|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
![]()
![]() |
#602 |
PIP.
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
chyba tez zainwestuje w kielkownice, doniczka odpada, bo mi kto zezre.. chociaz z kielkownicy moze tez, kto tam wie
![]() sorinka, a Tobie sie te trolle zgodnie z grawitacja nie chowaja pod reka caly czas doprowadzajac Cie tym do szalu? ![]()
![]() |
#603 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#604 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja zapomniałam o dniu patryka i zamiast zielonego mam niebiesko-fioletowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam kiełkownice chyba z OBI ale taka małą.. 20cm na 10. Takie siteczko z podstawką. Kupiłam razem z kiełkami. Kosztowała mnie jakieś 10zł. I też uzywam co jakiś czas. Najbardziej lubię brokuły ale kupuje w sezonie w Biedronce. Tam jedno pudełeczko kosztuje jakieś 2zł gdzie w warzywniaku chcą za to samo pudełko tej samej firmy 3,5zł
![]()
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-03-17 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A widziałyście te bransoletki? http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,5,5508 Ja mierzyłam i jutro(bo mam od jutra ulotkę na rabat) ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2011-03-17 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
No to co dziewczyny mamy sliczne bransoletki , ładne zwierzątka , piękne buty a teraz razem będziemy jeść kiełki
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- dziewczyny podeslijcie mi jakies dobre artykuły o kiełkach ![]()
#610 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Wtajemniczenie
|
Te po 50g. Takie małe, okrągłe opakowania. Mówie już o wychodowanych, świeżych kiełkach.
![]() |
#612 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba Apartowska branso z moją grupą krwi jest praktyczna
![]()
#613 |
Zakorzenienie
|
mam takie zapisane, reszta gdzieś zniknęła..
- http://www.mojadrogadozdrowia.com/in...=84&Itemid=188 - http://www.poradnikzdrowie.pl/zywien...cia_33634.html - http://pychotka.pl/przepisy-kulinarn...a-zdrowia.html |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tinka, no to się nie dogadałyśmy, miałam na myśli nasiona ![]()
![]() |
#615 |
Zadomowienie
|
ten manicure jest robiony na szybko i bardzo nieprofesjonalnie
![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
![]() ![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#617 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kupisz pochwal się i zarzuć linkiem ![]() Proszę mnie dopisać więc również do emaliowanych serduszek - czarne ![]() Wow ![]() Ja się chyba jutro wybiorę po coś z Apart na zniżkę -10% dla stałych klientów ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Akle fajowo a w Dublinie ma grać dziś Imelda May - zazdroszczę
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() |
#619 |
Zakorzenienie
|
moj TŻ tez Patryk także dzis
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#621 |
Zadomowienie
|
Cynnamon jak znajdziesz te cieliste to sie pochwal bo takowych tez szukam ale niestety narazie ich cena mnie zabija :P znalazlam tlyko takie za 690 zl
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
rzeżucha to taki najbardziej znany kiełek.. a człowiek kiedyś nawet nie zdawał sobie sprawy, że istnieją inne i można je tak samo jeść
![]() ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2) - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyręczę koleżankę i sama się dopisze ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77 - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2) - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna) Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2011-03-17 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#625 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
Aliena Ty to daj na konkurs z YES
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
#628 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny na liscie nie ma pandorowej kłódeczki serduszka ze złotym kluczykiem, napewno ma ja myszka 77 i ja
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Zakorzenienie
|
w szpitalu w karetce nie ma preparatów krwi tylko preparaty wypełniające łożysko naczyniowe i p/wstrząsowe .Badania i pr. krzyżową to już w szpitalu
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza, ilios , sajf. ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf, myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia x2 -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77 - autko: Domcia, Miramar - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza - koniczynka Veaa, Miramar - chłopiec A3 - dziewczynka Miramar, A3 (x2) - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa Edytowane przez martinia Czas edycji: 2011-03-17 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.