|
|
#601 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXV
a ja tesz sie wkokufiłam
bo sie dowiedzialam ile czasu jest przewidziane na 1 pacjenta w mojej prywatnej przychodni za gruba kase - 10 minut ...no niby wiem ze mnie nie wywalą po 10 minutach..ale sam fakt rejestracji pacjentów na co 10 min mnie deprymuje ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
ale jak to ![]() wiesz cos blizej na ten temat ![]() Cytat:
nie no..nic nie bede ksiaegowac sama-pełna niepełna..nie mam pojecia ..czy przy takiej dzialalnosci moze byc niepełna? niefiem...ale mam znajome ksiegowe tylko jak je znam to drogo biorą france
|
|
|
#602 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ad. 2 a ić, nie umiem ![]() Ale jest metoda - z lampą wychodzi ok i na aparacie i na kompie. Tylko żaden wniosek z tego nie wypływa. |
||
|
|
|
#603 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wypływa...ze to moze ten balans razcej...a wyswietlacz w aparacie kiepskawy i nie widac ze kicha wyszła ![]() bo jak robisz teraz bez lampy to zawsze wyjdzie niewiadomoco ![]() ...ja zrobiłam foto pokoju młodej-pokój jest zielony i ma fioletowe zasłonki...a wyszedł pomaranczowy z brązowymi zasłonkami
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
dbranoc
ja i mój garb idziemy spać
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
No tak
Lecę poczytać parę linijek książki i może spać Jutro mam wolne, ale i tak nie pośpię długo na pewno. Córcia dziś znów wstała w nocy, jakoś po 2, około 1 minutę po tym jak... ja się właśnie położyłam Nie spałam, więc dziś za długo, a jak wstałam o 6:30 to myślałam, że chora jestem, bo tak mocy nie miałam ![]() Dobranoc, czymajta się
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co dokładnie będziesz robic robic projekty arch za piniondz tak? czy inne bajery budowlane o których nie mam pojęcia? ile to jest drogo? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-16 o 23:29 |
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc,
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam na fajkę
, wogle mało rozmowna dzisiaj jestem ![]() Polly trzymam kciuki za start w projektach i zadowalające zakończenie owych
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-16 o 23:44 |
|
|
|
#610 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Albo czujesz się samotnym dzieckiem? Cytat:
Cytat:
No cóż, ja pasuję do dzisiejszych tematów... Piwnica, ech... Rozmawiałam z administracją, powiedzieli mi, że to nie była ich decyzja, tylko części mieszkańców, w tym 3 osób w zarządzie. Jedna z nich to młoda dziewczyna, pani bankowiec, konkretna, z którą jestem w miarę sympatycznych stosunkach. Zadzwoniłam do niej i powiedziała mi, że to nie może tak być, że da się przyzwolenie na trzymanie np. wózków czy rowerów, bo wówczas wszyscy mieszkańcy błyskawicznie to zagracają. Więc podjęli decyzję, że tam ma nic nie być (mowa o jednym dużym pomieszczeniu). Na dodatek pomieszczenia mniejsze zostaly bezprawnie zajęte przez mieszkańcówm którzy za to nic nie płacą, pozakładali sobie zamki. Nawiasem mówiąc, jeden z nich to ponury facet z martwą twarzą, który ledwie wymrukue dzień dobry i to nie zawsze. Samotny- nikt o nim nic nie wie. Jak mu babka z zarządu powiedziała, że ma zwolnić pomieszczenie, to zareagował tak, jakby miał ją uderzyc, więc się przed nim schowała do mieszkania, a on następnego dnia obił drzwi blachą i zalożył grube sztaby na tej swojej kanciapie w piwnicy. Tak, czy inaczej, ustaliłam rano z panią bankowiec, że zrobię porządek w piwnicy, swoje rzeczy(wózki, rowery, obrazy) zgromadzę w jednym miejscu i ona po pracy tam zajrzy ze mną. porządkowałam jak szalona, żeby zdążyć przed jej powrotem i wkurzyłam się strasznie, bo Wojtek tam miał mnóstwo przedmiotów, o których nie wiedziałam- typu palisada z bambusa wysoka na 1.80 m. a wszystko to w towarzystwie Gucia, bo niby co mam z Nim zrobić, no dramat. Uporządkowałam, zeszłysmy do piwnicy, obejrzała, niby wszystko miło, ale nic nie obiecała- myslę, że nie chce się przeciwstawiać tym dwóm pozostalym babom z zarządu 9jedna z zawsze koszmarnie brudnymi, długimi wlosami w strąkach). Pożegnałysmy się, a ja poszlam do tej ze smalcem na włosach i ona powiedziała, że "no nie wiem, nie wiem, kontener jest już zamówiony"- tlumaczę jej, że jestem sama, Wojtka nie ma, rowery przypięte do rur, klucze ma Wojtek- w Lublinie i nie mam jak wykonać jakiegokolwiek ruchu "no nie wiem, nie wiem"- jej odpowiedź... Wrociłam do mieszkania, Gucio płacze, bo wstawiłam Go do łóżeczka i tak siedzieliśmy i płakaliśmy, w międzyczasie zepsuł mi się tel kom- nie da się zadzwonić, tylko 3 sygnały i rozłącza - a naładowany, pieniądze są na koncie, zasieg też... Może być afera, bo do wyważenia drzwi pana tajemniczego trzeba ekipy technicznej- fizoli, a on może z łapami wyskoczyć i trzeba bedzie policję wzywać... A wszystko to prze to, że te baby głupie gryzło to, że parę osób ma klucze do piwnicy- choć to ja dawałam do dorobienia, komu chciał, one się nie zgłosiły i tak je, zawistne mendy, kluło w oczy, że inni mają 'lepiej". To na koniec powiem Wam, że ja też mam problemy ze sobą - po pierwsze, u mnie jest albo euforia, albo dół. Poza tym nauczyłam się przykrywać wszystko, co negatywne, rzeczami, które mnie kręcą (jak kiedyś alkoholem, obsesją odchudzania )- a więc klasyczna kompulsja. Jestem też baaardzo podatna na wpływy, czasem nawet uległa, a jak mnie się przyprze do muru (albo ja tak się czuję) to wybucham agresją, najpierw skierowaną przeciw sobie. No i gonię za przyjemnościami- jest przyjemnie= jest bezpiecznie. A jak mam dół, to najgorsze, że od rzeczywistości oddziela mnie jakby szyba, brudna szyba, i moje sny wydają mi się bardziej realne, niż tzw rzeczywistość, co mnie przeraża, bo mam wrażenie, że nic nie istnieje... Dlatego też we wtorek byłam pierwszy raz na warsztatach, które mają pomóc w odzyskaniu szeroko rozumianej wolności, bo, jak mówią, wolność jest warunkiem zobaczenia prawdy. A ja mam wiele zniewoleń. Te spotkania są co tydzień, dostajemy pracę domową, i co najważniejsze, prowadzi je genialny, przenikliwy czlowiek, którego znam z płyt CD. No i co?.... Już calkiem na koniec powiem, że sen o kupie okazał się proroczy- w wyniku rozliczeń świadczeń czynszu mieszkania Mamy Wojtka, jest nadpłata ponad 1000 zł
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłem powiedzieć że idę spać
![]() Dobranoc! Zasypiam w towarzystwie A*men Pure Malt naszyjnie a narecznie Opium Women edt
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#613 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie do kompletu razem z jadłowstrętem od Kameny! Boję się ![]() Cytat:
Cytat:
Się wzruszyłem Kochana jesteś Albo... albo bardzo przekonywająco kłamiesz ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - za zajecia
![]() i ważne że Ci odpowiadają ![]() i ogólnie - no sytuacja taka ze - tak to jest jak sie mieszka we "wspólnocie", jak ja to mówię - przyroda ( tu mam na mysli zawistne mendy co je kłuło w oczy) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 00:07 |
|
|
|
#615 |
|
Nindżopesz
|
Zdecydujcie się na wspólną wersję
Ju, super z tą nadpłatą!
|
|
|
|
#616 |
|
BAN stały
|
Ju, nie smuć się
![]() Też by mi się taki kurs przydał
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Red - ale Ty widziałaś chałupę Ju ??????? prawda?
![]() :niestosowny-żart: nic śmieszno nie jest |
|
|
|
#618 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() , ale ma byc innowacyjnie (taki wymóg) to ja wymyśliłam ze bede takim objazdowym buirem arch...w sensie mam swoj sprzet i kto potrzebuję temu oferuje swe usługi..tzn jako podwykonawca bo jako główny własciciel projektu to tego nie widze po pierwsz e musialabym kogos zatrudnic (ale to problem na wyrost jest bo skad niby zlecenia dostane )do obcych robic nie pójde postanowiłam zacieśnic sie z ludxmi z branzy ktorych znam i oni mnie znają....taki plan ogolny bardzo.....i mało z sensem chyba wziasc sie musze za siebie przepisy poczytac ![]() Cytat:
wiesz to bardzo ciekawe co miwisz...ale to nie nastapiło ostatnio tylko dawno dawno temu....ale jakby to odblokować? masz jakis pomysł?Cytat:
no fiesz phi! ja jestem dzieckiem czasem mysle czy ja nie mam w sobie za duzo ..nie wiem czego własnie....czasem sie czuje jak dziecko natury (tak mi sie kiedys pomyslało) ze macam drzewa, "wczuwam" sie w trawe...nigdy nie siadam na kocyku tylko na glebie...niefiem..dorosli ludzie chyba tak nie robią ![]() co do piwnicy to współczuję-serio wredne te baby i nieuzyte ![]() co do doła-tez czuję tę szyb e..tylko w postaci szklanej kuli ktora mnie otacza, bani takiej ![]() a te warsztaty? zdradzisz cos wiecej? moze są jakies warsztaty zacieszu ....gdzie wogole szukać takich warsztatów?
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratuluję "wpadniętej" gotówki Cytat:
) na te fajki ![]() kolorowych
|
|
|
#620 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a właśnie-co do ulegania wpływom-to ja jestem dziwnie niepodatna na nic
...jakbym miala w sobie szczepionke-na wpływy, na cieszenie i na smutek . inną sprawą jest ze smucę sie owszem, ale nie tym co sie stało ,tylko na zapas , w wymyslaniu czarnych scenariuszy jestem miszczem . i chyba mam tendencje do wyolbrzymiania-z małej rzeczy potrafie zrobic tragedie zycia . wiem ze to brzmi jakos jakbym sobie przeczyła....no lae tak jest
|
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jestem dzieckiem - bardziej niz Ty - Ty jestes chociaz matką - a to juz jakbys była dorosła kazdy facet jest dzieckiem- planeta dzieci ![]() miałam pytać Ju o to samo- skad takie warsztata wzionść ? czy to za piniondz - bo cheba nic i nikt tego nie dofinansowuje????? ![]() a powinien ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
tyż nie ulegam wpływom - zawsze pod prąd i zawsze po swojemu - nawet skamuflowanym wpływom udającym nie-wpływy rzucam Ci rękawicę podkreślone - na pewno Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 00:32 |
||
|
|
|
#622 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano tak, ano tak...szkoda, że właśnie takie zawstnice najbardziej się pchają do zarządu ![]() Cytat:
![]() Ja właściwie się nie smucę- to stres "tylko"- czekanie, co będzie dalej... ale w tzw międzyczasie byłam w perfumerii- żałość, żałość, ale spodobało mi się coś, co wywoływało odruch zwrotny- czyli Mademoiselle. Zaraz się poperfumuję Cytat:
![]() Cytat:
2. Mnie się często wydaje, że nie zasługuję na miano określenia "dorosła", zaliczam etapy (np. "kobiecości") które inne mają za sobą w wieku o 20 lat młodszym, niż ja 3. Kula nie- szyba- do samej nieskończoności
|
|
#623 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Widzę to - "PollArch - materiały wycofane z produkcji to moja pasja" ![]() ![]() Cytat:
I jeszcze wymagam od ludzi, żeby intuicyjnie wybiegali naprzeciw moim oczekiwaniom, bo jeśli nie, to przestaję ich lubić
|
||
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ot widać teraz się to musiało stac a nie wcześniej, ot widać takie moje usposobienie, natura nie wszystko musi byc od szablonu odrysowane - do 20stki to do 30stki ( ) tamto do 40stki siamto itdja nie wiem ale czy nie lepiej później niz wcale ? pewnie nie zawsze, nie ze wszystkim i nie dla każdego ja sie np tym nie przejmuję - tym ze u mnie inaczej niz u innych lasek - jest jak jest - i tyla - przeca nie przewinę życia - mam jedno (ponoć) |
|
|
|
|
#625 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale na pewno nie koniec świata ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niekoniecznie więc trzeba być wierzącym, ale jednak chyba konieczne jest mieć przeświadczenie, że jest coś jeszcze- poza chemią i fizyką. Koszt- 25 zł za zajęcia i 120 za materiały. Nikt tam nikogo nie pyta, czy jest wierzący- dodam. Dla zupełnych cywilów miałam darmową terapię w filii Instytutu Psychiatrii i Neurologii- najpierw antyalko, potem terapię nerwic. I powiem Wam, że mam szczęście, że mieszkam w wwie- pod tym względem jest gdzie szukać pomocy.
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"żebyś 10 razy dziennie pisała mu jak szczupłym jest ciachem" czy to wszystko Kulo? "żebyś od czasu do czasu zbiła bacikiem" |
|
|
|
|
#628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Pal licho świat- obrazy, rowery i wózki- oto, co musi ocaleć
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Ju - tylko kurcze to mnei zastanawia czemuż podstawą musi być wiara - w coś "poza" czyż to nie są warsztaty mające poprawić jakosć życia emocjonalnego nam NA ZIEMI ???????
nie wiem jak ma sie jedno do drugiego - ale jeśli tylko czujesz ze jestes we własciwym miejscu to w sumei dobrze, to znaczy ze skuteczne do Polly ciepło nawet lodówką sie wkradało - i wygoniła go byłą no
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

bo sie dowiedzialam ile czasu jest przewidziane na 1 pacjenta w mojej prywatnej przychodni za gruba kase 
ale to nic, i tak Cieu lubimy 
ale jak to 

Kochana jesteś