|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Ha! Nie- myśleć- to najtrudniejsze...
ale może się uda.... dziękuję Paaaaaa
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale każdemu wedle uznania doczytałąm Betty - no ja nie mówiłąm ze moja niezależnosć za darmo, tyż jest mi gorzej nizbym uległa - ale podejrzewam że nie tak ciężko jak Tobie, hmmm madrze mówisz wiedziec, miec swiadomosc to jedno, a real, fakty to drugie dlatego ja odskakuje sobie do lajtowych rozrywek ( teraz ksiązki, bo w trakcie czytania ksiązki tak mocno siedzę w tej histori ze moja nie jestw stanie przebic tej bariery, zatracam sie) ile sie da - bo skoro nic mi z pogrążania sie w złych myslach nie przyjdzie to ich nie uzywam, w miarę mozliwosci, pan w windzie to jest taki emergency - ostry dyzur jak z nagła zalewaja mnie - przed spaniem zawsze - najgorsze wspomnienia. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 02:45 |
|
|
|
|
#663 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i powoli zaczynam rozumieć że dobrze jest porozmawiać z innymi ludźmi i poznać ich punkt widzenia bo potrafi pozytywnie wpłynąć na mój punkt widzenia, to też nowość Cytat:
Ju, trzymam kciuki, a nóż widelec dobrze będzie? Wojtkowa palisada z bambusa mnie rozśmieszyła i fajnie że znalazłaś te warsztaty, jeśli Ci pasują i pomagają to super ![]() Cytat:
nie pomogę to chociaż przytulę...... ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- i wszystkich innych z problemami i nie też przytulam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#664 | ||
|
Nindżopesz
|
No taaa, ale Gucia do łóżeczka a Ju niech się nie kręci za bardzo przez kilka dni
![]() Nie mów, potrafisz wymyślić gorszy scenariusz np. porodu niż ja? Ticz mi master! Cytat:
A tak liczyłam...W tym całym końcu świata najgorsze jest to, że pewnie dopiero tuż przed schudnę i zapuszczę włosy. Cytat:
Kameno, nie mogąc spać wymyśliłam jak bym urządziła Twój salon. Tera trzeba to rozrysować... |
||
|
|
|
#665 |
|
Nindżopesz
|
Wyrysowałam. Wymiary baaardzo na oko, kanapa różowiutka bo tak
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę ze w nocy znóf trudne tematy były a ja przespałam jak zwykle Leje deszcz
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Macham do was z nad kawy ![]() Spadam do pracy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#669 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
red-kanapka jednak zajmie duzo wiecej miejsca , a ten regał po prawej zdecydowanie mniej.ale jest spoko-tylko monajtor na tle okna mi sie nie widzi , po pierwsze mozna tak stracic wzrok, po drugie to bedzie niezadobrze wyglądać (tak mi sie zdaje,aczkolwiek znajoma ma tak i tez w salonie )
|
|
|
#670 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale czasem też tak mam, że jak jutro mam coś zrobić, gdzieś pójść, to jakieś dziwne uczucie się czasem pojawia, jakby lekkiego zdenerwowania
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
No więc- podobno kontener jest wynajęty na sobotę. Teraz w suszarni są tylko moje rzeczy- resztę właściciele zabrali. Więc źle to wygląda...
Tylko co mam zrobić, jak rowery są przypięte do rur??? Kłódki grube jak palec, W. wraca w nd wieczór... Wieczorem dowiem się, co wynikło z dzisiejszego spotkania zarządu z administracją
|
#672 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ju-jedyne co moge poradzic-złóz oficjalne pismo, wyszczególnij dokładnie z opisem jakie twoje rzeczy sie tam znajdują, napisz ze nie mozesz tego wziąć, podaj powód i popros o odroczenie terminu. Moze sie przestraszą, a Ty w razie czego masz papier w rece....bo teraz syt jest taka ze oni moga dalej gadacc ze nie wiedzieli czyje to itd,itd. a tak na papietrze to po pierwsze widac co jest Twoje i jak cos zginie to wiadomo czego szukać i podałaś powody-czyli staraaś sie załatwic sprawee polubownie. bedziesz mie c dowód w razie czego zeby np starac sie od nich o odszkodowanie w razie gdyby to faktycznie wywalili. po drugie-kontener jest zamowiony-ok,wiec jak on przyjedzie i panowie "od kontenera" odkują rowery, to powiedz ze to twoje i je wtedy weź.
|
|
|
#673 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
sama jeszcze nie rozrysowywałam, może wieczorkiem zrobię alternatywne i zaprezentuję Cytat:
a monitor nie będzie na tle okna tylko na tle rolety - jedyne zastrzeżenie to siedzenie tyłem do drzwi, nie lubię --- kurde, głodna jestem, chyba kryzys mija ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- o esu, muszę zadzwonić do właścicielki mieszkania i powiedzieć że rezygnuję z wynajmowania, bujam się już z tym i bujam a kurde wiem że muszę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#674 |
|
grozi wypollizowaniem
|
z kanapka chodziło mi o to ze jest za chuda, zrobiłam małą modyfikacje redzikowego pomysła..ale skoro kanapa ma byc gdzie indziej to nie wklejam
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz zadzwonię do administracji. ale coś się chyba ruszyło na plus, bo telefon mi zaczął działać. Ide se zrobię super kawę. I moim profesorem- mistrzem jestem umówiona na pon- rozmawiałam z Nim b. miło ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
|
#676 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaaa..żle zrozumialam
fotel mial nie byc tyłem a nie sofa co nie?....
|
|
#677 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to moze tak :
|
|
#678 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Bo dziewczyna/żona/kochanka byłaby zazdrosna ![]() Cytat:
Prawdziwego przyjaciela ciężko znaleźć ... ![]() A właśnie Justyno Twój Gucio jeszcze zawsze je w nocy? ![]() Cytat:
![]() W ogóle ciężko mi znaleźć książkę, która mnie wciągnie i szybko się ją będzie czytało i dlatego coraz rzadziej czytam books ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Betty kiedyś miałam podobnie - udawałam, że jest ok, nikt nie wiedział, że mnie coś dręczy, umiałam pomagać i wysłuchać innych, ale nie umiałam sama mówić o swych problemach, wolałam sobie sama radzić. W sumie dużo z tego mi zostało, ale teraz już umiem czasem powiedzieć jak coś mnie męczy ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-17 o 11:06 |
||||||||
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Gucio raz dziennie (a właściwie nocnie)- tzn przed moim zaśnięciem, dostaje mleko z kleikiem ryżowym. Wtedy dłuzej śpi. jak idę spać wcześniej, dostaje wcześniej- więc w sumie to jest dla mojej wygody.
|
#680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, a sama rozdrapuję rany ![]() ![]() od kiedy Cię "znam" zawsze wydawałaś mi się twarda Cytat:
ja też mam zamiennik myśli wieczornych ale nic z tych rzeczy jadę do miasta, w planach m.in. widzenie z Winter
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Za niecały tydzień do Was dołączę
Florens, czy dziś humorek lepsy?
|
#682 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ju-a ile lat ma gucio? wczoraj sie nad tym zastanawiałam
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to Winter jest w więzieniu? ![]() Jeszcze wczoraj chyba tu była i to wieczorem Musieli ją rano zgarnąć ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-17 o 11:49 |
|
|
|
|
#684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a humorek chyba lepszy , wogle to wczoraj bar mnie zdołował , bo nie tyle że ja mam problemy ze sobą i ze światem, to jeszcze okazuje się, że prawie wszyscy dookoła też Nie, nie pragnę wyłączności na cierpienie, tylko jakoś nie za dobrze mi wczoraj ta świadomość zrobiła. No i P. dokłada swoje różne np. już potrafi o 19 z pracy wrócić niby dobrze że pracuje, ale znowu korzyści z tego nie przypadną nam---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#685 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze mnie nie zamknęli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Zgaduj zgadula (a ja w tym czasie obliczę dokładnie)
gu spi 001.jpg
|
#687 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Doskonała odpowiedź- 2 latka i 8 mcy
Nie mogę wstawiać zdjęć
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak mogę?
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pokazałam zdjęcie Gucia mojej córci Od razu uśmiech na twarzy i komentarz " On jest golasem " ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- A to rok temu też Winter zamknęli?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

A tak liczyłam...
a ja przespałam jak zwykle 

niby dobrze że pracuje, ale znowu korzyści z tego nie przypadną nam