TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-16, 20:14   #2911
minka26
Wtajemniczenie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
O boszzz... jak nasze małe szkraby są podobne do siebie. Zawsze kiedy piszesz o Amelce, mam wrazenie, że piszesz o Werci Jedzenie też uwielbia to które my jemy, nawet jeśli obok stoi jej miseczka i ją karmie z jej miseczki to kręci głowką i pokazuje na nasze talerze
No i wymuszacz z niej totalny... jak czegoś nie dostanie- to krzyk, kwik, ryk... szokkkk.....
też jak czytam o Werci to mam wrażenie, że z Amelką są one bardzo podobne

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
wrocilam z badania....
hmmm.... pojawil sie astygmaztyzm no i jest wada, okulary dla mnie 460zl -skad ja mam wziasc? musze poczekac do przyszlego miesiaca albo z rozliczenia ( a milo byc na cos innego-cholera)!

laski przypominam ze dzis UWAGA O SZYMONKU.
ja zawsze chciałam nosić okulary, a teraz mam ich dość w soczewkach niby spoko, ale oczy mi szybko wysychają wiem, że w Galerii było kup jedną parę a druga gratis, ale w tych gratis to były zwykłe szkła, bez żadnych powłok itp. No i tak czy inaczej za pierwszą parę trza zapłacić

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Hejka czytam Was na bierząco ale nie mam nastroju na pisanie jak się trochę otrząsne to napiszę co i jak ....

jak co dzień o tej porze padam na pysk
Stary 2011-03-16, 20:15   #2912
agnieszka09
Wtajemniczenie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

CAROLAJKA niestety nie robie bo nie wiem jak sie filcuje...
a co to sie stalo,ze Ala na komendzie wyladowala

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 20:40   #2913
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Carolajka - komenda znam temat niedawno syn TZta wyladował nie wiem co sie z tymi dzieciamai dzieje
Przestańcie. Co nas jeszcze czeka ?
Stary 2011-03-16, 20:45   #2914
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
Ala nieźle nabroiła ostatnio odbierałam ją z komendy
Nie przejmuj się Ci co za młodu się wyszumieja to później porządni ludzie są, znam to z autopsji
Cytat:
a teraz moja "przyjaciółka " może mnie w d..ę pocałować
ja tez będę bardziej ostrożna na pewno

dobrze ze badania wyszły ok ja też musze isc go gina pogadac o antykoncepcji (chyba spirali) bo my tylko na gumkach, hehe któryh nie używamy (jakoś zawsze nam z głowy wylatuje) tabletki brałam ale zapominalam wiec odstawiłam

no moja też mnie może w d... pocałować
Oj to lepiej leć chyba że chcesz rodzeństwo dla Maciusia
Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
chciałam wam jeszcze polecić książkę
http://sensus.pl/ksiazki/filozofia-s...ini,filsuk.htm
naprawdę warta przeczytania zwłaszcza dla tych dziewczyn które biorą życie zbyt poważnie i wszystkim sie przejmują
ja juz przeczytałam i teraz każdego dnia piep.....ę wszystko co nie jest po mojej myśli
o ciekawe może się niektórym dziewczynom przydać
ja z tych co to sie raczej nie przejmują za bardzo ,ale zerknąć mogę.lubię czytać tego typu książki , zawsze pozytywnie nastrajają
Cytat:
nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
o to to! to też moje motto, zawsze coś się dzieje po coś żeby nam było lepiej
Cytat:
mrowak bo ja z tych co 1000 rzeczy na raz robia,
nie jesteś czasem z pod bliźniąt?

Zimno się zrobiło jak cholera i jeszcze coś mży ,pada nie wiadomo a już tak fajnie było
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:01   #2915
cigi
Rozeznanie

Carolajka, przeczytalam sobie fragment ten ksiazki i chyba mnie nie zachecila; tzn przekaz jest pozytywny, ale ta "afirmacja" pieprz to, jakos do mnie nie przemawia; moze dlatego, ze nie przemawia moim "grzecznym" jezykiem; ("olej to" by uszlo); az sie zapieprzyla ta strona jedna od tej afirmacji; i styl tej pisaniny jakis taki nie prosty... O czym oni tam pisza na poczatku??? (a przestudiowalam troche dziwnych rzeczy i zczailam); olgolnie mowiac idea taoistyczna i Kubusia Puchatka, jest ok, ale po tej ksiazce widac, ze bardzo by chciala byc bestsellerem popisujac sie "fuck it";
(czytalas to?)

Jest jakas ksiazka, bestseller, wlasnie o drodze do sukcesu, ale za nic sobie nie moge przypomniec teraz, to jest droga kogos znanego; nie wie ktoras co mam na mysli? Podobno naprawde moze nauczyc pozytywnego myslenia;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:14   #2916
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
no moja też mnie może w d... pocałować
Oj to lepiej leć chyba że chcesz rodzeństwo dla Maciusia

Zimno się zrobiło jak cholera i jeszcze coś mży ,pada nie wiadomo a już tak fajnie było
heheh

jakoś mi nie podrodze do gina musze iść bo to nie żarty a przed następną ciązą "chyba" muszę skorygować wadę macicy jeżeli wogóle można ją skorygować

u nas szarówka byliśmy na spacerze udało nam się bo potem zaczeło rzucać żabami

Mrówcia ja też mam to zawsze w głowie
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 21:37   #2917
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

minka nie wiem jak bylo tam u optyka, teraz jest 50% za oprawki.
Przewaznie kosztuja te co mi sie podobaja 259zl czyli polowa tego to cena oprawek a reszta szkla.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

libra ja jestem Panna-7 wrzesien.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-16, 22:03   #2918
sara 85
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i dużo dużo zdrówka

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 05:28   #2919
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Multum zdrówka dla Kubusia i tysiąca powodów do uśmiechu każdego dnia !!
a Ty co tak wpadasz jak po ogień?? wrócę z pracy i oczekuję przeczytać co u Was jak się czujesz??

Evitka - często widząc Cię na pasku zastanawiam się, czemu nie piszesz wróciłaś już do szkoły??

Matko jaka u mnie wichura!!!!!! całą noc z łazienki i wc przez wywietrzniki tak huczało, że spać nie mogłam a tak wogóle to padłam razem z Kubusiem przed 19stąDziewczyny roczniaków, czy i ile dajecie butli w nocy?? Bo Kubuś jak zje na noc po kąpieli 210 z kaszą, to później tak koło 0.00-1.00 w nocy wywala smoka na panele i otwiera dziobaka szeroko i ja w te pędy muszę mu mleko dać, zanim się obudzi...i wtedy zjada 170 ml. Później jak ja wstaję do pracy to daję mu 210 mleka i też wciąga duszkiem, a to jest zazwyczaj o 5.30 rano. Wczoraj i dziaij mu nie dałam tego rannego, wczoraj jak zjadł o 1 w nocy tak dopiero dziadek dał mu kaszkę o 8.50 więc długa przerwa, dzisiaj chyba też tak będzie. Myślicie że to nie za długa przerwa??Wolałabym z tego nocnego karmienia zrezygnować, a rano mu dać, ale ni cholery się go nie oszuka w nocy jak w zegarku, co noc to samo
Kurde, wiecie, jestem teraz jak samotna matka, tż'ta nie ma, wszystko na mojej głowie już tak za nim tęsknię gadamy codziennie na skype i tak mi go żal jak leży sam ehhhh mam nadzieję, że na niedzielę już wróci
Chyba wam nie mówiłam, we wtorek moja siostra przyjechała i robiłyśmy czyszczenie szafy mojej...zostały mi 3 sukienki, 5 spódnic, 2 pary spodni, 4 cienkie golfiki i 4 bluzki z długim i jedna 3/4....i NIE MAM W CZYM CHODZIĆ zostawiłam tylko to w czym "chodzę'', a teraz stwierdzam, że z tych ciuchów nic nie mogę zestawić do pracy grrrrr
Dzwoniła jeszcze wczoraj do mnie ta dziewczyna co po nas mieszkanie biorą i chciałaby nawet jeszcze w marcu się wprowadzić, kurna, mi by to pasowało, ale jak ja bez tż mam się spakować...kartony walają sie po całym mieszkaniu, ciągle z nich coś wyciągam, przekładam tż wyszukał wczoraj na necie suuper działkę na wiosce pod buskiem, jakieś 10 km, pod laskiem sosnowym świetne miejsce, tylko że 12 arów a my chcemy 15-20 tż chętny nawet samochód sprzedać ,żeby tą działkę szybciej kupić...głupi chyba, że mu na to pozwolę akurat lokaty nam się skończą w styczniu, więc na wiosną kupimy dopiero, szkoda mi procentów ciekawe czy nam teściowie w budowie pomogą na moich to nie mamy co liczyć no nic idę się ubierać do pracy jak zwykle rano piszę sama do siebie

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 06:38   #2920
anakazar
Zakorzenienie

Witam

Dziewczyny znające się na butach:wczoraj kupiłam Nince buciki-był tylko jeden rodzaj z atestem i ze skóry w jej rozmiarze i kupiłam takie
http://allegro.pl/trzewiki-antylopa-...491941943.html tylko pózniej mi sie przypomniało,że coś negatywnego mówiłyście o takich wyższych buciakach,chyba?doradzcie czy mam je wymienić na jakieś ubranka czy zabawke i butów poszukać w Szczecinie,bo u nas więcej nie ma

Babeczka mi mówiła,że te jeszcze spokojnie małej jesienią założe.

Aneczkadobrze,że teraz dowiedziałaś się jaką masz"koleżankę"lepiej teraz niż pózniej

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Ferrou spóznione życzenia wszystkiego najlepszego dla Kubusia.Dużo,dużo zdrówczka dla niego

agnieszka śliczny avek

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 06:59   #2921
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Witam
To dzisiaj zaczynam od życzeń urodzinowych
Wszystkiego Najlepszego dla naszych roczniaków, kolejne bliźniaki juz roczek skończyły. Zdrowia Sczęścia, i Bardzo dużo Miłości

minka26 przekaż życzenia Amelce
a izaizula ucałuj od cioci Basię i Antosia

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Polecam obejrzenie nastepnego odcinka Usta Ustaale mój tz popłakiwał, a ja cwaniara wiedziałam jak się skończy i siedziałam spokojnie

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 07:12   #2922
P0P70
Zakorzenienie

Amelka, słoneczko dużo radości i góry jedzenia.

Izai Zula - mam nadzieję że od czasu do czasu tu zaglądasz. Przekaż swojej pięknej dwójce życzenia urodzinowe.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 07:53   #2923
Darusiaaaa
Zakorzenienie

amelko samych slonecznych dni w zyciu, zdrowka !zdrowka! zdrowka! aby twoje marzenia przez cale zycie sie spelnialy.

kochane blizniaki - dla was rowniez zdrowka bo ono najwqazniejsze , pogody ducha, super prezentow i spelnienia marzen

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

mala dzisiaj wstala przed 6 i juz kladzie sie spac.
Dobrze zjem sniadanie bo nie zwazylam na dzisiaj jeszcze jedzenia.
A.Camus
Stary 2011-03-17, 08:25   #2924
anakazar
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla długowłosej,ślicznej Amelci.Duża zdróweczka i pociechy z każdego dnia

Dla naszych forumowych blizniaków również gratulacje z ukończonego roczku.Wszystkiego najlepszego

Asia ja też oglądałam te "firanki"i strasznie mi się podobają.Bierz je Werci jak masz gdzie powiesić

Ale zimno,brzydko i deszcz pada buu

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Dziewczyny a w smyku albo 5-10-15 nie ma tych butów emel?ja nie wiem gdzie w Szczecinie są jakieś obuwnicze sklepy dzieciowe(oprócz CH) i nawet nie wiem gdzie w razie czego tych butów szukać...

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-03-17, 08:47   #2925
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ale zimno,brzydko i deszcz pada buu

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Dziewczyny a w smyku albo 5-10-15 nie ma tych butów emel?ja nie wiem gdzie w Szczecinie są jakieś obuwnicze sklepy dzieciowe(oprócz CH) i nawet nie wiem gdzie w razie czego tych butów szukać...

chyba nie ma tam tych bucików, ja nie znalazłam tej firmy u mnie

Wszystkiego najlepszego dla Amelki i bliźniaków

ja zaraz jade do Łodzi odebrać w końcu ten dyplom i poznij do ikei i do portuu mam dzisiaj dzień dla siebie tż chory znowu to zostanie z Zosią

pogoda beznadziejna, pada, wieje i zimno

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 08:48   #2926
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

DUŻO RADOŚCI I ZDROWIA DLA KOLEJNYCH ROCZNIAKÓW :

AMELKI
ORAZ BLIŹNIAKÓW BASI I ANTOSIA

Cytat:
Witam

Dziewczyny znające się na butach:wczoraj kupiłam Nince buciki-był tylko jeden rodzaj z atestem i ze skóry w jej rozmiarze i kupiłam takie
http://allegro.pl/trzewiki-antylopa-...491941943.html tylko pózniej mi sie przypomniało,że coś negatywnego mówiłyście o takich wyższych buciakach,chyba?doradzcie czy mam je wymienić na jakieś ubranka czy zabawke i butów poszukać w Szczecinie,bo u nas więcej nie ma
Ja bym musiała pomacać bo wydaje mi się że one muszą być całe miękkie. Tak żeby stopa i kostka mogły spokojnie pracować.

Przy okazji po tym jak pisałaś o bodzikach to dzisiaj założyłam Zosi te niby wielkie. Moje dziecko rośnie jak oszalełe-niedawno mierzyłam. Są dobre. Gdyby nie Ty to by za chwilę były za małe.

Cytat:
Ja szukałam w sklepach dzieciowych a kupiłam w zwykłym dorosłym sklepie obuwniczym. Wchodziłam do sklepu i pytałam czy mają. Jak pisała ania p w CH ich nie ma.
Stary 2011-03-17, 09:15   #2927
libra777
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantów
Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Carolajka, przeczytalam sobie fragment ten ksiazki i chyba mnie nie zachecila; tzn przekaz jest pozytywny, ale ta "afirmacja" pieprz to, jakos do mnie nie przemawia; moze dlatego, ze nie przemawia moim "grzecznym" jezykiem; ("olej to" by uszlo); az sie zapieprzyla ta strona jedna od tej afirmacji; i styl tej pisaniny jakis taki nie prosty... O czym oni tam pisza na poczatku??? (a przestudiowalam troche dziwnych rzeczy i zczailam); olgolnie mowiac idea taoistyczna i Kubusia Puchatka, jest ok, ale po tej ksiazce widac, ze bardzo by chciala byc bestsellerem popisujac sie "fuck it";
(czytalas to?)

Jest jakas ksiazka, bestseller, wlasnie o drodze do sukcesu, ale za nic sobie nie moge przypomniec teraz, to jest droga kogos znanego; nie wie ktoras co mam na mysli? Podobno naprawde moze nauczyc pozytywnego myslenia;
no właśnie ja tez przeczytałam fragment i mnie tez nie zachwyciła mimo ze mięsem czasem rzucę , nie tyle chodzi o język chociaz też ale skojarzyła mi się z olewatorstwem jakiegoś menela na kacu któremu wszystko jedno.
Nie jednak to tez nie dla mnie
Cytat:
heheh

jakoś mi nie podrodze do gina musze iść bo to nie żarty a przed następną ciązą "chyba" muszę skorygować wadę macicy jeżeli wogóle można ją skorygować

u nas szarówka byliśmy na spacerze udało nam się bo potem zaczeło rzucać żabami

Mrówcia ja też mam to zawsze w głowie
a co to za wada jesli możesz napisać , ja mam tyłozgięcie i jakoś mi to nie przeszkadzało mieć 2 dzieci
Cytat:

libra ja jestem Panna-7 wrzesien.
tak mi sie skojarzyło bo to cecha bliźniąt robić wszystko na raz

Baobabku ,ja nie daję wcale jeść w nocy już od kilku miesięcy, a przestałam w ten sposób że dawałam mu się napić jak się budził na jedzenie i dał sie oszukać , teraz już potrafi przespać całą noc ,ze mną oczywiście
Musiałabys zobaczyć moją szafę , rzeczy by sie zmieściły w średniej torbie, jeśli chodzi o ubrania to u mnie zdecydowanie minimalizm
Działka pod lasem hm fajnie , ten lekarz pediatra co jeździmy do niego ma domek prawie w lesie , super ,cisza spokój, pachnie lasem
Zdrowia dla tż

U nas tez wiało w nocy i lało jak z cebra , Miko coś mi się wiercił pewnie przez ten deszcz bo słychac na dachu ,
Chyba się w końcu na szczepienie wybiorę może dzisiaj albo jutro , bo już nie sapie , ma lekki katarek teki wodnisty ,raczej sienny ,a o ile wiem nie jest to przeciwwskazaniem .
A będę tak odkładać i odkładać to mi się w końcu nałoży ze szczepionką na 16 miesięcy.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Anakazar a popatrz w takich małych sklepach z asortymentem dal dzieci , oni często mają też buty z fajnych firm, u nas tak właśnie babka ma w jednym sklepie ubierzesz od butów po czapkę i m a właśnie fajne buciki .
Dziecięce obuwie to wiem ze w daichmanie ale gdzie jeszcze

a mój starszak dzisiaj do kina z klasą pojechał , pytam na jaki film , on nie wie,"coś tam o papieżu" , co tam nie ważne jaki film , ważne że po galerii windą pojeżdżą i do KFC pójdą
Stary 2011-03-17, 09:16   #2928
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

witam w ten brzydki szary dzien
moje dziecko juz spi
aneczka normalnie az wstyd kilka kroków i nie byc na basenie
to ja myslałam ze cos sie od ciebie dowiem, ale trudno
my tez jeszcze nie bylismy, ale nam znowu rehabilitant odradzał, mówił zeby poczekan na spokoj nie do wiosny, zeby tak niepotrzebnie niektóre miesnie te nieporządane nie pracowały i nie rozluzniały się
ale mam nadzieje ze w najblizszym czasie pojedziemy tylko własnie nie wiem gdzie Kudowa czy Bielawa musze chyba podzwonic popytac

I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUZO ZDRÓWKA DLA KOLEJNYCH ROCZNIAKÓW
AMELKO STO LAT
BLIŹNIAKI WAM TO WYPADA 200 LATEK:r oza:

Cytat:

Ana ja pisałam do emela, gdzie moge kupc te ich buciki w mojej okolicy
no i niestety dopiero wrocław, ale jedziemy chyba w niedziele właśnie po buciki
dziewczyny które z okolic lub z wrocławia emela mamy w :

1. SKLEP "ZDROWA STÓPKA", P.H. BIELANY, UL.CZEKOLADOWA 9, 55-040 KOBIERZYCE, BIELANY WROCŁAWSKIE;
2.SKLEP "ZDROWA STÓPKA", ARKADY WROCŁAWSKIE, UL. POWSTAŃCÓW ŚL. 2-4, 53-333 WROCŁAW
3.SKLEP "ZDROWA STÓPKA", Magnolia Park, ul. Legnicka 58, 54-204 Wrocław ,
4. SKLEP "ZDROWA STÓPKA", ul. Litewska 16 E ,Wrocław 51-354
4. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DEI" DANUTA IZDEBSKA, UL. HORBACZEWSKIEGO 15/18, WROCŁAW

baobabku mysle ze jesli nie krzyczy rano ze głodny to spokojnie mozesz dawac o 8:50 od 1 to nie długa przerwa, mój je kolacje po 18 i dostaje dopiero o 5rano mleko i potem o 8kaszke

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

Edytowane przez gusinek
Czas edycji: 2011-03-17 o 09:22
gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 09:25   #2929
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
tak mi sie skojarzyło bo to cecha bliźniąt robić wszystko na raz
Ja taki nietypowy bliźniak jestem. Potrafię robić 1000 rzeczy na raz ale nie dlatego że tak lubię tylko taka jest potrzeba. Wolę wszystko na spokojnie i po kolei
Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość

1. SKLEP "ZDROWA STÓPKA", P.H. BIELANY, UL.CZEKOLADOWA 9, 55-040 KOBIERZYCE, BIELANY WROCŁAWSKIE;
2.SKLEP "ZDROWA STÓPKA", ARKADY WROCŁAWSKIE, UL. POWSTAŃCÓW ŚL. 2-4, 53-333 WROCŁAW
4. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DEI" DANUTA IZDEBSKA, UL. HORBACZEWSKIEGO 15/18, WROCŁAW
Zanim pojedziecie gdzieś dalej poszukajcie w małych dzieciowych sklepach u siebie. Często mają pojedyńcze pary i chętnie sprowadzą właściwe. Moze się okazać że w niby tych polecanych sklepach będzie to samo więc tylko będziecie robiły dodatkowe trasy - no chyba że macie ochotę na wycieczki a to już co innego. Też potrzebne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 09:36   #2930
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Zanim pojedziecie gdzieś dalej poszukajcie w małych dzieciowych sklepach u siebie. Często mają pojedyńcze pary i chętnie sprowadzą właściwe. Moze się okazać że w niby tych polecanych sklepach będzie to samo więc tylko będziecie robiły dodatkowe trasy - no chyba że macie ochotę na wycieczki a to już co innego. Też potrzebne
u mnie w miescie 3 obuwnicze na krzyż a w nich nie ma emela plus ze 2 jakies chinskie plus w galeri ccc lesta wojas daichman - patrzyłam na te elephanten ale mieli tylko 2 modele i kilka numerów
a my chetni na przejazdzke jesli (nic nie wyskoczy do niedzieli)

Stary 2011-03-17, 09:39   #2931
libra777
Zakorzenienie

Izazula czasem trzeba robić 1000 rzeczy na raz ale nie wszyscy tak potrafią się zorganizować
Stary 2011-03-17, 09:41   #2932
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Ja bym musiała pomacać bo wydaje mi się że one muszą być całe miękkie. Tak żeby stopa i kostka mogły spokojnie pracować.

Przy okazji po tym jak pisałaś o bodzikach to dzisiaj założyłam Zosi te niby wielkie. Moje dziecko rośnie jak oszalełe-niedawno mierzyłam. Są dobre. Gdyby nie Ty to by za chwilę były za małe.

Ja szukałam w sklepach dzieciowych a kupiłam w zwykłym dorosłym sklepie obuwniczym. Wchodziłam do sklepu i pytałam czy mają. Jak pisała ania p w CH ich nie ma.
Widzisz ja tak samo z bodziakami miałam-jak wyciągałam z szafki to sobie myślałam,że jeszcze x czasu zanim mała je założy,a one już wtedy były na nią dobre.Tak kilka par mam ani razu nawet nie noszonych,bo mała już sie okazała za duża.
A te butki są fajne,mięciutkieTa babeczka to jeszcze nasza znajoma i tak potrafi fajnie doradzić.Nie wiem sama czy je oddać czy nie-i szukać takich jakie Ty kupiłaś Zosi.Na all jest full takich emelowskich właśnie,ale co ja to trzeba przymierzyć
Cytat:
Anakazar a popatrz w takich małych sklepach z asortymentem dal dzieci , oni często mają też buty z fajnych firm, u nas tak właśnie babka ma w jednym sklepie ubierzesz od butów po czapkę i m a właśnie fajne buciki .
Dziecięce obuwie to wiem ze w daichmanie ale gdzie jeszcze

a mój starszak dzisiaj do kina z klasą pojechał , pytam na jaki film , on nie wie,"coś tam o papieżu" , co tam nie ważne jaki film , ważne że po galerii windą pojeżdżą i do KFC pójdą
Hehe Libra dla mnie też zawsze najatrakcyjniejsze było to,że zjem coś obrzydliwie niezdrowego w maku,a film czy teatr to tak wiesz przy okazji
Nawet w goglach emel w Szczecinie nie wyskakuje.Że ja głupia i durna jak za tym wózkiem latałam nie spojarzałam od razu za butami
Cytat:

Ten emel widzę fajny jest i jeszcze nie taki drogi,bo ta antylopa to wszystko się kołyszę ok 140zł.A za tą cenę emela mamy 2 pary.
Ale u nas w sklepach tylko Daniel czy tam Dawid i antylopa(o ile to nie jedno)

Jeszcze wczoraj jak byłam w tym sklepie to doceniłam,że go mam,bo ja prawie zawsze kupuje w h&m.A w tym sklepie jakie piękne rzeczy są i polskie.
Kupiłam małej też prześliczne leginsiki w grochy,ale to dopiero na 98,bo mniejsze ma i jeszcze polarka w panterke

Stary 2011-03-17, 09:52   #2933
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Libra - potrafię się tak zorganizować jak trzeba

Cytat:
u mnie w miescie 3 obuwnicze na krzyż a w nich nie ma emela plus ze 2 jakies chinskie plus w galeri ccc lesta wojas daichman - patrzyłam na te elephanten ale mieli tylko 2 modele i kilka numerów
a my chetni na przejazdzke jesli (nic nie wyskoczy do niedzieli)
To sprawa jest jasna. Wycieczka się należy

Cytat:
.
A te butki są fajne,mięciutkieTa babeczka to jeszcze nasza znajoma i tak potrafi fajnie doradzić.Nie wiem sama czy je oddać czy nie-i szukać takich jakie Ty kupiłaś Zosi.Na all jest full takich emelowskich właśnie,ale co ja to trzeba przymierzyć

Ten emel widzę fajny jest i jeszcze nie taki drogi,bo ta antylopa to wszystko się kołyszę ok 140zł.A za tą cenę emela mamy 2 pary.
Ale u nas w sklepach tylko Daniel czy tam Dawid i antylopa(o ile to nie jedno)
Buty trzeba jednak przymierzyć tym bardziej że rozmiarówka jest rózna no i jeszcze dochodzi wysokość podbicia i inne takie. Ja za Zosine płaciłam 82 pln. Te malutkie są droższe od większych .
Stary 2011-03-17, 10:00   #2934
agnieszka09
Wtajemniczenie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELKI

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH BLIZNIAKOW:ro za:

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

ANAKAZAR dziekuje troszke starsze zdjecie...bo teraz mam obciete juz wloski
a buciki piekne...tylko ciekawe jak z zalozeniem na noge...czy latwo sie wkladaja

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

SARA a to widze dzis dzien zakupowy...tylko sie pochwal co tam upolowalas

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 10:04   #2935
anakazar
Zakorzenienie

łatwo się wkładają,fajne są.Ja bym je zostawiła tylko gdzieś pamiętam jak chyba Ania z Darusia pisały,że takie butki za kostke są niedobre???właśnie nie wiem czy ja dobrze kojarze...

Libra dałaś link jakiś czas temu do przespisów na domowe pasztety.Masz je może jeszcze?bo wzięłam na ambicje zrobienie takiego

Stary 2011-03-17, 10:06   #2936
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za wada jesli możesz napisać , ja mam tyłozgięcie i jakoś mi to nie przeszkadzało mieć 2 dzieci
macica dwurożna
20-12-14 10 tc
Stary 2011-03-17, 10:12   #2937
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

ana napisz sobie do nich gdzie w okolicy Szczecina mają swoje buciki
emel@emel.com.pl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 10:12   #2938
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mala pospala dwie godzinki i swiruje , ja juz swoj obiadek gotuje, wczoraj mnie mama podtrzymala na duchu weszla i stwierdzila ze brzuch mi spadl
A.Camus
Stary 2011-03-17, 10:13   #2939
aneczkkaa
Zakorzenienie

Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich roczniaków
20-12-14 10 tc
Stary 2011-03-17, 10:16   #2940
Darusiaaaa
Zakorzenienie

anakazar ja pisalam ze podobno sa dobre, ania pisala cos ze nie niekoniecznie, nie pamietam dlaczego bo nie przywiazalam wiekszej uwagi na to, jak masz watpliwosci zapytaj pediatry on bedzie wiedzial najlepiej.
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości