tym zyc

brunetka fajnie ja uchwycilo, taka wyraznie widac
potowrze sie - gratuluje
Stary 2011-03-17, 07:39   #4055
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie z rana Już nie mogę spać choć tak późno wróciłam
Wstawiam filmik jeszcze mojego wiercioszka

http://img43.imageshack.us/i/90cq.mp4/
moje przeczucia były mylne ale ciesze sie niesamowicie!!!!!!! Córa bedzie no to moj synio bedzie mial kogo podrywac SUUUPER : cmok:
no to po butelce...mleka

DaKaro - niby prawo ale nie wszyscy chca z niego korzystac
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:40   #4056
LadyInBlack2
Rozeznanie

dzień dobry mamuśki

monia i brunetka- gratuluję córek w końcu będą jakieś kobietki dla naszych synów

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Zapomnialam podziekowac za wszytkie propozycje podkladowe!
Lady a ten Pharmaceris bedzie nawilzal? Tak pytam, bo ten pewnie najmniej kosztuje z tych wszystkich polecanych.
Znalazlam cos z Avene ale cena 80 zl mne troche przeraza, dlatego szukam dalej.
Avene jest świetny, niestety z kryciem słabo więc jeśli masz dużo do ukrycia to zrezygnuj z zakupu. Natomiast jest świetny dla skóry z problemami bo nie zatyka i pielęgnuje.
Co do Pharmaceris- ja mam skórę mieszaną ale bardziej w kierunku suchej. Podkład nie podkreśla mi żadnych suchych skórek, nie ściąga skóry, nie jest matujący, raczej właśnie nawilżający ale nie tłusty. Ja zawsze i tak po jego nałożeniu pudruję twarz. Może uda Ci się w aptece albo SuperPharmie dostać próbkę tego podkładu.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
bank komorek macierzystych - nie daje. to naciaganie kasy. wiekszosc tego typu placowek to prywatne, jak splajtuja to krew leci do zlewu, do tego moga zle pobrac i tak nic nie masz. poza tym sa juz pierwsze wyniki - pozytywne - pobierania komorek macierzyxtych z tłuszczu na "boczkach" w celu leczenia bialaczki. komorki macierzyste rzadko sluza wlasnie dawcy, czesciej komu innemu, sens maja banki komorek dzialajace jak punkty krwiodawstwa czy banki szpiku kostnego... ale to moja opinia. nikt tez nie daje gwarancji ze krew po odmrozeniu bedzie sie do czegos np. po 20 latach nadawala...
monia, dzięki za odp zależało mi właśnie na takiej konkretnej opinii.

mały nie dał mi rano pospać, skopał mnie przed 6.00 i tak się bujam po mieszkaniu od rana a teraz czuję, że senność mnie nachodzi, pogoda u mnie paskudna- leje, szaro i ponuro więc łóżko byłoby dziś świetną alternatywą ale mam trochę spraw do załatwienia i muszę zawieźć L4 do pracy więc chyba kawa na orzeźwienie i wezmę się za jakieś domowe porządki.

Miłego dnia!
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:49   #4057
aania_20
Zakorzenienie

witam dziewczyny

Brunetka, gratuluję córeczki!! a zdjęcia
AgaGuernsey, za wizytę no i do kolejnego spotkania! też twierdzę że ten świat strasznie mały

Ja wczoraj się położyłam spać a mały wtedy sobie wymyślił boks trenować Normalnie z pół godziny takiego solidnego kopania było

ok, zmykam na zajęcia, zajrzę później

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:58   #4058
pieleszka
Wtajemniczenie

witam się w brzydki czwartek....
paskudnie - leje, szaro, i kawa nie pomaga bo spać sie chce....

brunetka gratuluję dziewczynki

kciuki trzymam za dzisiejsze wizyty
miłego dnia mimo nie miłej pogody życzę i zabieram sie do pracy....

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:09   #4059
brunetka2000
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny
Zapewne wiecie jak się mogę cieszyć. To jest ten jeden z tych dni najważniejszych dla których warto żyć
Stary 2011-03-17, 08:17   #4060
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
JESTEM JESTEM
Zanka możesz wpisać, że mamy CÓRECZKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz idę spać bo padam Ale jutro wszystko opiszę i dam fotki

Alicja śliczne imię

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:24   #4061
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Kolinko, znów powtórzę, że u nas wszystko tak samo: termin, płeć malucha itp itd
Jak czytam że dziewczyny tak wcześnie czuły, to mnie skręca z zazdrości Ja nawet żadnego łaskotania ani bulgotania nie czułam dotąd A szczupła jestem, więc chyba nawet szybciej powinno się to stać? Nie żeby mnie to niepokoiło, bo sami lekarze mówią, że raczej koło 20 tyg, się czuje I raz, ale po prostu już bym chciała
znam to uczucie maleńkiej zazdrości też późno poczułam pierwsze ruchy, i jak czytałam jak inne dziewczyny pisały jakie to fajne uczucie to już się doczekać nie mogłam, wsłuchuj się w swoje ciało, zwłaszcza wieczorem jak leżysz na plecach na pewno poczujesz niedługo te fajne łaskotki

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dzień dobry

Brunetko i ja gratuluję super,że córeczka,taki nawał chłopaków u nas i super,że wszystko super

i ja po spotkaniu się melduję na poczatek pomyliłam AgęGuernsey ze Stapelką potem głośno mowiłyśmy,że nas sąsiadka z loży upomniała ale to jeszcze jak Stapelki nie było.Potem duże porcja lodów,ploty, podglądanie obcych wózków i obcych ciężarnych w ogóle,to było głośno,zabawnie,dzięki uprzejmości Aani nie musiałam wracac busem do domku
bardzo dziękuję za spotkanie,do zobaczenia wkrótce Meszsares,Mamad,Jacieee,mam nadzieje,że następnym razem dołączycie może Zanka z Meszsares się zabierze?albo jeszcze któraś Pani z okolic Gliwic?
w każdym bądź razie spotkanie bardzo udane

zdjęcia są nawet

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ----------

Kolina- piękny nowy avatarek ja też mam niestety problemy z kręgosłupem

Kindzia-nie masz się czym martwic

Sygine- moja największa waga też w cyckach się mieści

Carmela- ja Ci powiem lepszy numer,nie mam miarki budowlanej,tylko miarkę z Ikei....a ta takich obwodów jak mój nie mierzy

Nerola- i co ?podjęłaś jakąś decyzję??

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Blondynka-jak przytyję to mam większy problem z poceniem póki co jeszcze jest znośnie nie da się nic z tym zrobic

Vaniliova-jesteś dzielna...nie potrafię sobie wlac soli do nosa,kropli do oczu itd...wszelkie takie sprawy mnie przerażają...nie daję rady a wiem,ze np marimer czy sterimar pomaga...

Blondynka- to może jak wszystko inaczej to jest dziewczynka??

Agulabar- ja mam taki materac dla córki i dla małego dziecka jest ok,dla cieższych dzieci już może byc gorzej,bo się szybko wybije.

Carmela- ja kładłam Nadię na zmianę,raz na kokosie ,raz na gryce...
kokos dobry dla alergików,bo nie utrzymuje roztoczy,a gryka poprawia krążenie

super że spotkanko tak dobrze się udało

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Ha! No to mamy dziś babski dzień gratulacje
no po takim wysypie chłopaków musiało się więcej babeczek ujawnić dla równowagi

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
jak byłam tydzień temu na wizycie to położna pytała czy czuje już jakieś ruchy, to był 21tc 0 d i mówiła że przeważnie ok. 20tygodnia dzidzi się ujawnia dopiero z ruchami, a jeśli wcześniej to już kwestia Twojej budowy ciała, ułożenia dziecka i czułości zakończeń nerwowych macicy.

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:25   #4062
nerola
BAN stały

Brunetko i Moniu jak się cieszę,ze i Wy już znacie płcc swoich skarbów

Fajnie,ze spotkanie Wam wypaliło i wszystkie jesteście wniebowzięte
Super tak się spotkać,co?

Babonik Kochana-podjęłam ale najpierw wyrobie nowy dowód na obecny adres meldunku,odbiorę za 2 tyg. i zaczynam działać

Iza nadal jest Izą,coć lekarz zasiał wczoraj ogromne ziarno niepeności mówiąc-"a czy ja mówiłem,z emamy dziewczynkę?".
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:36   #4063
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Dziękuję dziewczyny
Zapewne wiecie jak się mogę cieszyć. To jest ten jeden z tych dni najważniejszych dla których warto żyć
oglądałam właśnie filmik z usg jakie bosskie ujęcia mam nadzieję że ja też będę taki mieć za tydzień

Stary 2011-03-17, 08:38   #4064
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie co sądzicie o zmianie lekarza w 22 tygodniu????
w poprzedniej ciazy sam mi sie zmienil jakos w polowie lekarz prowadzacy i nie widziala zadnej roznicy

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:38   #4065
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Brunetka Gratuluję córeczki a czułam że Ty i monia będziecie miały synków
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:41   #4066
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Zaneta termin mam na 29 lipca (wcześniej był 30 lipiec).

No tak ładnie 10 cm różnicy.Brawo

tylko, że ja nigdy nie miałam wcięcia osy w talii. Coś tam było, ale mam szerokie biodra, więc chyba mi się rozlewa po całej szerokości, przez co i brzuch nie wydaje się duży.

No to świetnie jesteśmy dwie na 29 lipca! Jestem ciekawa, czy usg pokaże inną datę.Możliwe, że brzuszek Ci się rozlewa, mnie w każdym bądź razie idzie do przodu.

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
ja w ogóle cokolwiek zaczęłam czuć w niedziele dwa i pół tygodnia temu czyli w 19tygodniu, a teraz z każdym dniem czuję coraz wyraźniejsze kopniaczki.
Ja też w 19 tyg poczułam pierwsze ruchy szkrab mój mały zrobił mi prezent dzień przed dniem kobiet, może to będzie synuś i prezenty będzie dawał mamusi zawsze prędzej pamiętam, że nie wiedziałam co to jest..a potem potrzymałam dłonią brzuszek i ciągle kopał/a

Cytat:
Ja czekałam na końcówkę 20 tyg z pierwszymi ruchami, bo gin mi powiedziała, że wtedy powinnam coś zacząć czuć, a zaskoczył mnie wcześniej bobasek

Cytat:
JESTEM JESTEM
Zanka możesz wpisać, że mamy CÓRECZKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz idę spać bo padam Ale jutro wszystko opiszę i dam fotki
: jupi: klaski: Kolejna mała księżniczka Alicja piękne imię! Śliczne te zdjęcia, to niesamowite że ktoś kto mieszka w Nas palca sobie ssie Chciałaś córeczkę?
Ja tu zasiadam wygodnie do filmiku a on tylko 8 sek trwa a chciałam zobaczyć jak mała pipeczka wygląda
Ja myślę, że powinnaś sama czuć czy chcesz go zmienić czy nie, jeżeli czujesz się lepiej u tego u którego teraz byłaś i wiesz że jest lepszy to dlaczego nie, raczej nic nie stracisz a możesz zyskać... a wrócić do starego zawsze możesz,prawda?
Ja wiem, że mój gin dając mi kartę ciąży mówiła, że jeżeli zmienię gina to mam za każdym razem pokazać kartę.

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:41   #4067
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
A oto i Ala

1) pokazuje paluszka rodzicom
2) ssie paluszka
śliczna i filmik super

dzień dobry

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:47   #4068
Stapelka
Rozeznanie

Brunetka - gratulacje!! piękne zdjęcia i filmik!

cholera, żałuję, ze nie zrobiłam zdjęcia tym mamom szpilkowym - mówię Wam dziewczyny tak ubrane były, że zastanawiałyśmy się na jakim forum się poznały a na pewno mają wspólnego stylistę

Aga trzymam kciuki za wizytę!
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:47   #4069
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
: jupi: klaski: Kolejna mała księżniczka Alicja piękne imię! Śliczne te zdjęcia, to niesamowite że ktoś kto mieszka w Nas palca sobie ssie Chciałaś córeczkę?
Ja tu zasiadam wygodnie do filmiku a on tylko 8 sek trwa a chciałam zobaczyć jak mała pipeczka wygląda
Ja myślę, że powinnaś sama czuć czy chcesz go zmienić czy nie, jeżeli czujesz się lepiej u tego u którego teraz byłaś i wiesz że jest lepszy to dlaczego nie, raczej nic nie stracisz a możesz zyskać... a wrócić do starego zawsze możesz,prawda?
Ja wiem, że mój gin dając mi kartę ciąży mówiła, że jeżeli zmienię gina to mam za każdym razem pokazać kartę.
Wiesz co nie ważne było dla mnie czy chłopiec czy dziewczynka. Chciałam tylko aby było zdrowe Teraz jestem zachwycona, że córeczka Lecę niedlugo do ciuszka bo muszę kupić jakaś sukieneczkę dla niej Filmik krótki ale moim zdaniem widać sporo Powiem ci, że widziałam co ma między nóżkami, ale nigdy bym nie zgadła , że to dziewczynka. A co do lekarza przeraża mnie ta kwestia czekania, ale lekarz sam w sobie jest suuuuuuuuuuuuuuuper (nie biorąc pod uwagę, że niezłe z niego ciacho )

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-03-17 o 08:49
Stary 2011-03-17, 08:52   #4070
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja chce też znać płeć!!!!!!!!!!!
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:54   #4071
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co nie ważne było dla mnie czy chłopiec czy dziewczynka. Chciałam tylko aby było zdrowe Teraz jestem zachwycona, że córeczka Lecę niedlugo do ciuszka bo muszę kupić jakaś sukieneczkę dla niej Filmik krótki ale moim zdaniem widać sporo Powiem ci, że widziałam co ma między nóżkami, ale nigdy bym nie zgadła , że to dziewczynka. A co do lekarza przeraża mnie ta kwestia czekania, ale lekarz sam w sobie jest suuuuuuuuuuuuuuuper (nie biorąc pod uwagę, że niezłe z niego ciacho )

No tak zawsze się chce aby bobasek był zdrowy,nie miałaś tak że np dziewczynki bardziej chciałaś.Ja też jak tylko się dowiem 25 marca kto jest moim lokatorem to polecę do lumpa i coś fundnę. Od czasu do czasu patrzę na buciki które daliśmy moim rodzicom i rodzcom Tż jak przyszliśmy z wiadomością, że będą dziadkami to już bym chciała wiedzieć kogo będziemy mieć w rodzinie.
A co do lekarza, widzisz że to czekanie chyba wychodzi na dobre,że siedzisz u niego nie całą godzinę mnie by tylko przerażała godzina o której u niego mam się zjawić 22 Pokaż potem sukieneczkę

Stary 2011-03-17, 08:54   #4072
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja chce też znać płeć!!!!!!!!!!!
Napewno poznasz w swoim czasie
Stary 2011-03-17, 08:58   #4073
agni82
Zadomowienie

Witam i ja dzisiaj. U nas szaro i ponuro, ale mam nadzieję że słoneczko jeszcze wyjdzie

Gratulacje za udane wizyty i poznanie płci.

Z tego co wiem to w Polsce na jednego chłopaka przypada kilka dziewczyn. Więc nie martwmy się "nadprodukcją" chłopców.

U mnie Emil gra w chowanego z tatusiem. Co ten przyłoży rękę i czeka to Emil w drugi kąt myk i siedzi jak mysz pod miotłą. Dziś mu T. zaśpiewał piosenkę to mały się poruszył.

jutro wizyta i juz po mału zaczynam panikowac.

Kolina prawda to , że dziecięce ubranka i inne pierdółki są tu tańsze niż w Polsce. Sama zaopatrywałam swoich siostrzeńców i bratanka w ubrania tutaj. Pamiętam jak wydałam (przeliczając na polskie złotówki) 80zł. i kupiłam : 3 pary jeansów, 4 bluzki z długim rękawem, bezrękawnik, 9 par skarpet i 7 par majtek + 2 pary spodni dresowych.
W Polsce widziałam spodnie jeansowe za około 45 zł para. Szok.
Jak masz taka możliwośc to jak najbardziej kupuj tutaj. Ja się teraz wyprowadzam, ale też robie zakupy tutaj póki mogę.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 08:58   #4074
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
No tak zawsze się chce aby bobasek był zdrowy,nie miałaś tak że np dziewczynki bardziej chciałaś
Nie nie miałam coś takiego, ale miałam przeczucie, że będzie chłopak a tu taka niespodzianka i dziewuszka
Napewno sie pochwale jak coś kupie
Stary 2011-03-17, 08:58   #4075
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
No tak zawsze się chce aby bobasek był zdrowy,nie miałaś tak że np dziewczynki bardziej chciałaś.Ja też jak tylko się dowiem 25 marca kto jest moim lokatorem to polecę do lumpa i coś fundnę. Od czasu do czasu patrzę na buciki które daliśmy moim rodzicom i rodzcom Tż jak przyszliśmy z wiadomością, że będą dziadkami to już bym chciała wiedzieć kogo będziemy mieć w rodzinie.
A co do lekarza, widzisz że to czekanie chyba wychodzi na dobre,że siedzisz u niego nie całą godzinę mnie by tylko przerażała godzina o której u niego mam się zjawić 22 Pokaż potem sukieneczkę

ja mam usg 24marca czyli dzień przed Tobą i nie odpuszczę ginowi dopóki mi płci nie znajdzie

Stary 2011-03-17, 09:06   #4076
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry.

U mnie pogoda paskudna pada deszcz, szro i jakos tak nieprzyjemnie...

Kolina, brumek ja też szczupła i też się dziwiłam, że w 20 tc nie czuję ruchów, ale spokojnie poczujecie, ja poczułam w końcówce 20 Nie da się tego pomylić z niczym innym. Mój teraz juz tak kopie że brzuch faluje.

brunetka gratuluję CÓRECZKI zdjęcia i filmik
Uważam, że jesli ten lekarz Ci bardziej odpowiada to zmień jak najbardziej. Masz prawo wyboru

Nerola to trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji
Może źle odebrałaś to co powiedział lekarz
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 09:09   #4077
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Tak wszystko w porządku Tętno 150/min i grubasek będzie bo waży 430 gram, ale to po mamusi i tatusiu
Gratuluję córeczki I piękne imię wybraliście U Nas jakby była dziewczynka to też byłaby mała Ala
Hehe Grubasek Nasza kluska w poniedziałek wazyla 656g To dopiero będzie grubasek
Zdjecia piękne i takie wyraźne

Gratuluje też pozostałym dziewczynom poznania płci - w koncu sezon na dziewczynki nadszedł

U Nas szaro i ponuro znowu Ale dzisiaj mi mężulka wypuszczają w końcu ze szpitala

Trzymajcie sie mamcie i nie piszczie za duzo
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 09:12   #4078
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie miałam coś takiego, ale miałam przeczucie, że będzie chłopak a tu taka niespodzianka i dziewuszka
Napewno sie pochwale jak coś kupie
A miałas objawy takie jakie ponoć są przy siusiaczku? Ja nie ukrywam bardzo bym chciała siusiaczka, taka miniaturka mojego męża, ale oczywiście jak będzie mała księżniczka to też będę bardzo cieszyła, tak sobie pomyślałam że będziemy we dwie to będziemy rozpieszczać rozsądnie naszego rodzynka tatusia mój Tż nawet ostatnio powiedział, że jak będzie dziewczynka to będzie miał zawsze 2 prezenty na różne święta

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
ja mam usg 24marca czyli dzień przed Tobą i nie odpuszczę ginowi dopóki mi płci nie znajdzie
Ja idę z Tż na wizytę wiec mam nadzieję, że jak bobasek wyczuje tatusia to się pochwali co ma między nóżkami ostatnio na usg to schował nogi i tylko wymachiwał/a rączkami i odwracał/a się aby pokazać pupę, więc nie było możliwe żeby zobaczyć

Stary 2011-03-17, 09:19   #4079
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
A miałas objawy takie jakie ponoć są przy siusiaczku? Ja nie ukrywam bardzo bym chciała siusiaczka, taka miniaturka mojego męża, ale oczywiście jak będzie mała księżniczka to też będę bardzo cieszyła, tak sobie pomyślałam że będziemy we dwie to będziemy rozpieszczać rozsądnie naszego rodzynka tatusia mój Tż nawet ostatnio powiedział, że jak będzie dziewczynka to będzie miał zawsze 2 prezenty na różne święta
Co do objawów ciążowych to nie ma co sie sugerować, Już tutaj nie raz została obalona teoria ze kwaśne to na chlopca a słodkie na dziewczynkę Chociaż u mnie niby się sprawdziło I brzuch podobno też mam na chłopca i że niby się nie zmieniam na twarzy i rosnę tylko w brzuszku a to też ponoć na chłopca
Mój mąż sie cieszy ze bedzie synek bo on ma tylko mamę, mnie no i moją mamuśke i sie smiał ze jak sie dziewczynka urodzi to będzie babiniec i on jeden
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 09:20   #4080
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
tętno mi się sprawdziło, cera również , jedzonko raczej nie bo jakoś nie objadam się słodyczami, brzuszek trudno jeszcze powiedzieć bo ja jestem dość dużych rozmiarów wiec na ten temat jeszcze nie nie wypowiem nie pamiętam co tam jeszcze było
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości