|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
Cytat:
![]() ![]() o, jak kurs dla początkujących to ja chętnie, bo nigdy pierogów nie robiłam, kiepska ze mnie SPD ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Punto - pewnie! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dudi-faktycznie smakołyki na tym blogu ![]() Ijaa- zazdroszczę tej siłowni, uwielbiam to zmęczenie po niej ![]() ja spędziłam wieczór w łazience ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Pierogow naumiałam lepić się niedawno
![]() ![]() ![]() ![]() Zapas ruskich się kończy więc pewnie niedługo tż wymyśli jakąś zachciankę ![]() ja wciąż czekam na reperację piekarnika i czaję się na karkówkę by Cholerka ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-03-16 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Copyraptor
|
Aż mi się zachciało kanapki z karkówką, ale nie mam pieczywa
![]() A tych przyrządów do formowania pierogów nie lubię, bo nie da się w nie wepchnąć tyle farszu, ile lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
. uwazaj zeby ci w ta dziure nic nie wlazlo .Pamietam mi kazal lekarz kupic sobie strzykawke i igle i zagieta igla mialam sobie plukac czyms tam juz nie pamietam ale ciezko bylo . szybkiego powrotu do swiata zywych zycze . Cytat:
ja niestety nic nie zobacze ... wychodzi mi komunikat ,, Błędny Dyskusja klubowa. Jeśli mimo to uważasz, że link był prawidłowy, napisz maila do webmastera z opisem komunikatów i Twoich czynności. Cytat:
oj pierozki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ijaa i jak wstawanie ?? dałaś radę?? ja wstałam, zaraz na uczelnie, potem po pączki bo babcia chciała i do Radomia z tż wracam dziś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Konto usunięte
|
Ijaa ciesze sie, ze Ci się podobało
![]() ![]() ![]() ![]() Aaby bidulko ![]() ![]() Punto dałaś czadu ![]() ![]() Kelpie ja sie wyłamie i powiem, ze bardziej podobają mi sie pierwsze ![]() Nadia ciesze sie, ze gulasz smakował ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
hej
Mi podoba się drugie zdjęcie buta ![]() Cytat:
![]() ijaa no to fajne pocieszenie z ta figurą ![]() a taki trener to kosztuje osobno, czy to razem w karnet wliczone czy jak to jest ? my musimy kupic pulsometry to będzie się nam lepiej jeździło na rowerkach i przy odpowiednim pulsie jaki będziemy trzymać i tempie będziemy spalać tkankę tłuszczową aaby trzym się ![]() ooo cholerko kurs robienia pierogów jest dla mnie ![]() ![]() Dziś padam jeszcze bardziej niż wczoraj, ale jeszcze jutro i weekend i myslę że od poniedziałku normalne godziny pracy będa Wczoraj zawitałam o 21. 00do domu ![]() Dziś to samo, bo jeszcze po pracy siłownia z 1, 5 godzinki Ja to musze spalic tłuszczyk na biodrach bo tu mi się najwięcej odkłada i takie ćwiczenia sobie wybieram. Choć ostatnio zauważyłam, że tak jakby spodnie troszkę luźnawe właśnie w biodrach się robią ![]() Wszysckie chwalicie gulasz kash i ja musze go do menu wpisać ![]() Kurcze weekend też zapowiada mi się aktywny, w sobote do biblioteki muszę jechać, ciasto musze zrobić, bo babcia ma w niedzielę urodziny i jedziemy w gości. I chyba z odpoczynku nici.
![]() |
#4571 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Tak sobie myślę, że może w niedzielę zrobię. TŻ cały weekend pracuje, ja mam wolne od szkoły, więc trzeba to wykorzystać. Cytat:
![]() Dałam radę. Nie jest źle, obstawiałam że będzie gorzej. ![]() Ogólnie bolą mnie trochę nogi, pachwiny od rozciągania i ćwiczeń na wewnętrzną stronę ud. Cała jestem taka trochę "czująca" że ćwiczyłam, ale bez tragedii. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie trening z trenerem jest w cenie karnetu. Mam założoną kartę, jestem zbadana, zmierzona, zważona i mam rozpisany trening oraz jestem zostałam przez niego przeprowadzona. Teraz na podstawie tej karty mam właśnie tak trenować, a za 4 tygodnie sprawdzenie i pomiary jak mi idzie. Poza tym trenerzy non-stop są na siłowni, można więc bez problemu uzyskać od nich jakąś mocno, czy poradę. Fajna sprawa moim zdaniem. ![]() Znów mam przymuła. ![]() U mnie coś ponuro, chociaż słońce z chmurami walczy, przedziera się gdzie nie gdzie. Zimnawo jest, ale przyjemnie. I co ważne, nie pada. Ale mi ten tydzień ucieka, intensywnie jest. Dzisiaj wieczorkiem widzimy się ze znajomymi na plotkach, więc znów wieczór zleci, a jutro siłownia, a na 20 wybieramy się do kina na "Inwazję". ![]() Weekend mam wolny od szkoły, ale sporo rzeczy do zrobienia mam. Prania ze dwa, konkretne sprzątanie, większe zakupu, planuję pieczenie mięska i ciasto (TŻ prosi już od dłuższego czasu). Trochę czasu poświęcić muszę na zdjęcia i wątek paznokciowy. Zastanawiam się też nad siłownią. W niedzielę pierogi - postanowione, tylko na farsz muszę fajny przepis dorwać i będę się relaksować - coś z weekendu trzeba mieć. ![]() Czas na kawusię! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Punto mozna gdzies ta fotke zobaczyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w ten pochmurny dzień
![]() Kawke właśnie dopijam i zbieram się do kończenia sprzątania i na uczelnie. I chciałam pochwalić karkówkę Cholerki. Wczoraj ukroiłam kawałek na kanapki i przepyszna, TŻ też bardzo smakowała(choć nie miałam tej indyjskiej przyprawy i zrobiłam mieszankę innych) Pierogi też zamierzam zrobić jak będę trochę więcej czasu miała. Wczoraj zrobiłam duże pranie, uprałam płaszczyk wiosenny i torebkę(widziałyście blog Kasi Tusk- nawet dobry gust ma, ma moją torebkę ![]() Z TZ zaczynamy odchudzanie i ćwiczenia(ja bardziej zmianę nawyków żywieniowych i ćwiczenia). Wczoraj razem z TZ robiliśmy brzuszki, fajnie było ćwiczyć razem. TZ sie bardzo spodobało i stwierdził, że codziennie będziemy tak ćwiczyć. Czy mogę dostać zaproszenie do klubu odchudzających? Chciałabym poczytać o właściwym odżywianiu. motylku trzymam kciuki za staż punto Twój nowy fryz bardziej pasuję do mojego wyobrażenia Ciebie. ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
Dzień Bobry!
![]() Ja nadal sobie podczytuję... Stan na dziś: tabletka p/bólowa pożarta, 600% dziennego zapotrzebowania na wit. C już się rozkłada w organizmie, hektolitry krwi połknięte (to jest najsłabsze ![]() Nie chcę tutaj dzielić się każdym niesmakiem, żeby Wam czwartku nie zepsuć, ale smak krwi w ustach non stop jest... bleeee! No, a samo wyrywanie pikuś, trwało może pół minuty ![]() Teraz kraterze - zarastaj się! ![]() Aaa, dziś zostałam w domu ![]() ![]() Choć mam taki syf w domu, już teraz mam ochotę złapać za odkurzacz. Dobrze, że nie mogę mieć żadnego wysiłku, bo z tej mojej pracy zdalnej zbyt wiele efektów by nie było ![]() Haniula, ![]() Punto, nie spodziewałam się takiej zmiany! ![]() ![]() ![]() ijaa, ja też chcę taki program z trenerem ![]() ![]()
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaby przepraszam ile? pol minuty? matko mnie 40 minut trzymali na fotelu ( nie ze tylko trzymali ale grzebali sie z tym tyle ) ale git bo na lezaco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa, Marcia, przypomniałaś mi o czymś, o czym pisać miałam parę dni temu. Blog Kasi Tusk! Uwielbiam! Ja wiem, że ma kasę, że na tego bloga pewnie trzeba patrzeć z przymrużeniem oka i nie we wszystko do końca wierzyć, ale ale... jaka ona ładna!! ![]() Miło popatrzeć na kogoś naprawdę zadbanego. To nastraja pozytywnie ![]()
![]() |
#4578 | ||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na pw. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstałam, nie udało mi się umówić do lekarza ![]() ![]() Po 12 z psem do weta znowu ![]() Cytat:
![]() Może Kasia ma kasę ale ubiera się na wyprzedażach ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-03-17 o 09:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
o tak tez sobie dodalam tego bloga do ulubionych .
figurka jest i zadbana dziewczyna aaby ... mi to robili 40 min odkad znieczulenie dali pomijajac fakt ze dali podwojne bo najpierw nie dzialalo . punto co masz na mysli piszac na pw ... ? wyslesz mi ? ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-03-17 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale muszę się pochwalić, że ciałko mam już ładniejsze, trzyma się kupy ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Pomimo tego, że leje jak z cebra i po raz kolejny nie poszłam do dermatologa (wstałam o 6.30 i jak zobaczyłam jak leje poszłam dalej spać), to humor mam dobry ![]() ![]() ![]() Wczoraj wieczorem zaczęłam hulać i to co się ze mną stało po 10 minutach to koszmar. Zaczęło ze mnie lecieć-gorący pot i tak mnie mdliło, że po 10 minutach leżałam, a obok mnie miska. Na szczęście wzięłam bardzo szybko leki i dobrze się skończyło. W ogóle wczoraj cały dzień na uczelni było mi gorąco ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Konto usunięte
|
jesli chodzi o bloga Kasi Tusk to przyjemna strona, fajne zdjęcia, miło popatrzeć, ona sie wydaje normalną dziewczyną natomiast to co mnie trochę drażni to ten poradnikowy sposób pisania, ale poza tym git
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś zaglądałam, ale przelotem gdzieś i kompletnie nie pamiętam adresu (w google nie mogę znaleźć).
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wysłałam Wam zaproszenie na fejsie do konkursu, proszę o przyjęcie
![]() Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-03-17 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
kobieta za ladą
|
wpadłam sie przywitać i życzyć miłego dnia
![]() effie lilii co z wami ![]()
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć ostatnio się zastanawiam nad założeniem, ale czasu brak. Uuuu ale mam lenia. a roboty pełno. ![]()
![]() |
#4587 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dokladnie to samo mi lekarz mowil ale mialam plukac i tak mi tam cos wkladal pozniej na pare dni . W kazdym razie aaby zycze powodzenia i niech sie szybko i ladnie zagoi .Ja zaraz do pracy - skonczylo sie wolne . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Konto usunięte
|
Dodaja potwierdziłam i gratuluje bo widzę, że wygrałaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
Ja też wysłałam, ja też
![]() edit: Nie rozumiem tylko, jak potwierdzić znajomość... Mnie od razu wrzuca na stronę konkursową... edit: Aaa, wiem, chodzi o polubienie ich, a nie potwierdzenie znajomości... No to ja lubię ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-03-17 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.