|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Wlazłam na bloga, ale nie wiem gdzie głosować
![]() heelp
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okaze sie po południu ![]() wymiarów nie podam to moja słodka tajemnica ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- http://www.kulinarnyblogroku.pl/przepisy/pokaz/?id=122 tutaj
|
|
|
|
|
#4773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a na bloga chciałam zagłosować już kilka dni temu, nawet TŻtowi kazałam, ale nie możemy, nie wiem czemu
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może jak schudnę tyle ile bede chciała to wtedy powiem ![]() kurka nie wiem dlaczego nie możecie zagłosować-co Wam się wyswietla? może macie poblokowane okienka ??? |
|
|
|
|
#4775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm to dziwne...a przez jaka przegladarke otwierasz?? moze spróbuj przez inna
albo podaj mi maila to ja wpisze, a ty tylko klikniesz w link, który dostaniesz w mailu
|
|
|
|
#4777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() spróbuję potem u TŻta wejść na inną przeglądarkę i zagłosować z jego meila ale to pod wieczór teraz lecę na uczelnię!![]() ** jest remis już
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-17 o 09:03 |
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam tyle samo glosów co 1sze miejsce |
|
|
|
|
#4779 |
|
Wtajemniczenie
|
poszło
![]() życze powodzenia
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem to juz nie jest ok. Oczywiscie to moje prywatne zdanie i nikt nie musi sie z tym zgadzac
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-03-17 o 09:19 |
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Rozeznanie
|
285 głos
|
#4783 |
|
Rozeznanie
|
YABBAAA DABA DOOOO! 1 MIEJSCE !
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spełniają się moje marzenia ale spoczywać nie można na laurach bo do końca glosowania zostały 2 tygodnie jeszcze
|
|
|
|
|
#4785 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dukanki
![]() Melduję się dokładnie w dniu kiedy mijają 2 miesiące od rozpoczęcia szczuplejszego życia z Dukanem Nie da się ukryć, że w 1 miesiącu miałam dużo lepsze wyniki niż teraz, ale to nic. Podsumowując ostatni miesiąc: spadło - 4,5kg biust - 2cm pod biustem -3cm talia - 4cm pępek - 3cm biodra - 5cm Ogólnie nie jest źle, jestem bardzo zadowolona z tych dwóch miesięcy spadło -12,7kg biust - 14cm pod biustem - 5cm talia - 10cm pępek -14cm biodra - 9cm Oby tak dalej Myślę, że miałabym jeszcze lepsze wyniki jakbym dorzuciła pływanie do tygodniowego rozkładu, ale jakoś się na razie nie mogę zebrać
|
#4786 |
|
Rozeznanie
|
ja tez zaglosowalam i kilka moich kolezanek
![]() i tak Pysiu tak to jest z tymi konkursami wygrywaja Ci, ktorzy maja najwiecej znajomych...moje kolezanki permanentnie biora udzialy w konkursach na najmilsze dziecko i tez im pomagam glosujac a przeciez ogladam te glareyjki i sa naprawde cudne dzieciaczki ale glosuje na dziecko znajomych bo znam i lubie tak samo jak z blogiem Karoli ![]() wciaz mam faze na slodkie....
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#4787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknie dietkujesz i sa tego efekty tak trzymac ![]() mnie sie @ zbliza i chcica mi sie wlaczyla ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ech i tak jeszcze dłuuuuga droga przede mną Dasz radę, nie łam się
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
Karola głos z pracy poszedł trzeba umocnić Te pierwsze miejsce
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
matko nie wierzyłam, ze się uda tyle głosów zebrać ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam wszystkim za oddane głosy!!! |
|
|
|
#4792 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choc innym wydaje sie to dziwne i wrecz pisza ze sie oszukuje z czym niestety spotkalam sie na wizazu! co mnie przerazilo i zniechecilo! ;/ jest tu grupa dziewczyn ktora usilnie zrobi wszystko zeby wyeliminowac lepsza od siebie na wlasnej skorze sie o tym przekonalam! i az rece opadaja jak ludzie potrafia byc zawistni i zazdrośni co do tego kto powinien wygrać to czesto 1 miejsce nie jest adekwatne do poziomu pracy efektu czy wygladu czy zdjecia zalezy co jest oceniane czesto w konkursach na miejsach dalszych niz 1-3 sa piekniejsze i bardziej ciekawe prace np a co do dzieciaczkow to wszystkie sa piekne bez wyjatku wiec nie widze celu do tego aby robic konkursy oceniajace Maluszki ! to jest chore Cytat:
zaluje ze sie nie zmierzyłam kuurdeee ZAZDROSZE TAKICH EFEKTOW oby tak dalej i jeszcze lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
ja odrazu to wiedzialam ![]() i nie ma za co! Ciesze sie Twoim szczesciem!
|
|||
|
|
|
#4793 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
I niestety nie chudne z nich, mam nadzieje, że tylko narazie bo przydało by sie miec troche mniejsze... zobaczysz jaka to radość zdać ![]() U mnie spadek 0.2 kg chyba po wczorajszym szaleństwie na fitnessie plus platforma wibracyjna, ale mną wytelepało W kuchni mam ptysie, wzetki i ptasie mleczko, nie wiem co to za okazja Ale mnie nie ruszają... no może troche
|
|
|
|
|
#4794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moje z Rozmiaru E troche zjechaly ale minimalnie i nie mam powodow do smutku ale juz sie zaczynam niepokoic hehe ![]() jak patrze na siebie w lustrze to nie wydaje mi sie ze schudlam jakos tam nie wiadomo ile :P a skolei jak spada mi cos czego nie chce to odrazu to widze i narzekam wy pewnie tez tak macie hehehe ja juz mam chyba jakas chorobe widze sie w lustrze taka jak przed dieta haha a juz nie moge doczekac sie az prawko zaczne najpier musze licencjat napisac i sie obronic next prawko next magisterka![]() czlowiek to sie w zyciu narobi ![]() Brawo za spadek![]() cwiczenia to jest plus ja narazie nie mam czasu na nie oj ale smakowite kaski masz w kuchni :P mnie tez czesto korci takie pyszne jedzonko jak mam je w zasiegu reki ale najwyzej co robie to tylko sobie wacham i odchodze wtedy mi lepiej
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() U mnie dzis mimo wczesniejszych grzeszkow duzy spadek Caly czas zastanawiam sie nad 3 faza ale jakos sie boje. Jedyyna wiem ze ty tez zaczynasz o tym myslec. Zaczelas juz 3 ![]() A jesli chodzi o lustro to mam tak samo, tylko ze wszystko mi z tylka spada i wtedy sie zastanawiam czy juz czy jeszcze. Zastanawiam sie jak jest na tej 3 czy tez sie chudnie....
Edytowane przez kosoglos Czas edycji: 2011-03-17 o 10:47 |
|
|
|
#4796 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Ja też jak patrze w lustrze to nie widze zbytnio spadku wagi. Dopiero jak nakłądam spodnie a one wiszą na tyłku to mysle 'chyba jednak coś zgubiłam z boczków' haha Ja robienie prawka bardzo miło wspominam, myslałąm, że będe dłużej sie uczyć brać jakies dodatkowe jazdy ale zdałam za pierwszym razem i już trzeba było śmigać samodzilenie samemu. Masz racje pójde sobie powąchac wuzetki, chyba musze jutro jakies ciacho zrobic dukanowe
|
|
|
|
|
#4797 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jednak chcialabym choc 1 kg być za 60 takie marzenie moje czuć sie jak kilka lat temu kiedy wazylam ponizej 60 i nie przywiazywalam do tego wagi a teraz to dla mnie takie wazne ![]() ale mysle ze w kwietniu juz wskoczy faza 3 ![]() Cytat:
to masakra wcale sie nie dziwie ze byla taka reklama o anoreksji bo wlasnie maja taki syndrom masaaakra! dlatego dobrze jest wtedy gdy ktos jest przy nas i trzyma reke na pulsie bo za duzo zgubic tez nie jest dobrze Gratuluje za prawko zdane za 1 razem nie lada wyczyn hehe mam nadzieje ze tez jakos sobie poradze i cos po tacie odziedziczylam bo on to mial prawko na kazda kategorie hehe idz idz powachaj mi to zawsze daje ulgę i mysle sobie ze i ja niedlugo zjem takie cudenko jak osiagne cel ale np ja juz wiem ze wracajac do "normalnego" jedzenia ja juz nigdy nie wroce do tego zlego odzywiania i tcy strasznych nawykow juz zmienilam sie na stale wkoncu tyle sobie czlowiek teraz odmawia ze po co to zaprzepascic a co do ciasta to musze sie pochwalic zrobilam wczoraj TIRAMISU I Zjadłam malusi kawałek dzis rano bo nie moglam sie powstrzymac i było PYYYCHAAA
|
||
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde marzy mi sie kuchnia z prawdziwego zdarzenia a nie taka oblesna jaka mam tutaj, ze wszedzie dupa sie obijasz bo jest taka malusia i w lodowce nic sie nie miesci, wszystkie otreby, maki, ryze musze trzymac szafie w przedpokoju, bo w kuchni nie ma miejsca |
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
dziś paskudny dzień ja już małego do przedszkola zawiozłam, zrobiłam mięsne zakupy - i teraz wszystko gotuje się na piecu ![]() Postanowiłam odstawić na te 5 dni - skrobie, kakao, i słodkości, zobaczę jak to nie pomoże, to zamienię wagę na nowszy model, może inna bedzie ze mna lepiej rozmawiać
|
|
|
|
#4800 |
|
Wtajemniczenie
|
uwaga, uwaga, zaraz będę robić serniczek czekoladowy
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

i od ilu zaczynałaś przy I podejściu?
okaze sie po południu 
to moja słodka tajemnica 

nie wiem co to za okazja
Ale mnie nie ruszają... no może troche